Battlefield 2042 izdvojena tema

poruka: 7.772
|
čitano: 1.625.860
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 2042
Friday kaže...
jopis kaže...

Zato velim, ne kontate vi o čem ja od prvog posta, al nisam ni očekivao

Bit ce da si previse dubokouman za nas prostake, ne znam sta bi drugo moglo biti...

Nisam Petko, nego je lik pokupio debelo preko 100.000 dolara na tome i sad priča o passion jobu i kak je spoznao da mu je obitelj ipak prioritet. De ne jebi po tavanu.

17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Nisam Petko, nego je lik pokupio debelo preko 100.000 dolara na tome i sad priča o passion jobu i kak je spoznao da mu je obitelj ipak prioritet. De ne jebi po tavanu.

100 tisuca dolara po videu ili kako? Ili 100 tisuca dolara kroz 8 godina? Ako je ovo drugo pa to je jebena mizerija covjece. O cemu mi pricamo uopce? Lik je inzinjer u americi i mi o 100 tisuca dolara pricamo kao o masnoj pari? Daj jebote...

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
jopis kaže...

100 tisuca dolara po videu ili kako? Ili 100 tisuca dolara kroz 8 godina? Ako je ovo drugo pa to je jebena mizerija covjece. O cemu mi pricamo uopce? Lik je inzinjer u americi i mi o 100 tisuca dolara pricamo kao o masnoj pari? Daj jebote...

Nemam vremena ko ti drkat po internetu, ali 2minutnom potragom vidim da je samo onaj video od 1.1 milijun pregleda samo on +200.000 dolara 'vrijedan'. A i ne da mi se drvit jer vidim da je i tebi irska i pare pomutile zdrav razum. Passion job, je PASSION, to je strast, koju radiš iz POBUDE, strasti, a ne sereš o tome kao o strasti a digao si eto, pitaj boga kolku lovu. I opet drkaš o parama jer su ti samo pare na pameti, a poanta mog pisanja je da je on eto čudom shvatio da mu je obitelj prioritet, a ne taj 'passion' job. EOD s moje strane, ne da mi se drvit jedno te isto.

13 godina
neaktivan
Prestanite brojati tuđe novce. Vidimo se kod Caspiana :)
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 2042

Ne kužim, ti kao čovjek ne možeš nešto raditi iz užitka a da ti se za to masno plati? To ja sasvim normalna stvar. Čak je nebitno koja lova je u igri ako ti imaš pešn u tome kaj radiš. Svašta

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

Nemam vremena ko ti drkat po internetu, ali 2minutnom potragom vidim da je samo onaj video od 1.1 milijun pregleda samo on +200.000 dolara 'vrijedan'. A i ne da mi se drvit jer vidim da je i tebi irska i pare pomutile zdrav razum. Passion job, je PASSION, to je strast, koju radiš iz POBUDE, strasti, a ne sereš o tome kao o strasti a digao si eto, pitaj boga kolku lovu. I opet drkaš o parama jer su ti samo pare na pameti, a poanta mog pisanja je da je on eto čudom shvatio da mu je obitelj prioritet, a ne taj 'passion' job. EOD s moje strane, ne da mi se drvit jedno te isto.

S tobom je uvijek EOD kad si ispucao ono sto imas i strah te da bi tvoj mali mjehuric mogao prsnuti pod pritiskom tudjih argumenata...

Ali svejedno, ja cu se za potrebe ovog razgovora praviti da razgovaram sa odraslom osobom koja je u stanju promisliti o onome sto pise i uvaziti ono sto druga strana pise.

Naprimjer...

Nemas vremena kao ja drkati po internetu? Ti znas da je tvoja BF satnica visestruko veca od moje? Ovdje vjerojatno ide tvoj govor kako ti svo vrijeme provodis sa svojim djetetom za razliku od nas ostalih losih roditelja koji pisemo po forumu i igramo "igrice"? Ajde, izazivam te da povuces raspravu u tom smjeru svega ti...

Meni Irska i pare pomutile zdrav razum? Mozes to objasniti, jer mi je to prva takva vijest. Na koji je to nacin moj razum pomucen parama? Koja je to moja odluka tako nerazborita da bi se mogla okarakterizirati kao ona koja je donesena pomucenog razuma zbog para?

Ti mislis da passion projekt ne moze donositi pare? Ti si znaci 100% siguran da on u tome nije ni najmanje uzivao nego je samo radio to zbog para? Znas, kad ljudi rade ono sto vole (i dobri su u tome) onda se passion moze izroditi u nesto itekako plodno. Da nisi potrosio tisuce i tisuce sati na BF i Fifu mozda si i ti u necemu mogao biti dobar.

JA DRKAM O PARAMA I MENI SU SAMO PARE NA PAMETI?? Pa daj malo pogledaj tko je prvi poceo pricati o parama. Evo dat cu ti hint - TI! Ali naravno, tesko ti je to pohvatati.

Znam da ce tvoj odgovor opet biti u stilu "ti ne kuzis" ali onda barem priznaj da nisi u stanju normalno komunicirati i dobro. Bas imas izuzetnu potrebu obracati se ljudima s visoka i drobiti kao da imas neku nenadjebivu zivotnu mudrost. Dok realno...

Vidi, napravit cemo neki aranzman na forumu ovdje za tebe kao sto je DICE napravio partije bez scoreboarda i to je OK.

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 2042

uteče Medžedža!
Moj PC  
14 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jel ima novosti kad će BR mod??? :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zhUPer_C18 kaže...
Jel ima novosti kad će BR mod??? :)

Cekamo da Jopis kaze, on sve zna...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 2042

gledam i ne vjerujem

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
MRSKI kaže...

gledam i ne vjerujem

Ko Bosko Buha

Freak Show Inc.
16 godina
steelman kaže...
forumaš kaže...

Zašto si se predomislio?

Jer sam skuzio da nemam kaj drugo za igrat.

Novi COD? Novi Halo? Kolko sam skužio po ovoj temi sve je bolje od novog i neigrivog BF, koji to i nije nego hibrid COD-a i kaj ti ja znam čega 

14 godina
Friday kaže...

A tebe je isto lako razje.... 

AMD/Intel ljubitelj/mrzitelj, ovisno kakav mi je dan. :D
17 godina
odjavljen
Valentin17 kaže...
Friday kaže...

A tebe je isto lako razje.... 

Pa kad su mi pare pomracile um...

Freak Show Inc.
16 godina
jopis kaže...
Friday kaže...
jopis kaže...

Ne daj se Jopis. Ovaj je videl Irsku pa misli da je popil svu pamet svijeta.

Nego ima itko tko guštaje u ovoj igri kao ja?

11 godina
neaktivan
Daj se ti lijepo vrati doma, sredimo ti stranacku iskaznicu, uređivat ces bazu podataka covid potvrda i vuc pare iz EU fondova
17 godina
odjavljen
zhUPer_C18 kaže...
Daj se ti lijepo vrati doma, sredimo ti stranacku iskaznicu, uređivat ces bazu podataka covid potvrda i vuc pare iz EU fondova

Ma vrbovao me vec Ivanec u HDZ ali necu

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Ma to te ja pitam. Može biti igra loša ali ova tema o igri postaje sve bolja i zanimljivija. Što lošija igra pisanje postaje sve bolje. https://media.tenor.com/images/68ab2f66cb64393c74e79335380bd655/tenor.gif
sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maxis kaže...
Ma to te ja pitam. Može biti igra loša ali ova tema o igri postaje sve bolja i zanimljivija. Što lošija igra pisanje postaje sve bolje. https://media.tenor.com/images/68ab2f66cb64393c74e79335380bd655/tenor.gif

BF3 i BF4 su bile super igre i teme su bile super

Freak Show Inc.
11 godina
zhUPer_C18 kaže...

Sta ce se vracat i sta ce mu iskaznica kad je ima...pa on je admin stranice simpatizeri hdza u irskoj...za vecu lovu otisa gori i sad kad su mu pare udarile u glavu sere po forumu...nekad se znao i javit sad se pravi da te ne poznaje...ne znam je li radi janjetine ili para ali nije vise isti...

Origin_Steam: hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

ne znam je li radi janjetine ili para ali nije vise isti...

Cek, uspjeli ste pronaci janje u Grudama?

Freak Show Inc.
11 godina
MRSKI kaže...

gledam i ne vjerujem

pa onda gledaj još malo

مرګ ژوبله
15 godina
neaktivan
Battlefield 2042

Dice već fiksa igru?

sake08
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
maxis kaže...

Dice već fiksa igru?

Fiksaju se oni...

Freak Show Inc.
11 godina
Friday kaže...
hrka11 kaže...

ne znam je li radi janjetine ili para ali nije vise isti...

Cek, uspjeli ste pronaci janje u Grudama?

Ma nista,otislo i ono u irsku....

Origin_Steam: hrka11
17 godina
odjavljen
hrka11 kaže...

Ma nista,otislo i ono u irsku....

Reci mu nek mi se javi u povjerenju

Freak Show Inc.
11 godina
Battlefield 2042

Razlike u igrama 5 godina, razlike u grafici ne postoje štoviše jedinica mi je lijepša, fps u 2042 90, u jedinici 150. Gpu usage u 2042 75%, u jedinici 97%. O lagu da ne govorim u 2042 danas na antartičkoj mapi smo se teleportirali svi. I cijeli server pljuje po igri ali nema se što igrati pa eto. Dobro dođe ovih 10 sati novog Battlefielda za isprobati trajat će mi dugo to, odigram sat vremena tjedno i bude mi dosta ^^

Bf1+star+5+godina Bf1+star+5+godina
Bf2042+star+par+dana Bf2042+star+par+dana
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2021 20:00 (BeLLicus).
Moj PC  
9 0 hvala 1
14 godina
BeLLicus kaže...

Razlike u igrama 5 godina, razlike u grafici ne postoje štoviše jedinica mi je lijepša, fps u 2042 90, u jedinici 150. Gpu usage u 2042 75%, u jedinici 97%. O lagu da ne govorim u 2042 danas na antartičkoj mapi smo se teleportirali svi. I cijeli server pljuje po igri ali nema se što igrati pa eto. Dobro dođe ovih 10 sati novog Battlefielda za isprobati trajat će mi dugo to, odigram sat vremena tjedno i bude mi dosta ^^

Igra je smece.

Nije problem ako se nekome dopada, dapače neka uživa ali činjenica je da je igra nedovrseno smece i ja im ne vjerujem da su oni ovo radili 3 godine, a ovaj Hazard Zone  je bio aktualan tocno pa jedan dan nitko to ne igra jebo ih izdrkavanje na te glupe trendove.

Također ovo izdrkavanje sa 128 playera nema nikakovg smisla, mape su toliko dosadne i prazne ma užas neznam kaj je tocno falelo 64 playera kako je bilo do sad mape su bile taman.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2021 20:08 (dad0r).
16 godina
neaktivan
Battlefield 2042

biće za godinu dana valjda polovica barem 

https://steamcommunity.com/id/HeatPwnz/
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 2042

Ovaj mod dobro izgleda. Šta im je falilo da nešto ovako izbace a ne ona futuristička sranja

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.11.2021 20:14 (MRSKI).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice