jel ti ja zbilja moram crtat ili sta?
neovisno o usporedbi izmedu COD i BF serijala sam mislio na nedovrsenost pune verzije COD-a pogotovo zadnjeg.toliko gresaka i nedovrsenosti u jednoj "punoj komercijalnoj igri" se nije ocekivalo.
i sad apeliram,da zbog te nedovrsenosti se COD moze smatrati "betom" a ne punom verzijom,iako je puna verzija u pitanju.jel sad jasno?
sorry al ja tvoje ime neznam
Nije bitno što ti smatraš, bitno je što developer i izdavač smatraju. COD se ne može nazvati nedovršenom igrom, s obzirom da pojam "Call of Duty" obuhvaća čak 7 igara na PC-u (COD1, COD1:UO, COD2, COD4, COD5, COD MW2, COD BO) od kojih je zadnji, Call of Duty: Black Ops igra koja se može smatrati kao "bugovitom". Postoje nazivi poput "Bugovit softver", "Nedovršen proizvod", i sl. a ja bih dao upravo Bugovit Softver naziv za zadnji nastavak COD: BO.
To je učestala praksa među developerima, s obzirom na pritisak izdavača. ARMA serial, S.T.A.L.K.E.R.. Su samo od nekih serijala koji redovito izlaze s bugovima na tržište i unatoč tome igre imaju vrijedno mjesto u svijetu igara.
Beta, Alpha... Su sasvim nešto deseto i nijedna pre-release verzija Battlefielda 3 se ne može uspoređivati ni sa jednom finalnom verzijom igre jer naprosto nije za to namjenjeno, već je namjenjeno za sasvim nešto deseto, deseto koje sam naveo u prethodnom postu.