Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.911
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
ovajonaj kaže...

Jucer tj sinoc je bilo interesantno na ovom Rijeckom serveru... Trebalo mi MAV spot assista za onaj L96 asigment pa sam obje partije rusha vecinu vremena spotao sa MAV-om i obje smo dobili... Kad bi svaku partiju bio jedan dobrovoljac da spota MAV-om puno puno lakse je osvojiti MCOM-e ili odbraniti... Cak je i nexus optuzio nekog changa sto je igrao na nasoj strani da ima wallhack jer ih je lik ubijao nemilice gdje god se pojave ne znajuci da je imao pomoc Big Brother-a koji odgore sve vidi i sve spota {#}

Karkand jelda?

Ako je onda....nabijem i tebe i MAV..hahaha{#}.

Fakat bilo vas je teško probiti bio gdje...mislim da sam ti skinuo prdalicu 2 puta ali ništ. A kaj se tiče Nexa...mogu samo reći da imam 36 godina i igram podosta vremena ali tako pasioniranog igrača nikad nisam susreo...da barem ja imam taj aim kad budem njegovih godina (Nex ako ovo čitaš vjeruj mi da ima najveću pozitivnu konotaciju koju možeš zamisliti). A kaj se tiče čitera....ovako i onako ste svi čiteri...barem oni koji me ponekad uspiju ubiti{#}.

I da mojih 5 centi na M16 pušku. Puška je zakon...i rastura...ali  kad ju koristi netko tko zna igrati moram i ja da bi mu mogao parirati...a meni je puška dosadilaaaaaa...pa zato ponekad i trolam po chatu...cya bitžes

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 13:47 (Zero2).
17 godina
Battlefield 3

da bilo je na karkandu {#} a ti si mi dva puta unistio moju malu zujalicu {#}

a bio sam prilicno visoko... ne znam da je iko osim tebe i pucao na mene... a zakon je fakat... pokusavali ste prici sa svih strana ali nema sanse kad sam sve okolo spotao i prije nego dodjete do objectiva... i da u te dvije partije sam nakupio svih 50 MAV spot assista

-BiH-slackspace

3 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

šta reći

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.8.2012 14:07 (Scrappy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
unfriend i block eto sta reci
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
protjeran
ovajonaj kaže...

Jucer tj sinoc je bilo interesantno na ovom Rijeckom serveru... Trebalo mi MAV spot assista za onaj L96 asigment pa sam obje partije rusha vecinu vremena spotao sa MAV-om i obje smo dobili... Kad bi svaku partiju bio jedan dobrovoljac da spota MAV-om puno puno lakse je osvojiti MCOM-e ili odbraniti... Cak je i nexus optuzio nekog changa sto je igrao na nasoj strani da ima wallhack jer ih je lik ubijao nemilice gdje god se pojave ne znajuci da je imao pomoc Big Brother-a koji odgore sve vidi i sve spota {#}

Sjećam se dana kad sam ja završio s tim zadatkom. Najbolje je leći u onak kontejner na Noshahr Canals (TDM) sa 1000 ticketa i za par minuta sam prikupio dovoljno asistencija, a i timu je išlo bolje. MAV i T-UGS zaista pomažu, ali dobiveni bodovi su premala nagrada,

15 godina

WTF je opet sa battlelogom? Jučer odigrao 2 runde i maloprije jednu i nijedan battlereport nisam dobio!

16 godina
moderator
Battlefield 3

"WTF!!! I have never hacked!! I think it was my brother! PLEASE HELP! I want to play again!"...LINK

I od nene je bilo jadno ono kao netko mu je provalio,pa pojeo picu i popio sok(juice),al ovaj lik je još jadniji.

Kao nisam ja moj brat je čiter,dajs pomozi mi.Kakvih jadnika ima,puj.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
moderator
Switch kaže...

WTF je opet sa battlelogom? Jučer odigrao 2 runde i maloprije jednu i nijedan battlereport nisam dobio!

Meni sve u redu,al očito da ima neki problem kad će sutra opet nešto drkat po battlelogu.

"Be Advised! Battlelog will be closed for maintenance August 09 at 08:00 UTC. Expected downtime up to 1 hour."

سمندری ڈاکو
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

"WTF!!! I have never hacked!! I think it was my brother! PLEASE HELP! I want to play again!"...LINK

I od nene je bilo jadno ono kao netko mu je provalio,pa pojeo picu i popio sok(juice),al ovaj lik je još jadniji.

a vidis da majmun trola.e cudaka svakakvih...

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Lik trolla!!! 

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
16 godina
moderator
Battlefield 3

Battlelog and Server Update 10:00 CET

Server update:

• XP2 weapons were unavailable on unranked servers
  • scoring was disabled altogether on unranked server

Battlelog:

• You can now accept/reject party invites
  • Vote system has been fixed in polls
  • Server browser shows the name of the current map
  • User can now see if he/she has all unlocks for a vehicle in the Vehicle Stats page in the Unlocks section

سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudeki, evo par dana sam malo stopirao igranje BF3, nisam baš imo ekipe :)

dajte mi recite na kojem serveru vi rokate, neda mi se sam

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3
Omg, sada sam dobio najgluplji kick sa servera. REASON: BUNNY . nesmijes skakati na serveru. stvarno ima retardiranih admina.
Battlelog: ljudina
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina

pirat taj lik je troll vec je imao ovakvih postova prije na forumima..samo troll

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj me dodajte: Marcuskac

Neam opce frendova iz hrvatske :/

Jedini hrvatski server na kojem je bilo malo vise igraca je Playomania, sad vise nema nikog.

ASRock Z77 Extreme4|Gainward GTX 680|i7 3770K @4.2GHz|G.Skill 16GB 1333MHz|WD Caviar Black 1TB|Coolermaster Hyper 412s

0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

je nestalo kome ovih zadnjih 5 assigmenta iz 7. mj ?

0 0 hvala 0
14 godina
Marcuskac kaže...

Daj me dodajte: Marcuskac

Neam opce frendova iz hrvatske :/

Jedini hrvatski server na kojem je bilo malo vise igraca je Playomania, sad vise nema nikog.

13 godina
neaktivan

LOL

tocno to :D

ASRock Z77 Extreme4|Gainward GTX 680|i7 3770K @4.2GHz|G.Skill 16GB 1333MHz|WD Caviar Black 1TB|Coolermaster Hyper 412s
15 godina
Battlefield 3

Svi assigmenti mi nestali, ovi novi za kamuflaže, lol bit će da sam dolijao? još nekom tako?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
fila2208 kaže...

Svi assigmenti mi nestali, ovi novi za kamuflaže, lol bit će da sam dolijao? još nekom tako?

Nisi dolijao,i meni je nestalo ovih 5 za kamuflaže,a ja sam igru kao i premium kupio na originu.

Nešto je do njih,zato i je sutra ujutro update battleloga.

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
pirat kaže...

Izazivas me na crveni karton? Nece moci ove noci.. Pusa
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Naletjet češ prije ili kasnije.{#}

سمندری ڈاکو
13 godina
protjeran
pirat kaže...
Cyber_Freak kaže...

Naletjet češ prije ili kasnije.{#}

Da svrsavam na thumb upove i zvjezdice kao neki ovde mozda bi se i zabrinuo za crveni karton,ovako boli me kokot... ;)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 0:01 (Cyber_Freak).
16 godina
moderator
Cyber_Freak kaže...

Da svrsavam na thumb upove i zvjezdice kao neki ovde mozda bi se i zabrinuo za crveni karton,ovako boli me kokot... ;)

Dobro ajde dosta offtopica,vratimo se mi na BF i na čitere.{#}

سمندری ڈاکو
16 godina
Skilledžija kaže...

Čitam ovdje s vremena na vrijeme vaše komentare o zajedničkom igranju na određenim serverima i svaki put nasjednem.

Naime, često se hvalite s odličnim partijama i uživancijom prilikom međusobnog igranja i onda ja, naivan, odem probati i "uživati" s domaćom ekipom.

I svaki put isto... svaki put razočaranje.

Ne znam, od svih partija što sam igrao s domaćom ekipom mogu na prste jedne ruke izbrojati kad sam uživao, odnosno kad se dobro igralo.

Eto, jučer kolega i ja, dva naivca, uletimo na PRI koji je bio poluprazan.

Reko, ajmo im pomoći napuniti server, a i da vidimo kako to naši dečki igraju.

Situacija sljedeća... 5 vs 5 - nas dva igramo objective, ovi naši nešto poluobjective... kad su najpotrebniji ih nema... izgubljeni u magli.

Preko puta, dva se zgličala snajperom na dimnjake najviše koje su mogli naći (Firestorm mapa) i puckaju s njih.

Jedan drlja s tenkom, jedan krade naš tenk, a ovaj peti ... ne znam što on radi - on je isto valjda izgubljen u magli.

Uglavnom, jad i bijeda od igre, a tu na forumu ste svi pro leet uber skilleri i igrate vrhunske partije i uživate... koga vi zavaravate???

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

[M|C] LuX_CROATIA
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovako tko je bio napravio pre-order BF3 limited edition na Originu neka ode na live chat i neka kaze da je cuo da je trebao dobiti code za BF3 DOT TAG BUNDLE ali nije dobio,dati ce vam taj dog tag bundle i spetact kit.Ja sam ovo uradio i funkcioniralo je.Enjoy

@Pirat sada mozes imati ovaj dog tag :P

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.8.2012 1:16 (scarface797).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Samo FYI, taj dogtag nosim od početka skoro;  rekoh bi da nije to baš turbo-mega-manga novi tag {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
13 godina
LuX_CRO kaže...

Onda se ti igraj na švabskim i britanskim serverima i tamo se žali

nou lajfer

ljudi igraj da se zabave makar trčali kao muve bez glave,... jer ih to opušta ala ispušni ventil 

Nije mi jasan izraz nou lajfer... ustvari znam što znači, ali u gornjem kontekstu ga ne razumijem pa te molim da mi malo pojasniš što si htio s time reći.

Nadalje, ja igram iz zabave i ovo što kažeš - da se ispušem odnosno opustim nakon radnog dana pa samim time svaka nepravilnost u igri me nervira i čini moj gameplay nezanimljiv, nezabavan - ne opušta me.

Ako igram BF3, onda ga igram onako kako se ta igra treba igrati. Odnosno, ako igram TDM onda ubijam i boli me kita za sve drugo, ako igram Rush onda branim/napadam M-comove, ako igram Conquest onda hvatam zastave i branim uhvaćene.

Za svaki stil igre ima mod i tko voli nek izvoli, a ne fore, meni se ne da igrat Rush pa ću igrat TDM sa dimnjaka, a vi se svi jeb1te u chmar.

Ili, ova mapa je glupa i ne da mi se igrati ju pa ću malo trollat i provocirat ostale igrače.

Jebate, odi na drugi server koji vrti tvoj mod, tvoju omiljenu mapu i deri do mile volje.

Ako si došao igrati na ovaj server onda igraj normalno ili odjeb1.

Što se tebe tiče, nemam pojma tko si... uopće se ne sjećam jesam li ikad igrao protiv tebe, ali znam za tvoj klan.

Samim time znam da ste u klanu imali čitera i da je taj klan nastupao na različitim natjecanjima u kojima je isti taj čiter nastupao.

I onda mi ti govoriš da igram iz zabave i da se opustim??!!!

[19xx] 4ntraks
14 godina
I počeo je update battleloga
robimarko@gmail.com
13 godina

It's the end of the world as we know it! I, jel preživljavate apstinencijsku krizu? {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice