Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.389
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
lzgr kaže...

Naravno da ništa, nešto mi je napričao/la (razgovarao sam sa dvojicom) da mi je dovoljno imati EA acc (moš mislit, onaj agent ranije rekao je da samo "eglible" players dobivaju invitation).

Tako da,vjerojatno treba imati najveći veteran status.

nije istina da treba imat veteran status.

sta je onda s onim ljudima sta su dobili status 8,a trazili su da im se da status 1?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
protjeran
Battlefield 3

novo {#}

Would you kindly STFU?
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
Battlefield 3

Joj ljudi al ga kenjate, o kakvom bugu pričate? Pa ležanje i čučanj nije bug.

Kad je došeo BC2 svi su plakali što nema pronea, a sad kad su ga stavili govorite da nije dobar jer će si ljudi leći i pucati, te se pokušati izmaknuti vašem metku. Normalno je da će to svaki igrač raditi, pokušati izbijeći metak i ne umrijeti.

O kakvom sporom odlaženju u prone govorite, ja vas ne shvačam, pa ovo je rat jbt. Neće se sad valjda ići leći sporo kad je u žaru borbe, normalno je da će se baciti jer mu o tome ovisi život.

Isto vrijedi i za čučanj.

Stvarno vas ne kužim, cijepidlačite radi ničega. To je veći {#} nego što ljudi koriste ono što je u igri i što je napravljeno da bi se koristilo. Fuj{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 12:47 (Jack Sparrow).
Moj PC  
22 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

nek mi samo objasne kako ratna igra di se puca lete avioni,  helikopteri, padju bombe nebi smjela imati prone!?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
BDS kaže...

nek mi samo objasne kako ratna igra di se puca lete avioni,  helikopteri, padju bombe nebi smjela imati prone!?

E to pitaj boga to se i ja pitam zašto toga nije bilo u BC2

kalko1212
14 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Joj ljudi al ga kenjate, o kakvom bugu pričate? Pa ležanje i čučanj nije bug.

Kad je došeo BC2 svi su plakali što nema pronea, a sad kad su ga stavili govorite da nije dobor jer će si ljudi leći i pucati, te se pokušati izmaknuti vašem metku. Normalno je da će to svaki igrač raditi.

O kakvom sporom odlaženju u prone govorite, ja vas ne shvačam, pa ovo je rat jbt. Neće se sad valjda ići leći sporo kao je u žaru borbe, normalno je da će se baciti jer mu o tome ovisi život.

Isto vrijedi i za čučanj.

Stvarno vas ne kužim, cijepidlačite radi ničega. To je veći {#} nego što ljudi korisste ono što je u igri i što je napravljeno da bi se koristilo. Fuj{#}{#}

sam da nema ULTRA BRZI prone ko u cod-u kuzis da ti lik zalegne na pod u 1 stotinki -.-

Would you kindly STFU?
16 godina

još gore je dizanje u milistotinki. ajde nek mu bude ulazak u prone (kao bacio se na pod) ali dizanje u milisekundi mi nije jasno i iritantno je. bugovci drugačije razmišljaju, oni su navikli na no rules, dok je meni jadan baserape recimo.. sve ovisi od osobe do osobe.

ORIGIN NICK: rmandic | Battlefield: Bad Company 2 nickname : dreammaker. (s točkom na kraju)
14 godina
Battlefield 3

Nadam se da ce bit neka animacija ulazenja u vozila je mi je glupo kao u bc2 da rokas po njemu i u sekundi nestane i ude u tenk.

Danny? Kakva je situacija sa time sada?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
drahic kaže...

Nadam se da ce bit neka animacija ulazenja u vozila je mi je glupo kao u bc2 da rokas po njemu i u sekundi nestane i ude u tenk.

Danny? Kakva je situacija sa time sada?

odmah ulazis u mp, animacija je u sp-u.

LoL Nick (EU): hRay
16 godina
Battlefield 3

Nema animacije, to su potvrdili iz DICE-a još prije alphe. Ona animacija odlaženja u tenk i iz njega je samo za SP.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Nema animacije, to su potvrdili iz DICE-a još prije alphe. Ona animacija odlaženja u tenk i iz njega je samo za SP.

prije tebe, In your face

LoL Nick (EU): hRay
14 godina
Battlefield 3

Uh,ona animacija klanja,kad lik cuci pokraj kamena,odjednom te okrene i zakolje...Ima da se useres.. :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

jel u prone ide direktno ili prvo mora cucntut pa onda lec? ako ide direktno to mozda i nebu dobro.. a mozda i bu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
skank666 kaže...

jel u prone ide direktno ili prvo mora cucntut pa onda lec? ako ide direktno to mozda i nebu dobro.. a mozda i bu

Vidio sam da prilikom sprinta odmah pada u prone, možda bi bilo dobro da ograniče kad tako padneš da se ne možeš ustati 5 sekundi zbog sve te opreme na sebi itd. To bi trebalo ograničiti kako nebi bilo "spama" kao u Black Opsu.

Ovo gore što sam napisao je hrpa gluposti i manjak općeg znanja *facepalm*
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 13:17 (Dodinho).
14 godina
Battlefield 3

Onaj prone u CODu je katastrofa...

Nedaj Boze toga u BF3..

Moj PC  
16 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

detaljna customizacija

I see noob people
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Individualno je to dal je ok ili nije ali ak si u ratu i ak te šupci gađaju mecima kamenjem noževima i inim sranjima, oćeš li prvo čučnut pa leć ili ćeš se ko zadnja fufica bacit na pod?

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
16 godina
moderator
DadoZG kaže...

ćeš se ko zadnja fufica bacit na pod?

Ovo {#}

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
DadoZG kaže...
skank666 kaže...

Individualno je to dal je ok ili nije ali ak si u ratu i ak te šupci gađaju mecima kamenjem noževima i inim sranjima, oćeš li prvo čučnut pa leć ili ćeš se ko zadnja fufica bacit na pod?

ali ovo je igrica... nisam ni rekao da je to lose ili dobro lako cemo se prilagodit. samo pitam... al ste nadrazljivi nesto :)

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Razočaran sam zahtjevima ekipe na službenim alfa forumima, razočaran sam jednim dijelom promjena, razočaran sam jednostavnošću i "brzinom" gameplaya...

Razočaran sam kao BF igrač. Nedvojbeno je da će igra biti zabavna i da će ju puno ljudi zbilja igrati s guštom, vjerojatno uključujući i mene. Međutim, imam filing da ćemo na račun prvilačenja nove publike ostati bez Battlefielda. Zapravo je Battlefielda u ovome prilično malo.

U toj mjeri da sam evo 2-3 sata igrao BF2, čisto da opet doživim ono što BF treba biti. Nekako imam dojam da je BF3 još veći odmak od Battlefielda no što je bio Bad Company.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

2 1 hvala 9
14 godina
neaktivan

Toga sam se ja bojao. Zato nisam preorderao BF3 već ću čekati komentare i dojmove. Danny jeli ima lean?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je bitno da ima puno akcije, naravno u mp. Ako stave dovoljno vozila i dobro usklade pješake, tenkove, avione mislim da nebi trebalo biti problema za hardcore BF fanove

Battlefield Fan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ali ovo je igrica... nisam ni rekao da je to lose ili dobro lako cemo se prilagodit. samo pitam... al ste nadrazljivi nesto :)

Kaj bi bio razdražljiv.

Nemoraš samnom na "vi" {#}

Krleža: ''U krdu je toplo, ali smrdi.''
16 godina
Danny,seruckaj im stalno po tom forumu o pravim BF vrijednostima,pa mozda i nekom ubaciš bubu u uho. Nemam iskustva ali vjerujem da se alfa igrace dosta sluša?
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sigurno ce bit zabavnija od bc2 za jedno 30% tak da mislim da se netreba brinuti zato kaj nebude bila 100% BF2 stil.Velike mape,vozila,64 igraca nemre bit loše nikako.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kach kaže...

Sigurno ce bit zabavnija od bc2 za jedno 30% tak da mislim da se netreba brinuti zato kaj nebude bila 100% BF2 stil.Velike mape,vozila,64 igraca nemre bit loše nikako.

I ja se nadam da ce biti zabavnija od bc2, al ne kužim kako to u postotcima možete izražavati, lol.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
17 godina
neaktivan
kach kaže...

Meni je za sad zabavniji BC2.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Razočaran sam zahtjevima ekipe na službenim alfa forumima, razočaran sam jednim dijelom promjena, razočaran sam jednostavnošću i "brzinom" gameplaya...

Razočaran sam kao BF igrač. Nedvojbeno je da će igra biti zabavna i da će ju puno ljudi zbilja igrati s guštom, vjerojatno uključujući i mene. Međutim, imam filing da ćemo na račun prvilačenja nove publike ostati bez Battlefielda. Zapravo je Battlefielda u ovome prilično malo.

U toj mjeri da sam evo 2-3 sata igrao BF2, čisto da opet doživim ono što BF treba biti. Nekako imam dojam da je BF3 još veći odmak od Battlefielda no što je bio Bad Company.

Isto je bilo i sa Killzone3 na ps3... Killzone 2 je bio fps koji je trazio skill-a, i mnogi se nisu snasli. Sa KZ3 isli su da prilagode igru sirem trzistu i na kraju su izgubili vjerne fanove, a nisu privukli nove...

I see noob people
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Danilo jesi li bio u Alfi? Kakav je balans oružja? Kako se strojnice ponašaju?

Btw, koja je spika sa ovom dvojicom što si međusobno djele TD-ove? Da nije neka nova forumska ljubav na pomolu?

arguing over the internet is like competing in the special olympics..even if you win you're still retarded
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.7.2011 18:30 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice