ahahhaha 30 fps i bez grafickih opcija.
GG NO RE.
Šta konzole urade od PC-a jao.
Fala bogu na indie titlovima,donekle spasavaju stvar sa PC exkluzivama...
Navodno niti Rocksteady nije radio PC verziju već neki vanjski studio,krasno.
http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/594821545180309431/
Navodno niti Rocksteady nije radio PC verziju već neki vanjski studio,krasno.
http://steamcommunity.com//app/208650/discussions/0/594821545180309431/
Ovo je sve bolje i bolje. Rocksteady je upravo izgubio dobar dio svog kredibiliteta.
Naseru ovaj mutavi Denuvo koji uništava ionako loše performanse a 3dm je vec probio igru. Znači moraš bit mazohist da im ideš davat novce za ovakva sranja.
Naseru ovaj mutavi Denuvo koji uništava ionako loše performanse a 3dm je vec probio igru. Znači moraš bit mazohist da im ideš davat novce za ovakva sranja.
Nije 3dm probio igru već su samo uploadali fajlove, a u igru nema ulaska, treba ono nešto " "
PC port je radio vanjski studio Iron Galaxy i to na PC verziji je radilo samo 12 ljudi i onda se čudimo kako nisu ništa uradili za godinu dana
E to je reći štednja i pažnja prema PC igračima, zato su resellerima i ponudili jeftine keyeve jer se znalo da igra za PC ne valja vragu pa da uvale što više preordera isti slučaj je bio i s MK X koji se mogao naći za 20$ preorder.
Brus li ovo za jogurtaše ne vrijedi, pa jesi ti vidio steam komentare i reviewe pa igra je pokopana da je sada može kupiti samo žešći mazohist ili vjerovatnije za koji tjedan bude na -50% pa da izvuku šta mogu.
Nemaju svi GTX970, što odmah nisu stavili da je to minimum za 30fps pa da vidimo koliko bi imali preordera.
Evo kolega pogledaj ovo uživanje lika sa GTX970, zabava počinje od 6 minute
I DA:I je koristio Denuvo pa je igra letila, nitko im nije kriv što su nesposobni.
Zasto bi bili? Nist posebno igra, tih para ne vrijedi bar ja nebih dao da ne spominjemo 30fps lock - 0/10, upce generalno niti za jedan Batman serijal koji postoji jer mi se ne svidjaju, a to da nece biti crackano pricaj maloj djeci tako je bilo i sa Dragon Age Inq. pa je sad "free for all" :) . Prije ili poslije crack izadje htjeli vi to ili ne.
To su maknuli s PC verzije jer vjerojatno ne bi išla ni u 30 FPS-a...
Sramota stvarno, nema se tu šta drugo dodati zasad. Bog te pitaj kad će i biti patchirano pošto to rade neki lijevi developeri. Baš su olako popušili sav kredibilitet koji su zaslužili sa genijalnim Arkham Asylumom i Cityem. Ovaj serijal je zaslužio bolji ispraćaj u mirovinu.
Samo cekam da nam se uclane konzolasi u temu i pocnu nam se rugat.A sta ces nekad im nemres zamjerit.
Toliko o Gameworksu...
Čuj, GameWorks je obećao više kiše na betmenovom plaštu, ne na betmobilu.
I onda nvidia ovo objavi na facebooku prije deset minuta...
Nitko tu nema niti najmanje srama šta se događa, Gamespot, IGN, PC Gamer, Kotaku, Polygon, Eurogamer, Videogamer, Rock,Paper,Shotgun i ostale stranice se zgrožavaju nad užasnim poslom, ali ovi ljepe sliku da se kupi igra sa njihovom pošasti - gameworksom dok PS4 verzija i bez toga ima bolje efekte!
Sukladno igrinom stanju nije mi se niti cjela slika otvorila...
tnx svima koji su preorderali i ustedili mi novce ^^
Nisam znao dal da uzmem PC ili PS4 verziju igre, al posto imam NVIDIA grafu uzeo sam PC steam verziju igre koja me dosla 160kn.
Nisam znao dal da uzmem PC ili PS4 verziju igre, al posto imam NVIDIA grafu uzeo sam PC steam verziju igre koja me dosla 160kn.
javi dojmove :)
Nvidia master race?
Nvidia master race?
Ovdje je nvidia minimalno kriva zbog loših perofrmansi... Ovo je obično sranje od porta koje ima memory leak na sve strane, izbačene efekte koje imaju X1 i PS4 verzije, (
) i šta sve još ne...
PC Gamer:
Mislim da bi trebali početi izbacivati grafe sa 16 GB vrama. Ipak je taj unreal 3 engine zajebana stvar.
haha koji fejl.
Ali ajde,drago mi je u jednu ruku. Treba nam jos tih masivnih flopova u industriji da se nešto dogodi i promjeni.
Drago mi je što je na igri koja me nije zanimala kao ni WD ni AC (jer je svaka igra franšize ista)
Ama baš ništa se neće promjenit..
Lagali su da igru za PC radi vanjski studio te su lagali za potrebni hardver kao i da igra koristi u@rani Denuvo.WB u zadnje vrijeme od MK X ima samo fail nad failom igre za PC.Čudno je odmah bilo da igra po key dealerima košta 20-ak €.
JA svejedno drzim fige da ce ovo uz odredjeni broj patcheva postati odlicno iskustvo. Igra je odlicna sto se tice svega ali s ovim su si unistili opciju GOTY verzije. Sve jedna dosad igra iz Arkham serijala je bila epic pogotovo Arkham City i zato ovo ne mogu nikako staviti u isti kos s Unity em recimo. PA i on je na kraju krajeva postao igriv, za sve postoji strpljenje. Sami sebi ruse reputaciju, mada je ne mogu srustiti samo s jednom igrom, da im se ponovi FAIL u iducem nastavku to vec postaje upitno. Ali i dalje sam uvjerenja da ce kroz par patcheva ova igra postati odlicno iskustvo.
O fejlali su oni i prije s Arkham City DX11 API-em. I to jako, nisam siguran jel dan danas igriva s DX11 uključenim..
Arkham Origins je bio milina, tehnički najbolja Arkham igra od svih (možda čak i jedna od najboljih izvedbi DX11 u Unreal 3, bolji je jedino možda bio Bioshock Infinite). Arkham City je stilski bio bolji, doduše.
Prema dosadašnjem iskustvu, ne nadajte se čudesima s patchevima.