Točno sam znao da će biti €60 samo nisam znao da će to biti za standardnu verziju, jbt a DD €70....
I šećer na kraju: sa pre-orderom standardne verzije ne dobiješ pristup beti?! Koji c*gani Koja je svrha pre-ordera onda?
Točno sam znao da će biti €60 samo nisam znao da će to biti za standardnu verziju, jbt a DD €70....
I šećer na kraju: sa pre-orderom standardne verzije ne dobiješ pristup beti?! Koji c*gani Koja je svrha pre-ordera onda?
EA je postao gori od Activisiona. Pazi ovo, Digital Deluxe Edition
Pogledao sam trailer. Igra izgleda kao svaki generični military shooter u zadnjih 5 godina.. Naravno, grafika je prekrasna.
Nadam se da će na E3-u prikazati najbitniji dio igre...
Haha, a meni na battlelogu očitava isto 60 i 70, ali dolara! Mislim da ce biti posla nekakvog
Možda se bude moglo spajati preko proxy-a na origin store, pa nekako još jeftinije ugrabiti...
Sta im ovo znaci :Battlefield 4™Premium Expansion Pack - dog tag bedastoce ili buduci dlc-ovi ,ak je sa dlc onda i nije skupo
17 minutni singleplayer video
Sta im ovo znaci :Battlefield 4™Premium Expansion Pack - dog tag bedastoce ili buduci dlc-ovi ,ak je sa dlc onda i nije skupo
mislim da je to samo da će uključiti prvi dlc ako uzmes DD verziju... isto je bilo i za bf3 i za mohw
mislim da je to samo da će uključiti prvi dlc ako uzmes DD verziju... isto je bilo i za bf3 i za mohw
A možda planiraju staviti u BF4 Premium kao u BF3, pa dobijemo to uz preorder.
Ma ne znam, meni je ovo nekako prebrzo i u konačnici preskupo. Preorder a 70 eura... S tim da ni ne znaš jel dobiješ DLC-ove u toj cijeni. A ne vjerujem vlastitim očima da nisu stavili sys req. Pa na čemu su odigrali ovo što je snimljeno???
ja ev sad da preorder deluxe edition, i nece da mi primi ID
Ma ne znam, meni je ovo nekako prebrzo i u konačnici preskupo. Preorder a 70 eura... S tim da ni ne znaš jel dobiješ DLC-ove u toj cijeni. A ne vjerujem vlastitim očima da nisu stavili sys req. Pa na čemu su odigrali ovo što je snimljeno???
odigrali na ps 4 ;)
Logika nalaže da se radi o Premiumu kao što je bio u BF3. Al imaš pravo, logika je zajebana stvar kad su veliki igrači u pitanju. Na kraju će nam prodat foru da s premiumom dobivamo 15 cm šire mape :)
jeste vidli onaj grenade launcher?ne m320 na kraju,ono prije,izgleda yebeno za onu metro mapu
cistim podove,lizem guzice,sta god treba,kontaktirajte me na pm
ovo mi izgleda naprosto fenomenalno!!
ostao sam paff kad sam vidio one destrukcije i eksplozije , prašina leti po zraku .kamenčići padaju......
grafika booom!
zanima me do kada je taj preorder?
jučer nisam bio za kompom,pa nisam bio u toku ,tek sad ujutro sve pogledao ,
tako da čim dođem doma poslije posla ide preorder :)
uzeo i ja deluxe edition.... iako sam siguran da ta verzija nece sadrzavat sve dlc-ove. prvi eventualno i to je to
i kad mozemo ocekivat betu?
Meni idu na zivce njihove lazi,kada su rekli da ce se moci pristupiti Beti samo ako se kupi MOH.
I sada kazu da se beti pristupi ako kupis LE ili sta vec.
Ma nabijem ih na k*rac.
ovo mi izgleda naprosto fenomenalno!!
ostao sam paff kad sam vidio one destrukcije i eksplozije , prašina leti po zraku .kamenčići padaju......
Tako su izgledali traileri i za bf3 a na kraju skriptane scene, mater im...
Meni idu na zivce njihove lazi,kada su rekli da ce se moci pristupiti Beti samo ako se kupi MOH.
Ma nabijem ih na k*rac.
pa trebali bi dobiti pristup beti s bf3 premiumom,ne?
Nemogu vjerovati kako vas sve navuče SP trailer, a nitko neće ni igrati single. A ima i onih koji će igrati na 800x600 rezi
Eto, idemo ovom temom ubit rekord čitanosti i aktivnosti koji je postavio BF3. :)
Jedini rekord koji je postavio BF3 je onaj u količini spama.
tako je b3 tema je najzagadjenija tema na forumu.. doslovno je puna smeca i gluposti koje nemaju veze sa igrom niti sa temom od doticne ekipe..
pa jednostavno nemojte preordat prije nego se sazna sve...
Sta se tice gameplaya, nis posebno, standardna one man army singleplayer sa dobro ispoliranom grafikom koja se vjerojatno vrtila na nekoj bijesnoj makinji za prezentaciju.
Nisam tip koji ce skinit gace zbog jedne prezentacije. a bilo bi svima lakse u zivotu da i vi ne vjerujete trailerima. pogotovo ako dolaze iz EA kuce..
Ma ti nitko nezna. Niti su ikada tako rekli.
Bilo je receno da se pristup beti moze dobiti ako se kupi MOH LE.
I to je bilo to.
http://www.medalofhonor.com/bf4-beta
Evo o cemu pricam.
Danas cu im na supportu yebat majku. Jer kad si ih pitao dali ce se dobit beta acc. sa kupovinom Bf4,nista nisu znali.
tako je b3 tema je najzagadjenija tema na forumu.. doslovno je puna smeca i gluposti koje nemaju veze sa igrom niti sa temom od doticne ekipe..
Ma no, tema je posve legit!
a jesu li napisali kada kreće beta?tj kada će se moći igrat?
šta se sve TOČNO dobije sa ovim digital deluxe verzijom?osim pristupa bete i tog (kao) premiuma.
I to je bilo to.
Evo o cemu pricam.
Danas cu im na supportu yebat majku. Jer kad si ih pitao dali ce se dobit beta acc. sa kupovinom Bf4,nista nisu znali.
Pa i dalje ćeš dobit s MOH:LE, ali će i dobit ekipa s BF4:DE.
Vot sims tu bi d problem?
Ma nabijem ih na k*rac.
zajebani su kaj je je.
Ma nabijem ih na k*rac.
zajebani su kaj je je.
kakve laži?pa dobit ćeš beta access ako si kupio moh ,a dobit ćeš ga i za bf4 dd .
ev ja testiram aplhu
I to je bilo to.
Evo o cemu pricam.
Pa i dalje ćeš dobit s MOH:LE, ali će i dobit ekipa s BF4:DE.
Vot sims tu bi d problem?
Ju mis D point.
Rekli su da ako uzmes MOH LE da imas pristup beti Bf4.
Samo to je receno.
Da su rekli da ce se dobit pristup beti i ako kupis DD bf4,onda nebi trosio pare na MOH.
Znaci mene sad yebe i zivcira sta sam dao pare bezveze za MOH jer se samo kupovinom njega mogao dobit BETA,a oni smradovi sada dali i i kupovinom-preorderom DD BF4,koji cu ionako kupit.
Znaci navukli su me da kupim MOH i tako me prevarili tako sto su sutili i nisu htjeli reci da ce se moc pristupit beti preorderom BF4.
God it nau?
EDIT-daj citajte kaj pisem.