1.Ima li to kakve veze igra mi se skinula na D disk kako je kod vas znam da steam skida na C gdje je instaliran steam
2.ima li to kakve veze vidim da je orgin beta
1.Ima li to kakve veze igra mi se skinula na D disk kako je kod vas znam da steam skida na C gdje je instaliran steam
meni je tako bilo. idi na help.ea.com tamo se logiraj sa tim racunom i odi na live suport za bf3 i oni ce ti to rijesiti, tako su meni napravili.
evo decki ipak igra radi xD nego imam problem imam solidnih 50fpsa i ponekad mi zatrza igra ali zasto ? zbog 4 gb rama?
očito da nemaš bolji komp od nas...pfffff
nemrem opce igrat tu igru,loading u nedogled i to je to,poludit cu.
Stvarno su usrali s patchem. Prije sam mogao normalno igrati satima, sad igram 3 minute i krene laggat. Pada sa 60 fps na 1 i tako u krug, pa se jos na kraju i crasha.
Bem ti DICE i EA zajedno... 200 kn im platio da se zivciram. Mislim igra je vrhunska kad radi, samo sto radi 5% vremena -.-'
install -> c:\ProgramData\Origin\DownloadCache ako ti je 100% skinuta
a provjeri i antivirus da ti nije izbrisao .exe ili stavio u karantenu
Nije ti bez veze skinuo na D disk..Tako si kliknuo da stavi. Stavi sve kako on želi i bok, ne znam zašto premještat fileove iz šupljeg u prazno.
Ako nemaš mjesta na C disku napravi ga i tamo sve inst..
Imaš ondje objašnjeno od autora generic9974 kako ne skidat svih 11 gb i stavi sve na C
Poludi sam brišem sve i skidam ponovno valjda će to pomoći
Pa nemogu vjerovati obrišem igru obrišem deinstaliram orgin ponovno ga instaliram provjerim dali je u postavkama maještano da skida na C disk orgin game vidim da je idem skidati i on mi opet pravi mapu na D disk i tamo je skida pa ja ću se ubiti koji qurac mu je šta više da napravim
jedno pitanje za moderatore!
zanima me zasto ste otvorili temu battlefild nick-ovi (da se ekipa lakse nađe) a nezelite otvoriti temu battlefield3 PROBLEMI?!
pa svaki put kada dodem ovdje 80% je o problemima svezi igre (makar jedno te isto pitanje 10x se ponavlja kao npr. pokrenem igru i crni ekran?!)
pa dajte pokrenite temu o problemima igre a neka se ovdje raspravlja o taktici,sta je tko napravio (npr.danas sam ubio pirata i no name lika "pištoljem na bugovom serveru), neka se stavljaju filmici, raspravlja o cheater-ma,itd!
makar sumljam da ce moj prijedlog proci ali tko zna (znam da je netko vec to postavio pitanje). dodem na forum i otidem na teme koje pratim kada vidim pod battlefield3 da ima 3-4 stranice koje nisam procitao kad ono samo o jednim te ISTIM problemima!!
hvala na razumjevanju
dali zelite novu temu samo za probleme svezi igre:
44 | DA |
---|---|
5 | NE |
Poludi sam brišem sve i skidam ponovno valjda će to pomoći
ah zasto se sikirati, ja igram i hvala Bogu vidim i jos ima raje dosta raje ima na bc2 i nakon izlaska bf3, ja jos igram bc2 sa svojim jaranima dok ne naprave bf3, a i da ga naprave kako treba, nekako mi se nesvidja, nekako me na cod podjseca, ne znam sto
al takav je dice, isti slucaj i sa bc2 bio, jednim patchom nesto rjesavaju samo pogorsaju, iduci patch ovo popravi a drugo pokvari, tek mozda od prije god dana proradio bc2 kako treba, mada i danas imaju ljudi problema sa crashanjem na desk
1. Kakve veze to ima sa Steamom?
2. Pa da, Origin je još u Beti.
jedno pitanje za moderatore!
zanima me zasto ste otvorili temu battlefild nick-ovi (da se ekipa lakse nađe) a nezelite otvoriti temu battlefield3 PROBLEMI?!
pa svaki put kada dodem ovdje 80% je o problemima svezi igre (makar jedno te isto pitanje 10x se ponavlja kao npr. pokrenem igru i crni ekran?!)
pa dajte pokrenite temu o problemima igre a neka se ovdje raspravlja o taktici,sta je tko napravio (npr.danas sam ubio pirata i no name lika "pištoljem na bugovom serveru), neka se stavljaju filmici, raspravlja o cheater-ma,itd!
makar sumljam da ce moj prijedlog proci ali tko zna (znam da je netko vec to postavio pitanje). dodem na forum i otidem na teme koje pratim kada vidim pod battlefield3 da ima 3-4 stranice koje nisam procitao kad ono samo o jednim te ISTIM problemima!!
hvala na razumjevanju
dali zelite novu temu samo za probleme svezi igre:
Zato sto vec postoji takva tema
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3-qa/123529.aspx
tema je BF3, ovde se prica i o taktici, i o problemima, citerima i o svemu u vezi bf3, zasto dizati teme o problemima, o perfomansama, i da li ce neko moci na toj i toj konfi igrati, cijenim tvoje misljenje, al zbilja je nepotrebna tema
Ima koga da je zainteresiran da uzmemo još jedan Bug server?
Bio bi od 32 slota, igro bi se CQ large (bez rush-a, ff on, killcam off).
Sad ne znam koja je razlika između hosta u njemačkoj ili u hrvatskoj, ali cjene su ovakve (Diabolic-Servers):
Germany (Frankfurt) - 1 mjesec
Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.
Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec
Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn.
Javite mi se na pm, pa možda nešto i napravimo :)
Ono što i znači. Jednostavno si imao lošu sreću.
Trčim za likom iz squada žicajući ammo.Trčim za njim preko pola mape i na kraju lik skonta i da mi municiju.Već sam poplavio jer trčim za njim ko majmun pet minuta.Na kraju mu napišem da rabi mozak i frajer me kicka jer je on ADMIN.Šta više reći??????? Ako admin nezna šta i kako onda...
da postiji ali nitko tamo nista ne pise! u mjesec dana 2 stranice?!
ma sve ok ali da se prica kao sto si i naveo o taktici,citerima i svemu vezano za igru! ali igru a ne o "hardveru" (zasto mi nece ovo-ono). pa mogli smo ovdje ubaciti i onda i battlefield nickove?
pa sta tebi nede vec na zivce pitanje o CRNOM ekranu!? to vec i ptice na grani znaju ali ekipa se ubaci jer im se neda citati par stranica prije o CRNOM ekranu, patchevima,itd! al izgleda da nis o toga!
Pa nemogu vjerovati obrišem igru obrišem deinstaliram orgin ponovno ga instaliram provjerim dali je u postavkama maještano da skida na C disk orgin game vidim da je idem skidati i on mi opet pravi mapu na D disk i tamo je skida pa ja ću se ubiti koji qurac mu je šta više da napravim
ima li koja dobra duša da proba moj problem riješiti preko teamviewer-a
Skupimo 10 ljudi, svatko da 27kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 18kn.
Hrvatska (Zagreb) - 1 mjesec
Skupimo 10 ljudi, svatko da 32kn.. Skupimo 15 ljudi, svatko da 21kn
Dal si ikad bio admin na serveru koji ima 10 ili 15 vlasnika i svi imaju jednako pravo glasa? I koji se k tome ni ne poznaju.
Recept za katastrofu. Od odlučivanja o bilo čemu, kickanja navodnih cheatera, skupljanja love na vrijeme, međusobnih svađa, nezadovoljstva pojedinaca... bolje ne.
Ak hoćeš normalan server nađi si 2-3 jako dobra frenda i zakupi ga s njima.
Ispricavam se ako je ovo netko vec objasnio, ali pretrazio sam toliko foruma da me glava vec boli, a nisam nasao rijesenje, Dakle.
Kupio sam danas BF3 LE key, igra se skinula prije nekih 2h, ja sav sretan otiso na battlelog i pokusao pokrenut igru, al posto sam baksuz, igra nece se pokrenut :).. stalno mi toji na ''Joining server'', probao sam pokrenut preko mozzile,opere,chrome-a isti problem. ''Your web browser is not fully supported, soldier! You will be able to look around and talk to your friends, but not join their game.''
Koristim Win 7 x64 stvarno ne znam u cemu je problem, posto vidim da ima dosta igraca, nadam se da ce mi netko pomoc!
Ova igra me vec lagano zdere sada sam igrao cileu partiju a avionima i helijima i pobjedjemo ostane nam 20 ticketa i izbaci me, polupati cu komputer
ima li koja dobra duša da proba moj problem riješiti preko teamviewer-a
Ja sam ti napisao kako da rijesis problem, jer ti citas ista ovdje. napisao sam da sam ja imao isti problem ikako sam ga rijesio