Battlefield 3

poruka: 77.247
|
čitano: 8.811.626
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

1.Ima li to kakve veze igra mi se skinula na D disk kako je kod vas znam da steam skida na C gdje je instaliran steam 

2.ima li to kakve veze vidim da je orgin beta 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
CANABIS kaže...

1.Ima li to kakve veze igra mi se skinula na D disk kako je kod vas znam da steam skida na C gdje je instaliran steam 

meni je tako bilo. idi na help.ea.com tamo se logiraj sa tim racunom i odi na live suport za bf3 i oni ce ti to rijesiti, tako su meni napravili. 

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
15 godina
ProTeinZ kaže...

evo decki ipak igra radi xD nego imam problem imam solidnih 50fpsa i ponekad mi zatrza igra ali zasto ? zbog 4 gb rama?

očito da nemaš bolji komp od nas...pfffff

Cpt_LIAR
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Je li netko zainteresiran za uzajamnu pomoć korištenjem ovog glitcha?

0 9 hvala 0
15 godina
NiramX kaže...

Je li netko zainteresiran za uzajamnu pomoć korištenjem ovog glitcha?

ideš u mutne vode....patchirano je.

Cpt_LIAR
16 godina

nemrem opce igrat tu igru,loading u nedogled i to je to,poludit cu.

Heroes get remembered, but legends never dies.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Stvarno su usrali s patchem. Prije sam mogao normalno igrati satima, sad igram 3 minute i krene laggat. Pada sa 60 fps na 1 i tako u krug, pa se jos na kraju i crasha.

Bem ti DICE i EA zajedno... 200 kn im platio da se zivciram. Mislim igra je vrhunska kad radi, samo sto radi 5% vremena -.-'

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dali je možda u ovome problem u orginu mi piše download games C:/program file.itd  a on je meni igru skinuo na D disk 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

install -> c:\ProgramData\Origin\DownloadCache      ako ti je 100% skinuta

a provjeri i antivirus da ti nije izbrisao .exe ili stavio u karantenu

14 godina
neaktivan
hvala Bogu jos nemam nikakvih problema sa igricom... Cak od prve uspijem uvijek pokrenut iako se dosta ljudi zali i na to... Nadam se da tako i ostane.. Ali mene i dalje drzi vise bc2 od bf3... Na bf3 imam mozda svega 2h sata mp, a na bc2gazim vec 1000h i jos nije dosadio... Bas sam prije par dana uzivao na vietnamu i na kraju je bilo par ljudi iz hr, pa je bilo jos bolje jedan je se zvao gadafi ili tako nesto...
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nije ti bez veze skinuo na D disk..Tako si kliknuo da stavi. Stavi sve kako on želi i bok, ne znam zašto premještat fileove iz šupljeg u prazno.

Ako nemaš mjesta na C disku napravi ga i tamo sve inst..

Imaš ondje objašnjeno od autora generic9974  kako ne skidat svih 11 gb i stavi sve na C

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=502&jumpto=2392995&sort=asc&view=flat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Poludi sam brišem sve i skidam ponovno valjda će to pomoći 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa nemogu vjerovati obrišem igru obrišem deinstaliram orgin ponovno ga instaliram provjerim dali je u postavkama maještano da skida na C disk orgin game vidim da je idem skidati i on mi  opet pravi mapu na D disk i tamo je skida pa ja ću se  ubiti  koji qurac mu je šta više da napravim {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

jedno pitanje za moderatore!

zanima me zasto ste otvorili temu battlefild nick-ovi (da se ekipa lakse nađe) a nezelite otvoriti temu battlefield3 PROBLEMI?!

pa svaki put kada dodem ovdje 80% je o problemima svezi igre (makar jedno te isto pitanje 10x se ponavlja kao npr. pokrenem igru i crni ekran?!)

pa dajte pokrenite temu o problemima igre a neka se ovdje raspravlja o taktici,sta je tko napravio (npr.danas sam ubio pirata i no name lika "pištoljem na bugovom serveru), neka se stavljaju filmici, raspravlja o cheater-ma,itd!

makar sumljam da ce moj prijedlog proci ali tko zna (znam da je netko vec to postavio pitanje). dodem na forum i otidem na teme koje pratim kada vidim pod battlefield3 da ima 3-4 stranice koje nisam procitao kad ono samo o jednim te ISTIM problemima!!

hvala na razumjevanju

dali zelite novu temu samo za probleme svezi igre:

44 DA
5 NE
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
CANABIS kaže...

Poludi sam brišem sve i skidam ponovno valjda će to pomoći 

ah zasto se sikirati, ja igram i hvala Bogu vidim i jos ima raje dosta raje ima na bc2 i nakon izlaska bf3, ja jos igram bc2 sa svojim jaranima dok ne naprave bf3, a i da ga naprave kako treba, nekako mi se nesvidja, nekako me na cod podjseca, ne znam sto

al takav je dice,  isti slucaj i sa bc2 bio, jednim patchom nesto rjesavaju samo pogorsaju, iduci patch ovo popravi a drugo pokvari, tek mozda od prije god dana proradio bc2 kako treba, mada i danas imaju ljudi problema sa crashanjem na desk

Had a dream I was king, I woke up still king
14 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

1. Kakve veze to ima sa Steamom?

2. Pa da, Origin je još u Beti.

Kad narastem bit ću Mentalist.
14 godina
lange kaže...

jedno pitanje za moderatore!

zanima me zasto ste otvorili temu battlefild nick-ovi (da se ekipa lakse nađe) a nezelite otvoriti temu battlefield3 PROBLEMI?!

pa svaki put kada dodem ovdje 80% je o problemima svezi igre (makar jedno te isto pitanje 10x se ponavlja kao npr. pokrenem igru i crni ekran?!)

pa dajte pokrenite temu o problemima igre a neka se ovdje raspravlja o taktici,sta je tko napravio (npr.danas sam ubio pirata i no name lika "pištoljem na bugovom serveru), neka se stavljaju filmici, raspravlja o cheater-ma,itd!

makar sumljam da ce moj prijedlog proci ali tko zna (znam da je netko vec to postavio pitanje). dodem na forum i otidem na teme koje pratim kada vidim pod battlefield3 da ima 3-4 stranice koje nisam procitao kad ono samo o jednim te ISTIM problemima!!

hvala na razumjevanju

dali zelite novu temu samo za probleme svezi igre:

Zato sto vec postoji takva tema

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-qa/123529.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 22:25 (Casper127).
13 godina
Battlefield 3

tema je BF3, ovde se prica i o taktici, i o problemima, citerima i o svemu u vezi bf3, zasto dizati teme o problemima, o perfomansama, i da li ce neko moci na toj i toj konfi igrati, cijenim tvoje misljenje, al zbilja je nepotrebna tema

Had a dream I was king, I woke up still king

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
koji je vrag bad luck ... Hrrrrrrrrrrrrrr
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima koga da je zainteresiran da uzmemo još jedan Bug server?

Bio bi od 32 slota, igro bi se CQ large (bez rush-a, ff on, killcam off).

Sad ne znam koja je razlika između hosta u njemačkoj ili u hrvatskoj, ali cjene su ovakve (Diabolic-Servers):

Germany (Frankfurt) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.

Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn.

Javite mi se na pm, pa možda nešto i napravimo :)

www.key-storm.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 8:20 (nick54312).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ceco22 kaže...
koji je vrag bad luck ... Hrrrrrrrrrrrrrr

Ono što i znači. Jednostavno si imao lošu sreću.

14 godina
neaktivan
je ali me ta sreca prati 80posto runde... Koji je vrag njima sta zele da svi zamrze igru?
15 godina
Battlefield 3

Trčim za likom iz squada žicajući ammo.Trčim za njim preko pola mape i na kraju lik skonta i da mi municiju.Već sam poplavio jer trčim za njim ko majmun pet minuta.Na kraju mu napišem da rabi mozak i frajer me kicka jer je on ADMIN.Šta više reći??????? Ako admin nezna šta i kako onda...

Moj PC  
13 0 hvala 0
13 godina

da postiji ali nitko tamo nista ne pise! u mjesec dana 2 stranice?!

13 godina

ma sve ok ali da se prica kao sto si i naveo o taktici,citerima i svemu vezano za igru! ali igru a ne o "hardveru" (zasto mi nece ovo-ono). pa mogli smo ovdje ubaciti i onda i battlefield nickove?

pa sta tebi nede vec na zivce pitanje o CRNOM ekranu!? to vec i ptice na grani znaju ali ekipa se ubaci jer im se neda citati par stranica prije o CRNOM ekranu, patchevima,itd! al izgleda da nis o toga!

15 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

Pa nemogu vjerovati obrišem igru obrišem deinstaliram orgin ponovno ga instaliram provjerim dali je u postavkama maještano da skida na C disk orgin game vidim da je idem skidati i on mi  opet pravi mapu na D disk i tamo je skida pa ja ću se  ubiti  koji qurac mu je šta više da napravim {#}

ima li koja dobra duša da proba moj problem riješiti preko teamviewer-a

16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
Germany (Frankfurt) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.

Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec

Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn

Dal si ikad bio admin na serveru koji ima 10 ili 15 vlasnika i svi imaju jednako pravo glasa? I koji se k tome ni ne poznaju.

Recept za katastrofu. Od odlučivanja o bilo čemu, kickanja navodnih cheatera, skupljanja love na vrijeme, međusobnih svađa, nezadovoljstva pojedinaca... bolje ne.

Ak hoćeš normalan server nađi si 2-3 jako dobra frenda i zakupi ga s njima.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47CHBovu slavu
13 godina
Battlefield 3

Ispricavam se ako je ovo netko vec objasnio, ali pretrazio sam toliko foruma da me glava vec boli, a nisam nasao rijesenje, Dakle.

Kupio sam danas BF3 LE key, igra se skinula prije nekih 2h, ja sav sretan otiso na battlelog i pokusao pokrenut igru, al posto sam baksuz, igra nece se pokrenut :).. stalno mi toji na ''Joining server'', probao sam pokrenut preko mozzile,opere,chrome-a isti problem. ''Your web browser is not fully supported, soldier! You will be able to look around and talk to your friends, but not join their game.''
Koristim Win 7 x64 stvarno ne znam u cemu je problem, posto vidim da ima dosta igraca, nadam se da ce mi netko pomoc! {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Ova igra me vec lagano zdere sada sam igrao cileu partiju a avionima i helijima i pobjedjemo ostane nam 20 ticketa i izbaci me, polupati cu komputer

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/1c84d97c27abc14a.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CANABIS kaže...
CANABIS kaže...

ima li koja dobra duša da proba moj problem riješiti preko teamviewer-a

Ja sam ti napisao kako da rijesis problem, jer ti citas ista ovdje. napisao sam da sam ja imao isti problem ikako sam ga rijesio

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice