- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čuček sutra se vidimo navečer
javi kad ćeš igrat pa da bacimo koju
jer stari EA borac je također dobio ključ
yeah baby, shake that ass
INSTRUCTIONS FOR DOWNLOADING AND PLAYING THE WINDOWS PC ALPHA
- Download Origin.
- Start Origin, and click on the "gear" icon on the main page directly to the left of your Origin name.
- Select "Redeem Product Code."
- Enter the 20 digit Code shown above, exactly as it appears, and hit continue.
- Click on "My Games" in Origin, and download the client.
- If the client doesn't appear right away, select the "gear" icon and select "Refresh My Games."
- Download, then launch the game through either Origin or by going directly to Battlelog.
NOTE: If this is your first visit to the Battlelog, install the prompted plug-in and restart the browser if instructed to do so. Once the plugin is up to date, you will be ready to play the game.
Thank you for participating!
Na koju foru dobijate te kljuceve da mi je znati :D Inace sam bio Beta tester sto se tice EA igara za BF-Heroes, NFS World, BC2, MoH ali evo ovo me omasi :D Mozda zato sto je Alpha? XD Inace vise ni ne znam gdje nisam bio Beta tester od programa do igara ali u zadnje vrijeme me nece nesto bete XD
imam brdo EA igara
dosta sam ih testirao u beti
valjda su prepoznali kvalitetu u meni i danny-u :)
joj joj
ako igru budu optimizirali prema vašim uputama neće dobro završiti
slažem se
završit će odlično
čuček sutra se vidimo navečer
javi kad ćeš igrat pa da bacimo koju
jer stari EA borac je također dobio ključ
yeah baby, shake that ass
Ako ne želiš pošalji mi na PP.
in your dreams
naravno da to neće ići
in your dreams
naravno da to neće ići
Dobro,samo sam se ponudio hahahahahaha
I do kada traje taj alpha trial?
mislim da do 1.8.
od uzbuđenja sam sve zaboravio
maxisac_cro
Reci koju konfu imaš..

maxisac_cro
Reci koju konfu imaš..
Intel Quad Core Q9300 2500Ghz
4gb OCZ
9800gtx
komp je star preko 3 godine, još ću samo grafu prije BF3 promjenit
u ono vrijeme sam uzo najjaču matičnu pa imam PCI-E 2.0 (prije 3 godine 2.0 je bio rijedak) tak da mogu iskoristit brzinu u potpunosti kad ubodem novu Nvidia-u
4gb OCZ
9800gtx
u ono vrijeme sam uzo najjaču matičnu pa imam PCI-E 2.0 tak da mogu iskoristit brzinu u potpunosti kad ubodem novu Nvidia-u
Odlično!
Obavezno javi kako ti ide i kolko fpsa imaš.
4gb OCZ
9800gtx
u ono vrijeme sam uzo najjaču matičnu pa imam PCI-E 2.0 tak da mogu iskoristit brzinu u potpunosti kad ubodem novu Nvidia-u
Odlično!
sutra to moram probat pa ću javit kako radi
4gb OCZ
9800gtx
Odlično!
sutra to moram probat pa ću javit kako radi
Da..obavezno reci kako ide..da vidimo kako će ići nama koji nemamo baš neke high-end konfiguracije..
Evo prva stvar sta me smeta u igri a koju nisam dosad primjetia iz ovih gameplayova a to je ovaj "speed boost". Mislin sta lik obuce "Nike Air" pa ide brze ili nesto. malo baca na COD sheme. Drugo Ammo booSt, opet neka COD Shema. Trebali su mozda ubacit razne tipove amunicije (AP, FMJ , JSP itd...). Treće bacanje granate izgleda ka da baca kamen, granata se baca ovako
. To su neke sitnice sta mi smetaju al inace igra izgleda PREHEBENO.Pa trci brze valjda jer ima laganiju odijecu ili kaj ja znam kaj. A municije si je uzeo viška, to i nije neki problem.
btw. jesi ti uopce igrao BC2? jer i tamo su bili identicni perkovi, pa nikome nisu smetali
Pa trci brze valjda jer ima laganiju odijecu ili kaj ja znam kaj. A municije si je uzeo viška, to i nije neki problem.
btw. jesi ti uopce igrao BC2? jer i tamo su bili identicni perkovi, pa nikome nisu smetali
E to sam zaboravia navest sta se tice opreme koju nosiš, to je trebalo utjecat na mobilnost a ne nekakav perk. I naravno da san igra BC2. Ovo gore sta sam ja navea mene osobno smeta, nemorate se slagat vi sa menon, al u stvarnon zivotu ja nemogu uzet perk i trcat brze. Preferiram realnost al opet navodim da je ovo osobno misljenje.
Ma jok, daleko je BC2 od realnosti, BF2 je jos na to vukao ali BC više ni malo. A tako ce biti i BF3 kolko vidimo.
Ako baš želiš realnost ARMA je za tebe, ali problem je što je mnogo ljudi koje znam pisalo da žele što više realnosti, a onda kad su probali armu rekli su da im je prerealna i preteška.
Tako da mislim da je ipak bolje da ne mješamo ta dva pojma.
Ma jok, daleko je BC2 od realnosti, BF2 je jos na to vukao ali BC više ni malo. A tako ce biti i BF3 kolko vidimo.
Ako baš želiš realnost ARMA je za tebe, ali problem je što je mnogo ljudi koje znam pisalo da žele što više realnosti, a onda kad su probali armu rekli su da im je prerealna i preteška.
Tako da mislim da je ipak bolje da ne mješamo ta dva pojma.
Tia san se ogradit od arme odma u gornjem postu al čeka san da neko napiše. Arma izgleda katastrofalno naspram ovome
Uspoređivati ARMU i BF ima smisla kao i DiRT i rFactor.
e da,zaboravio sam te pitat,da li granate i rakete cudesno nestaju ako bacis/puknes i u istom trenu te ubiju?
Je li ovaj link siguran ili?
Je li ovaj link siguran ili?
"WE'RE SORRY - YOU DON'T MEET THE CRITERIA TO ENTER THIS SITE."
:(
Šteta.