Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 213.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
16 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum
Deus ex machina kaže...
M_dipl. kaže...

Nego, što se Batmana tiče, kakvi su dojmovi vas koji imate originalnu verziju (?), jer čitao sam da su ove krekane pune triggera pa vjerujem da se objektivni review može dati samo sa originalom...

Uf :-D :-D :-D

Ovako... dva dana drobim vec po cijelu noc... ali onako, natenane, bez trcanja. Uzivam u igri.

I tek sam na 70%... to me cudi iz dana u dan, igram preko 14 sati, i na 70% sam....

Izgleda predivno. Ima polisha na najsitnijim stvarima (npr. kroz igru se odijelo unistava, plast se razderava, etc), Arkham Island je OGROMAN i ne mogu se nacuditi koliko contenta postoji u toj igri. Linearna je u smislu radnje, ali si vise manje slobodan istrazivati naokolo kako ti pukne. Gadgeti nisu stancani svi na istu kopiju, nego je svaki originalan i koristan na svoj nacin.

Combat... o boze... freeflow combat sam se naucio voljeti u Path of Neo, ali ovdje tako bijesno ispoliran da sam ulijetao u fajte sa po 12ak miniona, umjesto predatorskog pristupa, samo zato jer je nevjerojatan gust nabiti nekih 40+ combo.

Uz pomoc jednog supervillaina, postoji set levela koji odmice od normale, i to daje fenomenalan break cijeloj igri - ostavljam bez detalja da ne spoilam za ostale.

Soundtrack je fenomenalan, pogotovu kad pocne combat... vidi se da su uzeli filmove za primjer, jer se tema 'osjeti'...

Svaki level ima fenomenalan artstyle, moj favorit je jos uvijek Intensive Care, odnosno isti onaj iz Demoa - tamo se najbolje vidi i osjeti taj industrial/gothic stih koji je Tim Burton tako fenomenalno prikazao u svojem prvom Batmanu.

Jedina zamjerka su ponekad prebijesno teski bossevi - na Baneu sam izgubio 40 minuta.

Preporuka, ako nemate namjeru utrenirati freeflow combat do savrsenstva - NEMOJTE igrati na Hard.

Po meni, ocekivao sam da ce skinuti Deus Ex s trona, i skoro je uspjela u tome - nije to isti stil igre. Ali se definitivno uguzila na prvo mjesto igara svih vremena, rame uz rame s Deus Ex-om, System Shockom i jos par naslova....

ovo što si napisao potpisujem i tri puta ako treba, igra je, nemam riječi. prešao sam ju noćas, sve riddles/trofeje našao i već ujutro krenuo iz početka, onda pauza koji dan pa treći put prelazit, al full, ne samo story. apsolutno ništa u igri me nije razočaralo ili da bih rekao "ovo su mogli drugačije/bolje napraviti", sve je tip top i držim palčeve da će napraviti tisuću nastavaka sa istim kvalitetama Smijeh

a freeflow je jednostavno, ono, wow, uvijek sam smatrao da combat u igrama treba biti takav, i konačno doživio Cool

nisam još na hard igrao, čuvam za taj famozni treći prelazak, dok se ne ispraksam. nekak ne mogu preko 20+ u combatu postić, uvijek negdje cimnem i krivo reagiram.

anyways, must must buy :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 20:10 (Nobles).
16 godina
neaktivan

ja nisam cital postove,ali samo da vam kazem,ja imam igru sa greskom : ( da pirata...kad pobijedim onu "curu" od jokera i kod onog prestrasenog domara nekakvog crnca (nisam rasist ali on je crnac) trebam doc do vrata,to je hodnik par metara dug,ali tu meni nema poda!!! NEMA!!! mislim da je to do igre zato jer je ...piratska... a poludit cu : (

AMD Athlon(tm) 7750 dual core,2.71 ghz,3.5 gb RAM,ATI radeon HD 4850 graf.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Looka kaže...

ja nisam cital postove,ali samo da vam kazem,ja imam igru sa greskom : ( da pirata...kad pobijedim onu "curu" od jokera i kod onog prestrasenog domara nekakvog crnca (nisam rasist ali on je crnac) trebam doc do vrata,to je hodnik par metara dug,ali tu meni nema poda!!! NEMA!!! mislim da je to do igre zato jer je ...piratska... a poludit cu : (

Ok, zašto ti nama ovo govoriš?

Sam govoriš sam odgovaraš.

Why so serious?
16 godina
neaktivan

pa mozda se neko pojavi i kaze : JA ZnAM TO RIJESIT!!! i moje brige su gotove :D (samo da taj neko ne bude neko ko ce rec:KUPI ORIGINAL! ) :P

16 godina
neaktivan
Looka kaže...

pa mozda se neko pojavi i kaze : JA ZnAM TO RIJESIT!!! i moje brige su gotove :D (samo da taj neko ne bude neko ko ce rec:KUPI ORIGINAL! ) :P

Moraš skinut onaj cra...Šutim fix i onda new game, tada bi trebalo radit.

Why so serious?
16 godina
neaktivan

e takav sam odgovor ocekival...ajd probat cu...

16 godina

I mene isto igra oduševila, već jako jako dugo vremena nisam igrao tako dobru igru. Mogao bih reći od Assassins Creeda. Danas ju prošao po drugi puta, budući da sam se već ispraksirao prošao sam ju jako brzo, svega 5-6h igre. Kroz par dana ću ju opet prelazit jer nemam što drugo igrat :)

Fightovi su napravljeni odlično jedino me tu i tamo iritira blokiranje udaraca kad mi umjesto blocka potegne van batarang ili što već imam selektirano pa mi prekine combo. Inače, bez problema uspijevam natući na 40x combo pa i više.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesi siguran da je 40x? meni su nakon 20 onak vec mrtvi

16 godina

Naravno da jesam, doduše, u story modeu se to malo teže napravi, ali u challenge modu bez problema u 3-4 rundi :)

Jesam i jednom u story modu prešao preko 40x, nakraju prije nego se dođe kod Jokera u onom hodniku kad se ulazi u zgradu di je sa svake strane u redu puno thugsova i kad ih napadneš (ako mirno prolaziš ništa ti ne naprave) onda slijedi masovni fight :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ajmo tko je prešao igru nek mi kaže što trebam napravit:misija Arkham Mansion i ona velika knjižnica gdje su oni čuvari svezani....Kud trebam ič?

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 20:41 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a znam taj dio,zapravo neznam XD neznam zato jer moj batman...zapravo,pogledaj moj post par postova iznad :(

16 godina
big_guy kaže...

Ajmo tko je prešao igru nek mi kaže što trebam napravit:misija Arkham Mansion i ona velika knjižnica gdje su oni čuvari svezani....Kud trebam ič?

Pobiti thugse i odvezat čuvare (ako sam si dobro predočio gdje si).

17 godina

HCL recenzija, pogledajte prosječnu ocjenu korisnika, ovo je strašno (u pozitivnom smislu naravno) ali mislim da Batman AA to i zaslužuje!

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

da li je tko naletio na batman arkham asylum collector edition ?

XD

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozdrav instalirao sam igricu i ne mogu igrati zbog nvidia physx jer naravno nema nvidiu nego ati???

kayser soze
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Isključi physx.
...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...
16 godina

Tko vam kriv što kupujete ATI :))

Moj PC  
1 7 hvala 0
16 godina
neaktivan

a di da ga iskljucim?

kayser soze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
maXonja kaže...

a nitko mislim da cu se ubrzo prebacit!Izlanuo se

kayser soze
16 godina
neaktivan
boxer5 kaže...

a di da ga iskljucim?

U postavkama igre imas prije nego sto pokrenes menu i onda neidi play nego options.

16 godina

Da, ali bez PhsyX patcha nema opcije za isključivanje PhysX-a ako se ne varam. Najprije se treba instalirat patch i onda se dobije opcija. Koju uopće verziju igre ima? Ako je "stara" 1.0 onda nebi trebao ništa isključivati jer i tako nema podrške za PhysX u njoj (trebalo bi probat instalirat patch na staru verziju, možda bi i na njoj radio, al opet, čemu to kad je igra puna triggera).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maXonja kaže...

Pa ATI ima bolje kartice.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
maXonja kaže...

Al igre bolje rade na nvidiji.

17 godina
neaktivan
Ige kaže...
naxeem kaže...
maXonja kaže...

Al igre bolje rade na nvidiji.

Kako koje. Svaka igra preferira ili je marginalno bolja s određenim proizvođačem (možda i puno, ali to je u većini slučajeva stvar marketinga i namjernog ograničavanja nego stvarne ili potpune prevlasti), ali izjaviti da sve igre bolje rade na nVidie je glupost nulte kategorije.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.9.2009 15:48 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

a di mogu skinuti ta patch?

kayser soze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

evo nasao sam patch i nije mi trebalo bas to s googlom jer sam mislio da netko ima link i objasnjenje!Osmijeh

kayser soze
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pobijedio sam jokera i šta sad ?jel to zadnja misija ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hanter kaže...

Pobijedio sam jokera i šta sad ?jel to zadnja misija ?

Jest, ali mozes se vratiti i skupljati trophy od riddle-a :D

“Let’s put a smile on that face!” xfire - gabrielgraysylar
16 godina
neaktivan

A ja kroz cijelu igru čekam kad će se radnja prebaciti u Gotham...Smijeh Nakon što sam pobijedio Jokera pojavi se ona scena dok batman priča sa gordonom i odleti prema gothamu i ja sam već mislio evo sad napokon idem malo u gotham...pa se pojave creditsi a meni ništa nije jasno hhehehe.A jel dobijem nešto kad skupim sve trophye ?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice