Vrlo zabavna igra, vrijedi tih 14 eura.
P.S. jel ovaj članak pisan pomoću ChatGPT-a? Neki dijelovi se baš čine "bez glave i repa". Možda zato i nema potpisa autora...
Vrlo zabavna igra, vrijedi tih 14 eura.
P.S. jel ovaj članak pisan pomoću ChatGPT-a? Neki dijelovi se baš čine "bez glave i repa". Možda zato i nema potpisa autora...
Ne znam tko je pisao, ali od naslova do teksta sve je nepovezano. Nema toka misli kroz tekst. Slicno je i za sve ostale clanke koji su s bug.hr i autonet potpisani. Mozda samo prijevodi ili sazeci komentara ko za onaj porsche nesretni.
A stardew je vrh i preporucam svakome. Na steamu rastura, stalno je medju top 10-20 igara https://steamdb.info/app/413150/charts/
Počeo sam igrati Stardew prvi put sada prije tjedan dana. Sama činjenica da me uvulka puno više nego AAA igre sa top grafikom sve govori.
Igra je vrhunska
Počeo sam igrati Stardew prvi put sada prije tjedan dana. Sama činjenica da me uvulka puno više nego AAA igre sa top grafikom sve govori.
Igra je vrhunska
Sad si me zainteresirao (da i sam probam)!
Na kojoj platformi igraš?
Igra je vrhunska
Sad si me zainteresirao (da i sam probam)!
Na kojoj platformi igraš?
Na PC-u, Steam.
Bilo je na božićnom popustu za 8 eura, sad je 14, ali isplati se svakako. A na kraju krajeva ima se dva sata igranja pa se može vratiti ako ne odgovara
Ima i multiplayer :D, moze do 8 ljudi igrati skupa.
Steta kaj nije pobjedio stardew na labor of love.