Battlefield 1

poruka: 13.940
|
čitano: 1.242.512
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 5
fila2208 kaže...

ZAto kažem, bf5, ako ne upali, onda ne znam što dalje i šta igrati...tetris neki i to je to :)

Pa igrat ćemo Remastered COD.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

ZAto kažem, bf5, ako ne upali, onda ne znam što dalje i šta igrati...tetris neki i to je to :)

Sa ovim se slažem 101%. Kakav god bio, neće biti loš.

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
Battlefield 5

Iliti kako bi moj otac rekao - "sine, svuda mu je bolje nego u gacama"

Freak Show Inc.

12 0 hvala 1
14 godina
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

http://www.pcgamer.com/call-of-duty-modern-warfare-remaster-will-not-be-sold-standalone/?utm_content=buffer6946a&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer

Those hoping to play the remake “must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered”, the page reads. Meanwhile, in response to the anticipated question of how to get the remaster, the FAQ reads that it’s “only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.” Tom detailed what’s in each of those earlier today.

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
16 godina
fila2208 kaže...
Skilledžija kaže...
fila2208 kaže...

http://www.pcgamer.com/call-of-duty-modern-warfare-remaster-will-not-be-sold-standalone/?utm_content=buffer6946a&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamer

Those hoping to play the remake “must own Call of Duty: Infinite Warfare in order to get Call of Duty: Modern Warfare Remastered”, the page reads. Meanwhile, in response to the anticipated question of how to get the remaster, the FAQ reads that it’s “only available through the Legacy, Legacy Pro, and Digital Deluxe editions of Call of Duty: Infinite Warfare.” Tom detailed what’s in each of those earlier today.

Baš bi bila fora da im se nakon izlaska serveri sruše, ali ne zbog svemirskog dreka nego zbog četvorke.

Battlelog: MUDO_HR
16 godina
Battlefield 5

Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao.

There are some things so serious you have to laugh at them. -Niels Bohr
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao.

S obzirom koliko si sati potrosio na igre - madtom spram tebe izgleda kao casual gamer

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

S obzirom koliko si sati potrosio na igre - madtom spram tebe izgleda kao casual gamer

Ja jesam casual gamer. S pivicom i tako.

16 godina
mrsmith kaže...

Četvorka je bila jebena.... Uf...

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ja jesam casual gamer. S pivicom i tako.

Aha...

Gledao sam ti malo charactere u Diablu. Developeri koji su radili na igri ne znaju da ti itemi postoje jbt...

A BF necu komentirati jer nije red u ovoj temi.

Freak Show Inc.
13 godina
fila2208 kaže...
Tom detailed what’s in each of those earlier today.

• Legacy Edition and Digital Legacy Edition – Includes both Call of Duty: Infinite Warfare and Call of Duty: Modern Warfare Remastered, SRP $79.99.
  • Digital Deluxe Edition – Includes Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered and Season Pass, SRP $99.99.
  • Legacy Pro Edition – Includes Call of Duty: Infinite Warfare, Call of Duty: Modern Warfare Remastered, Season Pass, collectible Steelbook, official game soundtrack and additional digital items, SRP $119.99.
[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2016 14:35 (Skilledžija).
13 godina

Tamo nepoznati ljudi komentiraju pa mi se ne da natezat s njima.

Ovdje se znamo pa možeš poslat Filu u kurac ako treba, a da se on ne naljuti.

Tamo bi vjerojatno ban dobio nakon par postova :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
Lako za to antrakše, jedino šta me razočaralo u svemu tome je tvoja zainteresiranost za takva sranja od igjica...

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...
Lako za to antrakše, jedino šta me razočaralo u svemu tome je tvoja zainteresiranost za takva sranja od igjica...

COD Remastered me vraća u mladost.

Valjda me zato i pali :)

[19xx] 4ntraks
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao

LOL pliz ja sam maksimalno casual u zadnje vrijeme. Ali da sam dosad najbolje dane života ostavio u igrama... jesam

17 godina
odjavljen
mrsmith kaže...

LOL pliz ja sam maksimalno casual u zadnje vrijeme. Ali da sam dosad najbolje dane života ostavio u igrama... jesam

Ajde ako imas muda napisi koliko si vremena potrosio na WoW

Freak Show Inc.
16 godina
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Ajde ako imas muda napisi koliko si vremena potrosio na WoW

Ok - to je posebna priča. Najgore u svemu je to što sam ga počeo opet igrati (i naravno, preorderao sam novu ekspanziju). Kao da mi 10 godina nije bilo dovoljno...

13 godina
mrsmith kaže...
Friday kaže...
mrsmith kaže...

Ovaj remake mi je baš interesantan. Četvorku sam igrao sto godina, super mi je bila - i jedini COD koji je valjao

Ja sam najviše igrao kad sam išao na fakultet.

Ček malo...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
neaktivan
Battlefield 5

pa ti imaš više napisanih postova na ovom forumu nego on sati igranja.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A ono.. ne bih se okladio u to

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ja sam najviše igrao kad sam išao na fakultet.

Ček malo...

Smrade jedan, samo ti to nama nabijaj na nos......završit ćeš i ti jednom taj faks i ponovno se pridružiti nama šljakerima pa ću te onda pitati di si i šta si

Battlelog: [G] pijana_carapa
11 godina
Volume kaže...
Friday kaže...

Isto tako se i trojka cinila isprazna nakon dvojke

fila2208 kaže...

Trica je nakon dvice i bc2 djelovala plastično i plavo, ali što je, desio se boom, većina ljudi se uhvatila šutera, i dopizdio im je cod, ajmo vidjet šta bf nudi i tako prešli, i dobio si hrpu novih igrača koji su ostali.

Igrači, community i ovaj forum te njegova tema su dali bf3 nešto što nije imao, a to je dašak balkana u njega koji se osjetio na domaćim serverima, i neka je, to smo što smo ne vrijedi bježat od toga.

Dvica i sve nakon nje se u isti koš mogu staviti samo po imenu i tematici igre, sve ostalo je razlika nebo i zemlja...

Meni se trica tako gadila da sam mislia da je 100% preskačem. I onda 7-8 miseci nakon izlaska sam se prisilia da je opet zaigram jer nisam ima šta, svidila mi se i nastavia igrati jer me vuklo. U četvorci sam skupia oko 1300 sati, al od svega toga možda 10% toga vrimena sam uživa u igri. Sve ostalo jebena dosada i napor bez ikakvog gušta, neznan kako sam uopće uspija skupit toliko sati...

Kako neznaš kako si skupija toliko sati? Pa minut po minut i skupi se toga

17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Kao prvo, usporedjujes kruske i jabuke - sat vremena igranja sa deset-petnaest sekundi pisanja posta.

A kao drugo - mojih 17+ tisuca postova je manje od broja sati koje je on proveo u WoW-u

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 5

Tješim se da ima i gorih.. http://us.battle.net/wow/en/forum/topic/20743274140

Ali komentar jednog lika je pre jak... "They say it takes 10,000 hours to master something.. You coulda been a gladiator irl"

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mrsmith kaže...

Ahhh ta vremena Leisure Suit Larry-a kad se kožicu počelo šetati... totalno imaš pravo Floyd

Nemoj lagati ovaj napaćeni narod, to je slika iz remastered izdanja ili si ti tako mlad??(ili si kasno otkrio te tjelesne funkcije

potpis
16 godina
MatoOO13 kaže...
mrsmith kaže...

Ahhh ta vremena Leisure Suit Larry-a kad se kožicu počelo šetati... totalno imaš pravo Floyd

Nemoj lagati ovaj napaćeni narod, to je slika iz remastered izdanja ili si ti tako mlad??(ili si kasno otkrio te tjelesne funkcije

Je, ovo je iz remastered izdanja (kojeg nisam igrao) - ali valjda se slažeš da je ipak ljepše vidjeti ovakvu koku nego one piksele iz kasnih 80-ih / ranih 90-ih

Forever young

EDIT: Evo jedne samo za Matu

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.5.2016 8:50 (mrsmith).
10 godina

Imam neki predosjecaj da bi BF5 mogel imati sve epohe ratovanja koje su do sad imali svi BF titlovi... Sude i po izgledu sluzbene stranice...

Hello...
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2021 15:58 (pirat).

1 0 hvala 2
13 godina
Danny_5 kaže...
Imam neki predosjecaj da bi BF5 mogel imati sve epohe ratovanja koje su do sad imali svi BF titlovi... Sude i po izgledu sluzbene stranice...

Ne mogu vjerovati, al ovu ideju još nisam vidio! A na reditu ih ima desetke...

Al ima jedan problem. Dizajn mapa, modeli oružja i njihovih dodataka, vojnika, vozila iz svih era. Igra bi zauzimala stotinjak gigabajta, i radila bi se 3-4 godine.

To bi znacilo da su morali na veliko raditi na igri vec za vrijeme razvoja BF4...

Al ideja je odlična!

Odabereš razdoblje koje hoćeš i upadaš na server!!

I udovoljiš svima!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina

I po meni bi to bilo odlično, nikad ne bi dosadilo. Poslje posla napucavaš se sa najnovijim tech puškama, poslje tog se vratiš na hladni rat malo i stvari postanu ozbiljnije i navečer kreće "the real shit" WWII mape na povijesnim bojištima.  

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF1 nickovi - da se ekipa lakše skupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice