CES 2025: Ameriku oduševio Solderix, pobjednik Ide

poruka: 7
|
čitano: 1.865
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "CES 2025: Ameriku oduševio Solderix, pobjednik Ide".
9 godina

Zvuči stvarno obećavajuće! Bravo ljudi, samo naprijed! 

Ovo ima potencijala biti veliki hit.

Life is jazz. Play it cool.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Inspirirajući tekst.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: CES 2025: Ameriku oduševio Solderix, pobjednik
Svaka cast na navodnom uspjehu. Navodnom uspjehu jer je bilo vec ovakvih reportaza i "uspjeha". Meni je najdrazi Ironbull koji se pokazao kao vrlo uspjesnim i profitabilnim pobjednikom bugovog natjecanja.

Svejedno moram reci da meni ovo spada u kategoriju stvari koje apsolutno ne shvacam. Sto je ovdje privlacno i dobro nikako, nikako mi nije jasno, ali dobro, znam da je problem u meni. Vrijeme ce pokazati koliko je velik ovaj uspjeh.

2 0 hvala 0
15 godina
Sint1 kaže...
Svaka cast na navodnom uspjehu. Navodnom uspjehu jer je bilo vec ovakvih reportaza i "uspjeha". Meni je najdrazi Ironbull koji se pokazao kao vrlo uspjesnim i profitabilnim pobjednikom bugovog natjecanja.

Svejedno moram reci da meni ovo spada u kategoriju stvari koje apsolutno ne shvacam. Sto je ovdje privlacno i dobro nikako, nikako mi nije jasno, ali dobro, znam da je problem u meni. Vrijeme ce pokazati koliko je velik ovaj uspjeh.

ne znam kakav im je uspjeh, ali bio sam na bug future showu 2024. gdje je izlagala ekipa koja je bila na ces-u i pobjedila na idea knockoutu. meni je ta njihova stvar tolko šuplje zvučala i cijeli proizvod mi izgleda ko teska gluposti prodaja magle, ono herbalife iz silicijske doline. a zena koja je predstavljala cijelu stvar je totalno antipaticna. evo bas me zanima kakav je uspjeh te kompanije godinu dana nakon. 

za ovaj proizvod se slazem s tobom, ne znam sto je, al zelim im srecu. 

15 godina

Nije ni bitno što je. Bitno je samo da je Petric ponovo u Las Vegasu pa ćemo sada čitati dva mjeseca o tome i koji je grad još posjetio s onim svojim momkom.

https://presearch.org/signup?rid=3665639
15 godina

Petric svake godine lijepo ide u Vegas sa svojim T-kompićem, a mi svi im financiramo put....i život je lijep...

Tajna velikih bogatstava bez jasnog podrijetla uvijek je u zločinu koji je zaboravljen jer je počinjen propisno. - H. de Balzac
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Posjetio ekipu, malo popričao i dobio privjesak  :)

Želim Vam svu sreću u daljnjem razvoju i napretku

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice