ZAto kažem, bf5, ako ne upali, onda ne znam što dalje i šta igrati...tetris neki i to je to :)
Pa igrat ćemo Remastered COD.
ZAto kažem, bf5, ako ne upali, onda ne znam što dalje i šta igrati...tetris neki i to je to :)
Sa ovim se slažem 101%. Kakav god bio, neće biti loš.
Iliti kako bi moj otac rekao - "sine, svuda mu je bolje nego u gacama"
Those hoping to play the remake “must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered”, the page reads. Meanwhile, in response to the anticipated question of how to get the remaster, the FAQ reads that it’s “only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.” Tom detailed what’s in each of those earlier today.
http://www.pcgamer.com/call-of-duty-modern-warfare-remaster-will-not-be-sold-standalone/?utm_content=buffer6946a&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer
Those hoping to play the remake “must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered”, the page reads. Meanwhile, in response to the anticipated question of how to get the remaster, the FAQ reads that it’s “only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.” Tom detailed what’s in each of those earlier today.
Baš bi bila fora da im se nakon izlaska serveri sruše, ali ne zbog svemirskog dreka nego zbog četvorke.
Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao.
Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao.
S obzirom koliko si sati potrosio na igre - madtom spram tebe izgleda kao casual gamer
S obzirom koliko si sati potrosio na igre - madtom spram tebe izgleda kao casual gamer
Ja jesam casual gamer. S pivicom i tako.
Četvorka je bila jebena.... Uf...
Ja jesam casual gamer. S pivicom i tako.
Aha...
Gledao sam ti malo charactere u Diablu. Developeri koji su radili na igri ne znaju da ti itemi postoje jbt...
A BF necu komentirati jer nije red u ovoj temi.
Tamo nepoznati ljudi komentiraju pa mi se ne da natezat s njima.
Ovdje se znamo pa možeš poslat Filu u kurac ako treba, a da se on ne naljuti.
Tamo bi vjerojatno ban dobio nakon par postova :)
COD Remastered me vraća u mladost.
Valjda me zato i pali :)
Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao
LOL pliz ja sam maksimalno casual u zadnje vrijeme. Ali da sam dosad najbolje dane života ostavio u igrama... jesam
LOL pliz ja sam maksimalno casual u zadnje vrijeme. Ali da sam dosad najbolje dane života ostavio u igrama... jesam
Ajde ako imas muda napisi koliko si vremena potrosio na WoW
Ajde ako imas muda napisi koliko si vremena potrosio na WoW
Ok - to je posebna priča. Najgore u svemu je to što sam ga počeo opet igrati (i naravno, preorderao sam novu ekspanziju). Kao da mi 10 godina nije bilo dovoljno...
Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao
Ja sam najviše igrao kad sam išao na fakultet.
Ček malo...
pa ti imaš više napisanih postova na ovom forumu nego on sati igranja.
A ono.. ne bih se okladio u to
Ja sam najviše igrao kad sam išao na fakultet.
Ček malo...
Smrade jedan, samo ti to nama nabijaj na nos......završit ćeš i ti jednom taj faks i ponovno se pridružiti nama šljakerima pa ću te onda pitati di si i šta si
Isto tako se i trojka cinila isprazna nakon dvojke
Trica je nakon dvice i bc2 djelovala plastično i plavo, ali što je, desio se boom, većina ljudi se uhvatila šutera, i dopizdio im je cod, ajmo vidjet šta bf nudi i tako prešli, i dobio si hrpu novih igrača koji su ostali.
Igrači, community i ovaj forum te njegova tema su dali bf3 nešto što nije imao, a to je dašak balkana u njega koji se osjetio na domaćim serverima, i neka je, to smo što smo ne vrijedi bježat od toga.
Dvica i sve nakon nje se u isti koš mogu staviti samo po imenu i tematici igre, sve ostalo je razlika nebo i zemlja...
Meni se trica tako gadila da sam mislia da je 100% preskačem. I onda 7-8 miseci nakon izlaska sam se prisilia da je opet zaigram jer nisam ima šta, svidila mi se i nastavia igrati jer me vuklo. U četvorci sam skupia oko 1300 sati, al od svega toga možda 10% toga vrimena sam uživa u igri. Sve ostalo jebena dosada i napor bez ikakvog gušta, neznan kako sam uopće uspija skupit toliko sati...
Kako neznaš kako si skupija toliko sati? Pa minut po minut i skupi se toga
Kao prvo, usporedjujes kruske i jabuke - sat vremena igranja sa deset-petnaest sekundi pisanja posta.
A kao drugo - mojih 17+ tisuca postova je manje od broja sati koje je on proveo u WoW-u
Tješim se da ima i gorih.. http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/20743274140
Ali komentar jednog lika je pre jak... "They say it takes 10,000 hours to master something.. You coulda been a gladiator irl"
Ahhh ta vremena Leisure Suit Larry-a kad se kožicu počelo šetati... totalno imaš pravo Floyd
Nemoj lagati ovaj napaćeni narod, to je slika iz remastered izdanja ili si ti tako mlad??(ili si kasno otkrio te tjelesne funkcije)
Ahhh ta vremena Leisure Suit Larry-a kad se kožicu počelo šetati... totalno imaš pravo Floyd
Nemoj lagati ovaj napaćeni narod, to je slika iz remastered izdanja ili si ti tako mlad??(ili si kasno otkrio te tjelesne funkcije)
Je, ovo je iz remastered izdanja (kojeg nisam igrao) - ali valjda se slažeš da je ipak ljepše vidjeti ovakvu koku nego one piksele iz kasnih 80-ih / ranih 90-ih
Forever young
EDIT: Evo jedne samo za Matu
Imam neki predosjecaj da bi BF5 mogel imati sve epohe ratovanja koje su do sad imali svi BF titlovi... Sude i po izgledu sluzbene stranice...
Ne mogu vjerovati, al ovu ideju još nisam vidio! A na reditu ih ima desetke...
Al ima jedan problem. Dizajn mapa, modeli oružja i njihovih dodataka, vojnika, vozila iz svih era. Igra bi zauzimala stotinjak gigabajta, i radila bi se 3-4 godine.
To bi znacilo da su morali na veliko raditi na igri vec za vrijeme razvoja BF4...
Al ideja je odlična!
Odabereš razdoblje koje hoćeš i upadaš na server!!
I udovoljiš svima!
I po meni bi to bilo odlično, nikad ne bi dosadilo. Poslje posla napucavaš se sa najnovijim tech puškama, poslje tog se vratiš na hladni rat malo i stvari postanu ozbiljnije i navečer kreće "the real shit" WWII mape na povijesnim bojištima.