Ako kupim Premium po cijeni od 50 € - dobivam sve one DLC-ove?
BTK već posjedujem - što znači da moram opet kupiti?
I da, ako se budu kupovali pojedinačno, onda će cijena biti manja?
Preko brazilskog proxy (HTTPS+ High +KA) dodje premium 50 Brazil reais = 24.31435 U.S. dollars
.... jel netko pokusao?
Nope.
CQ - 15€
Armored Kill - 15€
Aftermath - 15€
End Game - 15€
--------------------
Total 60€
Opet ti je jeftinije uzet premium.
Update battleloga napravi.
jesam,isto je,ma mozda ce doc sam od sebe
ovo stvarno nije pošteno sa premium,dakle ako hoćeš igrat daj novce za premium,boli ih k**** za ove koji ne misle kupit
trebali su jednostavno sve ove DLC stavit pod jedno ime Battlefield 4 i gotovo,jer ova 4 DLC su itekako dovoljna za novi nastavak,pa tko želi neka kupi a tko ne neka igra battlefield 3 a ne da se sad umiješaju ovi sa premium
jednostavne stvari npr.sad sam probao igrat nakon patcha i opet blicanje como rose,to nemogu riješit,čitere isto,poruka je nema veze ako ste čiteri,samo dajte lovu za premium
Par unofficial patch notesa
Jel to vrijedi i za mene?
BF3 Limited Edition? ^^
Hoće mi tko odgovoriti?
Tko dobiva te DLC-ove?
Nitko ti ne odgovara jer imas jako cudna pitanja :)
Patch notes su ispravljene greske u igri, nema veze s nikakvim DLC-evima ili vrstama igre :)
DLC-eve dobija onaj koji ih kupi!
Ili zasebno ili u Premium paketu.
Limited edition je imao Back To Karkand mape, to valjda znas :)
A u premium paketu se dobija i BtK, zato se svi bune vec nekolko stranica... nije mi jasno kako to nisi vidio.. i ovi ostali koji tek sad prigovaraju :)
Nitko ti ne odgovara jer imas jako cudna pitanja :)
Patch notes su ispravljene greske u igri, nema veze s nikakvim DLC-evima ili vrstama igre :)
DLC-eve dobija onaj koji ih kupi!
Ili zasebno ili u Premium paketu.
Limited edition je imao Back To Karkand mape, to valjda znas :)
A u premium paketu se dobija i BtK, zato se svi bune vec nekolko stranica... nije mi jasno kako to nisi vidio.. i ovi ostali koji tek sad prigovaraju :)
Zato što sam relativno nov u BF3 svijetu.
Sada mi je jasno.
Hvala :)
Uzet ću Premium i miran sam.
A ove patcheve svi dobivamo?
danas probam igrat i na serveru neki baja premium sa svojom novom puškom,uskoro će imat i nove čiteve
jednostavno su trebali nazvat/odvojit ova 4 dlca(ili koliko ih već ima)novom igrom Battlefield 4 i nitko ne bi riječ prigovorio,cijena je ista
jednostavne stvari nemogu riješit a gluposti znaju
ja imam ruski key, jel mogu bez brige da sa origina skinem premium ili ima neka kvaka?
Preko brazilskog proxy (HTTPS+ High +KA) dodje premium 50 Brazil reais = 24.31435 U.S. dollars
.... jel netko pokusao?
Ja sam voljan riskirati.
Posaljem ti lovu, ti mi kupis?
A ove patcheve svi dobivamo?
Naravno, Origin ih skida.
To su zakrpe. Ispravke gresaka u igri.
ja imam ruski key, jel mogu bez brige da sa origina skinem premium ili ima neka kvaka?
Da, možeš. Ja sinoć upravo to napravio. Za sad radi bez greške, origin je uredno prihvatio. Doduše, tek kad se se otvori CQ (koji je skinut zajedno s patcem), budemo vidjeli jel će bit problema.
jutros otvorim origin i battlelog i na sve strane premium sran**,šta sam ja kupio onda neku drugu igru valjda ili sam dobio besplatno ovu prošlu
a još je više retardirano u igri,sad više nisi ubijen od pere perića nego od premium zlatnog pere perića koji ima nove puške mape i novi nož
jutros otvorim origin i battlelog i na sve strane premium sran**,šta sam ja kupio onda neku drugu igru valjda ili sam dobio besplatno ovu prošlu
a još je više retardirano u igri,sad više nisi ubijen od pere perića nego od premium zlatnog pere perića koji ima nove puške mape i novi nož
Pa sve je to marketing, navlakusa, zarada, daj razmisli malo....
Ja reko ovima iz Dajsa...nabijem vas i vaš premijum na maleg japanca! Kaj meni ništa,a najvredniji sam vam igrač. A,oni će: Ajde,ajde,arabarran,ispravljamo grešku i dadoše mi ovo
Pa sve je to marketing, navlakusa, zarada, daj razmisli malo....
pa znam ali mogli su nazvat sva 4 dlc.a novom igrom Battlefield 4 i izbacit je tamo u 12 mjesecu,ne bih riječ prigovorio a ne ovako radit razlike
danas probam igrat i na serveru neki baja premium sa svojom novom puškom,uskoro će imat i nove čiteve
jednostavno su trebali nazvat/odvojit ova 4 dlca(ili koliko ih već ima)novom igrom Battlefield 4 i nitko ne bi riječ prigovorio,cijena je ista
I kakve veze ima nova puška?
Svaka pušta ima isti demiđ, a i dalje je p*čkasti M16 najjači pa ne znam zašto se plačeš.
Uostalom, tko ti kriv kad si škrt.
Svaka pušta ima isti demiđ, a i dalje je p*čkasti M16 najjači pa ne znam zašto se plačeš.
ti bi kupio premium i da je 500 eura tako da
uostalom nisu sva oružja ista
pa znam ali mogli su nazvat sva 4 dlc.a novom igrom Battlefield 4 i izbacit je tamo u 12 mjesecu,ne bih riječ prigovorio a ne ovako radit razlike
Battlefeld 4 ce bit opet nesto revolucionarno tako da te expanzije ne bi imalo smisla stavljat pod BF4.
Nego mogli su taj premium stavit samo kao dodatak koji bi se isto placao za one koji zele jos dodatna oruzje, dogtagove, camuflaze...itd
Ovako ti kazu kupi sve ili ces bit zakinut za neka oruzja, tagove, 2 tjedna prije igras...itd, bezobriza kupio ja sve DLC-ove posebno...
Ima li igdje za skinut engleske filove za bf?
Ima li igdje za skinut engleske filove za bf?
Evo od kolege forumaša:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/2934816.aspx
Stavi u direktorije kao što piše u mojem postu:
http://www.bug.hr/forum/post/pc-igre/battlefield-3/2934689.aspx
Svima njima u DICE/EA ću ljepo poručiti da se nataslače suvog ku...
i Penisu u Anus će dobiti.
Ja da im plačam neki Premium paket koji košta kao i BF3 Limited Edition (B2K je u njemu) 49.99€
Koju materinu nisu stavili popust za one koje imaju B2K DLC (15€)
E neće razbojniče!!!
Čekam neke popuste i kako sam rekao lagano karanje Indijaca na njihovom hotline-u,....
Do tada igra mečka ARMA 2 (DAYZ) mod.
Ćao drugari
nije u pitanju škrtost,lako se ti zajeb*** kad primaš plaću i imaš vremena koliko hoćeš za igranje premiuma
Battlefeld 4 ce bit opet nesto revolucionarno tako da te expanzije ne bi imalo smisla stavljat pod BF4.
Nego mogli su taj premium stavit samo kao dodatak koji bi se isto placao za one koji zele jos dodatna oruzje, dogtagove, camuflaze...itd
Ovako ti kazu kupi sve ili ces bit zakinut za neka oruzja, tagove, 2 tjedna prije igras...itd, bezobriza kupio ja sve DLC-ove posebno...
neće bit revolucionaran,nema šanse
i dalje tvrdim da su mogli ujedinit sva 4dlc-a i nazvat ih Battlefield 4,to bi bilo pošteno,pa koliko će to bit samo novih mapa,oružja itd kad se sve zbroji
nebih riječ prigovorio a ne ovako da sve use**,da ne pričam da nisu uopće poboljšali igru,nakon 2 ili 3 patcha sve po starom osim šta mi samo zauzimaju mjesto na disku
problem sa como rose je kod mene i dalje prisutan
Ma, ako ćemo realno, ti se plačeš jer si:
:)
neće bit revolucionaran,nema šanse
i dalje tvrdim da su mogli ujedinit sva 4dlc-a i nazvat ih Battlefield 4,to bi bilo pošteno,pa koliko će to bit samo novih mapa,oružja itd kad se sve zbroji
nebih riječ prigovorio a ne ovako da sve use**,da ne pričam da nisu uopće poboljšali igru,nakon 2 ili 3 patcha sve po starom osim šta mi samo zauzimaju mjesto na disku
problem sa como rose je kod mene i dalje prisutan
Na BF3 smo cekali 5 godina i vjeruj mi na BF4 cemo cekat isto toliko, mozda malo manje.
Tako da ovo gurat pod BF4 je suludo
S obzirom da ako nešto igram na kompu (za sebe, a ne za djecu/sa djecom), to je BF3, a planirao sam kupiti sve DLC'ove i ovako i onako, odluka da uzmem Premium je pala vrlo lako.
Cya all on the Battlefield, hoaaaah!!!
Meni je jedino žao što se nemože napraviti drugi vojnik kao u BC2. Sa ovim premiumom ima samo opcija resetirati statse na 0. Sad kad sam colonel 100 rado bi krenuo ponovno ali da ne poništim ovog avatara.