Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.213.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Malo sam preselio komp u dnevnu sobu i spojio ga na 50" plazmu, sluske na uha, i igranje do 2 u noci.

Joj decki, kak je to lijepo za videti {#}

I taman sam poceo rasturati - i ajde da i ja dozivim da se zamjerim adminu:

Ban Ban
Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Još jedan banana hrvat:   X-RazOoR-X   http://www.ggc-stream.com/search/server/guid/gid/a275952be144a98232f33b3dc790bbb4  {#} 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
scarface797 kaže...
Lewa kaže...

Točno to mi se događa

Ja sam ovo rijesio tako sto sam BF3 maknuo administratorska prava(znam da nema nekoga smisla no nakon sto sam ovo uradio BF3 je odmah proradio),ako ti je vec maknuto stavi pa onda opet iskljuci pa vidi da li ce onda raditi.

Nebi vjerovao da sam to vec na svake moguce nacine probao cmos resetirao sve zivo al i dalje isto danas cu jos probat 2 -3 stvari ak ne onda neznam sta da vise probam.. a 2 dana je radio normalno sad 2 dana vec ne radi :S

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ti bi se trebao prijaviti na origin sa tudim profilom syncati njegov cloud data na svoj komp te napra viti repair. Pokrenes jednu mapu sa njegovim profilom izades van ulogiras sebe i kad te pita sync cloud ili ono drugo bira ns ono drugo da ti njegove postavke prekopira. Zatim pokreni igru i sve ce ti radit. ja ti to radim sa bratovim accom e sad kak ces ti vidi. Ovo sta sam ti rekao ti je jedini nacin kako da ti proradi bf3. Probaj pa javi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...

friday koristiš tu glupost od puške kao i 15 leveli što koriste dao 12. uhvatili se toga ko pijan plota..njubine bez skila. uzmi spas il 870 pa budi frajer i rulaj a ne taj njuberski shit i na kraju tješiš sam sebe kak  si supač :D

Momak, ne moram biti frajer u BF3 niti pokušavam. A tebe i tebi slične kojima je to bitno gledam sa podsmijehom. Frajer sam u RL, programer sam, gledaju me kao mesiju kad se pojavim. Ali ti slobodno hodaj sa 870-kom, budi frajer, budi supač... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

wow, ti si frajer neki a? ti mogu bit prijatelj?

samo ti praši kanale koliko god želiš, i drugi put vidi smajli na kraju {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Evo jos jedan video o mene za one koje vole ESL meceve, malo mi je žena dosadivala pred kraj runde lol.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 12:20 (bmwhartge).
Moj PC  
8 4 hvala 2
16 godina
Battlefield 3
Igrate za pare ili?
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

100eura po rundi dobivamo..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 13:10 (Doca15).
Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Doca15 kaže...

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/290/100/a49.png

15 godina
bmwhartge kaže...

Evo jos jedan video o mene za one koje vole ESL meceve, malo mi je žena dosadivala pred kraj runde lol.

Vidiš simpatične fore, naciljaš, pucaš, skineš ciljanje i gađaš iz hipa...skoro uvijek headshot.

To je onaj glitch kad naciljaš jel pa makneš pa ti iz hipa puca kao da je naciljano?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
bmwhartge kaže...

Dedere mi reci koje postavke koristis i igri i koja rezolucija je to.

Tnx

[M|C] LuX_CROATIA
13 godina
Battlefield 3

da

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

@Fila, kaj misliš da će ti priznat... Ali da, malo prečesto on to koristi, i skoro svaki put već siguran da je pao ode dalje...

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Vidiš simpatične fore, naciljaš, pucaš, skineš ciljanje i gađaš iz hipa...skoro uvijek headshot.

To je onaj glitch kad naciljaš jel pa makneš pa ti iz hipa puca kao da je naciljano?

da to je to....to većina PRO igrača na ESL matchevima koristi...barem na svim videima koje sam ja gledao....al očito im pali....

My BF3 Battlelog: MasterOfPicas
15 godina
TomoR kaže...

@Fila, kaj misliš da će ti priznat... Ali da, malo prečesto on to koristi, i skoro svaki put već siguran da je pao ode dalje...

Ne mora priznavat...znam za taj glitch i sam sam ga par puta slučajno aktivirao i dobio par ludih killova, ali zahtjeva privikavanje na to, jednostavno nije tro samo tako unaimat i onda tuć iz hipa.

To je pro fora, koju mi smrtnici nikad nećemo očito moći.

Meni osobno je to dno, ali je efikasno, a u esl meču pobjeđuje jači, efikasniji, bolji prema tome neka dere kako ko oće-.

plavi83 kaže...

da to je to....to većina PRO igrača na ESL matchevima koristi...barem na svim videima koje sam ja gledao....al očito im pali....

Pa e, puška i dalje ostane ''aimana'' dakle kao da i dalje gađaš, ali iz hipa, i samo potrefiš lika u svoj crosshair, i mora past jer recoila nema nego samo rasip metaka, koji je isto manji, kao da gađaš aimano.
Zanimljiva fora, treba svkako probati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Battlefield 3

Da, nadasve je zanimljiv kill na 11:45{#}

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
jopis kaže...

Da, nadasve je zanimljiv kill na 11:45{#}

i 2.30, 3.40 pokušaj killa, 4.44,4.55 također pokušaj,6.38, 6.58, 7.13,...itd.

Nevjerovatno je zapravo, kako lik igra, skače, trči, puca, aima unaima, hedare...

Ne mislim ništa loše ljudina, dapače zbilja pokazuje koliko operacija izvodiš odjednom. Najluđe je kad otvoriš scoreboard pa ga blicaš umjesto da ga pogledaš, stsišćeš ga 4-5 puta valjda koliko si pod adrenalinom lol

ja se sakrijem pod kamen pa gledam scoreboard :)

15 godina
Battlefield 3

Hvala Ljudina što si nam pokazao kako nas to skidaš u trku gledano iz tvoje strane. Ovo je dobra fora isto kao kad je Danny otkrio kako dart svojevremeno dobro radi...{#}

K4lim3ro
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

lol pa taj glitch postoji vec vise od pola godine..:D

ima ih jos dosta..{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:12 (Doca15).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

lol pa taj glitch postoji vec vise od pola godine..:D

ima ih jos dosta..{#}

Znam da postoji, ali vidiš nisam znao da ga koristi, i to tako efikasno.

Super je vidjeti iz njegov perspektive kako siluje ljude pa i mi nešto naučimo iz toga,.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako se napravi to??? Što samo pucaš i prestaneš ciljat??? Ja tako ništa ne mogu skinit. ili kad iz hipa pucan pa ciljan, aj ća nema šanse :D

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Evo postavke

rezolucija: 1024 x 768 100hz

grafika:sve low vysn off

Mis: 900dpi i u igri osjetljivost 0.04

a sto se toga  unaimanja tice nije jednostavno kao sto se cini, skroz dok ti neude refleksno u ruku dok ti moras razmisljati dali da unaimam ili aimam vise ce ti odmoci nego pomoci. i mislim da to nije nikakava glitch jer igra radi tako od prvog dana a da je glitch onda bi ga valjda popravili,i jos neke igra rade na istu foru.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 14:35 (bmwhartge).
15 godina
bmwhartge kaže...

Evo postavke

rezolucija: 1024 x 768 100hz

grafika:sve low vysn off

Mis: 900dpi i u igri osjetljivost 0.04

a sto se toga  unaimanja tice nije jednostavno kao sto se cini, skroz dok ti neude refleksno u ruku dok ti moras razmisljati dali da unaimam ili aimam vise ce ti odmoci nego pomoci. i mislim da to nije nikakava glitch jer igra radi tako od prvog dana a da je glitch onda bi ga valjda popravili,i jos neke igra rade na istu foru.

Ljudina nitko nije rekao da je jednsotavno,a daje glitch glicth je, jer ne može puška pod hipom pucati kao da je pod aim, ne može. 

Isto kao skakanje preko zidova i dvanje hedara, isto čovjeka koji preskače zid nemoš ubit, jučer je uletio u prozor na sieni i ja stavim c4 pod prozor aktiviram i lik prekoči i niš mu nije.

ugl. dosta težak glicth za dobit, ali zahavaln kad uđe u ruku, kao što se vidi.

13 godina
Doca15 kaže...

Mogu li se i ja druzit s vama {#}

Dama_The_Crow
13 godina
bmwhartge kaže...

, malo mi je žena dosadivala pred kraj runde lol.

Ako se ti misliš ženiti, poslušaj ženu {#}

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
bmwhartge kaže...

, malo mi je žena dosadivala pred kraj runde lol.

Ako se ti misliš ženiti, poslušaj ženu {#}

haha, mrš za generale :D ali draga samo jos 30 ticketa :D

16 godina
Battlefield 3

close quarters....su ustvari male mape koje liče na cod. nema vozila samo pješadija?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ljudina nitko nije rekao da je jednsotavno,a daje glitch glicth je, jer ne može puška pod hipom pucati kao da je pod aim, ne može. 

Isto kao skakanje preko zidova i dvanje hedara, isto čovjeka koji preskače zid nemoš ubit, jučer je uletio u prozor na sieni i ja stavim c4 pod prozor aktiviram i lik prekoči i niš mu nije.

ugl. dosta težak glicth za dobit, ali zahavaln kad uđe u ruku, kao što se vidi.

Ovo za preskakanje nije  glitch, jer je to do glupe igre jer kada covjk pravi bilo kakvu animaciju neozes ga ubiti dok je nezavrsi,a ovo za unaimanje nije glitch jer ima jos igara na takav nacin a i svi znamo sto je glitchanje i kako je zavrsio npr. dart glitch. A da oni ovo smatraju pod glitchem onda bi jednostavno popravili. Isto tako mozes reci da je glitch kada  te netko revieva ako se odmah dignes da se nemozes pomaci niti pucati, ali opet poanavljam to isto nije glitch nego je igra tako napravljena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 15:26 (bmwhartge).
15 godina
Battlefield 3

Navedi mi još jednu igru di se može aimat, i onda unaimat za potpunu kontrolu puške kao da aimaš.

Mislim bf3 je prva u kojoj sam primjetio taj bug...ako ga već ne smijemo nazvat glitch.

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.11.2012 16:01 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice