PunkBuster je sigurno bio uključen, ali ne na tom serveru.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
50 stranica o tome dal je bio upaljen punk buster...kul
Pa nemoš ti sa Bastom čovječe, ko pitbul je...
toliko o tome da je opasan
Jel ga to vještica ritnula?
...i, jel jel ima kakvih problema?
Odvratno čovječe!!! Pa kom qurcu to služi???
Za obrezivanje, zar ne vidiš?!
Djeco, smješni ste ;)
To ti je jedna od onih srednjevjekovnih alatki za mučenje. Drži to u ordinaciji za nemirne pacijente. Odmah se smire kad to vide.
...i, jel jel ima kakvih problema?
Za tvikanje m16
Iznenadio me šaner sa nekakvom kutijom maloprije na vratima :)
Ajme kolko etiketlina ima! :)
Kažeš anarhija, gdje se prijavljuje? X-D
Ubaci i mene u anarhiju :)
Brate, prijatelju, neprijatelju kako god. clan nema ime a ni prijave, dovoljno se oslobodit lanca i katanca (nije onaj narodnjak!) sadašneg clana u svojoj glavi i živjeti "open source", bez obaveza i moralnih dilema, bez prividne potrebe pripadanja nekoj virtualnoj "skupini", bez potrebe mržnje prema nekom drugom (recimo drugom clanu), to je nacin života.
Čak i moj cjenjeni kolega Basta (stara škola-inverted i te šeme) smije u clan s ovim monitorom i nitko ga nece umalovažavat kako je bio slučaj sa dellom (i na kraju da je zbog toga morao prodati, sad but true:)
dal mozda neko moze pomoc ?
bf3 prijatelju stalno izbacuje nakon nekih 10tak minuti igranja nebitno koji server niti mapa, signal na wifi je odlican skype neizbacuje dok pricamo , graficka mu je skroz uredu sta se vrucine tice i procesor isto tako , jednostavno mu pise dissconected kad ga izbaci ... na tcom-u je
dal mozda neko moze pomoc ?
bf3 prijatelju stalno izbacuje nakon nekih 10tak minuti igranja nebitno koji server niti mapa, signal na wifi je odlican skype neizbacuje dok pricamo , graficka mu je skroz uredu sta se vrucine tice i procesor isto tako , jednostavno mu pise dissconected kad ga izbaci ... na tcom-u je
Pogledaj prvu stranicu teme i teme vezane uz ovu temu.
Nevezano za to...
Navodno je sutra na Originu Battlefield 3 za svega 5$. Očekujte masovnu navalu varalica i sličnih -ica.
O da, kupujem i pretplaćujem se na AA.
O da, kupujem i pretplaćujem se na AA.
Još jedan acc sa AA, pa kad ćeš stati?
I to ću onda na ESL s AA, da se vidi kako se može. :)
Ovdje apdejt na dnevnoj bazi.
Znači, selotejpu je konačno odzvonilo
ASUS VG248QE features the ASUS-exclusive GamePlus hotkey with crosshair (aimpoint)
Pa kao i softicmarlon, sjećaš se njega?
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/eXoTic-G6CM4NI4C/
Ovo mu je novi acc.
Ovo mu je novi acc.
to mu je novi staari acc, samo je ime presaltao...
Ovo mu je novi acc.
to mu je novi staari acc, samo je ime presaltao...
Onda moja greška...samo sad smo ubrali da je kao esl super prozor, u exoticu igra.
Ugl. feget.
Gle sto se njega tice on mi jedini glupo pali haker, iako sam sa svoje strane da svi koji sa trecom stranom stjecu prednost dobiju najmanje mogucnost kicka od Anti cheat-a. Dobio je kick na PB, popusio ban na GGC-u. Bar je brzo odustao od udaranja u prsa valjda je sam skuzio da je sam kriv za to sto je radio.
Zanimljivo, nadam se da je istina
http://www.game-debate.com/news/?news=4865&game=Battlefield%203&title=Grab%20Battlefield%203%20For%20Five%20Bucks%20From%20Noon%20Tomorrow
Onda moja greška...samo sad smo ubrali da je kao esl super prozor, u exoticu igra.
Ugl. feget.
Cek malo jel to onaj koji nas je s massom i g3a3 klao jucer u serie A??
Znači, selotejpu je konačno odzvonilo
ASUS VG248QE features the ASUS-exclusive GamePlus hotkey with crosshair (aimpoint)
Hardwerski aimbot - up your's PB! :)
neka je sa srecom prinva u obitelji. sad ces vidjeti razliku. javi dojmove.

Odličan recoil ;)
A ovo zadnje, to mi nikad neće bit jasno kako ja kad pucam tako po liku, lik ne crkne, a kad mene neko digne i puca se po meni, ja instant umrem -.-'
Odličan recoil ;)
A ovo zadnje, to mi nikad neće bit jasno kako ja kad pucam tako po liku, lik ne crkne, a kad mene neko digne i puca se po meni, ja instant umrem -.-'
Nisi u pisu, to ti je zato...