Idući na redu upravo ljudina, čuo sam mu jučer po glasu da je čiter. Ima taj neki "stutter", kako bi rekli ameri, specifičan za čitere.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno da je mc stepenica više,jer ovi u pri su manje više njubine
Vidi ga - pa tebi je adresa u osobnoj kanali bb a sad su drugi njubine.
molim ispravak ,kanali kontejner 6c
i seine birtija,tamo me nađeš.
ma moram malo prcketat ,no hard feelings
naravno da je mc stepenica više,jer ovi u pri su manje više njubine
Vidi ga - pa tebi je adresa u osobnoj kanali bb a sad su drugi njubine.
molim ispravak ,kanali kontejner 6c
i seine birtija,tamo me nađeš.
ma moram malo prcketat ,no hard feelings
Bitch please, pa ja sam 103. na svijetu sa saigom!
Jučer sam imao vrlo malo vremena za igru, pa sam ga iskoristio na najbolji mogući način. Na pravoj Battlefield mapi i pravom Battlefield modu - jedinom iskonskom BF iskustvu.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/48797705/1/173287112/
Najmanje 100 killova sam napravio s istog mjesta. Like a sir.
lol njubino pa kad s time jedino i igraš kanale.
kaj ne igraš sa pravim šotganom? 870 rules
da si s time među top 100 skinuo bi ti kapu,ovako si samo njub.
evo sto MordorHQ kaze za MD5TOOL #9002 ban
http://www.mordorhq.com/showthread.php?4360-GCC-Stream-is-banning-tweaked-players-%28MD5TOOL-9002%29
Počeo sam igrati nedavno sa 870-kom ali samo slug. Super je ali ponekad je hit reg takav da bi si otkinuo jaja i bacio ih u dunav...
Počeo sam igrati nedavno sa 870-kom ali samo slug. Super je ali ponekad je hit reg takav da bi si otkinuo jaja i bacio ih u dunav...
to mi je trenutno najbolja kombinacija,prezabavno je s time igrat,
pa ono neki dan kad smo zajedno ownali tada sam ja igro sa 870 slug
ovdje se zna skupiti sva krema hrv batelfilda
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/servers/show/e795eea5-51d4-465b-a7b4-a83595147110/xXx-CRO-Bazaar-Seine-Metro-Karkand-Only-NO-RULES/
Server se za 10-ak dana prebacuje u Zagreb.
Strah me čim čujem da će Ivica i Ljudina imati 10 ping.
Nova disciplina: Ko ima manji ping. Pusti sad KD i te šeme.
Ja znam da imam veliki "PING", a sad ako se vi hoćete "kur...čiti" ko ima manji, onda sam ja "noob", a vi samo rokajte ja imam manji, ja ovakav ja onakav "debeli, okrugli, plosnati", uz to statistika govori da kinezi i japanci imaju "mali PING", a drugi spol "veliki PONG"
Jel to u inch ili cm
A đe ti je od 20 do 25 u anketi?
Nova disciplina: Ko ima manji ping. Pusti sad KD i te šeme.
Ja znam da imam veliki "PING", a sad ako se vi hoćete "kur...čiti" ko ima manji, onda sam ja "noob", a vi samo rokajte ja imam manji, ja ovakav ja onakav "debeli, okrugli, plosnati", uz to statistika govori da kinezi i japanci imaju "mali PING", a drugi spol "veliki PONG"
Jel to u inch ili cm
A đe ti je od 20 do 25 u anketi?
a di je za nas polametraše?
Ovo me malo iznenadilo, bisvsi kolega iz platoona, po meni je dobro igrao i bio timski igrac.
ŠTO NISI MOGAO KAO MI OSTALI NOOB-ovi IGRATI NA OBICNIM POSTAVKAMA I ROKATI PA ONDA JE LI IMAS SKILA ILI NEMAS.
A što reci, koju poruku poslati?
Petak je :) :) :)
A na kakvim je on postavkama igrao? Jel to napokon onaj fxaa injector zabranjen,po tome treba banat puno i kod nas
Ja sam to isprobao i puno se bolje vidi i onda sam maknuo

Evo ga haški sud je odlučio da Markač i Gotovina nisu imali hax za koji su ih optuživali. Kažu da nemaju dosta dokaza, FXAA injector su priznali da su koristili ali to se ne računa, te su ih odbanirali i mogu nastaviti igrati.
Kolko čitam po GGC-u, za obično micanje filtera i mijenjanje boja nisu zabilježeni benovi, dobivaju se za modificiranje ostalih fajlova poput demiđ modifikacija i sl. U svakom slučaju nek šalje žalbu i ako je greška skinut će mu ben.
Petak je :) :) :)
Nisam, ozbiljno ti kažem
sloboda
Napokon nešto pravde u ovom svijetu. Ovaj dan je neki mini blagdan :)
sloboda
Napokon nešto pravde u ovom svijetu. Ovaj dan je neki mini blagdan :)
Aha, pitaj Gazimira
Nope.
GGC bena sve koji imaju modificirane *.cas file-ove (PB navodno gleda sam 50, 51 i 52.cas). I navodno gleda cijeli range od 2-255.
Oni koji su koristili Realmware Color Tweaker, ti su navodno za sada još uvijek sigurni.
EDIT: PB kad i nađe ove *.cas-ove modificirane, samo kick-a, zasad. Teoretski, softic i dalje može igrati na PB enabled serverima.
pošto mi je danny stisnuo već dva žuta,danas te samo pratim čim zaigraš bf3 ja ulazim na tvoj server i nikog na serveru neću ubijat ,samo ću tebe lovit,ima da te danas izludim,sanjat će me.
mene i moju čakiju
ili ak hočeš bo2 bacit?
kak ti je ono steam danny?
btw. smiješno mi je kad padne neki ovako naivac, hardićmarlon, nije taj lik bio nešto poseban, nit dolazio na xxx ownat tako da nije napeto.
TReba past neki super skillander da se možemo sprdat.
Ali btw. očito x22 ima podružnicu u rijeci. Morat ću frendu javit da mi vidi kakve su ponude tamo.
Jel to u sklopu mekdonaldsa ili samostalno?
pošto mi je danny stisnuo već dva žuta,danas te samo pratim čim zaigraš bf3 ja ulazim na tvoj server i nikog na serveru neću ubijat ,samo ću tebe lovit,ima da te danas izludim,sanjat će me.
mene i moju čakiju
ili ak hočeš bo2 bacit?
Pa šta si radio da si 2 žuta prijepodne uspio zaraditi???
btw. smiješno mi je kad padne neki ovako naivac, hardićmarlon, nije taj lik bio nešto poseban, nit dolazio na xxx ownat tako da nije napeto.
TReba past neki super skillander da se možemo sprdat.
Ali btw. očito x22 ima podružnicu u rijeci. Morat ću frendu javit da mi vidi kakve su ponude tamo.
Jel to u sklopu mekdonaldsa ili samostalno?
ma tip je njubina i sa haxom
mene i moju čakiju
ili ak hočeš bo2 bacit?
BO? Nemoj da se zbljujem. :)
Samo kanali, uvijek sam na istom mjestu, otkrio sam kempanje, tako da ti neće bit teško naći me.
Steam imaš u potpisu.
Nedaj mu steam danny...
LoL....
Pa šta si radio da si 2 žuta prijepodne uspio zaraditi???
To je njegov stil pisanja...
Dobio je dva zuta u zadnjih par mj, a danas ce mu se navodno osvetiti.
Iako moram priznati da sam mozda i ja u krivu, jer kad on pise... :D
Steam imaš u potpisu.
Pregledao je on svoj potpis, i nigdje ga nema! Lazse napaceni narod!
Čuj, bilo je vrijeme, od 10-og mjeseca je suh.
Pa da se ne osjeća zapostavljeno.
Pregledao je on svoj potpis, i nigdje ga nema! Lazse napaceni narod!
Ma napušim ti se k***a pederčino.