Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.608.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
Re: Battlefield 4
BannedOnThisForum kaže...

Pa može li nam neko onda odgovoriti na misteriju? Ako preorderamo igru sada, da li je to premium ili penis u usta? Ako preorderam igru sad, da li ću moći kupiti premium jeftinije, tj da se odbije cijena bf4 iz ukupne cijene premiuma već da mi samo naplate premium?

A gle tko ti to zna. cilj je je izluditi igrače tako da popi.zde i na kraju kupe najskuplje očekujući hrpu sadržaja, a na kraju dobiju gluposti.

Moj savjet je pričekati da se prašina spusti i kad se skuži šta se sve sa čim dobiva onda uzeti.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
moderator
BannedOnThisForum kaže...

Anyways, može li mi neko odgovoriti na pitanje iznad {#}

Nitko nezna,vrlo vjerojatno dobiješ prvi dlc iz tog premiuma.

Al zbog toga nije bitno jel kupiš običnu ili digital deluxe verziju.

17x 17x

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro ljudi, polako. Ionako smo gotovo svi premium vlasnici BF3-a, tako da nema potrebe za srljanjem jer ćemo imati pristup beti. Ta zatvorena beta će trajati vjerojatno 48h kao i prošli put. Koju verziju preorderati ću odlučiti kada objave šta je u DDE verziji specifično. Vjerojatno će biti nešto potpuno beskorisno. Sjeća li se netko šta je bilo u DDE verziji Moh:W-a?

Ovaj video koji su stavili je stvarno prekrasan, ali koga briga za te gluposti iz SP-a? Prave stvari dolaze u idućim tjednima kad počnu objavljivati detalje iz MP-a.

KILL! Have no fear!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

na amazonu 60$

sa ovom porukom

This item will be available to download on December 31, 2013 at 12:00 AM (US/Pacific)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ko zna hoce li se i u MP moc nosit puska sa scopeom i iron sight odjednom,fora bi bilo premda mislim da bi me vise zbunilo no ko zna

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
animosity_frenzy kaže...

Ovaj video koji su stavili je stvarno prekrasan, ali koga briga za te gluposti iz SP-a? Prave stvari dolaze u idućim tjednima kad počnu objavljivati detalje iz MP-a.

Tako je,sto se mene tice moze izgledat kako hoce samo da poprave bitne stvari za MP kao hitreg i takve stvari

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
animosity_frenzy kaže...

Dobro ljudi, polako. Ionako smo gotovo svi premium vlasnici BF3-a, tako da nema potrebe za srljanjem jer ćemo imati pristup beti. Ta zatvorena beta će trajati vjerojatno 48h kao i prošli put. Koju verziju preorderati ću odlučiti kada objave šta je u DDE verziji specifično. Vjerojatno će biti nešto potpuno beskorisno. Sjeća li se netko šta je bilo u DDE verziji Moh:W-a?

To i kažem, u warfighteru je bio neki skin, neka muzika i jedan gun mislim.

Tako nešto.

Dakle, taj prorder digital deluxe je slično običnom preorderu bf3 di si dobio sks dao 12 i pločice, koje su ionako kasnije svi dobili...tako da tko će ga znat.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ja sam impresioniran viđenim.Za jedanu SP shooter kampanju ovo izgleda badass(bolje od COD-a).Naravno čeka se MP,ali ovo nam daje uvid u neke stvari koje će se vjerojatno pojaviti u MP-u,kao dvostruki nišan(super kul) i novo sučelje koje mi se stvarno sviđa.Ja od BF nikad ni ne očekujem neke ogromne revolucije,jer budimo realni nema previše mjesta za njih,ali zato je svaki novi BF jedna evolucija koja daje osjećaj svježine i nečega novog unatoč tome što se gameplay bitno ne mijenja.Pričekati ću sa preorderom do otprilike mjesec dana prije izlaska.Tako je najsigurnije.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 4

Zanimljivi su komentari na battlelogu...

"YES !!!!! BF3 + MOH 2012 = BF4"

"Looks like Battlefield 3 full version"

"BF4 = BF3 DLC!"

"99% same as BF3"

"That was horrible. It looks exactly the same as the fault line demos for BF3."

سمندری ڈاکو
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Veli jučer pirat da se treba naigrati BF4-ke u Alphi i Beti jer kad izađe opet će sve uhebati....pa se ova slikica baš lijepo ukomponirala u to razmišljanje:

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
21 0 hvala 8
14 godina
Kakva gamad.Preorder u US košta 70 dolara za DDE a u europi 70 eura za isto
robimarko@gmail.com
17 godina
Battlefield 4

Pa sve je jasno cim je EA u igri {#}

Obicna igra je valjda 50e, ali su ubacili prvi DLC i digli na 60e i jeftinim trikomdigli cifru.

Ova deluxe ima betu i nekakav sitni bonus, tipa nebitna puska ili drugaciji noz ili dodatni camo (btw, predvidjam krdo camo stvari, jeli :))

Premium ce se definitivno dodatno kupovati, cca 50e opet.

Znaci, ak imas premium (99% nas ima) ne trebas jos preorderat jer imas pristup beti.

Ak imas MoH imas pristup beti.

Znaci, pricekat G2Play i vidit sta momci nude :p

Ergo, nije problem u 70e, nego je problem u prodavanju muda pod bubrege {#}

Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mislim da sam negdje bio procitao da vlasnici bf3 premiuma dobe nekakav bf4 premium lite...pa sto to bilo... vjerojatno nesto ko ovaj DDE bonus content drop, sta vec....

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nebudu napravili istu gresku ko sa bf3. Ako sad pise da bus dobio premium,dobit ces kompletnu igru. Nebude bilo kasnije niti premium(+) niti nekakve mikrotransakcije. 100% jer nisu glupi i skuzili su ak naprave opet istu stvar da im to nebude bilo dobro.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 11:50 (kach).

1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Basta kaže...

Znaci, ak imas premium (99% nas ima) ne trebas jos preorderat jer imas pristup beti.

Gdje ste pokupili ovaj podatak ja nikako ne mogu naci,da oce ovako biti to je odlicno onda ^^

LoL-scarface797(EU-West)
16 godina
neaktivan
pirat kaže...

Zanimljivi su komentari na battlelogu...

"YES !!!!! BF3 + MOH 2012 = BF4"

"Looks like Battlefield 3 full version"

"BF4 = BF3 DLC!"

"99% same as BF3"

"That was horrible. It looks exactly the same as the fault line demos for BF3."

pa kad pogledas da su radili BF4 u isto vrime kad i BF3 onda su ove stvari sasvin ocekivane. Jel bilo bi glupo raditi i fokusirati se na jednu igru. Ajmo odma radit 2-3. To dovoljno govori o kakvoj se muznji radi i kako su bili dedicated za BF3.Vjerojatno sada vec rade i BF5.

postaje COD samo sa boljom grafikom.

Jos kad pocnu stancati premium stvari... joooooj....Vec vidim nekakve 20$ DLC mape.

Ako imas para i makinju od kompa onda igras, ako ne, igras BF2...

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

o isuse boze daj procitajte ljudi...sta je pirat 2131241920401290x postao, koju sliku i sta pise. za onog tko je k*eten, NE, J*beno ne dobije PREMIJUM. NEEEE. NEEE dobijes premium, FFS, OMFG. i da, smiren sam.

Moj PC  
2 3 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mene zanma ona glasina dali je istina da ce bf4 na sadasnijm konzolama radit na 60 fpsa? Ak je to istina onda mozemo ocekivat da ce bf4 radit jos bolje nego bf3.

0 1 hvala 0
15 godina
kach kaže...

Mene zanma ona glasina dali je istina da ce bf4 na sadasnijm konzolama radit na 60 fpsa? Ak je to istina onda mozemo ocekivat da ce bf4 radit jos bolje nego bf3.

Naravno da ne, ako bf3 radi na 35, ajde malo razmišljaj.

Priča se o 60fps za nove konzole koje su valjda 1080p, jer su ov esad 720p

Na starim konzolama će valjda opet bit 30fps i 24 igrača.

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ok, ja znam kako cu. 1280x720, i7 950@4-4,2GHz, gtx480Lightning @900MHz...mislim da ce biti dovoljno za 60-70fps lock

Moj PC  
5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
xyan kaže...

ok, ja znam kako cu. 1280x720, i7 950@4-4,2GHz, gtx480Lightning @900MHz...mislim da ce biti dovoljno za 60-70fps lock

naravno sve low {#}{#}

13 godina
protjeran
kach kaže...

Nebudu napravili istu gresku ko sa bf3. Ako sad pise da bus dobio premium,dobit ces kompletnu igru. Nebude bilo kasnije niti premium(+) niti nekakve mikrotransakcije. 100% jer nisu glupi i skuzili su ak naprave opet istu stvar da im to nebude bilo dobro.

Pise da ces dobiti "premium expansion pack", to je vjerojanto kao sto je gore kolega rekao, "prodavanje muda pod bubrege", tj. jedan dlc.

Ja mislim da se treba strpiti i pricekati da se zna sto se tocno dobivas preorderom, jer mi tu svi imamo pristup beti, jer svi imamo bf3 premium.

Sjecate se bf3 preorder sadrzaja? Na kraju samo par dog tagova.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

a i danny me razočarao,

još nikakav članak na bug online nije stavio/napisao....{#}

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
xyan kaže...

naravno sve low {#}{#}

kako da ne. kombinacija high, medium i filtera. pa na bf3 imam tako konstantno preko 100 FPS-a

13 godina
neaktivan
xyan kaže...
kakosamzgodan kaže...
xyan kaže...

naravno sve low {#}{#}

kako da ne. kombinacija high, medium i filtera. pa na bf3 imam tako konstantno preko 100 FPS-a

Na 1280x720 da, bez problema bi trebalo ic.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
17 godina
Battlefield 4

MP leak video!

Brzo dok ga ne skinu!

w00t!!!!

Moj PC  
6 5 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

U ovom gameplay-u lik je tako spor..

Malo zivcira, ali tako valda lijepse izgleda, umjesto naglih pokreta.

Svida mi se kako se trava i voda pomicu dok prolaze kroz njih.

Nadam se da ce sada biti more detaljnije kada je naval warfare.

Ne kao u BF3, potpuno ravno.

Ocekujem i neke nove takedown animacije.

I nadajmo se da ce biti kineza...

(dosta mi je ovih Rusa, i njihovih vozila, malo da stave nesto novo)

A bio je onaj kineski tenk, helic i avion na BF4 stranici, pa se mozemo nadat.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Pvt_Baka

5 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Stara komunjara Antrax ce sam sa bracom kinezima igrat - zov petokrake je jak u njem' {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:26 (Basta).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
Basta kaže...

Stara komunjara Antrax ce sam sa bracom kinezima igrat - zov petokrake je jak u njem' {#}

Druuuužeeee Tiiiitoooo mi ti seee kuneeeemoooo

Pionir forever :)

Btw da nebu da samo idem u off.

SP izgleda cool i već sad ispoliran. Nažalost prošlo je vrijeme Half life SP map dizajna i svi teže produkciji koja je bliža gledanju nekog blockbuster akcijskog filma nego samom igranju.

MP....da bude u rangu BF3 opet će ga svi igrati jer jednostavno alternative nema.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 12:37 (Zero2).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice