Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.272.997
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 1
SDL1920 kaže...

Zadnjih dana imam problem sa fps, dropa mi dosta i vidim cpu usage skoro na 100% u tim momentima. Ne znam sad da li je do dlc jer dugo nisam bf igrao ali znam prije mi je usage bio 80% i islo je tecno. Obrisah config fajl al opet isto. Ima ko kakvu ideju ili sl. problem? Cpu je i7 3770 na 3.9GHz dosad je jako fino gurao 390-ku sa pristojnim fremrejtom oko 70-80 fps 1400p medium postavke. Znam da je cpu star i svakako planiram dogodine na ryzen 1700 ili sl. al mi cudno da ovako odjednom cpu bude zakucan.

Meni igra radi jednako dobro kao i prije.

13 godina
SDL1920 kaže...

Zadnjih dana imam problem sa fps, dropa mi dosta i vidim cpu usage skoro na 100% u tim momentima. Ne znam sad da li je do dlc jer dugo nisam bf igrao ali znam prije mi je usage bio 80% i islo je tecno. Obrisah config fajl al opet isto. Ima ko kakvu ideju ili sl. problem? Cpu je i7 3770 na 3.9GHz dosad je jako fino gurao 390-ku sa pristojnim fremrejtom oko 70-80 fps 1400p medium postavke. Znam da je cpu star i svakako planiram dogodine na ryzen 1700 ili sl. al mi cudno da ovako odjednom cpu bude zakucan.

Ak imaš dva monitora, ili možeš igrati u prozoru, pokraj pokreni Task Manager, posloži aplikacije i procese prema zauzeću procesora, pa pogledaj dal će biti kakvih skokova zauzeća za vrijeme dropova.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
13 godina
Battlefield 1
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Vidim da mu drugi napisali ono što i ja mislim. 

Pusti Battlefield neka bude Battlefield, a PUBG ono što je ta igra, isto vrijedi i za CSGO, ARMA, Rising Storm, Overwatch, Squad, COD itd. No mora sad svaka igra od jednom postati ili kopirati od druge.

Igram i dobar mi je BF zato jer nije isti kao druge nabrojane igre, a ove druge su isto tako dobre jer nisu kao BF itd.

Kad bi sad sve igre od jednom postale Royal mod, pa to bi bilo dosadno za popizdit. Nebi više bilo razloga ga igra išta drugo, a i tržište bi bilo zasičeno. Različitost i originalnost je bitna, zato ne hvala.

Mislim i ja sam ovo rekao već davno bio, cool je to ideja u glavi, ali samo to.

14 godina
neaktivan
Battle royale je ionako samo mod za igranje, isto kak i CQ pa je moje misljenje da bi se mogel uvrstit u svaku igru koja ga moze podrzat. Zasto ne, jel.
Evo ovi kaj su warface napravili planiraju nes tak metnut u warface, samo manje ljudi i manja mapa = krace runde i vise fajta. Moglo bi bit ok.

Meni je jedino zao kaj nema nigdje postenog CTF'a za odigrat..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
15 godina
Battlefield 1

battle royale će tako zasititi tržite uskoro da to neće bit istina.

Uostalom dok su drugi sanjali, bf je imao scavenger mode koji je bio svojevrsni battle royale zabavniji 10x od pubg.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SDL1920 kaže...

ista stvar je kod mene,radilo je oke do zadnje updejta,nakon toga ne radi nikak.

Battlelog: BumbleBee_HR"The difference between who you are and who you want to be is what you do!!"
15 godina
Gamer15 kaže...
SDL1920 kaže...

ista stvar je kod mene,radilo je oke do zadnje updejta,nakon toga ne radi nikak.

Zaimljiva situacija. Poslje zadnjeg update-a dobio sam oko 10-15FPS-a više. Konfa je pod moj PC,vrtim sve na ultra u 150% je sampling

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ TS3: xcell.teamspeak.me IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
8 godina
neaktivan
Kupujem BF1, samo igru bez DLC Koliko mapa ima mp? I koji su modovi u mp?

0 0 hvala 0
16 godina
Jasperr kaže...
Kupujem BF1, samo igru bez DLC Koliko mapa ima mp? I koji su modovi u mp?

9 mapa.

Conquest, Frontlines, Operations, Rush, War Pigeon, TDM, Domination. 

To samo u igri.

DLCovi donose još 20 mapa, samo 12 ih dostupno za sad.

A u ruskom DLCu je novi game mode Supply Drop, u novom DLCu koji izlazi za 13 dana dolazi još jedan game mode, Conquest Assault.

---------------

To uzimaš BF1 od nekoga ili kupuješ baš original? Ako kupuješ original rađe uzmi BF1 Revolution edition jer je skuplji nekih 50-80kn, a imaš sve DLCove nutra. Eh da i taman sad ti je bila akcija za BF1 70% popusta. 

8 godina
neaktivan
A nisam stigao uzeti kad je bio na popustu. A ništa, uzeću ipak Revolution

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 1

Iz prve sam rijesio gore navedeni problem sa fps, samo iskljucio GAME DVR koji se sam upalio nakon updejta win10. Detaljnije: https://www.custompcreview.com/articles/disable-game-dvr-game-bar-windows-10/

Sad je cpu usage manji iako ode i sad preko 90% ali je mnogo fluidnije i nema vise onih micro stutteringa. Sljedeci bf moj cpu definitivno nece moci gurati mada u kojem pravcu ide ovaj serijal sve mi se cini da je nova investicija bacanje para.

Xatta6_BIH
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
fila2208 kaže...

battle royale će tako zasititi tržite uskoro da to neće bit istina.

Uostalom dok su drugi sanjali, bf je imao scavenger mode koji je bio svojevrsni battle royale zabavniji 10x od pubg.

Bas sam ga se neki dan sjetio. Steta sto su ga izbacili

13 godina
neaktivan
SDL1920 kaže...

Iz prve sam rijesio gore navedeni problem sa fps, samo iskljucio GAME DVR koji se sam upalio nakon updejta win10. Detaljnije: https://www.custompcreview.com/articles/disable-game-dvr-game-bar-windows-10/

Sad je cpu usage manji iako ode i sad preko 90% ali je mnogo fluidnije i nema vise onih micro stutteringa. Sljedeci bf moj cpu definitivno nece moci gurati mada u kojem pravcu ide ovaj serijal sve mi se cini da je nova investicija bacanje para.

u kojem smjeru ide...? ja sam BF 1 nabavio prije pola godine...BF 4 prije 4 mjeseca na akciji za 40 kuna...jel mi vjerujes da sam ga upalio 2 puta po jednu mapu multiplayera i nikad vise...jednostavno se igra po svim tehničkim kriterijima nemoze poredit sa BF1...na stranu to sto je tematika BF4 donekle zanimljivija i nama se lakse uklopit u to sve...ali je zaista nemjerljivo 

13 godina
tomko kaže...

u kojem smjeru ide...? ja sam BF 1 nabavio prije pola godine...BF 4 prije 4 mjeseca na akciji za 40 kuna...jel mi vjerujes da sam ga upalio 2 puta po jednu mapu multiplayera i nikad vise...jednostavno se igra po svim tehničkim kriterijima nemoze poredit sa BF1...na stranu to sto je tematika BF4 donekle zanimljivija i nama se lakse uklopit u to sve...ali je zaista nemjerljivo 

Baš gledam po netu, dosta ljudi ne dijeli tvoje mišljenje.

Ispod dosta BF videa sam vidio da ljudi pišu BF1 is no fun any more, ili slično.

A i Battlefield Youtuberi koje pogledam su se u nekim videima ponovo vratili na BF4, ili prešli na PUBG: jackfrags, LevelCap, StoneMountain64, DannyOnPC, Luetin (on se vratio na Armu 3).

Vjerojatno što zbog njih samih, ali više zbog toga jer dobiju više pregleda na drugim igrama nego na BF1.

I broj aktivnih igrača:

Pretpostavljam da je stvar u vremenskom razdoblju igre koje ne paše ljudima.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
tomko kaže...

Baš gledam po netu, dosta ljudi ne dijeli tvoje mišljenje.

Ispod dosta BF videa sam vidio da ljudi pišu BF1 is no fun any more, ili slično.

A i Battlefield Youtuberi koje pogledam su se u nekim videima ponovo vratili na BF4, ili prešli na PUBG: jackfrags, LevelCap, StoneMountain64, DannyOnPC, Luetin (on se vratio na Armu 3).

Vjerojatno što zbog njih samih, ali više zbog toga jer dobiju više pregleda na drugim igrama nego na BF1.

I broj aktivnih igrača:

Pretpostavljam da je stvar u vremenskom razdoblju igre koje ne paše ljudima.

Ljudi obično wajnaju da je stariji BF bio bolji i tako je od pamtivijeka. U BC2 je to bio BF2, u BF3 je to bio BC2, u BF3 je to bio BF4, i sad u BF1 je BF4. I stalno ta manjina izgleda kao da je večina jer oni kojima se sviđa igraju i baš ih briga. Dok ovi drugi stalno isti napominju svoja mišlenja, vidim to na videima od youtubera. Obično ista ekipa komentira. Sad već i meme s njih rade kako samo komentiraš kako igraš stariji BF i odmah dobije 500 likeova.

jackfrags nije prešao na BF4 jer snima BF1 na svakoj mapi, ali ubaci BF4 ili PUBG video da ubije monotoniju. DannyOnPC još manje. Snimao video u BF3 i 4 kako bi pokazao što su imali dobro i loše. Ono što treba uzeti u obzir je ono što je rekao Matimio. Snima ono što mu ljudi najviše gledaju i likeaju. Prije BF1 je navukao dosta Rainbow Six publike i sad snima samo to kako nebi izgubio gledanost, a to je još za vrijeme BF4 počeo raditi. Leutin je Armu igrao još za vrijeme BF4.

Sad već dosta vremena, nekih 5-6 mjeseci se BF1 drži na tom 25-30k dnevno igrača na Piceku dok je na konzolama to više naravno, ali isto tu negdje se drži. Ne vidim kako broj igrač dokazuje da dpsta ne djeli njegovo mišljenje kad BF4 na PCu ima za oko 2x manje igrača, a sa konzola je to nekih 6x? Ne znači to da večina ipak djeli njegovo mišljenje?

Bilo na bugu pitanje ono prije par tjedana. Ispada ovak BF1 igra više ljudi nego PUBG i sve ostale BFove zajedno. :)

EDIT: i ono što kaže da je s tehniče strane BF1 dosta napredniji, a to je istina kao i BF4 naspram BF3 itd. A sad kako kome paše doba to je njegova stvar. Piratu recimo smeta taj WW1 i ne može protiv toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:01 (Jack Sparrow).
15 godina
Jack Sparrow kaže...

Ljudi obično wajnaju da je stariji BF bio bolji i tako je od pamtivijeka..

A ti si tu da pokažeš da nije tako i obraniš boje DIce-a i EA 

13 godina
Battlefield 1

Meni npr smeta WW1 setting. To je jedan od razloga zašto sam prestao bio igrati BF1, a glavni razlog je bio što u početku (prvih pola godine) BF1 je totalno bio operiran od same mogućnosti bilo kakve kompetitivnosti kakvu su imali BF3 ili 4 radi nedostatka najma servera i na kraju custimizacije servera kad su napokon omogućili rentanje, te nedostataka platoona u startu igre, a cjelokupno povjerenje u BF je nastupilo pri izlasku godinu dana neigrivog i lagavog BFa 4.

Sada, nakon godinu dana, kada sam ohladio od timskog gameplaya, BF1 igram sve češće i češće i super mi je za ubiti koji minut ili satak, posebno Frontilnes mod ili čak Operations. BF1 je tehnički definitivno najsavršenija igra BF serijala, ali i definitivno prati trend masovnog poglupljivanja sa raznim šarenim ikonicama po HUDu.

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
fila2208 kaže...

A ti si tu da pokažeš da nije tako i obraniš boje DIce-a i EA 

Ne nego prolistaj malo bilo koju temu ili stariji BF i vidit ćeš. Hvala bogu dovoljnio sam dugo na forumu da to zapamtim. Ma i na starijim videima. Pa i sam sam skoro odustao od BF3 i kako na početku po njemu, ali se naviknuo na igru. Jebi ga ljudi stare, vremena se mjenjaju, pa nostalgija pere xD

Ono što mi zapelo za oko je ovo što je rekao dosta i onda stavi statistiku igrača gdje je ubiti večina na suprotnoj strani. haha. 

EDIT: osim toga kako to branim DICE i EA, a i BF4 i BF1 su od njih? Zapravo sam znaš da mi je hardline bio govno, kao i Battlefront 1 i 2.

Soldier977 kaže...

Meni npr smeta WW1 setting. To je jedan od razloga zašto sam prestao bio igrati BF1, a glavni razlog je bio što u početku (prvih pola godine) BF1 je totalno bio operiran od same mogućnosti bilo kakve kompetitivnosti kakvu su imali BF3 ili 4 radi nedostatka najma servera i na kraju custimizacije servera kad su napokon omogućili rentanje, te nedostataka platoona u startu igre, a cjelokupno povjerenje u BF je nastupilo pri izlasku godinu dana neigrivog i lagavog BFa 4.

Sada, nakon godinu dana, kada sam ohladio od timskog gameplaya, BF1 igram sve češće i češće i super mi je za ubiti koji minut ili satak, posebno Frontilnes mod ili čak Operations. BF1 je tehnički definitivno najsavršenija igra BF serijala, ali i definitivno prati trend masovnog poglupljivanja sa raznim šarenim ikonicama po HUDu.

Vidio sam te na frontlines suezu. hehe

Pa zapravo je već od BC2 to lagano krenulo, ali najgore po meni bilo u BF4 sa lockonima, odnosno ne tolko lock on. Nego oni gadgeti di samo ispališ u blizinu vozila, a raketa sama odlati prema vozilu. Sabot, LAW itd. Puj puj.

Došao novi update za Rising Strom 2 sa Australcima. Probaj to, navodno poprilično dobar update.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 14:34 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Ljudi obično wajnaju da je stariji BF bio bolji i tako je od pamtivijeka. U BC2 je to bio BF2, u BF3 je to bio BC2, u BF3 je to bio BF4, i sad u BF1 je BF4.

Čovjek bi rekao - indikativno, zar ne? :-)

Tu i tamo znam odigrati par rundi BF4 i nevjerojanto je kakva je to igretina na kraju postala. Da su napravili još par tweakova i popravili par iritantnih bugova, imali bi igru koja se mogla igrati komotno 7-8 godina. Ma šta ja pričam, pa već sad je ušla u 5. godinu i naprednija je od svega za što znam.

BF1 izgleda najljepše do sada, ali cijena je plaćena na drugim mjestima. Valjda ste svjesni da destrukcije na mapama skoro uopće nema. Koncept skoro svake mape je isti, ledina i nešto sitno kućica razbacano okolo. Uz par iznimki, mape su vrlo neinteresantne, uz dužno poštovanje Galiciji koja je valjda najgora mapa u povijesti svemira. Vidjet ćemo šta će novi naslov u franšizi donijeti, ali kakav je trend, bojim se da će mi BF1 biti zadnji. :-(

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
16 godina
animosity_frenzy kaže...
Jack Sparrow kaže...

Ljudi obično wajnaju da je stariji BF bio bolji i tako je od pamtivijeka. U BC2 je to bio BF2, u BF3 je to bio BC2, u BF3 je to bio BF4, i sad u BF1 je BF4.

Čovjek bi rekao - indikativno, zar ne? :-)

Tu i tamo znam odigrati par rundi BF4 i nevjerojanto je kakva je to igretina na kraju postala. Da su napravili još par tweakova i popravili par iritantnih bugova, imali bi igru koja se mogla igrati komotno 7-8 godina. Ma šta ja pričam, pa već sad je ušla u 5. godinu i naprednija je od svega za što znam.

BF1 izgleda najljepše do sada, ali cijena je plaćena na drugim mjestima. Valjda ste svjesni da destrukcije na mapama skoro uopće nema. Koncept skoro svake mape je isti, ledina i nešto sitno kućica razbacano okolo. Uz par iznimki, mape su vrlo neinteresantne, uz dužno poštovanje Galiciji koja je valjda najgora mapa u povijesti svemira. Vidjet ćemo šta će novi naslov u franšizi donijeti, ali kakav je trend, bojim se da će mi BF1 biti zadnji. :-(

BF4 je bio i ostao igretina. Pogtovo nakon tolko nadogradnji.

BF1 ima daleko bolju destrokciju i deformaciju terena od BF4. To upravo je ono što so mnogi navodili  kao plus, odnosno kao minus BF4 i BF3 samnjena destrukcija u odnosu na BC2. Koji je imao legendarnu destrukciju. Ima mapa kao amiens, Tahure, i sl gdje ima manje destrukcije, ali onda dođeš na Quentin Scar, Sinai, gdje možeš srušiti svaku kuću. Na fao i empire edge se može isto rušiti zidovi od dvorca i sama ona tvrđava ako bombardiraš sa velikim granatama, kao bombarder ili behemoth.

Mape ko mape, neke otvorene neke ne. Ima i BF4 par otvorenih. Jebi ga to je battlefield, BF2 je imao još manje zgrada i kuća, po otvorenim mapam. Zato i imaš više vrsta(infantry, gradske itd.), tako da izabere svatko šta mu paše. Kao i u BF4.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 15:01 (Jack Sparrow).
12 godina

Kak nema destrukcije na mapama?

Sve građevine se mogu barem djelomično srušiti i mislim da se mogu i krateri u zemlji napraviti.

Jedino što nema sad da srušiš neboder kao u BF4 Shangai, ali to je baš ono Levolution fora.

Meni je Galicija baš dobra. Osobno ne volim noćne mape npr.Prise de Tahure.

PSN - DeniZg80, Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCtuFx5BN99qQpv72xmEvAYQ
16 godina
DeniZg kaže...

Kak nema destrukcije na mapama?

Sve građevine se mogu barem djelomično srušiti i mislim da se mogu i krateri u zemlji napraviti.

Jedino što nema sad da srušiš neboder kao u BF4 Shangai, ali to je baš ono Levolution fora.

Meni je Galicija baš dobra. Osobno ne volim noćne mape npr.Prise de Tahure.

Meni osobno isto Galicia dobra. Da otvorena je ali ima covera i puteljaka gdje se može fino flenkati i fightati.

Ma za razliku od BF3 i 4. Ima puno više destrukcije, ne onako da totalno urušiš svaku zgradu do temelja, ali dovoljno da porušiš prvi kat i sve zidove. A deformacija tla je do sad najbolja, možeš bez beda napraviti rovove po mapi.

Nikad neću zaboravaiti frontlines od 3 sata na onoj francuskoj mapi. Više nije bila zelena, nego je cijela mapa bila u rupama i smeđa kako smo sve razrovali. Zgrada i drveća isto tako nigdje. Čista makljaža haha

Slično kao na ovom videu

13 godina
Jack Sparrow kaže...

Slično kao na ovom videu

Prvo što sam primijetio na ovom videu je FOV od 120+  

Xtreme_Dama; Youtube: https://www.youtube.com/user/DamaTheCrow
15 godina
Battlefield 1

Ma sve to super, ali za jednu sienu ili bazaar bi dušu prepisao vragu koliko su to bili vrhunski neizvjesni mečevi.

bc2 sam solirao, ali u bf3 kad se skupila ekipa, pa squadovi...eh dobra stara vemena, bf4 mi je bio plastičan i bez duše, i nije mi sjeo nikako.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 1

Živite u zabludi što se tiče destrukcije i ne, nisam mislio na sranja tipa levolution. Istina je da se prizemnice i jednokatnice mogu uništiti, ali gdje je izbijanje zidova na većim zgradama? Zašto ne mogu polupati cover kao na Zahodu 311, Paracel Stormu, Krklandu itd.? Sjećam se jedne runde Obliterationa dok nije bilo timera u BF4 na Zahodu 311. Nakon boga pitaj kolko vremena, na mapi nije bilo niti jednog stabla, mapa je sva bila u kraterima, te se vozila uopće nisu mogla kretati.

Uništavanje covera u BF1 nije konzistentno i odgovorno tvrdim da ga u ovoj igri ima najmanje odkad su uopće uveli taj koncept. Moguće da zato netcode i bolje radi, jer nema svog debris-a po mapama, pa su zbog desynca igrači u prijašnjim naslovima znali viđati totalno različite stvari na istom mjestu. Mape u BF1 su praktički statične. Zapravo, prove me wrong, gdje je destrukcija usporediva sa Strike at Karkand iz BF3 u BF1? Da ne spominjem nešto tipa Oasis iz BC2.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Battlefield 1

Meni je bilo 10/10 kad sam rušio kateove na inf ispod na karkandu i bazaaru. To mi je bio vrhunski komad destrukcije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
animosity_frenzy kaže...

Živite u zabludi što se tiče destrukcije i ne, nisam mislio na sranja tipa levolution. Istina je da se prizemnice i jednokatnice mogu uništiti, ali gdje je izbijanje zidova na većim zgradama? Zašto ne mogu polupati cover kao na Zahodu 311, Paracel Stormu, Krklandu itd.? Sjećam se jedne runde Obliterationa dok nije bilo timera u BF4 na Zahodu 311. Nakon boga pitaj kolko vremena, na mapi nije bilo niti jednog stabla, mapa je sva bila u kraterima, te se vozila uopće nisu mogla kretati.

Uništavanje covera u BF1 nije konzistentno i odgovorno tvrdim da ga u ovoj igri ima najmanje odkad su uopće uveli taj koncept. Moguće da zato netcode i bolje radi, jer nema svog debris-a po mapama, pa su zbog desynca igrači u prijašnjim naslovima znali viđati totalno različite stvari na istom mjestu. Mape u BF1 su praktički statične. Zapravo, prove me wrong, gdje je destrukcija usporediva sa Strike at Karkand iz BF3 u BF1? Da ne spominjem nešto tipa Oasis iz BC2.

Kojih večini zgrada? Na svim zgradma možeš izbiti zid. Na amiens gotovo svaki zid se može urušiti, padaju zidovi kao na Karkandu, a ako dolje uništiš zid možeš ući u taj mali dio zgrade. Ima nekih zidova koje ne možeš, ali nisi mogao ni u BF4 baš sve, zbrog level designa ili balansa. Jedino što se teže uništava su on tvrđave i bunkeri, jer ono to su bunkeri koji su napravljeni da izdrže udarce. Ali opet možeš urušiti zid i srušiti zidove ili plafon na tome sa više eksploziva. I drveće, i deformacija tla su tu itd. Fakat ne kužim dal smo mi igrali različite igre ili što? 

To prije par mjeseci odgovorio jedan DICE developer na redditu ili twitteru kad je rekao da mu fali cover. Napisao je da on osobno nadzirao neke mape u starijim igrama i BF1 i da BF1 ima najviše covera do sad. Samo što je večina toga uništivo ili se cover sastoji od rovova ili brežuljaka. 

Da naravno da ima nekih otvorenijih djelova, ali pa zar očekuješ da svaka mapa bude infantry only gdje se vozila ne mogu ni kretati?

Mape su statiče što to uopče znači? Mape su različite, neke otvorene gdje može flenkati, a druge kao Metro ili Lockeri gdje svi stoje kod 2 choke pointa i pucketaju se.

Dakle BF wiki

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.11.2017 16:31 (Jack Sparrow).
17 godina
animosity_frenzy kaže...

BF1 izgleda najljepše do sada, ali cijena je plaćena na drugim mjestima. Valjda ste svjesni da destrukcije na mapama skoro uopće nema. 

Tu se nikako ne mogu složit s tobom.

Ima je više i bolja je nego u Bf3 i Bf4. Jako je slična BC2 destrukciji.

Ok, Argonne forest je nema previše, al jbga, pa ne možemo sva drveća posjeći! 

17 godina
fila2208 kaže...

Meni je bilo 10/10 kad sam rušio kateove na inf ispod na karkandu i bazaaru. To mi je bio vrhunski komad destrukcije.

Skinuo si malo pročelja zgrade i par zidića, pih, big deal!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice