Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.223.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koja glupost ovaj AK... razočaranje. Izgleda da je ova jesen mi puna razočaranjima, kaj me tek zimos čeka o_O

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Battlefield 3
Smjesno je ono bilo na Karkandu kad ga je neki njegov dizao 5x, a mi ga svaki put zrokamo, hehe :)
Al se valjao po podu, ko neka kalastura :p
Mozda ga i mama karala sto je zasro uniforrmu, hihi :))
16 godina
neaktivan
Basta kaže...

Spermiću, što nisi večeras došao na Bug da se malo nagutaš? :)

Prvi i posljednji put kad sam pokušao ući tražio me battle to karkand expansion pack, a nemam nijedan, tako da, jbg, htio sam.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Probao malo igrati...ogromne mape, ludi oni sprutovi. Ajme killing fieldsa. fora.

Kako ti vrti na, koliko imas FPS na tim velikim mapama?

15 godina
Battlefield 3

Hebo vas taj Stormic ili kak se vec zove. Svako malo citam da vidim hoce bit sta o AK a vi o Stormicu.

Dajte dojmove o AK, jel dobar, nije, zasto nije i tak da vidim dal da kupim ili ne.

A ti stormicu odhebi sa spamanjem, dosta mi te vise... {#}

Stormic, Spermic kaj ja znam sam nemojte vise

its summer in here...
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 15:20 (agent_00klc).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol WTF?? jel vi brijete ljudi na istog čovjeka ili se netko igra pokvarenog telefona hahahaha

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omgwtfbbq kaže...
Basta kaže...

Spermiću, što nisi večeras došao na Bug da se malo nagutaš? :)

Čega, MVP ribbona?

Inače ja početnik mogu biti u top 3 na listi.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
mrDamir kaže...

jel ima mozda ko bf3 premium key za prodat?

Napisao sam web shopove s najnižim cijenama za BF3 premium i premium edition prije 20-tak stranica (link). Iako je cijena u međuvremenu malo porasla još su uvijek ovo najjeftiniji keyevi na meni znanom tržištu. Navedeni game shopovi su na glasu kao pouzdani.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
15 godina
desh kaže...
fila2208 kaže...

Probao malo igrati...ogromne mape, ludi oni sprutovi. Ajme killing fieldsa. fora.

Kako ti vrti na, koliko imas FPS na tim velikim mapama?

Rade odlično, jer ima malo zgrada i destrukcije istih. Na jednom djelu sam imao 50fps, umro sam :)

Ugl.  mape su super, svima su prevelike jer su nove, sjećam se wakea kako je prevelik bio a sad...ono meh.

Mape su odlične, teške pun qurac, zahtvaju full squad igranje, pokrivanje, čuvanje jedan drugog. 

Jedino je tank superiority dosadan, preveliki djelovi mape i onda svi kamapju i igraju pocket tanks.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

dje ste vindfakeri :D kako vam se cini AK?  ja nisam bas impresioniran, u pola sata igre mi je skocio tlak i polupo sam tipkovnicu... stalno likovi sa tenkovima dje god se spavnam... a ostatak bagre samo svjetli lampama sa brda i kempa onim snajpovima... uzas :(

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

dje ste vindfakeri :D kako vam se cini AK?  ja nisam bas impresioniran, u pola sata igre mi je skocio tlak i polupo sam tipkovnicu... stalno likovi sa tenkovima dje god se spavnam... a ostatak bagre samo svjetli lampama sa brda i kempa onim snajpovima... uzas :(

aha, pa znaci ocekivano :)

upravo smo tako i komentarisali da ce biti :)

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
Basta kaže...
Evo, bas sam sad kopao i cupao neki zub, krvav do lakta, i sve o cemu sam razmisljao je Stormic.
Dragi Lastane, jesam li ja cudan ili je to normalno? :)

Jel ti u masti bio ACB-90 alatka za cupanje zubi spermicu? Ona kuka mi se cini ko stvorena za to!

Nego kad vec pi.zdim moram te jos nesto pitat. Kako to da ti stalno cupas neke zube, jel znas da se mogu i popravljat? Ili tako valjas betre, kao sad sam vam to izvadio, ali kad vam ga metnem bit ce vam odmah bolje?

Sorry na OT ima jos 12% da mi skine AK pa mi je dosadno.

17 godina
Battlefield 3

Prvi dojam.

Hmm.

DOSADNO!!

Zakaj? preogromne mape, previše udaljeni objectivi, premalo vozila i na kraju neadekvatna oružja za veće udaljenosti.Jbt sa snajperom treba 3-4 metka da nekog skineš upm.

Sve to super izgleda na filmićima ali što je previše previše je.

Sad može biti do mene ili mi treba sjesti, ali zasad rage...

[M|C] jokaCRO ingame
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo mojih ocjena BF3-a

Vanilla - 4,5/5

BTK - 4,5/5

CQ - 3,5/5

AK - 2/5 (i to sa jako velikim kreditom)

Igrao sam jedno 2h. Nisam probao rush, ali cini mi se kao da bi mogle biti dobre mape za rush.

ocjena CQ-a na mapama - 3/5

ocjena TS na mapama - 1/5 - zesce njasre od moda. Jednostavno, ne znam kako su se na ovo odlucili. Ovo je kao neki djecacki mod uza super cool ostale stvari za odrasle. 

Jednostavno sam razocaran. U AC-130 se nisam ni vozio, al skinuo sam ga u prvih 10sec sta sam probao AK. Jos jedna glupa stvar. Ako mogu sve ostalo cool napraviti, zasto nisu mogli spawn sa straznjih vrata napraviti. Spawnas se u avionu, i iskaces base sa straznjih vrata. Ovako moras napamet, a cak i ako poznajes mapu, spawnas se i padas. Dakle ne preostaje doli gledanja killcama i probavanja skoka, uglavnom na rub mape.

* Opaska za vozila - premalo ih je. jednostavno premalo. Ne bi se trebalo desiti da ja na tako velikoj mapi ostanem pjehe. U bazi je premalo vozila. Ne razumijem zasto niu mogli quadova vise staviti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Nakon updatea origina počeo mi skidat nekakav patch za bf3. jel to novi update ili opet neki bug u originu?

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moje ocjene:

Vannila:3-4

B2K:4-5

CQ:2-3

AK:4-5

CQ male zbog tih mama nevoli mape

B2K 4-5 zbog vozila oruzja i mapa naravno

AK 4-5 zasto zato jer obozavam veike mape bilo bi 5+ da sredili spawn na AC-130, vise vozila i da nemores opalit samo 2 puta strojnicu iz jeta da unistis AC-130

Bilo je uredu kada su appel i blackberry jos bilo samo voce! - Bill Gates
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Nešto ne valja. Neznam što ali jedino rješenje je bilo igrat conquest small sa 32 igrača da nije dosadno. Ili fali tenkova ili su prevelike neke mape, il neznam kaj. A onaj armored shield je loša verzija caspian bordera u kojoj nema uopče nikakvog zaklona između zastava i ako si pješak garantirano će te pokosit nešto dok pretrčiš 500 M dosade do iduće zastave.

Nisam još probao rush al sigurno je bolje od conquesta za ove mape.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 16:16 (omgwtfbbq).

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Probao samo malo Tank Superiority, sa istim postavkama grafičke i svega ne padam ispod 50FPS (rekao bih manje zahtjevno od B2K ekspanzije).

Mod mi je fora, ali mislim kad dođem do medalje da ga neću više puno igrati.

A tank destroyeri, su fakat to kako se zovu... Ali su i sami dosta mekani, ne možeš (ne stigneš) sam vozit i popravljat, ali ima 5-6 sjedala, pa ekipno bi to bila drugačija priča.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

Uopče nije dosadan AK, mape jesu ogromne, ali tako i treba biti. Vozila ima dosta, neznam o čemu vi to pričate, pa nemogu napraviti 64 tanka pa da svako ima po jedan.

omgwtfbbq kaže...

SS or it didn't happen očito. I za boga miloga, napravi novi account da se ne zoveš Kuky_HR ROFL.

Kaže mi lik kojemu je nick Stormich, Stormzjeah i do sad najbolje omgwtfbbq{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 16:42 (Jack Sparrow).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

jel treba nama rusima opet neki patch ili nesto?

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ne treba

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
desh kaže...

Jel ti u masti bio ACB-90 alatka za cupanje zubi spermicu? Ona kuka mi se cini ko stvorena za to!

Nego kad vec pi.zdim moram te jos nesto pitat. Kako to da ti stalno cupas neke zube, jel znas da se mogu i popravljat? Ili tako valjas betre, kao sad sam vam to izvadio, ali kad vam ga metnem bit ce vam odmah bolje?

Sorry na OT ima jos 12% da mi skine AK pa mi je dosadno.

Heh, zube cupam onima koje ne volim, onima koje volim popravljam :)

Uglavnom, zgodnim pacijenticama volim stavit - zato i dolaze u stiklama i dubokim dekolteima :p

Opcepoznata stvar je da zene vole uniforme, bile one vojnicke ili bile one bijele {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 16:52 (Basta).
13 godina
Basta kaže...

Opcepoznata stvar je da zene vole uniforme, bile one bijele{#}

Posto je za mene kasno da postanem čika zuba kao ti... možda bi ja mogao u mesare?

[19xx] 4ntraks
13 godina
red_bull kaže...
Stormzjeah je normalno ime, ovo kak se zovem na ovom forumu munjenom na koji dolazim samo smijat se vama je nebitno ;)

Kuky zvuči koda voliš koorac.

Daj nemojte ga još benati, upišao sam se od smijeha LOL{#}

Reko ja, lik je legenda... ovo sa Kukyjem je za anale ;)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Kao i uvijek, diceov kadar za reklame je uradio dobar posao, a sad u stavri kako je ispalo...meni je dobro, bolje nego cq svakako. Ne znam što toliko plačete. Ako pogledat bc2 harvest day heavy metal pa i još neke su za taj pojam bile dosta velike mape kad se igralo na 32 igrača. 

Mape treba naučiti, kao što rekoh podjeliti se po skvadovima kako što i kuda vozi korrdinirati air i ground forces. meni je osobno ok, armored shield je predobar zasad, alborz predivan.

Nije mi jasno zašto sad opet rage i wajn. Prvo je falilo malih mapa, pa dobijemo cod mape ne valja, sad kad urade ono što bf je, velike mape i dvoboji velikih proporcija opet ne valja, a yebemu mater sad?

Vrh mi vdijet ac130 na nebu lijepo izgleda. Jedino što je dosadan je tank mode. Premalo vozila i ekipa previše sere sa javelinima. Već mirišim neki yeben javelin nerf ali dobro, vidim da ekipa stavlja soflam, možda i bude nekog teamworka.

ugl. moja ocijena

vanila mape 8.34

b2k 7.5

cq 3,44

ak 6.99

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Fila slažem se.Prvi dojmovi su mi bili loši zbog tank superioritija koji je dosada živa,osim toga moraš imati javelin jer sa smawom nemoš ništ pogoditi ili igrati sa very long range snajperom i koristiti soflam, što je dosadno.

Što se tiče Conquesta ja sam zadovoljan.Zastavice jesu malo dalje jedna od druge ali uzmeš quad i problem riješen.Za sada mi je najdraža mapa armored shield(ona sa zelenim dolinama)Pustinju još nisam probao ali inače ne volim pustinje pogotovo u zalazak sunca tako da ću to jos vidjeti kakva je.Ostale su mape super.Moram još rush isprobati.

P.S. malo je čudno ali bilo mi je ugodnije igrati sa 32 i 48 igrača nego sa 64 igrača.

E da i ac130 je zakon.Ako je vaš tim očistio neprijateljske jetove onda se owna.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 17:17 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 3

Za BF igre je po mom mišljenju dovoljna mapa veličine gulfa, ovo je već pretjerano. Možda paše ovim klanovima kaj idu po 2 squada skupa i chain-revivaju  se ali....

Mislim, Bandar Desert je potpuno otvorena pustinja sa nekakvim selom u sredini. Rađe bih želio vidjet duplo veču verziju Seine  ili verziju Metro mape sa večim gradom + da je moguće iznad metroa proć. Armored shield je ista stvar, potpuno otvorena ravna mapa sa skupinama zgrada pored zastave. BF2 mape NISU bile ovakve. Niti blizu. Predpostavljam da je Skyrim mapa dobra, nisam ju još probao.

Probao rush na onoj night mapi, katastrofa, potpuno nebalansirano i attack pobjedi barem 75% vremena. Treba samo čekat da AC130 dođe iza baze i parachutat se, pobjeda.

Tank superiority je pak  najgori gametype koji sam u životu igrao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.9.2012 17:23 (omgwtfbbq).

0 0 hvala 0
15 godina
NFSPredator0010 kaže...

Fila slažem se.Prvi dojmovi su mi bili loši zbog tank superioritija koji je dosada živa,osim toga moraš imati javelin jer sa smawom nemoš ništ pogoditi ili igrati sa very long range snajperom i koristiti soflam, što je dosadno.

Što se tiče Conquesta ja sam zadovoljan.Zastavice jesu malo dalje jedna od druge ali uzmeš quad i problem riješen.Za sada mi je najdraža mapa armored shield(ona sa zelenim dolinama)Pustinju još nisam probao ali inače ne volim pustinje pogotovo u zalazak sunca tako da ću to jos vidjeti kakva je.Ostale su mape super.Moram još rush isprobati.

P.S. malo je čudno ali bilo mi je ugodnije igrati sa 32 i 48 igrača nego sa 64 igrača.

E da i ac130 je zakon.Ako je vaš tim očistio neprijateljske jetove onda se owna.

Ma one velike se igraju da držiš dve tri zastavice i samo to, ne letiš na sve. Baš sad komentiramo na ts, bit će to yebeno.

17 godina
fila2208 kaže...

Kao i uvijek, diceov kadar za reklame je uradio dobar posao, a sad u stavri kako je ispalo...meni je dobro, bolje nego cq svakako. Ne znam što toliko plačete. Ako pogledat bc2 harvest day heavy metal pa i još neke su za taj pojam bile dosta velike mape kad se igralo na 32 igrača. 

Mape treba naučiti, kao što rekoh podjeliti se po skvadovima kako što i kuda vozi korrdinirati air i ground forces. meni je osobno ok, armored shield je predobar zasad, alborz predivan.

Nije mi jasno zašto sad opet rage i wajn. Prvo je falilo malih mapa, pa dobijemo cod mape ne valja, sad kad urade ono što bf je, velike mape i dvoboji velikih proporcija opet ne valja, a yebemu mater sad?

Vrh mi vdijet ac130 na nebu lijepo izgleda. Jedino što je dosadan je tank mode. Premalo vozila i ekipa previše sere sa javelinima. Već mirišim neki yeben javelin nerf ali dobro, vidim da ekipa stavlja soflam, možda i bude nekog teamworka.

ugl. moja ocijena

vanila mape 8.34

b2k 7.5

cq 3,44

ak 6.99

Ma DICE be bio glup da nerfa javeline. Javelin je jedino dobar na velikim mapama, ali samo djeluje protiv onih koji se neznaju služiti s dimom. Uglavnom tko zna koristit dim nedodirljiv je od strane javelina. AK nemam ali igrao sam gulf of oman i tamo je javelin isto dobar jer je veća mapa ali samo sa soflamom i protiv onih koji ne znaju da dime :D

Gledao sam malo na twitch i AK mi se ne čini loš, jesu malo veće mape ali to je bit BF-a, a da je više vozila ne bi bilo mesa za snajpere i onda bi oni plakali kako nemaju šta gađati da su svi u vozilima. Ovako imaju da gađaju one hrabre što su odlučili pješke da idu ili one koji nisu imali sreće da uhvate vozilo.

13 godina
protjeran
Battlefield 3

To je bila bit i u ranijim BF igrama pa mape nisu bile potpuno otvorene livade / pustinje napravljene bez ikakvog razmišljanja. Ona pustinjska mapa je trebala bit nešto slično gulfu....

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice