Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.818
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
AmDCluB kaže...

Evo malo sam sam igrao versus, pa sam naletio na sexfinse(nije six nego sex jer se vole ....) i vajnarkija(zato sto stalno vajna) cistokrvne favorite(Škoda)  pa sam napravio par isjecaka iz matcha.

A šta će ti cijelo vrijeme graf na ekranu?

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
Friday kaže...
AmDCluB kaže...

Evo malo sam sam igrao versus, pa sam naletio na sexfinse(nije six nego sex jer se vole ....) i vajnarkija(zato sto stalno vajna) cistokrvne favorite(Škoda)  pa sam napravio par isjecaka iz matcha.

A šta će ti cijelo vrijeme graf na ekranu?

ma to sam isao nesto testirati, jer mi se desava da mi igra stane na pola sekunde pa sam upalio graf i snimao da ga poslije pogledam.

17 godina
To ti se dogadja jer te Govnarki potajice DDoS-a jel si ga pohaxao :)
13 godina
1.Lovac kaže...

A ovo zadnje, to mi nikad neće bit jasno kako ja kad pucam tako po liku, lik ne crkne, a kad mene neko digne i puca se po meni, ja instant umrem -.-'

Niko to ne zna, osim onih koji znaju, a šute. {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
AmDCluB kaže...

"And the reason why I so much hate this game" napisa ti i osta živ nakon provedenih 2000 sati + ESL. Tanka je granica između ljubavi i mržnje {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 8:20 (Soldier977).
17 godina
Soldier977 kaže...

"And the reason why I so much hate this game" napisa ti i osta živ nakon provedenih 2000 sati + ESL. Tanka je granica između ljubavi i mržnje {#}

BTW, "And the reason why I hate this game so much" je ispravnije i u duhu engleskog jezika.

I g. Ljudojević, kako nama radi hitreg, mislim da bi se ti svaki dan glavom o zid lupao...

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dobro jutro dececi, curice i pirat.

posto znam da vas ima koji igrate DayZ, imamo novi hrvatski server

Croatia Panthera - (1.8/103419) [Veteran CH:ON DM:ON][GTM+1] | 125 vehicle| |Always Daylight|-| Private Hive| - MadCroats[M|C]
ip 185.2.136.156:3051
Veteran mod

Svi su dobrodosli, vidimo se na bojnom polju :).

p.s.
Dota2 FTW :P

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

samo njubovi igraju dotu{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 9:18 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Čekam Antraksa da kaže što je za papke a čemu treba klicat "živio", pa onda odlučim hoću li doći.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
Battlefield 3

Može pitanjce?

Da li je iko od vas sa Phenom II X4/X6 (s oko 4GHz, X6 sa malo manje GHz) prešao na Nvidiu 660ti ili 670 i osjetio poboljšanje u odnosu na Radeonku 5850/5870/6850/6870?

Najviše mislim tu na minimalni Framerate.

Preskupo mi je mijenjati sve, pa razmišljam da svoju 5850 zamijenim za neku drugu - a koliko vidim po benchevima Nvidia navedene kategorije uglavnom ima stabilniji min. FPS, a pogotovo manje frame dropove (povezano jedno s drugim, naravno). A imam i neke starije igre u kojima bi mi PhysX jako dobro došao...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
...

Možeš dobiti karton ako u ovoj temi spomeneš AMD ili COD...

Freak Show Inc.
17 godina
Prvi utisak je da preglatko sad sve ide.
Drugi utisak je da je slika losija od Dellovog IPS matrixa.
Treci utisak je da monitor kika es.

Navecer se okuplja strucno povjerenstvo koje ce donijeti odredjene zakljucke uz zakusku i betonsku mjesalicu :)
17 godina
odjavljen
Basta kaže...
Prvi utisak je da preglatko sad sve ide.
Drugi utisak je da je slika losija od Dellovog IPS matrixa.
Treci utisak je da monitor kika es.

Navecer se okuplja strucno povjerenstvo koje ce donijeti odredjene zakljucke uz zakusku i betonsku mjesalicu :)

Reži mi glavu ako dio povjerenstva ne kupi novi monitor u vrlo kratkom vremenu {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Može pitanjce?

frame dropovi ti najviše ovise o procesoru.

radije pikni fx8xxx pa onda grafu , jer više ćeš osjetit to poboljšanje nego da staviš malo bolju grafu na taj proc.

ja da sam bio pametniji trebao sam prvo uzet proc pa grafu ali šta ćeš ,na greškama se uči.

sljedeće šta mislim kupit je proc ali on će još pričekat.

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
TomoR kaže...

Može pitanjce?

frame dropovi ti najviše ovise o procesoru.

radije pikni fx8xxx pa onda grafu , jer više ćeš osjetit to poboljšanje nego da staviš malo bolju grafu na taj proc.

ja da sam bio pametniji trebao sam prvo uzet proc pa grafu ali šta ćeš ,na greškama se uči.

sljedeće šta mislim kupit je proc ali on će još pričekat.

Jok, ne ide. AM2+ ploča, još sam na DDR2 (doduše nekom malo boljem). X6 je max za tu ploču.

Ako ću mijenjat proc, nakon dugo vremena ću opet ići na neki Intel (ako išta idem mijenjat, u svojem kompu moram mijenjati CPU, ploču i RAM). Možda Haswell.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima ko li9nk od prvog hitreg fixa za bf3, hjer ovaj drugi mi je smece zesce.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Ma oba ta fixa su ćesme.
Probaj na www.pingtest.net i vidit ces da je bolje bez tih fixacija...
Sa tim fixevima ti jitter suxa.
16 godina
moderator
Co7 kaže...

Dobro jutro dececi, curice i pirat.

Ne spominji moj nick uzalud.

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 12:17 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
14 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zdenko1991 kaže...

Jel ima ko li9nk od prvog hitreg fixa za bf3, hjer ovaj drugi mi je smece zesce.

mam ja samo moram naci - vec sam bio linkao, to je onaj gdje se 5 prozorcica u comand promptu samo pootvaraju i pozatvaraju sami nakon naredbe start, i to je to, imao sam i drugi ali vec sam pisao da mislim da prvi ima nekog efekta u kombinaciji sa auslogic internet optimizerom a ne tcp-om - linkat cu kad ga nadjem sad sam preko moba -

13 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
zdenko1991 kaže...

mam ja samo moram naci - vec sam bio linkao, to je onaj gdje se 5 prozorcica u comand promptu samo pootvaraju i pozatvaraju sami nakon naredbe start, i to je to, imao sam i drugi ali vec sam pisao da mislim da prvi ima nekog efekta u kombinaciji sa auslogic internet optimizerom a ne tcp-om - linkat cu kad ga nadjem sad sam preko moba -

E da, aj probaj. Onaj moj fragmovie je sa prvim fixom, sad igram sa drugim i smece ali zestoko.

13 godina
zdenko1991 kaže...
PR0MATRAC kaže...
zdenko1991 kaže...

E da, aj probaj. Onaj moj fragmovie je sa prvim fixom, sad igram sa drugim i smece ali zestoko.

Iskreno da ti kažem mislim da je i prvi i drugi nebitan. Pomiri se s tim da imaš internet u k**cu i odi na pivu.

13 godina
Battlefield 3

zdenko lijepo izbrisi igricu jer si njubina...{#}

Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Doca15 kaže...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Cijenim svu potporu klanskih kolega {#}

17 godina
To nije potpora - to je prcanje :)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

da zdenko zašto ne probaš dotu 2 ?{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
Doca15 kaže...

Cijenim svu potporu klanskih kolega {#}

Postoji izreka - "Samo će ti pravi prijatelj reći da ti je lice prljavo".

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ili tuširanje u zatvoru...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ili tuširanje u zatvoru...

tko zna možda je rođen za tu igru i preuzme mjesto ekskoa i izbaci ga iz mc klana {#} nešto kao karamarko kosoricu

Battlelog CRO_ZeNGe
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice