Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.772
|
čitano: 1.625.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 2042
RisboTheBladeVz kaže...
dery kaže...
RisboTheBladeVz kaže...

Previse je igra detaljna, to je ono kaj ubija FPS na svim masinama, trebali su ju malo grđe napravit xD, Bf je uvijek dobro izgledal za oko.  

Puca od detalja koji ubijaju performanse ahahahaha. Sve šta su radili godinama je tornado i specijalci, to je jedino šta su uradili. Mora ti biti jasno da ovo nije bf i ovo su radili ljudi koji ne znaju radit sa frostbite- bogom danim enginom.

Ma znam ja to sve da to nema veze sa prijasnjim ni developerima ni sa Bf igrama. Ali na mapama di je recimo puno zelenila i drveca, toga je svega bilo puno manje u prijasnjim BF  igrama, pogotovo recimo u Bf1. Znaci sad sa novim kompom i5 12600K + RTX 3070 dobivam na skroz low postavkama 110-140 FPSa a na Bf1 na ful ultra ide i preko 200 FPSa ponekad.

Igra je tako optimirana da srednja klasa najvise profitira u biti. Performanse se ne povecavaju proporcionalno jacanju hardvera, sto znaci da high end hardware minimalno ili nikako ne profitira. 

Da je obrnuto low ili mid segment bi najvise ispastao. Upravo iz tog razloga nigdje ne spominju neke performance patcheve jer je igra zamisljena za ogroman, dosad nevidjen community, za prodavanje skinova i magle.

16 godina
Battlefield 2042

U toku je velika peticija za refund glede lažnog oglašavanja. 

https://chng.it/KmFLMGXCDW

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2022 23:47 (dery).
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Treba rusima dat da rade battlefield.

Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dery kaže...

Treba rusima dat da rade battlefield.

Da. Ali onda očekuj 10x više cheatera. Kao da dodatno zarađuju na tim kretenima.

13 godina
forumaš kaže...

150+ fpsa je malo?

Hajde nećemo tražiti dlaku u jajetu što unatoč visokom fpsu igra laga i trza kao da radi na 30 frejmova. Vjerojatno zbog toliko detalja na pustinjskom pijesku... Treba tolika zrnca renderirat tako da im loše performanse opraštam. Na stranu sve, mene je fascinirao sami gameplay. Pogledao sam do neke osme minute (dalje nisam izdrzo da mi srce ne pukne) i toliko nabrijane i kvalitetne akcije nisam do sada vidio niti u jednoj igri. Toliko je napeto da me je držalo prikovano za stolicu očiju širom iskolacenim i ne vjerujem šta vidim. Stari BF je nadišao sam sebe u svakom aspektu i zaslužuje neki novi naziv

16 godina
Sve pet, igra ti je govno. Jebiga, život ide dalje.
Don’t be sad, this is just how it works out sometimes
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2022 19:25 (forumaš).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Ne znam na osnovu čega si to zaključio jer  ništa loše nisam napisao o igri. Jbte nije dobro kad sam je kudio a ne valja ni sad kad sam  upoznao svu njenu raskoš pa uživam u njoj kao i ti

Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina

Ma kužim ja tebe, jasno da uživaš, malo te zezam. Zeka, peka. 

15 godina
dery kaže...

U toku je velika peticija za refund glede lažnog oglašavanja. 

https://chng.it/KmFLMGXCDW

50k je dosta,a na 85k je sad
ajde da vidimo, svakako sam za da se ljudima vrate veliki novci za koe su prevareni.

Kompa probaj ignoriraj autora, pomaže.
16 godina
Battlefield 2042

Jel ikad i jedna od tih peticija urodila plodom? Nikad nisam vidio da netko regira na to haha, a pogotovo ne EA

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.2.2022 23:26 (Jack Sparrow).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Jack Sparrow kaže...

Jel ikad i jedna od tih peticija urodila plodom? Nikad nisam vidio da netko regira na to haha, a pogotovo ne EA

Ma reagiraju ljudi na takve stvari i EA je već imao par privatnih sudskih tužbi koje su pokrenute radi takvih peticija ali koje su nažalost riješene sporazumnim dogovorm tužitelja i EA (znači bez odluke suda!)

Iako, u Australiji i par zemalja u EU, EA i par drugih su morali raditi refund jer je sama država reagirala na zahtjev svojih građana (veća prava potrošača naspram USA) tako da ne, peticije nisu nikad loša stvar, pogotovo kada zapnu za oko državnim tijelima a i loš publicitet za ovakve seronjske izdavače isto nije nikad loša stvar, malo ih vrati u realnost.

A što se tiče same igre?  Neće to ništa pomoći ovoj igri, samo će još više ubrzati njezino propadanje i posve je sigurno da kad igra navrši godinu dana (ako i toliko) → odlazi u povijest......tko igru voli, uživa u njoj, neka bude spreman na to jer EA neće lupati novac u projekt koji je ovoliko flopao.

Battlelog: [G] pijana_carapa
3 godine
neaktivan
Battlefield 2042

Pa Pa Pa ja san prvi reka ti si mrtav

PRN8 JBG MOR8

0 0 hvala 0
9 godina
Jack Sparrow kaže...

Dark Souls (prvi) je dosao na pc... Kakav takav

Mislim da se preko 200 000 ljudi javilo, no to je drugacija situacija

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
13 godina
Jack Sparrow kaže...

Naravno da neće uroditi plodom, ali kako raste broj svaki dan će negdje u medijima biti "peticija došla do 100.000", "sad je na 120.000", sad je na "150.000"...

Neka bandu razvlače po medijima i ubijaju ih negativnim pressom, do ljeta nitko neće ostati da skine update. 

Origin: klemp0, Steam: Klempo, Battle.net: Klempo, Uplay: klemp0
16 godina
MRSKI kaže...
forumaš kaže...

150+ fpsa je malo?

Hajde nećemo tražiti dlaku u jajetu što unatoč visokom fpsu igra laga i trza kao da radi na 30 frejmova. Vjerojatno zbog toliko detalja na pustinjskom pijesku... Treba tolika zrnca renderirat tako da im loše performanse opraštam. Na stranu sve, mene je fascinirao sami gameplay. Pogledao sam do neke osme minute (dalje nisam izdrzo da mi srce ne pukne) i toliko nabrijane i kvalitetne akcije nisam do sada vidio niti u jednoj igri. Toliko je napeto da me je držalo prikovano za stolicu očiju širom iskolacenim i ne vjerujem šta vidim. Stari BF je nadišao sam sebe u svakom aspektu i zaslužuje neki novi naziv

Ponaša se kao da swapa po disku cijelu vrijeme. 

Ali sve to na stranu, izgleda ćelavo igra. Netko je već prije spomenuo plastično, i to je točno.

I da je super gameplay, ne bih mogao kupiti nešto što mi se izgledom ne sviđa...

15 godina

meni na intelu 10700k i RTX 3070ti  sve na ultra imam od 100-115 fps u 1440p rezoluciji

tebi definitivno nesto ne stima

SAMSUNG NOTE 10+
16 godina
Battlefield 2042

Pa ne bi bilo loše da peticija prođe i da mi vrate pare nakon sto sati igranja, ne bi se bunio 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Nezna se kome štima ili ne štima jer je igra u banani. Stevo iz hw je pokušao benčat i odustao jer kaže da je heavy mess te kako je nemoguće testirat.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2022 17:27 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 2042

Evo kaj je konkretno Stevo rekao

Battlefield 2042 CPU Benchmark feat. 128-Player Battles | TechSpot

"As many gamers have noticed, Battlefield 2042 is a very CPU demanding game and pushing past the 100 fps barrier can be a real challenge. "

"At this point, we don’t think the level of CPU usage we’re seeing is unjustified or suggests the game is poorly optimized (referring to CPU/GPU..."

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.2.2022 17:44 (forumaš).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Moj PC  
14 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Ea da se spasi sad treba reagirati i od tog bućkuriša napraviti br mod. Iskoristiti priliku jer je warzone također u lošem stanju. Ali i za to već počinje biti pomalo kasno. Bila je to zlatna prilika. Jer mape su kao stvorene za br...

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 2042

Da, kad bude br onda će bit spašen.

Jebo vas BR, 80% pucačina na tržištu je BR, onda igrajte i pustite jednu da bude bf, iako ni ovo nije bf jebga 

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.2.2022 21:32 (fila2208).
Moj PC  
10 0 hvala 2
10 godina
Sad znam zašto se zove BF 2042. Toliko ljudi ga igra 😅
Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
Gogy7 kaže...

Niti tolko 

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
15 godina
Gogy7 kaže...

Kako to možeš reći i procjeniti samo po steam igračima, mislim da je na originu veliki uspjeh, zasigurno igra 100-200k ljudi. 

13 godina
Battlefield 2042

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2022 23:15 (MRSKI).
Moj PC  
12 0 hvala 5
15 godina
MRSKI kaže...

Taman idem stavit...uvijek odlični, ali ovo je toliko smiješno da je žalosno 

13 godina
neaktivan
Naš Šibenčanin je : Lead UI Software Engineer at DICE Whaaaat
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nick_Diamond kaže...
NašŠibenčanin je : Lead UI Software Engineer at DICE Whaaaat

Ma preko hdz veze upao tamo, do 10 igra soliter, onda gablec 3 sata, ostatak vremena igraju cod do kraja smjene.

16 godina
Battlefield 2042

EA acknowledges Battlefield 2042 failure with Town Hall post-mortem

It was then revealed that Battlefield 2042's bug count ratio got to "historic levels for a DICE game" and mock reviews prior to launch were in the "high 70s to low 80s."

Following the game's launch, DICE rolled out its Day 1 and Day 0 patches to get the bug count down further. On this, Miele continued and said that Battlefield 2042's launch and patches meant "the game was stable" and "the early critical reception was good". However, according to EA, things took a turn, and that turn was clears throat,​ the surprise release of Halo: Infinite multiplayer (I wish I was joking).

According to Miele, the comparison between both games was not favourable because Halo Infinite was a very polished title whereas Battlefield 2042 contained bugs and wasn't as polished.

On the bugs and performance, EA acknowledged that the company has historically had bug issues with DICE games at launch, and that the bug count for Battlefield 2042 did fall into the range that they would have expected when compared to other launches. So, it was believed that the issues would be manageable, with Miele reiterating Andrew Wilson's comments from EA's latest quarterly earnings call, saying that "DICE historically is very good at adapting games in live service, connecting with players, connecting with the community and getting the game to the place that the players expect."

However, Miele acknowledged that player expectations have changed when it comes to live service games and that it wasn't the right choice to remain anchored to the company's standards in comparison to previous DICE games.

The game's poor Steam reviews were put down to PC players having a performance cap, which players on Steam found "upsetting".

Imaš igru koja čak u vlastitim plaćenim mock reviewovima dobije manje od 80 ocjene i to smatraš dobrim za jednu BF igru koja se developa 3 godine s najvećim development timom ikad koji je radio na jednoj BF igri i koja pritom ima samo multiplayer jer eto nisi htio raditi SP kampanju da možeš MP bolje ispolirati? Kako su se DICE standardi srozali pa to je strašno.

Plus znaš da imaš masu bugova kao i za svaki prethodni launch BF igara i umjesto da si nešto naučio od toga i da to ispraviš za ovaj launch ti ideš releasati igru jer eto vjeruješ da možeš to popeglat kroz buduće patcheve (to bit će ona standardna BioWare magic priča...), dakle svjesno releasaš bugoviti poluproizvod. I onda nisi ti kriv što si releasao bugovito i nedovršeno smeće nego eto Microsoft jer su eto baš tad odlučili izbaciti "ispolirani Halo Infinite" i naravno igrači su eto navalili igrati taj Halo umjesto BF, makar player base te dvije franšize nije uopće isti  

Ovaj dio da su loši reviewovi na Steamu radi performance capa za PC usere je teško uopće komentirati koliko je debilna izjava. Koliko odvojen od stvarnosti možeš biti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.2.2022 1:51 (X-Wind).
Moj PC  
8 0 hvala 3
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice