Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.175.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Battlefield 3

Nisam igra duuuugo i danas se želi spojit preko Origina i nikako online,stalno traži Origin update koji napravim i onda opet isto!!

Koja je shema,jesam u jednini ili množini s ovim problemom??

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

heli gameplay s megatronom

battlelog:KICKASS_HR

4 9 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
kurt kaže...

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
14 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
kurt kaže...

k <3

11 godina
neaktivan
Battlefield 3
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 13:13 (alien20).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel ima tko preporuku servera?

Nije bitno kakav je, bitno da je izbalansiran.

U zadnje vrijeme je sve zakurac. Ovaj DOT Croatia koji je bio super je izbalansiran ko državni proračun. Uvijek jedna strana izgubi 20 ticketa, a druga sve.

I pun kurac je jebenih rusa cheatera.

Jučer igram i nas nekoliko headshota neki lik sa M9 sa drugog kraja mape...

EDIT: Evo završili rundu za 309:0 za nas. 
Jebo to, nit zabavno, nit napeto...

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 23:08 (chutac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Šta treba napravit kad me server izbaci na spajanju zbog PBa? Imao sam taj problem prije al nmg nači više post gdje je....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Šta treba napravit kad me server izbaci na spajanju zbog PBa? Imao sam taj problem prije al nmg nači više post gdje je....

Ručno ga updejtaj. Nađi ga u folderima od igre i pokreni.

14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Hvala, radi sad

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

znam vidjet po youtubu kad igraju po dva u attack chopperu da prvo pilot ecm jammera ukljuci pa onda gunner flares, ja imam otkljucano sve osim TV missile, jel to kasnije otklonjeno patchom nekim ili? jer ja si ne mogu stavit da na pilotu imam ecm jammer a na gunneru flares

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
17 godina
Cojek kaže...

znam vidjet po youtubu kad igraju po dva u attack chopperu da prvo pilot ecm jammera ukljuci pa onda gunner flares, ja imam otkljucano sve osim TV missile, jel to kasnije otklonjeno patchom nekim ili? jer ja si ne mogu stavit da na pilotu imam ecm jammer a na gunneru flares

Je, otklonjeno je jednim kasnijim patch-om.

Također ti below radar ne radi protiv Igle/Stingera, samo protiv napada iz zraka.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bezveze.... 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cojek kaže...

bezveze.... 

Ma, kakvi!

Heli je bio neuništiv do tih promjena, te je i manje dobar dvojac mogao raditi masakr po serveru. Sad treba malo više znanja i igrati opreznije.

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
Cojek kaže...

bezveze.... 

Ma, kakvi!

Heli je bio neuništiv do tih promjena, te je i manje dobar dvojac mogao raditi masakr po serveru. Sad treba malo više znanja i igrati opreznije.

dobro to je istina :D 
morali su nekaj drugo smislit :) 

Error 404 Not Found
15 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...

Cheatera ko blata... Majstor sjedi u tenku na kanalima na spawnu i dijeli headshotove sa 30cal na tenku...

Drage volje bi sudjelovao u najmu servera, samo da netko baca tu gamad van...

Ja sam baš sad došao na forum nakon dugo vremena vidjeti je li i vi primjećujete koliko je broj cheatera porastao.

Od ove zadnje rasprodaje za 1 euro toliko je cheatera da je to skoro neigrivo! Na svakom serveru gdje dođem uvijek je bar jedan koji ima hack u jetu i sve ubija redom.

I ne nije skill,jer likovi imaju lvl. 4 npr. i samo 4h u igri a ownaju neviđeno.Također tu je gomila likova koji rade 1 hit kill sa pdw oruzjima.

Pregršt noobova koji nemaju pojma o igri rade takve gluposti i nema niti malo team worka.Igra je postala živa katastrofa!!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozdrav,

procitao sam veliki broj stranica ove teme i nisam naisao na to da neko ima istu ili slicnu konfiguraciju kompjutera kao kod mene. 

Pa me zanima vase misljenje da li bi doticna igra mogla na ovu konfiguraciju:

Intel Pentium Dual Core 2.4GHz
2GB RAM

Nvidia Geforce 210 1GB
Windows 7 32 bit

Da li bi ga takav komp mogao pokrenuti i da li bi imao lag tokom igranja singleplayer/multiplayer? 
Hvala.

yogman
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
YoGMan kaže...

Pozdrav,

procitao sam veliki broj stranica ove teme i nisam naisao na to da neko ima istu ili slicnu konfiguraciju kompjutera kao kod mene. 

Pa me zanima vase misljenje da li bi doticna igra mogla na ovu konfiguraciju:

Intel Pentium Dual Core 2.4GHz
2GB RAM

Nvidia Geforce 210 1GB
Windows 7 32 bit

Da li bi ga takav komp mogao pokrenuti i da li bi imao lag tokom igranja singleplayer/multiplayer? 
Hvala.

Možda uvatiš 10-ak fpsa na 640x480 i low detaljima

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 3

Multiplayer zaboravi...

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Ok, hvala na savjetu.
yogman
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kupi jacu graficku..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
NFSPredator0010 kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Cheatera ko blata... Majstor sjedi u tenku na kanalima na spawnu i dijeli headshotove sa 30cal na tenku...

Drage volje bi sudjelovao u najmu servera, samo da netko baca tu gamad van...

Ja sam baš sad došao na forum nakon dugo vremena vidjeti je li i vi primjećujete koliko je broj cheatera porastao.

Od ove zadnje rasprodaje za 1 euro toliko je cheatera da je to skoro neigrivo! Na svakom serveru gdje dođem uvijek je bar jedan koji ima hack u jetu i sve ubija redom.

I ne nije skill,jer likovi imaju lvl. 4 npr. i samo 4h u igri a ownaju neviđeno.Također tu je gomila likova koji rade 1 hit kill sa pdw oruzjima.

Pregršt noobova koji nemaju pojma o igri rade takve gluposti i nema niti malo team worka.Igra je postala živa katastrofa!!

BF 3 ne igram još otkad su ga djelili đabe baš iz tog razloga. Sa tim potezom su nas poštene htjeli potjeriati na bf4. 

''It's not broken, It's a game feature''
14 godina
Battlefield 3

Tricky:

Imam Origin acc,na kojemu se nalazi Battlefield 3!

Od frenda sam kopirao instalation folder na svoj komp!

Zbog ograničenoga interneta ne mogu skinuti cjelu igru!

Kada kliknem na launcher,dobijam poruku Origina da igra nije instalirana!

Dakle,postoji li način da se shortcut launchera "stavi" u Origin,tj.odredim mu putanju,da se igra pokrece preko Origina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Milka30 kaže...

Tricky:

Dakle,postoji li način da se shortcut launchera "stavi" u Origin,tj.odredim mu putanju,da se igra pokrece preko Origina?

da, kliknes instaliraj

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Milka30 kaže...

Tricky:

Prvo moraš kod sebe pokrenuti instalaciju (tj. da Origin počne skidat). Nakon što skine nekih 50-100MB napraviš pauziranje skidanja (ne gasiš Origin, samo pauziraš - to mu je potrebno da kreira foldere, registry, shortcute itd.).

E, sad prekopiraš u taj folder koji ti je Origin kreirao file-ove od frenda. Tek kada se sve skopira otpauziraš download - sad ti on bude negdje na nekih 99% - vjerojatno će još skinuti 42 MB-a i to je to.

13 godina
TomoR kaže...
Prvo moraš kod sebe pokrenuti instalaciju (tj. da Origin počne skidat). Nakon što skine nekih 50-100MB napraviš pauziranje skidanja (ne gasiš Origin, samo pauziraš - to mu je potrebno da kreira foldere, registry, shortcute itd.).

E, sad prekopiraš u taj folder koji ti je Origin kreirao file-ove od frenda. Tek kada se sve skopira otpauziraš download - sad ti on bude negdje na nekih 99% - vjerojatno će još skinuti 42 MB-a i to je to.

Nije više potrebno. Samo igra mora biti u dobrom direktoriju i klikneš install.

Tako sam iskopirao i instalirao BF3, BF4 i BC2

edit:

Aha, vidim da nema opciju install.

Onda ovo gore sto je Tom napisao.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.1.2015 13:11 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

islo me jucer s tv-om i tenkom pa reko da sklepam neki daytage :D

0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra li još iko vamo? Dodajte me, scarass93, tia bi bacit malo co-op, da otključan koje oružije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ima neko ideje zasto se ovo dogadja?
prije pola sata sam maknuo windows 8(na kojem je radilo bez problema)
stavio windows7 64x, instalirao Origin, pokrenuo download Battlefielda i DLC-a i kad je zavrsilo zelio sam pokrenut igru,
no izbacilo mi ovo? WTF? kupljena igra i sve, sta je sad ovo? do sad sam pola godine na win8 igrao bez problema !

Error 404 Not Found
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 19:29 (Cojek).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel postoji još uvijek onaj neki hrvatski BF3 server?
Znam da je netko bio spominjao nešto u zadnje vrijeme, ali ne sjecam se tocno pa molim nekoga da me uputi... ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
leotom kaže...

Jel postoji još uvijek onaj neki hrvatski BF3 server?
Znam da je netko bio spominjao nešto u zadnje vrijeme, ali ne sjecam se tocno pa molim nekoga da me uputi... ;)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/74d189bc-d222-474c-8b53-d38d7ad086ae/DoT-Croatia-FLY-MAPS-FAST-VEHICLE-500-Tickets/

You dont make 500 million friends without a few enemies.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice