Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.608.559
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ma ja cu napravit preorder 99.9%. Ali cu jos malo pricekat,mozda neka bolja prilika uleti.

4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 4
kach kaže...

Ma ja cu napravit preorder 99.9%. Ali cu jos malo pricekat,mozda neka bolja prilika uleti.

uvijek mozes izaci iz preordera ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

Dodoh vidjeh i kupih, a ti i dalje razmisljaj, u beti ti javim dojmove a ti prati trailere.

17 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
kach kaže...

Iz Origin preordera ne :D

Razumijem ja sav hype i to da su mnogi od vas uzivali u BF3 ali i prosle godine su navukli igrace na tanak led. Toliko su ispljuvali CoD Elite sistem i time dobili podrsku igraca i onda zabili noz u ledja najavljivanjem istog sistema. Jos uvijek se ne zna nista o MP-u (a to je glavni dio igre zbog kojeg se kupuje BF) i stvarno je smjesno kupovati macka u vreci. Jos jednom nemojte me pogresno shvatiti nemam nista protiv ljudi koji su preorderovali igru i koji vole BF i imaju povjerenja u DICE, ja samo komentarisem uopsteno ponasanje gaming populacije danas. 

http://vgm.tv/
16 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Bez uvrede ikome od ljubitelja BF-a (stvarno ovo mislim) ali napraviti preorder nakon jednog SP videa i jednog trailer-a bez ikakvih drugih informacija ne mogu da shvatim kao normalno ponasanje. Izvinjavam se jos jednom ako se neko osjeti uvrjedjenim.

u normalnim okolnostima se slazem, ali ako pogledas iz gamerskog kuta onda nije cudno.

ja se sicam da sam kupnjom bad company 2 skoro automatski presao na BF3 jel mi se BC2 svidio. Tako i ovima. ako im se svidio BF3 odmah ce preci na BF4.

To ti je cisto fanovski bez razmisljanja.

Ja cu osobno cekat tjedan prije Bete ili tako nesto i odlucit se jeli vrijedno davanja para i preorderat obicnu verziju(etika moral mi ne dopustaju da kupujem DLC-ove :-D )

12 godina
Battlefield 4

Dobro ljudi,vi sada pricate o MP-u.

A do sada smo vidjeli SP.Misljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa ja sam opusten kad je to battlefield. Da se radi o bilo kojoj drugoj igri nebi mi bilo svejedno.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
dex3108 kaže...

Dodoh vidjeh i kupih, a ti i dalje razmisljaj, u beti ti javim dojmove a ti prati trailere.

Ja pratim malo vise od trailer-a {#} Ja pratim EA kao izdavaca vec odavno i jako lose poteze vuku stoga njihove igre zaobilazim u koliko je to moguce. Odnos sa igracima im se pogorsao, sada i recenzente pocinju da ignorisu, unistili su par dobrih developera i na jako losem glasu su. To nije kompanija kojoj mogu vjerovati te ne zelim da zurim sa kupovinom proizvoda o kome ne znam nista. (Za one koji misle samo da blebecem da razmisljam o kupovini dobre FPS MP igre jer nakon duze pauze zelim da se vratim FPS MP-u)

http://vgm.tv/
14 godina
Battlefield 4

Kupi BF3, kupi Premium ili kupi posebno DLC-ove.
I sada ulete s novom igrom, nakon prekratkog vremena.
I što je to?
Čisti konzumerizam. I da, ovo je isto kao CoD, budimo iskreni.
Veliki sam fan BF-a, i od početaka ga igram, ali nikako se ne mogu složiti s politikom DICE-a.

Ali dobro, valjda oni znaju.
Pretpostavljam da ću i ja kupiti, ali to će biti zadnje što ću učiniti.
BF3 prodati, osim ako ne povuku statse iz Battleloga 3.

Razumijem da ovdje ima puno većih fanova BF serijala od mene, ali budite barem malo objektivni.

{#}

Do pucanja. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dex3108 kaže...
ceco22 kaže...
kach kaže...

Iz Origin preordera ne :D

Razumijem ja sav hype i to da su mnogi od vas uzivali u BF3 ali i prosle godine su navukli igrace na tanak led. Toliko su ispljuvali CoD Elite sistem i time dobili podrsku igraca i onda zabili noz u ledja najavljivanjem istog sistema. Jos uvijek se ne zna nista o MP-u (a to je glavni dio igre zbog kojeg se kupuje BF) i stvarno je smjesno kupovati macka u vreci. Jos jednom nemojte me pogresno shvatiti nemam nista protiv ljudi koji su preorderovali igru i koji vole BF i imaju povjerenja u DICE, ja samo komentarisem uopsteno ponasanje gaming populacije danas. 

Da mozes izaci iz Orgin preordera. Izsao vec par puta kad je povoljnija ponuda bila.

15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Mene sad trenutno najvise zanima kaj je ono napravlejno sa spotanjem,iskreno cini mi se puno bolje rijesenje nego spamanje po q,jer bus morao napravit odluku dali ces spotat ili nastavit pucat.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Mene sad trenutno najvise zanima kaj je ono napravlejno sa spotanjem,iskreno cini mi se puno bolje rijesenje nego spamanje po q,jer bus morao napravit odluku dali ces spotat ili nastavit pucat.

To ti jamer, kopirano iz zadnjeg MOHW. Ima ga Spec ops klasa mozes spotat i ometat protivnike.

12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

To ti jamer, kopirano iz zadnjeg MOHW. Ima ga Spec ops klasa mozes spotat i ometat protivnike.

na koji način ometa protivnike?

i šta se on postavi negdje kao tipa t-ugs i on spota u nekom pravcu ili radijusu?

pa kaj nije bolje riješenje sa q ?

16 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ma ne znam, meni je ovo nekako prebrzo i u konačnici preskupo. Preorder a 70 eura... S tim da ni ne znaš jel dobiješ DLC-ove u toj cijeni. A ne vjerujem vlastitim očima da nisu stavili sys req. Pa na čemu su odigrali ovo što je snimljeno???

Digital deluxe ima sve DLC-eve.

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
moderator
BannedOnThisForum kaže...
Digital deluxe ima sve DLC-eve.

Krivo,u digital delux platiš betu i neki pimpek in-game

EDIT:A ako betu dobijemo mi koji imamo premium onda +10€ platiš "bonus in-game content" :)

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 11:10 (pirat).
15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

A gledaj ovako je po mom misljenju ljudi stalno traze nesto novo iako je tek sada izasao End Game,BF4 ce biti potpuno nova igra,druge mape,druga oruzja mozda cak i drukcij nacin igranja znaci sve novo spremno za otkrivanje i uzmimo u obzir da ce u najgorem slucaju  sto se tice kvalitete biti kao BF3 nevjerujem da ce losija biti,znaci imati ces cijelu novu igru na raspolaganju novo osvjezenje,iako dosta ljudi nije skontalo BF3 im polako postaje dosadan.Traze nesto novo za istrazivati.Ali se slazem da je ovo tupavo uradeno sto se tice BF4 bete valjda bi i oni sto naprave preorder normalne verzije mogli dobiti pristup beti a ne ovako.

Trebala bi postojati opcija da npr kupis samo beta key za 5€ odigras betu ako ti se svidi ovo sto si do sada vidio kupis igru,kada igra izade uneses beta product key i npr dobijes neke dog tagove,camo itd.Imali su dosta izbora i na kraju su se odlucili za ovo.BF3 je meni iskreno bila prva  igra iz BF serijala i dosta sam se odusevio,ali opet na pocetku je bilo toliko frustracije oko igre sto se tice bugova i svega te mi je dosta vremena trebalo  da pravo krenem igrati.I na kraju cu i ja 100% uzeti BF4 jer volim multiplayer FPS-ove,a i za mene je BF iskreno sada najbolji izbor jer sam odustao od COD serijala.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 11:14 (scarface797).
15 godina
Battlefield 4

Pogledao video.

fora je, lijepo to sve izgleda moram priznat,  i još je igrano na ps4. Dakle računalo za ovu igru treba krojiti po next gen konzoli.

Sviđa mi se što su neke stvari ubacili iz warfightera koji je imao dobru ideju ali lošu izvedbu.

Ovo je single player i grafika je boli glava, osobno mislim da nije forstbite 3.0 već možda 2.5 eventualno jer je malo više ispoliran, ali da je novi ne vjerujem dok ne vdiim.. Što se tiče cijena, jasno je i shvatljivo zašto tako idu jer su dobro prošli sa premiumom i vide da će ekipa kupit što god na sebi ima neku diginatl deluxe premium super duper pro verziju i to tako ide.

Vjerovatno ću iz majke rusije opet naručit nešto jeftinije, kao i bf3.

Zasad eto ok gameplay, ali čeka se mp gameplay, čekaju se specifikacije i više detalja. Ne zalijećem se u prorder jer ne znam kada i hoću li uopće uspjeti nabaviti novo računalo za to.

Sve u svemu, fora...ali ne znam.

Ugl. čeka se mp.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pogledao video.

fora je, lijepo to sve izgleda moram priznat,  i još je igrano na ps4. Dakle računalo za ovu igru treba krojiti po next gen konzoli.

Sviđa mi se što su neke stvari ubacili iz warfightera koji je imao dobru ideju ali lošu izvedbu.

Ovo je single player i grafika je boli glava, osobno mislim da nije forstbite 3.0 već možda 2.5 eventualno jer je malo više ispoliran, ali da je novi ne vjerujem dok ne vdiim.. Što se tiče cijena, jasno je i shvatljivo zašto tako idu jer su dobro prošli sa premiumom i vide da će ekipa kupit što god na sebi ima neku diginatl deluxe premium super duper pro verziju i to tako ide.

Zasad eto ok gameplay, ali čeka se mp gameplay, čekaju se specifikacije i više detalja. Ne zalijećem se u prorder jer ne znam kada i hoću li uopće uspjeti nabaviti novo računalo za to.

Ugl. čeka se mp.

kako je igrano na konzoli kad tip ima za interact E slovo ?

14 godina
neaktivan
kakosamzgodan kaže...
ceco22 kaže...

na koji način ometa protivnike?

i šta se on postavi negdje kao tipa t-ugs i on spota u nekom pravcu ili radijusu?

pa kaj nije bolje riješenje sa q ?

ometa protivnike tako da u odredjenom radiusu oni ne vide mini mapu, unistava njihove spam becone i ostale gadžete....

15 godina
Battlefield 4

Btw. preorder now, recieve a premium expansion pack.

Patka, mislim, može bit jedan expansion packj sa nekim džigibajama i glupostima i uopće ne mape i oružja, uopće ne premium kakav je bio za bf3. Samo ime navlači da ljudi ordaju.

Ne znam, nebi se zalijetao, ali eto čestitam nekima koji jesu, gj n1.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
fila2208 kaže...

Pogledao video.

Ugl. čeka se mp.

mozda ima keyboard ?!

https://www.youtube.com/user/crnijoker?feature=mhee
15 godina
ceco22 kaže...

Nisi nikad probao igrat na tipkovnici i mišu na konzolama?

radi gore ovog desno, achievment sistema, izgleda mi kao za konzole.

I da, možda je direkt rađeno na pc pa portano na konzlu, pa ne piše kao što je obrnut slučaj kvadrat ili krug za nešto ti moraš stisnut neko slovo na tipkovnici nego slova as tišćeš gamepad tipke.

I također, prespor je nekako kad radi puškom, trom i ujednačen, kad se mišem igra puno življe se miče puška.

13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja isto ne preordeam odma, samo zbog tog packa, a 90% da je to jedan od mnogo dlc-ova, jer samo ime kaze premium expansion pack, da je premium, pisalo bi samo premium, a ovdje je samo jedan pack(dlc).

Pa ionaku cu uzet premium sa svime, tako da je ovaj jedan dlc nepotreban.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 11:30 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
kakosamzgodan kaže...

sorry onda sam te možda zamjenio sa nekim iz klana ali se sjećam kak ste jedno vrijeme (vi iz xxx-a) dizali taj moh u nebesa.

Ja dižem MOH u nebesa i dalje. Super mi je i igram često.

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
16 godina

BF3 nick: mrxa [CROG]
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

Pa može li nam neko onda odgovoriti na misteriju? Ako preorderamo igru sada, da li je to premium ili penis u usta? Ako preorderam igru sad, da li ću moći kupiti premium jeftinije, tj da se odbije cijena bf4 iz ukupne cijene premiuma već da mi samo naplate premium?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Kasniš

16 godina
sudy_freak kaže...

Kupi BF3, kupi Premium ili kupi posebno DLC-ove.
I sada ulete s novom igrom, nakon prekratkog vremena.
I što je to?
Čisti konzumerizam. I da, ovo je isto kao CoD, budimo iskreni.
Veliki sam fan BF-a, i od početaka ga igram, ali nikako se ne mogu složiti s politikom DICE-a.

Ali dobro, valjda oni znaju.
Pretpostavljam da ću i ja kupiti, ali to će biti zadnje što ću učiniti.
BF3 prodati, osim ako ne povuku statse iz Battleloga 3.

Razumijem da ovdje ima puno većih fanova BF serijala od mene, ali budite barem malo objektivni.

{#}

Do pucanja. 

Ja mislim da to nije politika DICE-a ,nego EA-a.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
16 godina

Kasniš

Hvala kolega, bez Vas bih bio neizmjerno glup.

BF3 nick: mrxa [CROG]
16 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Kasniš

Hvala kolega, bez Vas bih bio neizmjerno glup.

Sarcasm, gotta love it.

Anyways, može li mi neko odgovoriti na pitanje iznad {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice