Igrao večeras na Bug-u i uopće nisam vidio mape canals i firestorm(meni najbolje).Kao da forsate ove gradske mape.Jesam li ja to uletio u krivo vrijeme ili stvarno se forsiraju gradske mape?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bit će da si uletio u krivo vrijeme...evo maloprije igrali rush na firestormu.
Evo od ovog pacha kod skoro svake promijene mape mi dolje desno u kutu blinga loading i tako u nedogled. Onda moram ugasiti igru, pa ponovo ući.
Evo od ovog pacha kod skoro svake promijene mape mi dolje desno u kutu blinga loading i tako u nedogled. Onda moram ugasiti igru, pa ponovo ući.
To ti je zato što imaš ruski key.
Ja sam rješio problem s crashanjem igre na način daj u ni ne palim više :)
To ti je zato što imaš ruski key.
Nisu mi uopće dali bodove za jet, a skoro cijelu rundu sam letio
mučka đubrad iz dice-a
hihihihhihhihi...
ruska igra, sve ni radi ko i prije... dobro, stovise, odlicno..
sinoc sam uspio s onim govnom od javelina 2x skinut heli... steta sto vise recona ne koristi soflam
Kada počinje B2K za PC?
I nakon patcha meni se i dalje crasha.
Gdje mogu BTK kupiti putem upće uplatnice? I odma ako neko hoće imam kod za 20% na Originu a znam da to neću iskoristit pa poklanjam.Javite se na PP(inače kod se može iskoristit još nekih 15 dana)
Evo link za sve koji žele kupit B2K u HR.
GMC:http://www.gmc.hr/battlefield-3-back-to-karkand-dlc-pc.aspx
Vidim da jos uvijek ima bugova... nikako da ih rijese.
Ono sto meni smeta da ja od prvog patcha ne mogu sa frendom igrati Co-op. Co-op radi jedino ako idem na public matchmake. Jel ima jos tko taj problem i da li ga je netko rijesio?
Btw igricu ti rusi orgin, ja te imam na frend listi pa ti budem pomogao vcrs ako si za
meni je ovaj patch predobar... imam rusku limited verziju na englesku prebacenu i sve radi bez problema vise nema onog crashanja kada prvi put hocu uci na server ma sve super...
a vecina ovih rusenja u igri je krivica samih korisnika i njihovih racunara... ili clockaju racunar pa im se pocnu desavati cudne stvari nakon 5 minuta igre ili su paranoicni pa imaju 16 nekih firewalla, antivirusa i tako toga i onda se cude kako im ne radi ovo kako ne radi ono...
evo ja znaci nemam nikakav tunerski utility.. imam obicni microsoftov antivirus i microsoftov firewall i nikakvih problema nisam imao osim kad sam bio clockao graficku pa mi pocele iskakati one linije nakon 15 minuta igre jer se vrm na grafickoj zagrijao na preko 100 stepeni...
Patch rastura.
Kao i s većinom ostalih igara, ako nešto ne radi šanse su velike da je problem do vašeg računala, na ovaj ili onaj način. Velikoj većini ljudi ipak igra radi, oni kojima ne radi izolirani su slučajevi. Može bit da je problem do kompatibilnosti softvera s vašim hardverom, driverima i sl. - naravno - ali najčešće je problem banalan i možete ga ispraviti sami.
Meni se osobno još nikad nije desilo da mi je neka igra neigriva i da apsolutno ne radi. Bilo je problema, ali svaki sam mogao ispraviti sam.
---
BTW - ovo se dešava kad čika Danny sjedne na pilotsko sjedalo Vipera - Bučer kao gunner koji izaziva strahopoštovanje mora samo pogledati protivnika i taj više ne živi.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/8812175/1/
Btw igricu ti rusi orgin, ja te imam na frend listi pa ti budem pomogao vcrs ako si za
Imam ATI RAdeon 5870.
---
BTW - ovo se dešava kad čika Danny sjedne na pilotsko sjedalo Vipera - Bučer kao gunner koji izaziva strahopoštovanje mora samo pogledati protivnika i taj više ne živi.
Ko ne zna jetovima igrati pa ga siluju, utjehu traži u rotirajućem krilu.
Ma to je ništa, ja to tumačim da samo puno igraš. Daj neki score/min, kills/min da vidim koliko si efikasan. Ovako samo visiš na serveru.
To šta se ti bojiš kupiti BF je samo tvoj problem.
Ma ništa, opet kažem. Malen SPM, puno sati - loše. Nadao sam se od tebe više, bio si perspektivan mlad momak.
Pa i neznam baš kolko bi ovaj sad novo nastali problem mogao biti do ljudskih mašina.
Evo ljudi na battlelogu pišu da su tek sad kod ovog patcha od jučer dobili ovaj problem s blokiranjem igre na promijeni mape. Iako sam taj problem ja imao i od prije, ali nije bio tolko česti kao sad. Sad moram gasiti igru kod skoro svake promijene mape.
Prvi lik
Never had problems with the game,even in the beta...
After the last patch i seem to have the black screen issues that many have had for a long time,how bad can you guys get really.
Take peoples money and still have a broken product that needs to be fixed...
drugi lik:
Just got the game to work after the last patch broke it for me. Now i'm getting the black screen (of death) after every map with this new patch.
Ali sve mi se čini da bi moglo biti i do nvidia drivera jer dosta ljud s ati se ovaj problem riješio, dok su ovi s nividama tek dobili taj problem ili im se pogoršao.