jel ima mozda ko bf3 premium key za prodat?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I kakav je AK ?? meni se evo skida još 1 sat :) pa udri, hehe .... Kakav je onaj novi mod, ??
jel ima mozda ko bf3 premium key za prodat?
Ima: Origin!
Troll mode off
Šalim se, bilo je tu u ovoj temi par linkova već na te preprodavačke sajtove pa malo pogledaj 20-ak stranica u nazad.
Sta ti imas protiv mojih 16 godina, matorac jedan!
Battlereportovi se nemogu brisat.
A kaj se tiče onog na vrhu stranice, ako nije mislio na mene koji je koorac podebljo storm? Za ukras?
Mogu se bristi, nemoj lagati sad tu. Svi znao da si rage quitao jer su te svi bušili.
Mogu se bristi, nemoj lagati sad tu. Svi znao da si rage quitao jer su te svi bušili.
SS or it didn't happen očito. I za boga miloga, napravi novi account da se ne zoveš Kuky_HR ROFL.
Udi u setingse i pod advanced options ima "enable battlereport control".
Ne mogu vjerovat da to nisi znao, a kao kuzis se u sve ostalo.
Eto ti tvojih 18 godina, kad ja i sa 16 to znam, haha.
Uh 3.7gb i to još puta 2, neće trebat više od 4 sata... Skroz sam strpljiva i nisam nimalo uznemirena time što vidim da svi već igraju.
Sta ti imas protiv mojih 16 godina, matorac jedan!
A kaj se tiče onog na vrhu stranice, ako nije mislio na mene koji je koorac podebljo storm? Za ukras?
ajde genije procitaj jos jednom (ili zovi mamicu da ti procita) pa probaj objasnit kako si ti zakljucio da se o tebi radi...
btw. fila je citirao xyana u cijem je postu vec bilo boldano...
Uh 3.7gb i to još puta 2, neće trebat više od 4 sata... Skroz sam strpljiva i nisam nimalo uznemirena time što vidim da svi već igraju.
2 puta?
Udi u setingse i pod advanced options ima "enable battlereport control".
Ne mogu vjerovat da to nisi znao, a kao kuzis se u sve ostalo.
Eto ti tvojih 18 godina, kad ja i sa 16 to znam, haha.
Zakaj bi to mene trebalo zanimat daj mi objasni? Samo kenjaš ja još uvijek čekam link.
ss or it didn't happen
a tako znaci..... dva akaunta.... a ? jedan s chitom a jedan bez.....e sada si se bezveze odala.......hehehehehehehe
Kaj si ti tak opsjednut spermom? I zašto "ić"?
2 puta?
To iz prakse, prvi put uvijek zezne :D.
p.s.
Mislim da je mislila na Darka.
zanimljiv si dečkić.
našli smo se bili još jednom,i nisi gađao niti upola dobro kao prije tjedan dana kada si imao ili "svoj dan" ili "nadnaravne moći"
zanimljivo,hmmm čak i previše,da se desi nekome tko ima najbolji accuracy sa aekom u Hrvatskoj da više nemože qurca pogodit,
zanimljiv si dečkić.
našli smo se bili još jednom,i nisi gađao niti upola dobro kao prije tjedan dana kada si imao ili "svoj dan" ili "nadnaravne moći"
zanimljivo,hmmm čak i previše,da se desi nekome tko ima najbolji accuracy sa aekom u Hrvatskoj da više nemože qurca pogodit,
Ovo se gospodski zove "rukavica u lice" - a po narodski "ti si čiter".
da
2 puta?
Eto već si dobio nekoliko objašnjenja pa ti vidi koje ti se sviđa.
Nego... vi koji igrate, ajde lijepo predahnite koju minuticu i napišite malo prve dojmove...
stvarno ne kužim kaj se ti javljaš po ovom pitanju?
ja nemoram niti reć,zna on šta mislim.
ja ponavljam.
da netko sa najvecim acc sa aek-om u Hrv. prije tjedan dana skida sve nenormalno,na prilično velikim udaljenostima sa tri metka,a isti taj igrač nemože više sa pola te udaljenosti pogodit čovjeka,lool
to sam još vidio negdje hahahaha
al nema veze doć će cica na kolica
a to šta je on pis ili šta već me lagano zaboli,
isto tako pošto je pis-ovac ti si se morao javit,
ti si njihov ,šta? posjeti me molim te,
Dragi Lastane, jesam li ja cudan ili je to normalno? :)
da znam da smo se nasli na sieni misliim jucer ili prekjucer,nisam gađao tako jer sam si uzeo stari crt i nesto sam fov namjestao u igri pa zato.a sad ti misli sta oces.i ako te bas zanima igram na 800x600 100Hz i FOV na 105
mislim da neću ,a niti nemoram išta komentirat vezano uz tvoj "loš dan" hahahahha kojeg eto ti kud baš za qurac da sam ja uletio baš kada si nešto namještavao i nije te "išlo"
ajde bok, i sve 5,zaboravimo na sve. neželim se više prepirat po tom pitanju.
Napalio se par puta on na PiS već jučer. Mislim da ga "buši" netko od njih odozada ;)
Probao malo igrati...ogromne mape, ludi oni sprutovi. Ajme killing fieldsa. fora.
stvarno ne kužim kaj se ti javljaš po ovom pitanju?
ja nemoram niti reć,zna on šta mislim.
ja ponavljam.
da netko sa najvecim acc sa aek-om u Hrv. prije tjedan dana skida sve nenormalno,na prilično velikim udaljenostima sa tri metka,a isti taj igrač nemože više sa pola te udaljenosti pogodit čovjeka,lool
to sam još vidio negdje hahahaha
al nema veze doć će cica na kolica
a to šta je on pis ili šta već me lagano zaboli,
isto tako pošto je pis-ovac ti si se morao javit,
ti si njihov ,šta? posjeti me molim te,
Dafuq??? Pa javljam se i na post gdje vještica kuka zbog skidanja i gdje sprdate onog mulca i na sve i svašta (i na podforumu programiranje sam aktivan, jel). Šta sad ovo vadiš iz konteksta? Sa pisovcima imam veze utoliko što sam par puta igrao protiv njih (na publicu) i što mi je bratić pisovac.
Moraš mi dati adresu ako hoćeš da te posjetim i stavi pivo hladiti...
Igrao malo AK i mape siu najbolje do sada jedino mi se čini da su neke prevelike tj fali vozila,tenkova
i ne kužim zašto isti broj vozila na konzolama i na pc-u.
Ida ac 130 je beskoristan jer je toliko spor da ga obore pri poljetanju,uglavnom nisam vidio da leti duže od 45 sekundi....
Dafuq??? Pa javljam se i na post gdje vještica kuka zbog skidanja i gdje sprdate onog mulca i na sve i svašta (i na podforumu programiranje sam aktivan, jel). Šta sad ovo vadiš iz konteksta? Sa pisovcima imam veze utoliko što sam par puta igrao protiv njih (na publicu) i što mi je bratić pisovac.
Moraš mi dati adresu ako hoćeš da te posjetim i stavi pivo hladiti...
nema veze,zaboravi.ti si MENE citirao (di nema veze moj post sa ludom)
a dotični gospodin je uredio svoj post i IZBRISAO di je on ko za qurac baš kad sam ja igrao nešto namještava?? wtf??a cijelu rundu je igrao najnormalnije!
gle sve 5 samo renalult 4,
a za birkana ćemo se dogovorit nije bed
Stormiću jučer sam te bušio kao malu drocu a još sam ti i metnuo par puta mog veličanstvenog od iza.