- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
LOL, kao da ne znamo :D
To je bio samo pocetak poruke, zagrijavanje za odgovor Maxu.
Ali, na zalost, vecinu toga Antraks ipak misli ozbiljno, i bojim se da je u pravu..
Ako zavrsava mapu na bilo kojem mjestu osim prvog odmah ide vajn, odnosno, svi su chiteri, igra lagga, jebe mater kanađanima, šveđanima,portiru na ulazu u DICE, mišu,tipkovnici i vezi t-coma.
Ili ti ga, igra je smeće.
Ako zavrsava mapu na bilo kojem mjestu osim prvog odmah ide vajn, odnosno, svi su chiteri, igra lagga, jebe mater kanađanima, šveđanima,portiru na ulazu u DICE, mišu,tipkovnici i vezi t-coma.
A zato odlazi na noobs welcome server?
Sajber,budi koristan za bag komjuniti,ako ti neces nitko drugi nece
Balans medu klasama i vozilima je pogoden,nema vise krade vozila,svi serveri su 60hz tickrate,nema glupih custom servera ves samo sluzbeni....to mi se sve svida
Ma ne Kuky.... On tamo ide da ih uči.
Sajber,budi koristan za bag komjuniti,ako ti neces nitko drugi nece
Balans medu klasama i vozilima je pogoden,nema vise krade vozila,svi serveri su 60hz tickrate,nema glupih custom servera ves samo sluzbeni....to mi se sve svida
Max sadiš li ti šta od poljoprivrede, kako ti kupus?
Ma ne Kuky.... On tamo ide da ih uči.
Sta vam to znaci noobs only serveri,igram hardline dust bowl cq 64 igraca i svakako nije noobs only,igra svatko za sebe i nekad se skupi bas puno fegeta tako da su runde bas napete i teske za igrat
...a kao noobs nije kad se igra u squadu timski,to je pravo noob igranje
Maksiću vataš ti pokemone? Ja ih iman 67, svaki put kad kempan iza kamena dođe mi jedan
obrisao me sa frend liste, nemam pojma gdje sad gubi dane.
Bravo za komandant-štab. Po postavima ovdje se vidi da se odmetnuo.
Kakvu tek čistku treba napraviti u G klanu.
Koliko se njih odalo drugim igrama, ženama i drugim porocima te zapostavljaju BF. Da sam ja na cyberovom mjestu, Staljin bi bio mala maca
Koliko se njih odalo drugim igrama, ženama...
Cyberova je cak i zatrudnjela! Toliko o prioritetima...
"Uvjete" bez "i".
Tajnica je tipkala na brzinu.
Hvala što si me upozorio.
Sad ću joj oduzeti od honorara 300 kn.
"Uvjete" bez "i".
jesi to ti pisao ili dizajner covera ?
Tajnica je tipkala dok smo joj mi diktirali.
Zamirisala ima janjetina.
Tajnica je tipkala dok smo joj mi diktirali.
nemoj joj skinut 300 kn, daj joj otkaz.
vidim da je krivo napisala ime
nemoj joj skinut 300 kn, daj joj otkaz.
vidim da je krivo napisala ime
Znači trebao je prvo tajnicu naučiti da ne bude noob, pa onda skupljati učenike po serverima.
Znači trebao je prvo tajnicu naučiti da ne bude noob, pa onda skupljati učenike po serverima.
Tajnica ne mora tipkati 1337 nego mora imati velike sise, a naša ima upravo takve.
Tajnica ne mora tipkati 1337 nego mora imati velike sise, a naša ima upravo takve.
Iz svake tvoje rečenice zrače pravi argumenti.
pa vidis da vam je fađani donesao i nesto dobro.
prodao vas je česima a oni vam poslali tajnice sa velikim sisama
Bravo za komandant-štab. Po postavima ovdje se vidi da se odmetnuo.
Bas sam mu mislio napisati, Jesi lud, što pišeš protiv Antraksa!
Vidim da sam zakasnio :/
Kakvu tek čistku treba napraviti u G klanu.
Koliko se njih odalo drugim igrama, ženama i drugim porocima te zapostavljaju BF. Da sam ja na cyberovom mjestu, Staljin bi bio mala maca
Bez brige, radi se popis i čeka se izlazak BF1.

NiramX, gdje si ti? Sad sam vidio svoj potpis (očito pogrešan), pa sam te se sjetio. Uzimas BF1? Pratiš uopće temu?

Vidis ja sam u XCT-u godinama a nikad me se ne zove na druzenja :(
Navodno postoji i neki TS, ali nikad nisam dobio podatke ...
Ima netko da je već uzeo Ultimate?