Rjesio sam problem bio je problem u nekom AMD softweru :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moraš biti užasno napredan.
Kasnije možeš pucati sa dve puške,svaka u jednoj ruci. Trebat će ti bar 200 sati inžinjera i naravno završen neki fax.
Kada ti je rođendan(kada si već stavio na battlelogu) dobiješ u mortaru i RPGu rakete za vatromet=OP. Što se tiće anti-bunker granata...one su gadne u Operation Metro-zato i serveri jesu NO EXPLOSIVE. Kao što kolega kaže, nije lako to dobit...shitbucket LVL=over 9000+završenih barem 2 fakulteta. Viruj nam, imamo mi 20ak doktorata iz BF Serijala.
Otkljucajte si xbow i sve 4 vrste strelica, strelice ce zamjenit i rpg, i tugs, pa cak i long range rifle i da on je one shot one kill oruzje
Jedno pitanje. Koje vam je oruzje generalno najbolje za close-mid range combat?
Nosio sam AEK 971 gotovo 2000 killova, ali odlucio sam dat sansu jos nekim puskama, pa mi se sad jacom od AEKa cini AN 94.
Jel bi mi bilo pametnije ostat na AN ili preci kasnije na AK 74M?
Aug a3 mi je odličan.

Ako imaš Close Quaters DLC, da. BTW, da ste došli ranije, za vrijeme E3 2013 (kada je predstavljen BF4), onda bi mogli upisat na Origin Reedem Code: E3BF3 i dobit CQ besplatno :/
Je li netko zna kako otvoriti portove za BF 3? Router mi je Thomson ST 780 i pokusavao sam otvoriti portove manualno. Ukucao sam portove i kliknuo "Assign a game or application to the local device" i oznacio odgovarajucu IP adresu. Poslije toga odem provjeriti jesu li mi i dalje portovi koje sam ukucao tu, ali njih nema! Zna li itko rjesenje?
P.S. Ne radi mi co-op pa zato pokusavam otvoriti portove.
Je li netko zna kako otvoriti portove za BF 3? Router mi je Thomson ST 780 i pokusavao sam otvoriti portove manualno. Ukucao sam portove i kliknuo "Assign a game or application to the local device" i oznacio odgovarajucu IP adresu. Poslije toga odem provjeriti jesu li mi i dalje portovi koje sam ukucao tu, ali njih nema! Zna li itko rjesenje?
Evo ti tutorial, meni je tako uspjelo.
Ovo su ti portovi:
http://help.ea.com/en/article/online-ports-for-battlefield-3/
Nosio sam AEK 971 gotovo 2000 killova, ali odlucio sam dat sansu jos nekim puskama, pa mi se sad jacom od AEKa cini AN 94.
Nitko?
Nitko?
Što se tiće AK 74M meni je on malo lošiji od AN 94, dok je SCAR-L precizniji i bolji.
Nitko?
Ak74 je long range puška. S njom protiv aeka ili recimo f2000 nemaš šanse nikakve jer jednostavno presporo puca. Aek je odlična pljuca i za long range kad naučiš kontrolirati recoil.

Zašto se ograničavate na jednu pušku...ja sam onda očito lud jer puške biram po mapama na kojima igram. naravno da imam favorite, ali odeš u metro sa kalašom i dudaš ekipi, a nabaciš fino f2000 i izrokaš ih.
Odeš na neke veće vehicle mape, ili ideš engija pa SCARH, ili kalaš, ScarL ili tako nešto, a ako već furaš aek onda igraš manji dio mape, i forsaš više close combat da dođe do izražaja njegova brzina.
U suštini biraj setup za mape, po mapama :)
Evo ti tutorial, meni je tako uspjelo.
Ovo su ti portovi:
http://help.ea.com/en/article/online-ports-for-battlefield-3/
Znaci i tebi nije radio co-op i sad ti radi? Primjetio sam da on ukljuci UPnP,sto ja nisam napravio buduci da sam ga iskljucio kako me ne bi izbacivalo sa multiplayer servera. Jesi i ti iskusio takve probleme?
Ak74 je long range puška. S njom protiv aeka ili recimo f2000 nemaš šanse nikakve jer jednostavno presporo puca. Aek je odlična pljuca i za long range kad naučiš kontrolirati recoil.
AEK sam koristio 2k killova, navikao sam se na recoil al mi se reload cini spor u odnosu na druge puske. Cesto krepam tokom reloada.
F2000 sam probo al mi ne valja bas.
Jel AK74 ima bolji recoil od AEKa?
@Fila - Igram vec duze vrijeme samo Metro mapu, po njoj si slazem setup.
Jeli igra još besplatna, ako je dokad će bit? Nekidan san igra i činilo mi se da je bilo pun k. čitera, bilo je skoro neigrivo....
Ako ima netko tko igra s TS da bi igrao malo danas nek se javi :D
Nisam dugo igrao i predosadno mi je
AEK sam koristio 2k killova, navikao sam se na recoil al mi se reload cini spor u odnosu na druge puske. Cesto krepam tokom reloada.
F2000 sam probo al mi ne valja bas.
Jel AK74 ima bolji recoil od AEKa?
@Fila - Igram vec duze vrijeme samo Metro mapu, po njoj si slazem setup.
Da, aek ima spori reload ako je puška prazna. Pazi da ti ostane koji metak u pušci pa puno brži.
A AK74 ima manji recoil od AEK-a ali jako sporo puca. 650rpm (mislim) naspram 900rpm-a od aeka. Ak je dobar za velike mape tipa karg, karkand itd a aek za manje tipa bazaar, metro, seine...
Evo ti pa proučavaj.
Da, aek ima spori reload ako je puška prazna. Pazi da ti ostane koji metak u pušci pa puno brži.
A AK74 ima manji recoil od AEK-a ali jako sporo puca. 650rpm (mislim) naspram 900rpm-a od aeka. Ak je dobar za velike mape tipa karg, karkand itd a aek za manje tipa bazaar, metro, seine...
Evo ti pa proučavaj.
Ne znam, meni je izgledalo sporo i sa 0 i par metaka u oruzju. A rijetko kad mi dodje na 0.
Sad nosim malo AN94 i dobro mi lezi. Cini se da ima jaki damage.
Sa njim ti je dobro nositi M26 Mass, Slug ili Dart, pogotovo za Metro di će uvik biti medpackova po podu. Samo se nauči brzo switchati oružja tj. zaustavljati animacije
Jel iko zna čemu služi ono treće misto u tenku, šta znači ono kad napraviš "target designated", jel to išta znači onome na topu?
hocemo nabacit koju rundu veceras? ako ima zainteresiranih neka mi se javi na pp
Jel iko zna čemu služi ono treće misto u tenku, šta znači ono kad napraviš "target designated", jel to išta znači onome na topu?
Ciljanje neprijateljskih vozila koja mogu gađati svi laserski navođeni prijektili (u tenku guided ako ga vozač ima, javelin, heli...)