Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.196.191
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
191x7 kaže...

Koliko bi smisla imao u 4x 1GB ddr2 800MHz umjesto jedne pločice staviti pločicu od 2GB da bude ukupno 5GB?

Ima smisla, ja sam na starom kompu dodao 1 keks od 1 GB na postojeci keks od 4 GB i ubrzalo mi je bootanje, a i cini mi se da ide igra tecnije .

BE HAPPY xD : )
17 godina
Battlefield 3

Nisam siguran u koju kategoriju 32-bitnih aplikacija BF3 pripada, no rekao bih da je u onoj što može koristiti adresni prostor od cca 4GB što bi značilo da ne bi bilo loše imati 4GB za igru i 1GB za sustav i ostalo u pozadini ili još bolje 2GB.

Povoljni CD-keyevi: http://www.cjs-cdkeys.com/affiliate/idevaffiliate.php?id=250
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

evo moj prvi film za bf3 lose kavalitete nazalost al ajde vidi se nekaj..

to sam radio nabrzinu u moviemakeru ak neko zna nekaj bolje nek javi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

dat profajl pikčr hahahahahaha xd

http://battlelog.battlefield.com/mohw/user/Sky_collapsed/

battlelog: AV3k_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...

ako uzmem 16gb bi bila neka veca promjena umjesto 8gb?

men ise u bf3 najvise koristilo 4.6gb, i to na 64 serveru i nisam komp gasio cijeli dan, od toga nikad vise, neam smisla uzimati vise od 8gb

kad dode do toga da budes moro imat vise od 8, izati ce i ddr4 a ddr3 ce biti u zaboravu

===============================================================
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 16:09 (MARKOcVp).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

prije 500 godina se registriram na sapphire select club sa starom hd4650 i prijavim na random giveaway. danas me poceka iznenadenje kojem se ni najmanje nisam nadao {#}

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

40 0 hvala 1
15 godina
Bass kaže...

prije 500 godina se registriram na sapphire select club sa starom hd4650 i prijavim na random giveaway. danas me poceka iznenadenje kojem se ni najmanje nisam nadao {#}

e ovo je lijepo, svaka čast.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Mitch kaže...
Jel ima nekog na Osmici, a da mu je BF3 instaliran na non-system particiji?
Jer mene zanima da li ću morat ponovo skidat BF3, makar mi je OS na C:\ a igra i Origin na D:\

Imas kopiju instaliranog cijelog BF3 negdje.

Ponovo intaliras Origin i odredis da ti instalira BF3 na recimo D:.

I kad pocne instalacija (pola minute-minutu, da on napravi svoje direktorije i zapis u Registry), prekines, ugasis Origin i sve fajlove iz one kopije presnimis u ovaj novi direktorij koji ti je napravio Orgin.

Ponovo ga pokrenes i trebalo bi pisati da je instaliran. Eventualno stavis "Repair Instalation"

Ako nece raditi, sve izbrises i ponovis postupak.

Uglavnom radi (meni uspjelo 3 puta) al ima slucajeva kad nece i nece, pa se mora ponovo skinut cijela igra.

A i netko je pitao za trece mjesto u tenku?

Postoji od izlaska igre, trebas ga otkljucati igranjem u tenku.

CITV mjesto - lasersko navodjenje, ti navodis a onaj tko ima guided missels moze ispaliti na tvoju metu, cak i iza zidova i planina.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
Battlefield 3

najbolja runda do sada, only knife :)

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kakve runde večeras sa gospodom G Pamark i Cyber te kuksonko. Ispraznili smo old warriora i opet ga napunili :)

gg lads.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
ProTeinZ kaže...

To nist aneznaci, gdje je podatak koliko se ticketa igralo da vidimo koliki ti je bio spm?

Battlelog: ljudina
14 godina
bmwhartge kaže...
ProTeinZ kaže...

To nist aneznaci, gdje je podatak koliko se ticketa igralo da vidimo koliki ti je bio spm?

odi na moj profil pa vidi, trenutno sam na mobu pa nemrem uploadat

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni ova igra više uopće nije jasna..na 50+ metara ne mogu ubit nema šanse. Burstam i dobivam hitove ali nitko ne pada, dok mene kolju sa iste udaljenosti da ni ne provirim. Još kad vidim Aek slabo mi je jer znam koliki recoil ima i ne možeš past od 1 metka.Sve više razmišljam da se ostavim čorava posla jer ću živce izgubit do kraja..

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ARazer kaže...

Meni ova igra više uopće nije jasna..na 50+ metara ne mogu ubit nema šanse. Burstam i dobivam hitove ali nitko ne pada, dok mene kolju sa iste udaljenosti da ni ne provirim. Još kad vidim Aek slabo mi je jer znam koliki recoil ima i ne možeš past od 1 metka.Sve više razmišljam da se ostavim čorava posla jer ću živce izgubit do kraja..

Nemoj zamrdavati zasto bi se ostavio igre, nemoj se dati izbaciti iz takta. Doci ce sve na svoje samo budi uporan.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pripremite guzove jer sam otkljucao jos dvije jezgre i sad igram bez lagga,ali mislim da cu ih morati iskljuciti jer nekako prelako padaju ljudi bez njega {#}

battlelog:kickass1999

1 0 hvala 0
15 godina
ARazer kaže...

ostavi se m16 i uhvati kalše, scara, l85, g3a3.

Ubaci varijacije u igru. Navikneš se na bazzar i skučene prostore, dođeš na firestorm i nastaje probelm...ne samo tebi, generalno govorim.

Zato sam ja počeo igrati kako sam i prije, servere sa svim mapama, svaka mapa drugi setup, klasa. Sve se klase redovno pune, relativno tu i tamo kad padne medic uzmeš mu kit, nabiješ par killova sa njegovim m16/m416 i umreš bez metaka :)

varijacija brate, testiraj malo i vidi si.

13 godina
fila2208 kaže...

Kakve runde večeras sa gospodom G Pamark i Cyber te kuksonko. Ispraznili smo old warriora i opet ga napunili :)

gg lads.

Je, malo su decki rage-quitali {#}

Zaboravil si, i Kuky je pomogel!

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/47770490/1/349418125/

P.S. imam preko 130 sati u tenku, i mislim da si mi ti bio jedan od najbljih gunnera koje sam ikad imao {#}

Netko nas pogodi, vec popravljas, pucaju po nama s RPG - spotam likove, sredis ih za 2-3 sekunde, odes i na trece mejsto i navodis... ma zakon! {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 2:38 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ostavi se m16 i uhvati kalše, scara, l85, g3a3.

Ubaci varijacije u igru. Navikneš se na bazzar i skučene prostore, dođeš na firestorm i nastaje probelm...ne samo tebi, generalno govorim.

Zato sam ja počeo igrati kako sam i prije, servere sa svim mapama, svaka mapa drugi setup, klasa. Sve se klase redovno pune, relativno tu i tamo kad padne medic uzmeš mu kit, nabiješ par killova sa njegovim m16/m416 i umreš bez metaka :)

varijacija brate, testiraj malo i vidi si.

Pa mislim da su sad, godinu dana nakon izlaska igre, svi skužili koji im setup paše za sve, a i iskristaliziralo se koja su oružja najjača. Nema potrebe za varijacijama.

M16A3 je i dalje najjače oružje za srednju udaljenost, pa zbilja nema potrebe da ga se mijenja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
ARazer kaže...

eto, jučer uđem u velikoj britaniji server sa pingom 60.

dobivam hitmarkove po par komada ,frajer ne pada ,a onda mene u metak dva skinu samo tako???

i takvih situacija je bilo milijon.

nekad jednostavno trebaš imat par hitmarka da netko padne,a to mi se dešava i na esl versus kada idem igrat.

tamo mi je najgore što se tiče tog hitmarka.

ja neznam kako oni izabiru te servere??prema čemu se ravnaju??

jer uvijek mi je ping među najvećima na serveru kad god sam igrao.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan

A za daleku udaljenost? :)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
16 godina
mabencic kaže...

AN94, G3, Scar-L{#}

17 godina
neaktivan
mabencic kaže...

Osobno koristim:

870 MCS - mala udaljenost

UMP - mala udaljenost

M16A3, M4A1, IAR - srednja udaljenost

SCAR-H - veća udaljenost (ne igram s medicom na velikim mapama)

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

eto, jučer uđem u velikoj britaniji server sa pingom 60.

dobivam hitmarkove po par komada ,frajer ne pada ,a onda mene u metak dva skinu samo tako???

i takvih situacija je bilo milijon.

nekad jednostavno trebaš imat par hitmarka da netko padne,a to mi se dešava i na esl versus kada idem igrat.

Svaki vlasnik partija moze staviti svoj server, i kada nade igru onda esl random odabere na cijem ce se serveru igrati.

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 10:44 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma probao sam sve žive puške i od 10 barem 8 puta fulam. Hitmark svaki puta dobivam ali jednostavno ne padaju. Kao da gađem zrak koji udišu pa se broji da sam pogodio :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali bi vrtilo ovo čudo iz slike BF3? :)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
13 godina
protjeran
pa ak nije hc server onda je tesko ubiti nekog, pogotovo na otvorenijim mapama! ipak je ovo bf3 koji ima najvece mape od svih pucacina a na to prosjecna "rulja" nije navikla pa je naravno i teze pogodit...ak sam kaj krivo reko nek me se ispravi:)nesumnnjam..
13 godina
Stjepanj kaže...
pa ak nije hc server onda je tesko ubiti nekog, pogotovo na otvorenijim mapama! ipak je ovo bf3 koji ima najvece mape od svih pucacina a na to prosjecna "rulja" nije navikla pa je naravno i teze pogodit...ak sam kaj krivo reko nek me se ispravi:)nesumnnjam..

Mislim da oni ne pričaju o tome {#}

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Svaki vlasnik partija moze staviti svoj server, i kada nade igru onda esl random odabere na cijem ce se serveru igrati.

zato je meni manje više dok sam igrao hitmark bio katastrofa.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
mabencic kaže...

Dali bi vrtilo ovo čudo iz slike BF3? :)

Ako moja vrti onda sigurnio može.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice