OnePlus 13 dolazi na europsko tržište sa Snapdrago

poruka: 12
|
čitano: 2.181
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "OnePlus 13 dolazi na europsko tržište sa Snapdrago".
9 godina

Pixel 9 Pro bio na talijanskom Amazonu 920 eura bas donedavno. Po meni jedini logican izbor u Android sferi za sve koji traze novi mob do 1000 eur. Jednostavno, nakon sto probas Pixel, više nema povratka na ista drugo.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: OnePlus 13 dolazi na europsko tržište sa Snapd

imam Pixel 8a i nije nešto nenadjebivo, sve je to kako je Google zamislio, ali dio stvari su drugi Android OSovi bolje uredili...

Ju je je? Je ju je!
8 godina
Hiljadu eura ću dati za mobitel kad će me moći oralno zadovoljiti ili kad će zbog inflacije vrijediti kao neki današnji od 200-300 eura.

8 0 hvala 1
16 godina
bruno1026 kaže...
Hiljadu eura ću dati za mobitel kad će me moći oralno zadovoljiti ili kad će zbog inflacije vrijediti kao neki današnji od 200-300 eura.

Za 8-10 mjeseci moći će se kupit za 50% trenutne cijene na oglasniku. Kao i sad Honor Magic 6 Pro, S24 Ultra i slični... Mobiteli su valjda najgora stvar za kupovat kad izađu od svega što postoji, vrijednost ode za 50% u manje od godinu dana.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.1.2025 13:50 (lllnuclearlll).
16 godina
lllnuclearlll kaže...
bruno1026 kaže...

Za 8-10 mjeseci moći će se kupit za 50% trenutne cijene na oglasniku. Kao i sad Honor Magic 6 Pro, S24 Ultra i slični... Mobiteli su valjda najgora stvar za kupovat kad izađu od svega što postoji, vrijednost ode za 50% u manje od godinu dana.

Androidi. iPhone cini mi se bolje drzi vrijednost.

13 godina
Ja sam polovni OP 12 od 512GB pola godine star na oglasu uzeo za 550 eura.
A cijeli BBK je najbolje uzimati preko Tradingshenzhen. Tamo će 13 sa Oxygen biti između 700 i 800 eura
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zuper kaže...
Ja sam polovni OP 12 od 512GB pola godine star na oglasu uzeo za 550 eura.
A cijeli BBK je najbolje uzimati preko Tradingshenzhen. Tamo će 13 sa Oxygen biti između 700 i 800 eura

To su kineske verzije zato su povoljnije.

13 godina

Ali je flashan global ROM pa nije dealbreaker.

Hardverski su potpuno jednaki

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zuper kaže...

Ali je flashan global ROM pa nije dealbreaker.

Hardverski su potpuno jednaki

Krivo, nisu kineske verzije nemaju esim. Tak da ti esim neće radit ako uzmeš kinesku verziju sa globalnim romom. I druga stvar postoji mogućnost pojave region locka.

13 godina

OK ako je baš eSIM bitan...

Na Tradingshenzhen je baš sve napisano za svaki model što se dobiva, a što gubi.

Region lock nema, to već sad piše za OP 13. Još je rano za Oxygen verziju, ali bit će.

Osim toga ima tamo Q&A odjeljak kao i iskustva kupaca.

Najveća mana je samo godina dana garancije

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Naravno da je bitno jer je to flagship a esim sve traženiji.
Piše i na plotu. Garancije nema, kao imaš je tu koju ti daje trgovac al ju ne možeš ostvarit. A i nitko ga sigurno neće slat nazat u kinu ili francusku (od kuda već šalju) jer mu se to neisplati.
Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2025 0:56 (Memphis).

2 0 hvala 1
16 godina
zuper kaže...

OK ako je baš eSIM bitan...

Na Tradingshenzhen je baš sve napisano za svaki model što se dobiva, a što gubi.

Region lock nema, to već sad piše za OP 13. Još je rano za Oxygen verziju, ali bit će.

Osim toga ima tamo Q&A odjeljak kao i iskustva kupaca.

Najveća mana je samo godina dana garancije

Na Shenzenu nisu uključeni PDV i Carina... A naplatit će vam sigurno barem PDV, znači 25% veća cijena, a to dođe vrlo blizu cijene koja će biti ovdje u trgovini.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice