Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.074.824
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Nakon sto sam ugasio unpn, ssdp, network discovery i bloko firewall napokon sam mogao igrat kao covijek bez ikakvog rusenja

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Oho, nisam ni znao da je ovdje toliki community :D na kojem se serveru okupljate, u zadnje vrijeme mi je postalo dosadno :) ?

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
SebaOS kaže...

Oho, nisam ni znao da je ovdje toliki community :D na kojem se serveru okupljate, u zadnje vrijeme mi je postalo dosadno :) ?

Na BUG Online Game Serveru.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/77531c70-d313-4e8d-b126-24d11e01c48a/BUG-Online-Game-Server-Mixed/

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Okupljamo se na BUG Online Game Server - Mixed server je 32 igraca sto je super bio je 64 ali nije bilo moguce igrati normalno zato sto je vise od pola raje bilo noobovi i upropastavali su match.

BUG-ov forum je vec 4 godine jedini ozbiljniji gamerski comunity na Balkanu i to kod svih igara...

BUG RULZZZ !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidimo se onda tamo, ingame sam [oSx]seba0s :)

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Koliko ima ukupno ima colonel service starova u igri jel 100 ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ako ima netko zainteresiran za Coop ali pomoću cheata(ima fora da se na zadnjoj misiji kad se izađe iz metroa ne ide naprijed nego se samo čeka i ubija   neprijatelje koji se neprestano spawnaju)da otkuljučam još tih par oružja.

Ne da mi se više to prelaziti a želio bi otključati G3.

Ako ima netko zainteresran neka mi se javi nick mi je na battlelogu AlphaActual 

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
ProTeinZ kaže...

cujte decki nakon ovog patcha skidalo mi je 777 megabajta i nakon sto zelim uc u igru pise mi you were doscnected i disconected from EA, ima neko rjesenje ?!

ista stvar i kod mene. Ima li kakvo rješenje za ovo?

decki molim vas ima li rjesenja za nas!? 

LoL EUW- Pom4hn1t4ly, SeizonX
14 godina
ProTeinZ kaže...
antimadridista kaže...
ProTeinZ kaže...

cujte decki nakon ovog patcha skidalo mi je 777 megabajta i nakon sto zelim uc u igru pise mi you were doscnected i disconected from EA, ima neko rjesenje ?!

ista stvar i kod mene. Ima li kakvo rješenje za ovo?

decki molim vas ima li rjesenja za nas!? 

probaj se vise puta joinat tak ti meni bude 3-4 puta error i onda je sve normalno

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobar

Ako te stisnem teško bude uredi mi pomognem hvala, savvy?
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudi daj pomagajte, kako pokrenuti igru sinoć sam je skinuo preko orgina,igru pokrenem šalje me na Battlelog da se prijavim upišem adresu sa kojom sam registriran na orgin idem sign in i ništa se ne događe WTF gdje griješim pomagajte 

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...

ljudi daj pomagajte, kako pokrenuti igru sinoć sam je skinuo preko orgina,igru pokrenem šalje me na Battlelog da se prijavim upišem adresu sa kojom sam registriran na orgin idem sign in i ništa se ne događe WTF gdje griješim pomagajte 

evo stalno tako Buy BF3 to get access to BattleloG

a na drugoj slici je orgin gdje se vidi da imam B3

Uvijek budi nezadovoljan onim što jesi ako želiš postati ono što još nisi; jer tamo gdje si postao zadovoljan, tamo ćeš i ostati.
17 godina
mislim da sam na imao takvih problema dok nisam otisao sa IE se logirati.ocito mi nightly stvarao probleme.
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
neaktivan
sokre kaže...
mislim da sam na imao takvih problema dok nisam otisao sa IE se logirati.ocito mi nightly stvarao probleme.

ma gdje da se više logiram i registriram daj neki link pa koji su qurac toliko zakomplicirali debili jedni pa lakše je piratima pokrenuti igru nego nama koji smo kupili 

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sada sam fakat ljut, igram prvi sam na MP dođe do 1 ticketa, i igra se crasha {#}!!!!

Ako ovo ne poprave ima da vide što znači kada su igrači ljuti.

Kalko1212 ingame
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
protjeran
CANABIS kaže...
sokre kaže...

ma gdje da se više logiram i registriram daj neki link pa koji su qurac toliko zakomplicirali debili jedni pa lakše je piratima pokrenuti igru nego nama koji smo kupili 

moras malim slovima mail ukucati !

14 godina

GOTOVO ubacio patch od rusa i sada mi ne nonstop crasha igra vrijeme da predem na mw3 -.-

13 godina
protjeran
Battlefield 3

DI(C)E DIE !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
loud killer kaže...

DI(C)E DIE !

Zašto DICE?

I moja dva prijatelja imaju Rusku ver. igre,i sve im radi dobro.

سمندری ڈاکو
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
loud killer kaže...

DI(C)E DIE !

Zašto DICE?

Više samo čekam da dođe moja mala nadogradnja od 8gb RAM i 64 bit windowsi, da više ne bi bilo problema!

Kalko1212 ingame
17 godina
mislim da ce ti x64winsi najvise reducirati probleme. ja sam na 8gb rama od pocetka pa mi se desavaju standardni problemi... pri prvom pokusaju spajanja, 2-3 bsod-a (kriv oc grafe, nisam pokusao sa zadnjim driverima ici ocat ali cu pokusati kad curu otjeram sa kompa).

sve u svemu kad sam sve postelao bez problema mogu 4-5 sati udarati bez dc-a, a nadam se da ce tako i ostati.

ps.bas je koma surfati po forumu sa mob-a!
ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
13 godina

@kanabis :

klikni u originu onaj kotačić pored upitnika, pa redeem product key., ukucas key i toj to. to moraš prvo napravit da bi se uopce mogao logirati na battlelogu

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.11.2011 20:31 (letece_prase).
15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...
pirat kaže...
loud killer kaže...

DI(C)E DIE !

Zašto DICE?

Više samo čekam da dođe moja mala nadogradnja od 8gb RAM i 64 bit windowsi, da više ne bi bilo problema!

A mi više čekamo da prestaneš napominjati...

Kad narastem bit ću Mentalist.
15 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

@kanabis :

klikni u originu onaj kotačić pored upitnika, pa redeem product key., ukucas key i toj to. to moraš prvo napravit da bi se uopce mogao logirati na battlelogu

Na slici se vidi da on već ima BF3 na Originu.

Kad narastem bit ću Mentalist.
14 godina
CANABIS kaže...
CANABIS kaže...

evo stalno tako Buy BF3 to get access to BattleloG

a na drugoj slici je orgin gdje se vidi da imam B3

da li si sugran da ti je bf3 na tom ea accountu? znam malo je vise nego morbidno pitanje

bj d vej

nice...

Had a dream I was king, I woke up still king
13 godina
Battlefield 3

tako je bilo i meni dok ga nisam redeem-ao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja nemogu vjerovati jesam li toliko glup ili je tu stvarno neki problem ima li tko kakvu ideju kako to riješiti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
letece_prase kaže...

tako je bilo i meni dok ga nisam redeem-ao

gle to sam sinoć napravio,igra se skinula što se lijepo vidi ali kad idem na taj ustrani battlelog piše mi da mora prvo kupiti igru a na orginu se lijepo vidi da sam kupio već igru pa tko tu koga hebe 

16 godina
neaktivan
CANABIS kaže...
gle to sam sinoć napravio,igra se skinula što se lijepo vidi ali kad idem na taj ustrani battlelog piše mi da mora prvo kupiti igru a na orginu se lijepo vidi da sam kupio već igru pa tko tu koga hebe 

Mozda trebas instalirati neki update ili nesto slicno. Meni iz prve nije prepoznao da je igra instalirana, pa mi je javljao istu poruku.

Probaj prek origina desni klik na igru- repair install. Meni je tako skinuo update i proradilo je.

14 godina
Battlefield 3

evo decki ipak igra radi xD nego imam problem imam solidnih 50fpsa i ponekad mi zatrza igra ali zasto ? zbog 4 gb rama?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice