Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.192.840
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3

Evo jesam i radi savrseno. Stvarno piz******. {#}

Thx. {#}

11 godina
protjeran
pirat kaže...

A očito su ljudi na serveru izglasali da te kickaju.

Jbt ti si najkickaniji čovjek u povijesti BFa.{#}...Svaki dan te kickaju.

No shit, lol.

Cudno je da te kickaju cim dodjes u game, a niti cheatas, botas ni nista osim kaj igras ko penzioner sporo. Bas nikakvog povoda za kick.

No prepozno sam admina, i to je cheater s kojim sam se par dana ranije svadjao {#}  samo kaj onda nije bio admin.

Tak da ocito me iz nekog svog inata isao sam izbacit, jer nisam ama bas nista krsio.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

Poceo sam igrat support klasu malo da i to isprobam, i zanima me koje je najbolje oruzje?

Koristim M249, kasnije cu preci na M240B, cini mi se bolji.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Poceo sam igrat support klasu malo da i to isprobam, i zanima me koje je najbolje oruzje?

Ta dva oružja su "TO" za support klasu u BF3.

M240B ima malo veći damage po metku, ali više "razbacuje" od M249. A veći magazin mogu imati oba (200 metaka).

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 19:08 (TomoR).
11 godina
protjeran
TomoR kaže...
Hades86 kaže...

M240B ima malo veći damage po metku, ali više "razbacuje" od M249. A veći magazin mogu imati oba (200 metaka).

''TO''?

Znaci 240B nije bas idealan. Koji je najbolji za tu klasu?

Tek jucer skuzio koliko je lagano nabijati rankove na toj klasi. Samo bacas Ammo support na Conquest i slicnim igrama di ima puno igraca, i bodovi samo skacu dok se ekipa reloada.

Koje oruzje ima najmanji recoil na Assaultu?

13 godina
odjavljen
Hades86 kaže...
TomoR kaže...
Hades86 kaže...

''TO''?

Znaci 240B nije bas idealan. Koji je najbolji za tu klasu?

Tek jucer skuzio koliko je lagano nabijati rankove na toj klasi. Samo bacas Ammo support na Conquest i slicnim igrama di ima puno igraca, i bodovi samo skacu dok se ekipa reloada.

Koje oruzje ima najmanji recoil na Assaultu?

Trebas " naucit " pucati sa M240B i bit ce ti najbolja pucaljka {#} . Puska je stvarno super , ja nisam neki uber player ali imam preko 2000 kilova s njim i mogu reci da je {#} za drugu stranu. Za pocetak pucaj u kratki burstovima po par metaka a ne ko neki " spray and pray " ne igra . Vjezaj i ............ vjezbaj {#}

13 godina
Alien 22 kaže...

Trebas " naucit " pucati sa M240B i bit ce ti najbolja pucaljka {#} . Puska je stvarno super , ja nisam neki uber player ali imam preko 2000 kilova s njim i mogu reci da je {#} za drugu stranu. Za pocetak pucaj u kratki burstovima po par metaka a ne ko neki " spray and pray " ne igra . Vjezaj i ............ vjezbaj {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/CyberDemonVZ/weapons/349418125/pc/

{#}

Odlična je protiv prosjecnih igraca.

Kad se igra protiv "pro" ekipe, npr AnR server, njihove assault puške već ispucaju 2-3 metka prije nego M240B ispali prvi, pa imaj i to na pameti.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Battlefield 3

M27 IAR - Možda nema tolko puno metaka, ali je po meni najbolja puška za support. Mislim da se i nex isto slaže.

870MSC shotgun sa slug tipom municije

Najlakše ti je kontrolirati recoil na M16A3, a M416 isto nije tako daleko što se assaulta/medica tiće.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/CyberDemonVZ/weapons/349418125/pc/

{#}

Odlična je protiv prosjecnih igraca.

Kad se igra protiv "pro" ekipe, npr AnR server, njihove assault puške već ispucaju 2-3 metka prije nego M240B ispali prvi, pa imaj i to na pameti.

Za solo bauljanje po severima je cist ok ali je njesra kad naletis na ekipu koji su u klanu na ts u . Onda se ide po Iar ili takticki uzmes medika sa m16 {#} .

11 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

M27 IAR - Možda nema tolko puno metaka, ali je po meni najbolja puška za support. Mislim da se i nex isto slaže.

870MSC shotgun sa slug tipom municije

Najlakše ti je kontrolirati recoil na M16A3, a M416 isto nije tako daleko što se assaulta/medica tiće.

Kad dobim M27 IAS isprobat cu i njega, a shotgune ne volim u igri. Ide mi na jetru i kad me ekipa owna s tim ko nooba kad dodje do short range borbi.

M16A3 sam imao jedno 200 killova, no odusto sam jer me nervira njezin fiksni nos na nisanu. Stalno onaj crni kuki kaj strsi ko na vecini assault puski.

Jbg vise mi pase cisti scope, preferiram Reflex RDS mount.

I kak sredit da ti cammo uniforme bude onaj koji sam izaberes?

Nosim vec neko vrijeme Black ops na svim klasama, no iz nekog razloga me uvijek vraca na default kod svake nove runde. Jel moze to perma sejvat?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:50 (Hades86).
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Ima li smisla nosit na oruzju bipod + flash. supp.? Jer oboje ima istu svrhu a to je da reducira recoil.

Igra ima jedan od bugova a to je da ti lika na startu postavi default settings nekad, bar meni to radi. Osim kaj mi skine camo koji izaberem, izmjeni mi i oruzje nekad.

Dovoljno dugo sam u igri da skuzim kad mi svi attachmenti dobro sjede u ruci a kad ne, i znam kad mi na npr support klasi lezi flash. supp. pa primjetim tako da mi nekad nema tog efekta reduciranja trzaja na oruzju iako je montano gore.

Znaci pise da ima ali u praksi kao da nema, cak i sa bipodom.

Kaj se tice onog M240B odusto sam od njega jer mi previse trza, tak da sam sa M249 presao na PKP Pecheneg, on mi dobro lezi.

A kakvo je misljenje o M60E4?

Kako dobiti onaj FAMAS? Cini mi se OP oruzje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 8:10 (Hades86).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Preteško mi je igrat sa 25 fps-a, hitreg mi je strašan bojim se samo pomislit pucat iz rafala, trebao bih promjeniti procesor barem polovni Q8200 uzet (ako mi se isplati?). Imam jedan problem, tj. prijatelj ga ima. Nedavno je uzimao novu konfu (A8 x4 6600K, 6GB ram, R7 260x OC edition) i sve mu radi normalno osim toga što mu se igra konstantno ruši nakon 10-15 minuta igranja i to samo u BF3. Driveri su updejtani, rušio je sistem, reinstaliro igricu, sve smo probali, ali ništa ne pomaže. Itko zna do čega je?

Tarzan skače u mekinje.
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Hades86 kaže...

Ima li smisla nosit na oruzju bipod + flash. supp.? Jer oboje ima istu svrhu a to je da reducira recoil.

Igra ima jedan od bugova a to je da ti lika na startu postavi default settings nekad, bar meni to radi. Osim kaj mi skine camo koji izaberem, izmjeni mi i oruzje nekad.

Dovoljno dugo sam u igri da skuzim kad mi svi attachmenti dobro sjede u ruci a kad ne, i znam kad mi na npr support klasi lezi flash. supp. pa primjetim tako da mi nekad nema tog efekta reduciranja trzaja na oruzju iako je montano gore.

Kaj se tice onog M240B odusto sam od njega jer mi previse trza, tak da sam sa M249 presao na PKP Pecheneg, on mi dobro lezi.

Flash supp. skriva muzzle flash i donekle smanjuje vertical recoil, ali isto tako smanjuje preciznost iz hip fire-a jer povećava spread metka. 

Ne kužim kako misliš da u praksi čak i s bipodom ne vidiš razliku? Ti znaš da bipod nema smisla ako oružje nije postavljeno na nešto? 

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Volume kaže...
Hades86 kaže...

Flash supp. skriva muzzle flash i donekle smanjuje vertical recoil, ali isto tako smanjuje preciznost iz hip fire-a jer povećava spread metka. 

Ne kužim kako misliš da u praksi čak i s bipodom ne vidiš razliku? Ti znaš da bipod nema smisla ako oružje nije postavljeno na nešto? 

O tome i govorim. Uvijek mountam bipod na neki objekt, i svejedno mi se dosta trza nekad, a gore je i flash. supp.

Nekad se rita a nekad je stabilan, nema mi bas smisla.

14 godina
protjeran
Hades86 kaže...
Volume kaže...
Hades86 kaže...

O tome i govorim. Uvijek mountam bipod na neki objekt, i svejedno mi se dosta trza nekad, a gore je i flash. supp.

Nekad se rita a nekad je stabilan, nema mi bas smisla.

Iskreno za takvo nešto prvi čujem... S bipodom je oružje praktički poput snajpera, a zašto tebi i dalje trza ka blesavo nemam pojma

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 3
Kod bipoda se pocne "ritati" kad si pod suppressionom! Znaci, samo kad netko puca po tebi.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Hoce li bit razlike sa trzajima ako nastavim koristit s bipodom ali bez flash. supp.?

Jel dobro oruzje M60E4?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 17:32 (Hades86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hades86 kaže...

Hoce li bit razlike sa trzajima ako nastavim koristit s bipodom ali bez flash. supp.?

Jel dobro oruzje M60E4?

M60E4 baca valjda najviše od svih i još puca sporije od M240B/Pechenega.

11 godina
protjeran
Battlefield 3

To pitam jer sam vidio dost igraca da i njega koristi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Bf3 je definitivno propao.

Svi njubovi,ekipa campa na zesce,teamwork 0 bodova.

Jao EA sto si napravila!

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 12 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mozda je neko upoznat u co-op ? ja bi htio napravit to da si otkljucam neka oruzja koja bih zelio isprobat al trebam nekog za pomoc ! 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Paradox1 kaže...

Jao EA sto si napravila!

Ponudi im se ti u chatu da uz malu novčanu naknadu od njuba u svega nekoliko dana stvaraš super pr0 igrača. Eto prilike za spojit ugodno s korisnim...

Cojek kaže...

mozda je neko upoznat u co-op ? ja bi htio napravit to da si otkljucam neka oruzja koja bih zelio isprobat al trebam nekog za pomoc ! 

Samo se spoji, igra će ti sama naći nekog za co-op

battlelog - Volume_CRO
15 godina
Paradox1 kaže...

Jao EA sto si napravila!

Ne, bf3, već bf u načelu. Ne sjećam se kad me zadnji put netko revao u bf4, a za ammo moram pisat i vikat u chat i divljat mu ispred nišana.

Puno newcomera u serijal i yebeš ga, protiv toga se ne može, ali bi valjalo složiit neki krati tutorial za svaku klasu da se odigra prije startanja multiplayera pa možda ekipa stekne naviku bacanja kutija i pomoći.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
13 godina

u bf4 meni ekipa baci medic i ammo bag.Ponekad trebam i preko Q trazit,ali dobim.

Bf3-pisem,skacem,stojim ispred lika. Nista.

Igram tdm,nema vise nikakve rotacije,kako bi se smanjilo kampnje,svi idu u sredinu. 

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
11 godina
protjeran
Battlefield 3

Ma ima puno blesavih igraca, koji ili ne razumiju rijec ''team play'' ili su debili koji zele funkcionirat kao solo.

Jel moguce da ima ovoliko hackera po partijama koji prolaze bez kazne {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/78937029/842558983/

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/78936061/842558983/

I onda kad zelis votekick pokrenut ili voteban, svi iz protivnicke ekipe di ima toliko cheatera izgladaju ''!no'', pa nemres me jebat na supportu hackiranju!

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma pokusavam taj co - op al nekaj nece...
1. uopce mi nije htjelo uci u igru, 15 minuta je pisalo Loading
2. kad sam konacno ja uso onda mi je 15 minuta pisalo Waiting for other player i na kraju nista
3. sad pokusavam uci vec pol sata i stalno pise co op game was cancelled !

4. Zato bih htio nekog naseg da se cujemo na Team Speaku i da odigramo to pa da si otkljucam razna sranja :D Tko zeli -- Oletic95

Error 404 Not Found

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cojek kaže...

2. kad sam konacno ja uso onda mi je 15 minuta pisalo Waiting for other player i na kraju nista

4. Zato bih htio nekog naseg da se cujemo na Team Speaku i da odigramo to pa da si otkljucam razna sranja :D Tko zeli -- Oletic95

Jedina stvar vrijedna otključavanja na COOP-u je Rex, a njega dobiješ među prvima

1971- ∞
14 godina
neaktivan
Roko567 kaže...
Cojek kaže...

Jedina stvar vrijedna otključavanja na COOP-u je Rex, a njega dobiješ među prvima

dobro rexa sam otkljuco i stavio ga u dosta loadouta, sta se jos moze otkljucat? cist informativno...

Error 404 Not Found
17 godina
Roko567 kaže...

Zar se G3 ne otključava preko COOP ?

17 godina
Vakaka kaže...
Roko567 kaže...

Zar se G3 ne otključava preko COOP ?

Da, jedan od zadnjih unlockova je. M39EMR je isto jedan od najpreciznijih DMR-ova koje možeš dobiti. 93R je isto zgodan pištolj.

Inače: http://tommynation.com/battlefield-3-co-op-unlocks/

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 9:15 (TomoR).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice