Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.731
|
čitano: 1.446.036
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 2042
Soldier977 kaže...

baca na bf4 iz one slikice sa helić

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
13 godina
Soldier977 kaže...

Thanks!

Izgleda da je to to! Novi BF je najavljen 

Napravio sam službenu temu:

https://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-2025/302373.aspx

Ako se moderatori ne slažu da je još vrijeme, slobodno je obrišu.

Steam and EA: CyberDemonVZ
15 godina
moderator
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...

Thanks!

Izgleda da je to to! Novi BF je najavljen 

Napravio sam službenu temu:

https://forum.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-2025/302373.aspx

Ako se moderatori ne slažu da je još vrijeme, slobodno je obrišu.

Zašto nebi bilo vrijeme,službeno su najavili igru....Još samo preorder fali 

سمندری ڈاکو
8 godina
Jel ima neka ekipa da me doda pa da igramo zajedno?
Ja igram na ps5 ali sam noobara.

ps id: gorantallica

0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 2042

kum instalirao frsiko win 11, kupio bf i nece da pokrene baca gresku na anti cheat encountered an error. sta god probao ne radi. bf V radi normalno.

gledao neke solucije na internetu ali bezuspjesno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Kume izgore ti kesa 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dennocro kaže...

kum instalirao frsiko win 11, kupio bf i nece da pokrene baca gresku na anti cheat encountered an error. sta god probao ne radi. bf V radi normalno.

gledao neke solucije na internetu ali bezuspjesno.

To je normalno za beta fazu igre, odustali od nje u startu jer joj nema spasa.

13 godina
Battlefield 2042

Circle of Hell Event 

Steam and EA: CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...

Circle of Hell Event 

Ma nek idu u... 

14 godina
Battlefield 2042

Hahaha, koji deeeebiliiiiii... Čudo jedno. Kurca oni nisu shvatili. Želim im da svi do jednoga završe na ulici.

But Father, I have dreams and courage, and the name of an excellent cosmetic surgeon. Fear not, one day word will reach you of the success of me, the great Eskimo actor, Jennifer Love Hewitt.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Ebo im pas mater teško je koju novu mapu ubacit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Battlefield 2042

jel moguce da ova igra guta 50-70% i5 14500? zanimljivo koliko multithread snage trazi

Moj PC  
0 0 hvala 0
3 godine
Battlefield 2042

molim da me netko uputi kako se igra battlefield 2042 jer cu popizditi

probao bih bf2042, dolazim sa bf3 / bf4 gdje se u internet browseru odabere conquest i zeljena mapa, klik na join server pokrene igru i za 30sek se puca

sto je ovo sa nekim likom na ekranu, zasto cekam 5minuta da pocnem igrati, zasto je toliko botova, zasto je server browser toliko ogranicen, gdje je 32vs32 ili 64vs64 pvp only?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema ovo veze sa bivšim igrama nema servera nema biranja nego gdje te ubaci. Klikneš conquest ili šta se nudi nema birat drugo.Imaš portal gdje su modani sa adminima serveri na razne varijacije od HC cq ili rush.

Edit: Ostavi se ovoga ako nisi igrao bf1 i bfV to su još uvijek donekle pravi bf-ovi bolji od ovog. Btw imaju više igrača nego ovaj cod like bf.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2024 21:03 (dery).
3 godine
Petar hw kaže...

molim da me netko uputi kako se igra battlefield 2042 jer cu popizditi

probao bih bf2042, dolazim sa bf3 / bf4 gdje se u internet browseru odabere conquest i zeljena mapa, klik na join server pokrene igru i za 30sek se puca

sto je ovo sa nekim likom na ekranu, zasto cekam 5minuta da pocnem igrati, zasto je toliko botova, zasto je server browser toliko ogranicen, gdje je 32vs32 ili 64vs64 pvp only?

Dobrodosao u novo moderno, tak je s svim od coda, pubg, bf, samo cekanje i jos cekanja

3 godine
Battlefield 2042

cek ozbiljno su botovi neizbjezni na svakom conquest serveru i nema brzeg nacina ulaska u igru, nema nista za internet browser kao battlelog u bf3/bf4 gdje su vidljivi svi serveri i precizno se mogu filtirati prema preferencijama?

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 7:34 (Petar hw).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Petar hw kaže...

cek ozbiljno su botovi neizbjezni na svakom conquest serveru i nema brzeg nacina ulaska u igru, nema nista za internet browser kao battlelog u bf3/bf4 gdje su vidljivi svi serveri i precizno se mogu filtirati prema preferencijama?

Neizbježni su jer bf baza igrača igra stare prijašnje stoga ovde nema ljudi. Da su ovo uradili kako spada sa 30 dobrih mapa kao prije u bf štihu bilo bi ih.

11 godina
Battlefield 2042

Close quarters conquest vam je vecinom bez botova, pogotovo ako vam baci redacted (po meni najbolja mapa).

Ak hocete igrat zeljenu mapu dovoljno je pokrenut matchmaking, nek nadje server i dole desno pise koja mapa bude, ak ne pase cancel i tak idete par puta dok vam ne baci mapu koju zelite... ja zadnjih 50 gejmova nonstop redacted

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
hahhaajaads kaže...

Close quarters conquest vam je vecinom bez botova, pogotovo ako vam baci redacted (po meni najbolja mapa).

Ak hocete igrat zeljenu mapu dovoljno je pokrenut matchmaking, nek nadje server i dole desno pise koja mapa bude, ak ne pase cancel i tak idete par puta dok vam ne baci mapu koju zelite... ja zadnjih 50 gejmova nonstop redacted

Redacted mapa koju su napravili debili bez mašte ideje. To je mapa gdje uzmeš municiju te možeš zatvorit oči bacat bombe i pucat,nekoga češ pogodit i više puta toliko o smislenosti kreativnosti mape. 

Bilo je u bf ovakav stil mapa ali ovo je dno.

3 godine
hahhaajaads kaže...

Ak hocete igrat zeljenu mapu dovoljno je pokrenut matchmaking, nek nadje server i dole desno pise koja mapa bude, ak ne pase cancel i tak idete par puta dok vam ne baci mapu koju zelite

lol lol kakva zajebancija  i onda opet igranje sa botovima je neizbjezno jel...? odustajem od ove igre

mislio sam da su serveri puni i da se roka, youtube i tiktok mi izbacuju neke bf2042 videje velike gledanosti

11 godina
Petar hw kaže...
hahhaajaads kaže...

Ak hocete igrat zeljenu mapu dovoljno je pokrenut matchmaking, nek nadje server i dole desno pise koja mapa bude, ak ne pase cancel i tak idete par puta dok vam ne baci mapu koju zelite

lol lol kakva zajebancija  i onda opet igranje sa botovima je neizbjezno jel...? odustajem od ove igre

mislio sam da su serveri puni i da se roka, youtube i tiktok mi izbacuju neke bf2042 videje velike gledanosti

kakvi puni kad bf4 skoro ima vise igraca...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice