Jucer tj sinoc je bilo interesantno na ovom Rijeckom serveru... Trebalo mi MAV spot assista za onaj L96 asigment pa sam obje partije rusha vecinu vremena spotao sa MAV-om i obje smo dobili... Kad bi svaku partiju bio jedan dobrovoljac da spota MAV-om puno puno lakse je osvojiti MCOM-e ili odbraniti... Cak je i nexus optuzio nekog changa sto je igrao na nasoj strani da ima wallhack jer ih je lik ubijao nemilice gdje god se pojave ne znajuci da je imao pomoc Big Brother-a koji odgore sve vidi i sve spota
Karkand jelda?
Ako je onda....nabijem i tebe i MAV..hahaha.
Fakat bilo vas je teško probiti bio gdje...mislim da sam ti skinuo prdalicu 2 puta ali ništ. A kaj se tiče Nexa...mogu samo reći da imam 36 godina i igram podosta vremena ali tako pasioniranog igrača nikad nisam susreo...da barem ja imam taj aim kad budem njegovih godina (Nex ako ovo čitaš vjeruj mi da ima najveću pozitivnu konotaciju koju možeš zamisliti). A kaj se tiče čitera....ovako i onako ste svi čiteri...barem oni koji me ponekad uspiju ubiti.
I da mojih 5 centi na M16 pušku. Puška je zakon...i rastura...ali kad ju koristi netko tko zna igrati moram i ja da bi mu mogao parirati...a meni je puška dosadilaaaaaa...pa zato ponekad i trolam po chatu...cya bitžes