Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.609.098
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Wolf88 kaže...

jel netko kupovo preko ovog cd key shopa, jesu li pouzdani

http://www.go2arena.com/battlefield-4-ea-origin-cd-key-eu-preorder.html

Uzeo ja nekidan Armu 3, odmah mi key došao. Doduše, nije mi htjelo preko paypala jer mi je mail kojim sam bio prijavljen na njihovoj stranici, nije bio isti kao na paypalu i nije prošlo prvi put, ali su se iskazali kao support jer su se odmah javili i ispravili smo to.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 15:30 (Soldier977).
14 godina
Battlefield 4

Ok,ajmo onda neka netko napise gdje koliko i sta kosta..

Znaci onaj najjaci paket/key?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Wolf88 kaže...

jel netko kupovo preko ovog cd key shopa, jesu li pouzdani

Ja sam kod njih naručio BF3 i NFS MW 2.

Key dođe u roku minutu-dvije.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 15:58 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
protjeran
Battlefield 4

koji vam je vrag, sta srljate kupovati a igra jos nije niti izasla,pa biti ce vam poslije jos jeftinije, bolje sacekati i visak novaca potrositi na pivo i cevape nego davati tim Dice specijalcima.

Moj PC  
13 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
13 0 hvala 1
13 godina
AmDCluB kaže...

koji vam je vrag, sta srljate kupovati a igra jos nije niti izasla,pa biti ce vam poslije jos jeftinije, bolje sacekati i visak novaca potrositi na pivo i cevape nego davati tim Dice specijalcima.

Ti stvarno misliš da BF4 neće valjati?

13 godina
15 godina
Soldier977 kaže...
AmDCluB kaže...

Čovjek nije to napisao nego je napisao da se ne brza sa kupnjom ako ne mora jer će kasnije biti igra vjerovatno jeftinija nego sad.

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
16 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
AmDCluB kaže...

Ma njemu ne valja ni bf3 pa je ulupao milijardu sati u igru.

[M|C] jokaCRO ingame
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 18:17 (red_bull).
17 godina
Battlefield 4

Pvt_Baka

3 2 hvala 0
13 godina
BDS kaže...

Not available on mobile :(

O cemu je video?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
O Jay kaže...
gamer34 kaže...

Jel ima netko ideje kako da pre-orderam bf4 s origina al da platim u dolarima a ne eurima jer ovo je gamadski da moram platit 120kn vise jer sam u europi.

Probaj razgovarat s agentom, objasni mu situaciju pa ti možda pomogne!

Moj frend je tako kupio premium za BF3!

Ajde idem probat, sad cu mu se krenut zalit o losem stanju u drzavi, kako mi je pola obitelji nezaposleno i da nije posteno da placam vise od amera koji imaju bolji standard. {#}

Hahaha dobar si, javi šta ti je rekao!

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 19:51 (O Jay).
12 godina
protjeran
Soldier977 kaže...
AmDCluB kaže...

malo bolje citaj sta sam napisao, nema smisla prednaruciti nesto sto nemogu igrati pogotovo ako ce to biti jeftinije kada izade ili 1-2 dana prije izlaska. aki imas viska para bolje se razbacivaj na drugi nacin nego davati tim specijalcima visak novaca jer ih oni imaju vec ko blata. Nerazumijem jel toliko tesko sacekati 1 dan prije izlaska i usteda ce biti znacajna jer ce puno vise web stranica prodavati kljuceve i natjecati ce se tko ce dati vise popusta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 19:53 (AmDCluB).
15 godina
Battlefield 4

Ljudina, kad je cijena proizvoda veća, kad je veća potražnja, ili kad je manja potražnja za tim proizvodom?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ljudina, kad je cijena proizvoda veća, kad je veća potražnja, ili kad je manja potražnja za tim proizvodom?

Igre neidu tom logikom, znam kako to ide. isti slucaj je bio i sa bf3. mislim boli mene briga neka rade sa svojim novcima sta god hocem, ja cu sacekati 1 dan prije izlaska ili cu kupiti kada izade u roku tjedan dana kao sto sam uzeo i bf3, i poslije dobio jos jedan limited edition besplatno od suporta i taj sam prodao tako da me je bf3 LM izasao 30kn. pa vi i dalje prednarucujte. sretno vam u bacanju para.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 20:06 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

Igre neidu tom logikom, znam kako to ide. isti slucaj je bio i sa bf3. mislim boli mene briga neka rade sa svojim novcima sta god hocem, ja cu sacekati 1 dan prije izlaska ili cu kupiti kada izade u roku tjedan dana kao sto sam uzeo i bf3, i poslije dobio jos jedan limited edition besplatno od suporta i taj sam prodao tako da me je bf3 LM izasao 30kn. pa vi i dalje prednarucujte. sretno vam u bacanju para.

kako to da si dobio jos jedan acc od supporta?

battlelog:KICKASS_HR
12 godina
protjeran
kurt kaže...
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

kako to da si dobio jos jedan acc od supporta?

nesto sam muljao da nisam dobio kljuc za B2K i lik mi generira kljuc za physhical nesto i drugi koji mi je generirao je bio BF3 LE, reko hvala lijepo i dovidenja. tako da nevjerujete suportima kda kazu da nemaju te ovlasti.

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

ne vjerujem da će bit prije izlaska ili malo kasnije nešto značajno jeftiniji bf4

Moj PC  
7 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

U Indiji nakon izlaska naslovi budu max 200kn.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

koji si ti specijalac, ja ne vjerujem

http://www.youtube.com/heat4HD
12 godina
protjeran
Battlefield 4

neka sam ja specijalac ali makara nisam dao vise od 30 kn za igru. ja sam lijepo savjetovao kako se mozhe napraviit, a sada sto je tebi krivo sto si ti dao 100 eura to nije moj problem.

zavist ce te pojesti stari moj. malo manje zavisti.

odi me sada prijavi suportu. tuzibabo jedna{#}. odrasti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 21:00 (AmDCluB).
Moj PC  
11 1 hvala 0
16 godina
BDS kaže...

A jel se može ona dobiti prek mexican proxya? Mislim, nije bed da uzmem i taj Elite proxy ( whatever to bilo)! :))
17 godina
mrfloyd kaže...
BDS kaže...

A jel se može ona dobiti prek mexican proxya? Mislim, nije bed da uzmem i taj Elite proxy ( whatever to bilo)! :))

Bravo mrfloyd, skužio si asocijaciju...dobio sam preko mexican proxya lap BF4 dance :)

e sad, nadam se da nece ovako zavrsiti.....

Pvt_Baka
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

E ljudi ajde mi reciti bil ovo radilo za Bosnu ?
I kako sad ovo ide platise preko paypal i dobijes key i kucas u Origin odma ili kako vec?
I koji se dobije samo BF4 ili BF4 Delux ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
stefagtx kaže...

I kako sad ovo ide platise preko paypal i dobijes key i kucas u Origin odma ili kako vec?

Da preko paypala.

Čim uplatiš, nakon minutu-dvije ti dolazi key na mail i njega aktiviraš na Origin.

Dobije se samo BF4.

Tu sam i kad misliš da nisam!! BF3: GHOSTair
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.7.2013 22:07 (Nisam Ja,Nisi Ti).
12 godina
neaktivan
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
stefagtx kaže...

Da preko paypala.

Čim uplatiš, nakon minutu-dvije ti dolazi key na mail i njega aktiviraš na Origin.

Dobije se samo BF4.

Hvala!

16 godina
neaktivan
Scrappy kaže...
AmDCluB kaže...
fila2208 kaže...

koji si ti specijalac, ja ne vjerujem

Nije to ništa.... Čovjek potroši cijelu rolu tete Violete da kvalitetno upakira miš{#}

16 godina
AmDCluB kaže...

neka sam ja specijalac ali makara nisam dao vise od 30 kn za igru. ja sam lijepo savjetovao kako se mozhe napraviit, a sada sto je tebi krivo sto si ti dao 100 eura to nije moj problem.

zavist ce te pojesti stari moj. malo manje zavisti.

odi me sada prijavi suportu. tuzibabo jedna{#}. odrasti.

Frende opet se ponavljaš. Ti nisi dao 100ojra za igru ali si zato za "sranje of Bf-a 3" koje igraš kad stigneš dao ohohohoooo više para od prosjeka za taj svoj Benq monitor (i za miš nedavno kolko se sjećam).

I s tim da igraš na nekim divljim rezolucijama, opako korigiranim FOV-ima...i da, intro ti je žešće s*anje!!! Morao sam to reć al jbg, gadan je :D

Al ni to sve nema veze, nek si dao ak si možeš priuštit, svaka čast...al nemoj se onda čupat na to "kupio sam govno od igre za 100kuna al ju zato silujem sa m16 kad stignem i imam 1486H i 50M gameplaya."

BF3 nick: mrxa [CROG]
13 godina
AmDCluB kaže...
Soldier977 kaže...
AmDCluB kaže...

malo bolje citaj sta sam napisao, nema smisla prednaruciti nesto sto nemogu igrati pogotovo ako ce to biti jeftinije kada izade ili 1-2 dana prije izlaska. aki imas viska para bolje se razbacivaj na drugi nacin nego davati tim specijalcima visak novaca jer ih oni imaju vec ko blata. Nerazumijem jel toliko tesko sacekati 1 dan prije izlaska i usteda ce biti znacajna jer ce puno vise web stranica prodavati kljuceve i natjecati ce se tko ce dati vise popusta.

Ma da, nisam baš pažljivo čitao pa sam promašio, mislio sam do opet nešto gunđaš na igru. sorry. Nego, ja sam odmah prednaručio BF4 čim se pojavila mogućnost i to preko Origina. Cijenu nisam niti pogledao. BF3 mi se svidio, i to je bio trigger za preorder. Kako moj jedan prijatelj često kaže kada ga pitam zašto je kupio nešto što mu objektivno ne treba:"Zato što mogu" :D
16 godina
moderator
Battlefield 4

{#}

سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 5 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice