Batman: Arkham Knight

poruka: 355
|
čitano: 60.166
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Igrom se sprdaju po internetu na veliko.

PC igračima su stvarno ponudili pravo konzolaško iskustvo uz 30fps i bez mogućnosti mijenjanja grafičkih postavki.

Postoje neke glasine da će igra u budućnosti dobiti dx12 podršku tako da možda i donekle spase igru.

WB kill Batman WB kill Batman
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Batman: Arkham Knight

ahahhaha 30 fps i bez grafickih opcija.

GG NO RE.

Šta konzole urade od PC-a jao.

Fala bogu na indie titlovima,donekle spasavaju stvar sa PC exkluzivama...

14 godina
Al su jogurtaši na aparatima jer je DENUVO, nema kreka (ni u skorije vrijeme) da barem probaju.
Be Water My Friend
10 godina
neaktivan

Navodno niti Rocksteady nije radio PC verziju već neki vanjski studio,krasno.

http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/594821545180309431/

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Moj PC  
1 0 hvala 2
13 godina
protjeran
ApretaH kaže...

Navodno niti Rocksteady nije radio PC verziju već neki vanjski studio,krasno.

http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/594821545180309431/

Ovo je sve bolje i bolje. Rocksteady je upravo izgubio dobar dio svog kredibiliteta.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina
neaktivan

Naseru ovaj mutavi Denuvo koji uništava ionako loše performanse a 3dm je vec probio igru. Znači moraš bit mazohist da im ideš davat novce za ovakva sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
k1klop kaže...

Naseru ovaj mutavi Denuvo koji uništava ionako loše performanse a 3dm je vec probio igru. Znači moraš bit mazohist da im ideš davat novce za ovakva sranja.

Nije 3dm probio igru već su samo uploadali fajlove, a u igru nema ulaska, treba ono nešto "    "

Be Water My Friend
15 godina
neaktivan

PC port je radio vanjski studio Iron Galaxy i to na PC verziji je radilo samo 12 ljudi i onda se čudimo kako nisu ništa uradili za godinu dana

E to je reći štednja i pažnja prema PC igračima, zato su resellerima i ponudili jeftine keyeve jer se znalo da igra za PC ne valja vragu pa da uvale što više preordera isti slučaj je bio i s MK X koji se mogao naći za 20$ preorder.

Brus li ovo za jogurtaše ne vrijedi, pa jesi ti vidio steam komentare i reviewe pa igra je pokopana da je sada može kupiti samo žešći mazohist ili vjerovatnije za koji tjedan bude na -50% pa da izvuku šta mogu.

Nemaju svi GTX970, što odmah nisu stavili da je to minimum za 30fps pa da vidimo koliko bi imali preordera.

Evo kolega pogledaj ovo uživanje lika sa GTX970, zabava počinje od 6 minute 

Cijela PC ekipa Cijela PC ekipa
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
k1klop kaže...

I DA:I je koristio Denuvo pa je igra letila, nitko im nije kriv što su nesposobni.

17 godina

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Zasto bi bili? Nist posebno igra, tih para ne vrijedi bar ja nebih dao da ne spominjemo 30fps lock - 0/10, upce generalno niti za jedan Batman serijal koji postoji jer mi se ne svidjaju, a to da nece biti crackano pricaj maloj djeci tako je bilo i sa Dragon Age Inq. pa je sad "free for all" :) . Prije ili poslije crack izadje htjeli vi to ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 18:02 (th0r-vz).
17 godina

PS4 verzija ima efekte koje PC verzija nema...

Primjetite kako se kiša sljeva po Batmobilu na PS4 verziji dok toga na PCu nema...

PS4 ---- PC

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
doktor1 kaže...

Primjetite kako se kiša sljeva po Batmobilu na PS4 verziji dok toga na PCu nema...

PS4 ---- PC

To su maknuli s PC verzije jer vjerojatno ne bi išla ni u 30 FPS-a...

Sramota stvarno, nema se tu šta drugo dodati zasad. Bog te pitaj kad će i biti patchirano pošto to rade neki lijevi developeri. Baš su olako popušili sav kredibilitet koji su zaslužili sa genijalnim Arkham Asylumom i Cityem. Ovaj serijal je zaslužio bolji ispraćaj u mirovinu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
odjavljen

Samo cekam da nam se uclane konzolasi u temu i pocnu nam se rugat.A sta ces nekad im nemres zamjerit.

0 0 hvala 0
14 godina
doktor1 kaže...

PS4 ---- PC

Ovo je veći fejl od Mafie 2 na PS3.

13 godina
protjeran
doktor1 kaže...

PS4 ---- PC

Toliko o Gameworksu...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world
14 godina

Čuj, GameWorks je obećao više kiše na betmenovom plaštu, ne na betmobilu.

17 godina

I onda nvidia ovo objavi na facebooku prije deset minuta...

Nitko tu nema niti najmanje srama šta se događa, Gamespot, IGN, PC Gamer, Kotaku, Polygon, Eurogamer, Videogamer, Rock,Paper,Shotgun i ostale stranice se zgrožavaju nad užasnim poslom, ali ovi ljepe sliku da se kupi igra sa njihovom pošasti - gameworksom dok PS4 verzija i bez toga ima bolje efekte!

Sukladno igrinom stanju nije mi se niti cjela slika otvorila...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 18:58 (doktor1).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina

tnx svima koji su preorderali i ustedili mi novce ^^

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Nisam znao dal da uzmem PC ili PS4 verziju igre, al posto imam NVIDIA grafu uzeo sam PC steam verziju igre koja me dosla 160kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Nisam znao dal da uzmem PC ili PS4 verziju igre, al posto imam NVIDIA grafu uzeo sam PC steam verziju igre koja me dosla 160kn.

javi dojmove :)

13 godina

Nvidia master race?

17 godina
BoobZ kaže...

Nvidia master race?

Ovdje je nvidia minimalno kriva zbog loših perofrmansi... Ovo je obično sranje od porta koje ima memory leak na sve strane, izbačene efekte koje imaju X1 i PS4 verzije, (

) i šta sve još ne...

PC Gamer:

I tried disabling and re-enabling the various PhysX/dynamic smoke/clutter effects exclusive to Nvidia cards but didn't find that this had much of an impact on performance. It may help on less powerful PCs, but I don't think it's the root of the general problems with the port

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 19:55 (doktor1).
17 godina
odjavljen

Mislim da bi trebali početi izbacivati grafe sa 16 GB vrama. Ipak je taj unreal 3 engine zajebana stvar.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

haha koji fejl.

Ali ajde,drago mi je u jednu ruku. Treba nam jos tih masivnih flopova u industriji da se nešto dogodi i promjeni.

Drago mi je što je na igri koja me nije zanimala kao ni WD ni AC (jer je svaka igra franšize ista)

17 godina
Rocinante2112 kaže...
Treba nam jos tih masivnih flopova u industriji da se nešto dogodi i promjeni.

Ama baš ništa se neće promjenit..

17 godina

Batman Arkham Knight by Ubisoft

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:25 (doktor1).
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Lagali su da igru za PC radi vanjski studio te su lagali za potrebni hardver kao i da igra koristi u@rani Denuvo.WB u zadnje vrijeme od MK X ima samo fail nad failom igre za PC.Čudno je odmah bilo da igra po key dealerima košta 20-ak €.

http://www.eurogamer.net/articles/2015-06-23-rocksteady-and-external-pc-development-partner-investigating-batman-arkham-knight-performance-issues

STEAM - L3giONaR ORIGIN-L3Gi0naR UPLAY- L3giONaR
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 20:32 (ApretaH).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

JA svejedno drzim fige da ce ovo uz odredjeni broj patcheva postati odlicno iskustvo. Igra je odlicna sto se tice svega ali s ovim su si unistili opciju GOTY verzije. Sve jedna dosad igra iz Arkham serijala je bila epic pogotovo Arkham City i zato ovo ne mogu nikako staviti u isti kos s Unity em recimo. PA i on je na kraju krajeva postao igriv, za sve postoji strpljenje. Sami sebi ruse reputaciju, mada je ne mogu srustiti samo s jednom igrom, da im se ponovi FAIL u iducem nastavku to vec postaje upitno. Ali i dalje sam uvjerenja da ce kroz par patcheva ova igra postati odlicno iskustvo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

O fejlali su oni i prije s Arkham City DX11 API-em. I to jako, nisam siguran jel dan danas igriva s DX11 uključenim..

Arkham Origins je bio milina, tehnički najbolja Arkham igra od svih (možda čak i jedna od najboljih izvedbi DX11 u Unreal 3, bolji je jedino možda bio Bioshock Infinite). Arkham City je stilski bio bolji, doduše.

Prema dosadašnjem iskustvu, ne nadajte se čudesima s patchevima.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice