Čovječe, japancima je manje trebalo da poprave fukušimu nego tebi da ubiješ nekoga sa 320-icom na donyi
Ali odlično odrađeno
Čovječe, japancima je manje trebalo da poprave fukušimu nego tebi da ubiješ nekoga sa 320-icom na donyi
Ali odlično odrađeno
Ali odlično odrađeno
Pa, ne volim baš "bacač krumpira", a.k.a M320 LVG - bude ponekad s njim i double kill, ali često nikako da "natrče".
Na sreću ima sad i ovih drugih modova, bez LVG, ali ugalvnom dok se ne spojiš na server, ne znaš koji se mod vrti.
U HR je sutra neradni dan...
Reci to mojim šefovima...
U HR je sutra neradni dan...
Reci to mojim šefovima...
Daj brojeve mobitela, nije bed!
Bravo Dominik!
Iako, stvarno mi se čini da imaš malo manji recoil nego ja, recimo na M60. Jebi ga star sam, pa više ne kontroliram sve funkcije tijela kako treba.
Ali, najbolje je bilo kad si napravio multikill sa C4 (ne ta runda).
Pozdrav, zanima me moze li se izbrisati soldier vezan za battlelog acc i krenuti ispocetka jer mi je frend dao njegov acc (ima slab komp pa mu se neda vise zezati s tim), znaci ja bi htio krenuti ispocetka od lvl1. Jel to moguce?
Naravno imas reset stats . A i ime vojnika mozes mijenjat .
Ti si novi vidim,
Samo statse mozes resetirati, znaci KDr, SPM, Acc i W/L ratio. Nemozes level resetirati niti all time statistics koje su dolje, znaci stalni kdr, spm i sve ostalo dolje ostaje nepromijenjeno.
Jel tko od vas live strima ikad ? Htio bi vam strimati alfu. A ne znam kako sta, dok mi na live strimu na yubito ostaje snimka poslije ...
Slazem neki pc, koji cu mozda uskoro kupiti...
Dali uzet FX8350 sa boljom plocom na kojoj ce se moci bolje overclockati ili uzeti i5 i losiju plocu, razlika izmedu proceva je 300kn.
Grafa bi bila HD7950 ili gtx670.
Sto bi vi uzeli?
14 | HD7950+fx8350(bolja ploca) |
---|---|
10 | hd7950+i5 4670k(losija ploca) |
0 | gtx670+fx8350(bolja ploca) |
4 | gtx670+i5 4670k(losija ploca) |
Slazem neki pc, koji cu mozda uskoro uzeti...
Dali uzet FX8350 sa boljom plocom na kojoj ce se moci puno overclockati ili uzeti i5 i losiju plocu, razlika izmedu proceva je 300kn.
Sto bi vi uzeli?
FX 8320 + bolja ploča + dobro hlađenje + HD 7950 3GB.
Eto ako netko od zelenih želi, nova Beta 320.49 je vani. Meni na 670 OC temp ne prelazi 58 stupnjeva. Kažu da treba malo pripazit temp.
Izgleda da nisu samo temperature u pitanju! Moja na stock frekvenciji, dodatni hladnjak, nikad ne prelazi 50 stupnjeva i opet imam artefakte :/
Sad sam snimio nove drivere, al jos nisam isprobao BF3. Tek kasnije danas...
Eto ako netko od zelenih želi, nova Beta 320.49 je vani. Meni na 670 OC temp ne prelazi 58 stupnjeva. Kažu da treba malo pripazit temp.
Jel temp bolja ili losija, dal se bf3 crasha?
Ne znam jer prije nisam niti gledao temp. Sada sam 2 runde odigrao i nije se srušila igra. Vidjet ćemo nakon par dana kako se ponašaju.
Cyber ja nemam nikakve dodatne hladnjake. Kartica je tvornički OC sve je stock i nemam klimu u stanu (ne znam dali ti imaš)
Dali uzet FX8350 sa boljom plocom na kojoj ce se moci bolje overclockati ili uzeti i5 i losiju plocu, razlika izmedu proceva je 300kn.
Sto bi vi uzeli?
Nema smisla spajati i5 4670k sa losijom plocom kad je i on kloker alpari fx 8350 - tako da i on treba dobru plocu da bi se iz njega izvukao maksimum.
Sto bi vi uzeli?
Nema smisla spajati i5 4670k sa losijom plocom kad je i on kloker alpari fx 8350 - tako da i on treba dobru plocu da bi se iz njega izvukao maksimum.
mislio sam za tu razliku 300-400kn bolju plocu uzet
aj necemo tolko
Ako igras uglavnom battlefield onda nemas previse kalkulacija - intel i5 4670k i nvidia gtx 670 bi trebali biti najbolja kombinacija naravno ako pare nisu bootlneck.
Ako igras uglavnom battlefield onda nemas previse kalkulacija - intel i5 4670k i nvidia gtx 670 bi trebali biti najbolja kombinacija naravno ako pare nisu bootlneck.
Nezz, vidit cu, imam jos nekoliko tjedana do kupnje. Kada je bf4 beta? Tj. dali su rekli?
Nezz, vidit cu, imam jos nekoliko tjedana do kupnje. Kada je bf4 beta? Tj. dali su rekli?
Za FX 8350 ti treba ploča sa 8+1 regulacijom napona što znaći oko 900kn.
Za FX 8350 ti treba ploča sa 8+1 regulacijom napona što znaći oko 900kn.
do 1000kn plocu sam mislio ako bi uzimo fx8, a ako bi uzimo i5 onda ne vise od 700kn ploca, to je max, vise nebi mogo, i ovo je malo preko
24.09.2013.
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-4/3706761.aspx
Bolje pricekati do tada, pa vidjet, jer cu to primarno igrat, a sad u bf3 s nvidiom imam nekih problema, prvenstveno crashanje(driver stopped responding nekad.....), pa bi rade iso na amd
Bolje pricekati do tada, pa vidjet, jer cu to primarno igrat, a sad u bf3 s nvidiom imam nekih problema, prvenstveno crashanje(driver stopped responding nekad.....), pa bi rade iso na amd
314.22 si stavi i nemaš brige...
opet smo poceli o BF-u? Dok vi o tome ja barim pice Bastino i Perkijevo godiste ;)
opet smo poceli o BF-u? Dok vi o tome ja barim pice Bastino i Perkijevo godiste ;)
Pa to nisu pice jebote to su umirovljenice
Skilleri, Skillerice i skillzorzi te gospodo Friday, Basta i Danny, jeste li probali Razer Surround u ovoj igri?
http://www.razerzone.com/surround
Cijenjeni igrač Ljudina i drugi, jeste vi probali? Navodno se s tim bolje šora oko zastave... :p
Pa to nisu pice jebote to su umirovljenice
hahaha, sure u wanna see?
Pa nisam uškopljen
Pa nisam uškopljen
poslao sam ti na fejs, nebi ipak svekolikoj publici...jer znam da nece vjerovat :P