Kakve runde večeras sa gospodom G Pamark i Cyber te kuksonko. Ispraznili smo old warriora i opet ga napunili :)
gg lads.
Je, malo su decki rage-quitali
Zaboravil si, i Kuky je pomogel!
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/47770490/1/349418125/
P.S. imam preko 130 sati u tenku, i mislim da si mi ti bio jedan od najbljih gunnera koje sam ikad imao
Netko nas pogodi, vec popravljas, pucaju po nama s RPG - spotam likove, sredis ih za 2-3 sekunde, odes i na trece mejsto i navodis... ma zakon!
Jeje napisao sam kuksonko :)
Jeje yebeno smo ih razbili.
Hvala na komplimentu. Baš pucam i velim, da vidim možeš li ubiti više sa tenkom nego ja sa strojnicom. Uf tu smo negdje bili, al mi je žao što mi se pregrijao na kraju plamenik da izdržimo do kraja runde.
I mali savjet za drugi puta, kad si tenk na tenk, okreni mu nos, ne bokove, jer manje primaš a i ležerno se voziš napreijed nazad, mene samo guraš ja te fixam.
Još jedan tip, ako ima reactive, cijel dakle ploče ppo bokovima i na guzici. Onda kad se gađaš snjim okreneš jedan bok, kad ti skine ploču, daš mu drugi bok. Tako anuliraš njegova dva hita, te ga brzo satreš.
Ali svjedno, stari odličan si bio nema šta. It was an honor to server with you! :)
ostavi se m16 i uhvati kalše, scara, l85, g3a3.
Ubaci varijacije u igru. Navikneš se na bazzar i skučene prostore, dođeš na firestorm i nastaje probelm...ne samo tebi, generalno govorim.
Zato sam ja počeo igrati kako sam i prije, servere sa svim mapama, svaka mapa drugi setup, klasa. Sve se klase redovno pune, relativno tu i tamo kad padne medic uzmeš mu kit, nabiješ par killova sa njegovim m16/m416 i umreš bez metaka :)
varijacija brate, testiraj malo i vidi si.
Pa mislim da su sad, godinu dana nakon izlaska igre, svi skužili koji im setup paše za sve, a i iskristaliziralo se koja su oružja najjača. Nema potrebe za varijacijama.
M16A3 je i dalje najjače oružje za srednju udaljenost, pa zbilja nema potrebe da ga se mijenja.