Koji je tebi cilj? Pljuvati po Alpha izdanju!? O bože!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma daj,mukti vietnam?
naravno ne radi.
da ali kad prvi put downloadaš igru pita te da li želiš običnu ili DD verziju,sad sam probao i neda mi da skinem DD verziju jer je moj ključ redeeman na običnu verziju.FML.
Kompletan grafički sustav je "tuned down" kako bi rekli ameri, isto kao i destrukcija, jer poanta ove alfe je čisto tehničke prirode. Rješavaju se osnovni problemi s igrom, kojih je mnogo, a DICE-u je u cilju da igra tehnički bude uredna. Grafički prikaz i animacije destrukcije su na redu kasnije. Otvorena beta u rujnu će biti puno bolji pokazatelj i praktički dovršen proizvod.
U igri možete podesiti grafičke postavke na high, međutim to ne znači da će vam igra izgledati jednako kao finalna verzija kada izađe.
Vidim da se neki od vas upuštaju u komentiranja, dok u isto vrijeme zapravo i nisu svjesni što alfa i beta verzije predstavljaju.
Ova alfa je jedna od vizualno i tehnički najkvalitetnijih alfa verzija koje sam imao prilike probati i izgleda puno, puno bolje od ostalih alfa verzija.
Međutim, ništa što u ovoj fazi vidite nije mjerilo budućeg stanja, niti bi to trebalo biti. Upravo zbog ovoga developeri inzistiraju na tome da se ne dijele informacije, screenshotovi, video uraci i sl. iz alfa i zatvorenih beta verzija, jer će igrači steći pogrešan dojam o onome što mogu očekivati.
Evo još screenshotova koji pokazuju (ne)kvalitetu grafike u Alphi: http://bf3blog.com/2011/07/breaking-battlefield-3-alpha-screenshots-leaked/.
Evo vidim da Domiu i tebi treba crtati, pa da vas uputim kada su te slike procurile i da su to low postavke.
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=99&jumpto=2108457&sort=asc&view=flat
Igra super tu izgleda za low postavke.
Molim izvornu stranicu gdje piše da su low postavke. Forumaš je to samo odnekud prenio. Ako nađeš, kapa dolje. Inače, komentari na BF3 blogu kod svakog screenshota su samo NAGAĐANJA I ŠPEKULACIJE korisnika da se igra vrti na low postavkama. I, još jednom ponavljam, House sa NextLevel foruma je par postova ispod slike napisao da su postavke sve na high, 1920x1200. Neću više o ovome jer nema smisla, a svi znamo da se igri nikada ne sudi po grafici, već po gameplayu.
I poruka Dannyju: stavi screenshot. Dat ću ti četiri dobra razloga:
1) Da pobiješ moju tvrdnju o grafici (to sigurno žarko želiš).
2) Svi ostali forumaši žele da staviš screenshot.
3) Nitko iz EA te nikada neće uhvatiti, kazniti/banati još manje - EA je znao da da će materijal procuriti i dati BF-u 3 dodatni publicitet - to su ustvari i željeli postići.
4) Instalirao sam Origin. Priznajem poraz. Preobratio si me - pogotovo kad sam vidio da običnim BC2 ključem mogu aktivirati BC2: Digital Deluxe Edition koji uključuje Vietnam. Vietnam inače isto imam na Steamu, but that's not the point.
HINT: Ako imate CD key od "običnog" BC2, a nemate Vietnam, instaliraje Origin, upišite ključ i aktivirajte DD Edition - meni je radilo (ispričavam se ako je ovo već netko spomenuo). FREE VIETNAM!!!
slazem se sa tvrdnjom pod brojem 3 100%
zato i daju RANDOM ljudima da procuri u javnost i da izuvku neku korist iz toga :D
Danny daj mi pliz reci svoj avg fps po 500 put,sam me to zanima da si mogu racunat otprilike kak ce mi igra raditi otprilike na high,vidim da imas istu graficku ko i ja.
Ne gledam FPS u igrama niti me to interesira, nemam pojma koliki mi je i vjerojatno nikad neću znati.
Danny daj mi pliz reci svoj avg fps po 500 put,sam me to zanima da si mogu racunat otprilike kak ce mi igra raditi otprilike na high,vidim da imas istu graficku ko i ja.
Ko da ti je bitno ako nemaš isti procesor i ostale komponente.
Onda budi dobra dusa i instaliraj fraps http://dl.dropbox.com/u/17639565/Beepa.Fraps.v3.2.9.Retail-Anonymous.DM999.rar
Imamo istu graficku.
da ali kad prvi put downloadaš igru pita te da li želiš običnu ili DD verziju,sad sam probao i neda mi da skinem DD verziju jer je moj ključ redeeman na običnu verziju.FML.
Ovo. Ne možete to napraviti ako ste već redeemali običnu verziju (ne znam zašto biste to učinili kad vam ponudi i DD, no dobro). I da, svjestan sam da je ovo Alpha verzija, svjestan sam što znači Alpha verzija, ali sam svjestan i da je do izlaska igre još samo 3 mjeseca što me vodi do zaključka da Alpha verzija nije miljama iza verzije koje će biti releasana, nego su tu negdje. Po meni bi prava Alpha bila da izađe sada, a release date je npr. 2013. godine. I doista ne znam čemu toliko TD, dajte barem argumentirajte. Stvarno ne znam što sam toliko krivo rekao u zadnjem postu.
Bože sveti kako si ti pobožan mladić.
Po meni bi prava Alpha bila da izađe sada, a release date je npr. 2013.
u serious?
Po meni bi prava Alpha bila da izađe sada, a release date je npr. 2013.
u serious?
U čemu je problem? Mislio sam reći da je ovo više kao beta verzija jer nije u tako ranom stadiju razvoja.
U čemu je problem? Mislio sam reći da je ovo više kao beta verzija jer nije u tako ranom stadiju razvoja.
Evo idem odmah napisati EA-u da se zaj*bao, da je ovo zapravo beta i da tako kaže iskeledz s BUG foruma.
TD

I tako je napravljeno da ga digne, više nema knife killova da ga samo okrzneš, tako da od naprijed nema šanse da nekog knifaš, prije će te izrokat.
I tako je napravljeno da ga digne, više nema knife killova da ga samo okrzneš, tako da od naprijed nema šanse da nekog knifaš, prije će te izrokat.
cek kaj je quick knife a kaj je animacija knife?
Nego,slab si sa dojmovima.
Baci kost.
e to nismo jos vidli kad kolje lika sa quick knifom šteta
Uuuuu, me like :D
Napokon nešto po mom šmeku :D
A igra stvarno izgleda strava, zna li se kad bi mogla nastupiti otvorena beta na svijetlo dana? :D
@Danny ili Maxsisac
malo feeda dajte...
1.koliko misliš da ima trenutno testera?
2.kakve priče testera se vrte na chat consoleu?
3.kako daješ feedback Diceu i koliko su openminded?
4.do kad traje prealpha testing?
5.dali se več flamea?
6.izgleda da kad pucaš u nekoga u ADS ne vidiš hitmarker a u sprayu ili nade hitmarker se vidi(ako je istina to je dobro jer se smanjuje kamp i potiče se kretanje)
7.kretanje vojnika dali je fluidno i prone whoreanje vrlo prisutno kod igrača?
8.zvuk igre i footsteps whoreanje?
@Danny ili Maxsisac
malo feeda dajte...
1.koliko misliš da ima trenutno testera?
2.kakve priče testera se vrte na chat consoleu?
3.kako daješ feedback Diceu i koliko su openminded?
4.do kad traje prealpha testing?
5.dali se več flamea?
6.izgleda da kad pucaš u nekoga u ADS ne vidiš hitmarker a u sprayu ili nade hitmarker se vidi(ako je istina to je dobro jer se smanjuje kamp i potiče se kretanje)
7.kretanje vojnika dali je fluidno i prone whoreanje vrlo prisutno kod igrača?
8.zvuk igre i footsteps whoreanje?
Kurvanje?
upravo tako.
Kurvanje?
Ak se ne varam:
prone whoring = kur*e koje zalegnu svaki put kad dođu s nekim 1 vs 1
footsteps whoring - kemperske kur*e koje čekaju u nekom kutu dok ne čuju nečije korake i onda ga iz zasjede ubiju
uglavnom pitam za zvuk jer koristim g35 i bolje se locira neprijatelj dok u bfbc2 se baš i nisu čuli footstepsi.