Ako planiraš davati 10€ za 1 DLC, ne isplati se nikako...premium ili ništa ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Danas ukljucio i fino ide,nekad padne fps,ali nema veze..Kad uzmem novi komp nece bit ovoliko lose :D
Jedino sto sam los i ne znam gde ko napada..Odnosno igram onu mapu island i jednostavno ne znam odakle idu.
drakula što koristiš da se uključiš na server? battlelog ili xfire ili nešto drugo?
Pozz
Jedno pitanje!
Imam piratsku verziju od BF3 i zanima jel mogu kupit Premium key sa G2A.com i aktivirat igru i igrat na official serverima?
Pitam jer je tamo dobrih 10€ jeftinije nego kupovat sa Origin-a.
LP
Pozz
Jedno pitanje!
Imam piratsku verziju od BF3 i zanima jel mogu kupit Premium key sa G2A.com i aktivirat igru i igrat na official serverima?
Pitam jer je tamo dobrih 10€ jeftinije nego kupovat sa Origin-a.
LP
Ne.
Moras imat origigi Bf3 pa tek onda uzmi Premium.
drakula što koristiš da se uključiš na server? battlelog ili xfire ili nešto drugo?
Battlelog

Kako da dodjem do boljih oruzja?
Treci sam rank i nista konkretno nisam dobio,sem scopea na m416
Sto je najbolje za mene nooba da igram?
Koji si class?
Rekao bih da si Assault.
Igraj i trudi se dok ne dobiješ AEK-971 i onda se da igrat :D
Ja sam imao M416 to 15-16 lvl-a kad sam dobio AEK.
Od attachmenta imam Foregrip i Heavy Barrel za stalno, a a scopeove mjenjam. Isto sam imao i na M416.
Ne znam kakav ti je stil igranja pa ti ne mogu baš savjetovati, ali ono u što sam siguran je da moraš igrati.
Vježbaj i tako ćeš dobivati sve. Skill, rankove, oružja i attachmente.
Odeš u Battlelog > Weapons i tamo ti za svaki weapon piše što trebaš ispuniti da ga otključaš. Uglavnom je to određeni score u određenoj klasi, dok se neki otključavaju kad ispuniš assignment.
Sad koliko sam ja primjetio, za assault i support ti je najbrže otići na conquest metro sa 64 players. samo bacaj medkit ili ammo box gdje ima dosta ljudi, revivaj ako si assault i možeš skupiti 20-30k scorea po rundu. Naravno, tamo nećeš skupiti nikakvog znanja ni skilla jer su takvi serveri uvijek mindless grenade spam. Engineer weapons sam otključao igrajuči conquest na normalnim mapama a recon weapons kempanjem na noshahr deathmatch
Za otključavanje attachmentsa općenito ti je najbolje igrati deathmatch.
Ako nemaš volje sve otključavati jednostavno kupi shortcut kit i igraj s čim oćeš
Ako nemaš volje sve otključavati jednostavno kupi shortcut kit i igraj s čim oćeš
Ili može meni uplatiti 5 Eura i ja mu otključam.
To mi nije fora.Fora je da napredujes i s vremenom postanes pro.Ovako si noob s najboljim puskama bez.napredka

Igram support i sad sam peti rank,sutra cu biti šesti."Nabudžio" sam M416 i odlicna je.Samo ne znam sta za sta sluzi i onda se drzim sano jedne konbinacije.Obozavam reviewat,ali mrzim kad mene neko digne pa me ovaj rokne opet.Imam igru dvije godine i nikad ju nisam igrao zbog kompa jer kad sam bio skinio s origina i pokrenio ju,stekala je,a ja nisam znao kako sta i evo sad bakon dvije godine zavolio prakticki igru.Jedino sto imam problem s cloud saveom,pa kad idem alt÷f4 i krenem u drugi server nece me spojit tj. Udjem i onda samo izbaci.I jos me muci sensitivity tj. Stavim kone pure na 400 dpi isto kao i 5k,smanjim u igri sensitivity isto.Pisem ovo jer kad se okrenem,okrenem se za dva put skoro i onda umrem.
Pozz,lp

M16 ftw, svaka mapa, svaki mod
Imam i famas,ali fali neki attachment da bude dobar jer ovaj jednostavno nije dobar.Uskoro cu dobiti f2000 pa vam javim.

Pozz ekipa.Vidim da je BF3 1 euro pa namjeravam uzet,zanima me dal bi ova konfa to pokrenula(ak nebi mogla da ne uzimam bezveze)
Tosbiha Qosmio F50-125
Intel® Core™2 Duo processor P8600
4Gb RAMa
NVIDIA® GeForce® 9700M GTS(512Mb DDR3 256bitna)
Hvala.
BF3 za 0.99EURA NA ORIGIN :)
Pozz ekipa.Vidim da je BF3 1 euro pa namjeravam uzet,zanima me dal bi ova konfa to pokrenula(ak nebi mogla da ne uzimam bezveze)
Tosbiha Qosmio F50-125
Intel® Core™2 Duo processor P8600
4Gb RAMa
NVIDIA® GeForce® 9700M GTS(512Mb DDR3 256bitna)
Hvala.
Singleplayer OK, Multiplayer 20-40 FPS na low, max 1366x768.
Novi Battlefield 3 Hrvatski Server sa Armored Kill mapama.. pridružite nam se..
[BsD] traži nove članove, pridružite nam se /NEMA ČLANARINE!!/
Team Speak:
Adressa: ts3.gamersplatoon.com
Kanal: [BsD] Bojna za spec. Djelovanja
Naš BF3 server:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/pc/3247a51c-5f9b-49a1-af9b-b11bf7b05287/BsD-CROATIA-FLY-MAPS-FAST-VEHICLE-600-TICKETS/
jel ima kakvih uvjeta?
Nema nikakvih uvjeta, samo nas pronađite na Facebook Stranici "BsD Croatia clan" i zaigrajmo skupa u veselom društvu. Imamo Team Speak server i igramo raznovrsne igre kao što su, Battlefield 3 i naravno 4 kao i DayZ te se skupljamo za nadolazeći GTA V
Sad će opet bilion cheatera navalit na servere, volio bi da BF3 košta 100 eura i da cijena nikad ne pada.
Sad će opet bilion cheatera navalit na servere, volio bi da BF3 košta 100 eura i da cijena nikad ne pada.
heh bilo ih uvijek i bit će ih, jedva čekam probu bf-a. pala nadogradnja kompa za božič pa da se isproba kako radi sa novom grafom i ssd-om.
samo tko će dočekati da se sve poskida:(
heh bilo ih uvijek i bit će ih, jedva čekam probu bf-a. pala nadogradnja kompa za božič pa da se isproba kako radi sa novom grafom i ssd-om.
Ja imaj premium i stavio sam oko 23 h.Ujutro sam se probudio i vidio da se tek jedan dlc skinioni sama igra..Samo preko noci
Bome, ima ih ko govana! Danas je jednog očitog banalo usred partije, valda je koristio neki generički...
Upsss - kad sam vidio score malo sam spricnul .
Upsss - kad sam vidio score malo sam spricnul .
Ostaje misterija otkud mu 4 killa
More cheatera...uobičajena situacija sa serverima bez admina, a prosječni igrač battlefielda nije dovoljno inteligentan da upiše !yes u chat...lol
J*ebem li im majku njima i njihovim akcijama i prodavanju igre za 1 euro. Pa ovo nije normalno koliko usranih hakera ima... A server s aktivnim adminima je nemoguće naći
J*ebem li im majku njima i njihovim akcijama i prodavanju igre za 1 euro. Pa ovo nije normalno koliko usranih hakera ima... A server s aktivnim adminima je nemoguće naći
13. placa = BF3 server.
Cheatera ko blata... Majstor sjedi u tenku na kanalima na spawnu i dijeli headshotove sa 30cal na tenku...
Drage volje bi sudjelovao u najmu servera, samo da netko baca tu gamad van...