eto nakon sat vremena live chata sa EA supportom,frajer napise:
Ravi: I am sorry it may be taking some time to update on your account. Please try later.
i sta smo slozili nista,cekam,valda cu zaigrat do bozica.
eto nakon sat vremena live chata sa EA supportom,frajer napise:
Ravi: I am sorry it may be taking some time to update on your account. Please try later.
i sta smo slozili nista,cekam,valda cu zaigrat do bozica.
Normalno ej da ste totalni isto ruši na svakim grafičkim psotavkama?
Nemaš ti pojma kako ti ide s igrama, i radi li/ neradi li svima uopće nije pravilo.
E brijem kad bi ti doma dosao,instalirao pravilno windwose,sve poslozio,usao u je*eni ruter da ti ugasim taj glupi upnp igra bi ti radila predobro!
I ovo drugo ti nema smisla,svi imamo istu igru i ljudima koje znam sve radi normalno,sa sitnim poznatim problemima koji su zanemarivi.
Jedna zanimljiva stvar ako mi virtualbox radi i igram B3 igra smrzne cijeli komp a ako nemam virtualbox upaljen onda igra radi normalno.
pa koliko imas rama,a koliko si stavio da virtualvox koristi?
Ma jesus samo kažem da igra ima neku frku sa virtualboxom, ne tražim pomoć itd samo kažem. Virtual mi koristi 1 Gb a imam 16 Gb pogle moj pc. Pozdrav
Meni od 28.10 radi sve što treba radit, sa 3-4 crasha usred igre i black screenom na početku, al ajd to nije tolki problem... Od novog patcha samo još bolje, nema ni black screena, a dc nisam doživio niti jedan. Normalno je da izgleda da nikom ne radi kad će ovdje doć svi i govorit kak njima ne radi. Oni kojima igra radi ju zapravo i igraju, a ne pišu po forumu ( ko ja :D )
baš to xd, al cujes i meni igra im pun qurac problema,bugovi,povremeno ali rijetko crashanje, pa lagg, a tek spajanje na server, jedno 15 puta probam i onda eventualno uđe.
Upravo o tome govorim... od novog patcha, ulazi iz prve, nije crashalo ni jednom :) bug tu i tamo koji nebitni, nešto što stvarno ne utječe na sam gameplay...
Haha najjaci su mi ovi sto tvrde da je igra port.....pa ako je ovo port onda ja neznam šta nije..
evo dajem polovnu hd 4350 tko mi uspije riješiti problem kod spajanja na server ovo je nemoguće ne pusti me ni u jedan server samo vrti
Joining Server .....ovo je čin očajnika
I ovo fejsbuk sučelje kod MP-a je za k//// moraju oni otkrivati toplu vodu .Moram priznati puno loših stvari donio je novi BF ....vjerujte mi djeco naigrao sam se i malo sam stariji od večine ovdje na forumu ima gejmerskog kredita po to mogu napisati bez pardona .BTW šta vama nije evidentno da je grafika u SP i MP totalno različito složena?Večini ovdje to očito nema veze ali trebalo bi!
evo dajem polovnu hd 4350 tko mi uspije riješiti problem kod spajanja na server ovo je nemoguće ne pusti me ni u jedan server samo vrti
Je li ti ukljucen Xfire? Ako je iskljuci ga.
Je li ti ukljucen Xfire? Ako je iskljuci ga.
ma nije ni instaliran, xfire nemam na kompu od kad je izašao MW2
Još uvijek mi ne radi, to jest nakon updatea eng. fajlova, još uvijek mi je crni ekran, da li netko zna što još napraviti?
Btw, ne mogu ga ni deinstalirati, to jest krene se deinstalirat i odjednom se prekine, možda bi i to pomoglo..
Bitno da si za forumsko ime stavio MV gamer ....bože dragi!
LoL MW i MV nije isto mozda MV nesto drugo znaci..
Hvala, ful si pomogo
i MV ne stoji za modern warfare..
Hvala, ful si pomogo
i MV ne stoji za modern warfare..
Kad kopiras one EN fajlove tamo gdje treba,onda instaliraj RU patch koji je velicine oko 2mb,tako je i meni bilo i kad sam to uradio nema vise black screena.
pogledaj u folderu gdje ti je instaliran bf3, treba pisati samo bf3.exe, da ti ne pise nesto drugacije, znam da se meni slicno desilo kad sam isao na repair, mozda ti fali neki fileova pa ti samo pise joining server, idi na repair instal, mozda ti fixa
mw btw!!
Uspio sam rješit, folderi su mi se pomiješali, sve 5 sad
Sad mogu ić ginut po bugovom serveru.
Evo počeo sam igrat i igra je perfektna samo imam jedan problem kad pokrenem bf3 počne mi neki ćudan zvuk i kompa mislim da je hdd zvuk je onako priskutav ako tko misli da zna o čem je riječ nek veli unaprijed hvala.
Uspio sam rješit, folderi su mi se pomiješali, sve 5 sad
Sad mogu ić ginut po bugovom serveru.
Neces nista ni raditi drugo narednih mjesec dana ;)
Daj prestanite krivit igru,krivi su vasi preslabi ili neoptimizirani kompovi.Nemre sad nekima radit,a nekima ne.Ako ne radi onda ne radi svima,a u ovom slucaju to nije tak.
evo vako prijatelju, pogledaj "moj pc" i vidit ces da imam minimalne zahtjeve za igrom. stavljven orginal windows + origin + bf3 + i svi svjeze driveri obnovljeni. nista drugo nije snimljeni na pc.i ja dalje nemogu normalno igrati dok sve ostale igre su radile normalno!
UPnP - ruter - iskljucen
PC UPnP services - iskljucen
Svi portovi otvoreni
Firewall iskljucen
Iskljucio u biosu zvucnu karticu
U speakers "Allow applications to take exclusive control of this device" stavljeno
Iskljuceni AA,VSYNC, MotinBlur
Stavljen modificirani BIOS od graficke koji sam dobio sa msi foruma
Underclock graficke sa 950 na 750mhz
Voltaza dizana, spustena = isto sranje
Nista mjenjano oko jezika jer je igra kupljena preko origina
Punkbuster redovito osvjezen, cak sam skinuo i stavio fix od Toncija ali nista
i pored ovoga svega napravljeno i dalje su problemi. a ovo su jedni od problema
izbacivanje za vrijeme runde nekada je to pola sata nekad 55 sekudni, samo pomaze task manager nekad je bijeli ekran nekad crni.
Game disconnected: game session on server was removed.
Game disconnected: your connection to the server timed out.
Game disconnected: you were kicked by an admin. Stated reason: Kicked by adminis (nisam ni uspio uci u igru)
Game disconnected: could not join server.
Game disconnected: something went wrong.
You were disconnected from EA Online
http://img100.imageshack.us/img100/9807/desktop2011110800044126.jpg
tako da su ovdje krivi i DICE i Nvidia.
tako da su ovdje krivi i DICE i Nvidia.
Nvidia nema apsolutno nikakve veze s tim
Frend ima istu graficku ko i ti i sve mu radni normalno ko i meni,kakv je ovo "modificirani bios"stavi sve na default koda si ju sad kupio u ducanu i onda vidi dal ce ti raditi.
Za svaki slucaj updejtaj direct x ako vec nisi.
Battlefield 3 Rush-Zone Community vs. Croatia 32on32 PCW 3:1 http://twitch.tv/cocitv/b/301122876
Evo ljudi kako je izgledalo... ne zaboravite da se igralo protiv gaming organizacije znači igračima koji su online 24h, a da ne govorimo kakve veze s internetom imaju.
Zahvaljujem svima koji su sudjelovali....
i sto kazete ?
Frend ima istu graficku ko i ti i sve mu radni normalno ko i meni,kakv je ovo "modificirani bios"stavi sve na default koda si ju sad kupio u ducanu i onda vidi dal ce ti raditi.
Za svaki slucaj updejtaj direct x ako vec nisi.
pa ono nebi sve ovo pokusavao raditi da radi na tvornickim postavkama. sta god napravio isti je rezultat, nemoze se igrati normalno!
Haha nebi pokusavao,a ocito je da te taj bios najverojatnije zajebava.Pa daj stavi defaultni ak oces da ti igra radi normalno.
Mislim nemre sad radit mom frendu koj ima istu graficku,a tebi ne.Nema logike nikakve.
nisi bas razumio, nema veze koji god je unutra vbios bio to tvornicki bio to ovaj modificirani isto je. to sam samo isprobavao sta mi je lik dao sa msi foruma i poslije je vracen tvornicki.