Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 211.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
16 godina
protjeran

Postoji li neki dobri batman arkham asylum full rip i da su svi videi na broju-Ne trazim link

I live to die another day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zapeo sam na jednoj misiji..toliko me pocelo zivcirati..to nije normalno al sve u ssemu grafika..je good..igra good..Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum
Ako misliš za pc, ima. Ja igram upravo takvu verziju. Lako ces nac na stranici s brodićem.
Welcome to Liberty City
15 godina
neaktivan
sovac_ri kaže...
Ako misliš za pc, ima. Ja igram upravo takvu verziju. Lako ces nac na stranici s brodićem.

da na pc-u..igra...al stvarno nemrem prec..

16 godina
protjeran
sovac_ri kaže...

jeli radi sve kako treba koliko ima GB-a?

Imam ja freemanov full rip ali tamo falu animacije

15 godina
neaktivan
SUPER :) kaže...
sovac_ri kaže...

mislim da ima 6 i pol gb...igra..

meni radi..sve super..na high detalje

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 20:44 (Tommy_123).
16 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
SUPER :) kaže...
sovac_ri kaže...

mislim da ima 6 i pol gb...igra..

meni radi..sve super..na high detalje

Onda to i nije neki dobar rip cijela normalna igra ima 7.9GB

15 godina
neaktivan
šta ne razmišljate ljudi! Jeste se sjetili da je 6.5 gb verzija možda u .rar-u ili .iso? Ja imam verziju od 7 i nesto gb. Snimio sma na 2 obicna dvda jer mi przilica nezna przit al (zna citat) dl-dvde.
Welcome to Liberty City
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja mora da sam osoba sa specificnim ukusom , jer kako svi tako hvale ovu igru to mi nije jasno? Istina da je igra ljepo napravljena , pa cak i predstavlja malo osvijezenje sto se tice zanra koji danas prevladava(fps-ratni) ali brate mili igra koja se 95% vremena svodi na neko glupavo suljane (obicno ventilacijama:(... ) , i skakanje po jos glupljim gargoilima ,dok ostatak vremena je nekakva akcija (stiskanje tipki misa kao manijak i jos kojeg dugmeta za automatsko izvodenje combo udaraca),mislim neznam?! A koliko sam skuzio, upravo to sto se meni u igri  ne svida drugima predstavlja nesto genijalno. Docim meni to sve djeluje kao neka arkadica za djecu gdje usput skupljas neka govanca kako bi rijesio nekakve zagonetke. Nije me se dojmila igra ni najmanje , moje skromno misljenje.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vombat kaže...

Ja mora da sam osoba sa specificnim ukusom , jer kako svi tako hvale ovu igru to mi nije jasno? Istina da je igra ljepo napravljena , pa cak i predstavlja malo osvijezenje sto se tice zanra koji danas prevladava(fps-ratni) ali brate mili igra koja se 95% vremena svodi na neko glupavo suljane (obicno ventilacijama:(... ) , i skakanje po jos glupljim gargoilima ,dok ostatak vremena je nekakva akcija (stiskanje tipki misa kao manijak i jos kojeg dugmeta za automatsko izvodenje combo udaraca),mislim neznam?! A koliko sam skuzio, upravo to sto se meni u igri  ne svida drugima predstavlja nesto genijalno. Docim meni to sve djeluje kao neka arkadica za djecu gdje usput skupljas neka govanca kako bi rijesio nekakve zagonetke. Nije me se dojmila igra ni najmanje , moje skromno misljenje.

Pa, iskreno, sve ovisi u odnosu na igre koje ti hvalis. Mozes li nabrojati par igara koje su ti vrh vrhova? Evo tri-cetiri igre su dosta...

I have got no money, I have got no power, I have got no fame... I have my strong beliefs...
15 godina
odjavljen

Dobra priča, ugođaj u igri, atmosfera, animacije, level dizajn, to su stvari po kojima je AA dobar. Ako te te stvari nezanimaju u jednoj igri, onda za tebe nisu ni igre.

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians - By James Gastovski ]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Weky kaže...

Dobra priča, ugođaj u igri, atmosfera, animacije, level dizajn, to su stvari po kojima je AA dobar. Ako te te stvari nezanimaju u jednoj igri, onda za tebe nisu ni igre.

Upravo to, igra ima tako dobro odrađene likove i scene da nekad pomislis da si u filmu...

Meni mnogo igara ne sjedne bas, ali Batmana sam sa odusevljenjem igrao.

A i vjerovatno covjek nije pogledao Dark Knight bar 5 puta (ja sam najmanje 20) Smijeh

Al ne mozemo svi imat ista misljenja, tako npr. po meni bi bila glupost da Starcraft 2 proglase igrom godine za PC pored Mass effecta 2 i Assassins Creda 2, al to je vec druga prica...

16 godina
neaktivan

Pa ja osobno najvise volim ratne fps igre , kao i svi ponajprije call of duty ali i ovaj battlefield bc2 me odusevio.Medutim igru koju sam instalirao onak da cisto vidim kako taj koncept djeluje-Call of Juarez Bound In Blood je i danas igra koje se jako rado sijecam i moram priznati da ju smatram najzabavnijom igrom koju sam igrao , u svakom pogledu! I za batmana nisam rekao da neizgleda dobro ,dapace , ali jos jedan problem koji sam zaboravio spomenuti jest upravo taj u njegovom izgledu ,pretaman je , bilo da si vani ili unutra non-stop mrak i tamne boje ,kako su jednom u bug-u napisali za Gears of War-u igri kao da nepostoji boja osim sive i njezinih nijansi. Tako mi je i u batmanu,samo s crnom bojom. Dok oni koji su igrali Juareza znaju da se tamo vecina radnje odvija vani ,u preljepoj prirodi , ja sam valjda takav da kada igram igru zelim da se osijecam ugodno i opusteno ,a ne da me zaboli glava.

0 0 hvala 0
16 godina

A jbg, mogao si pretpostaviti da je igra u mraku, mislim ono kad si vidio batmana da mlati papke usred bijela dana Smijeh

Meni je COD nekad bio zanimljiv, al otkad je poceo izlazit svake godine ohladio sam...

Nije izasao ni ovaj predviđen za ovu godinu, a oni vec reklamiraju onaj za narednu, a svaki je skoro isti...

PS: ovu igru sa mog avatara nemoj ni probat ako vec nisi, jer sadrzi sve "siptome" koje ti ne volis Namigiva

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ma ok , al mogli su ipak malo svjetla staviti. A sto se tice metro 2033 to sam instalirao i obrisao nakod 10-15 min igranja. Jedan od razloga je upravo taj sto je takoder mracno ,jos gore od batmana , a i zbog jos par razloga mi ni ta nije sjela....

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
sovac_ri kaže...
šta ne razmišljate ljudi! Jeste se sjetili da je 6.5 gb verzija možda u .rar-u ili .iso? Ja imam verziju od 7 i nesto gb. Snimio sma na 2 obicna dvda jer mi przilica nezna przit al (zna citat) dl-dvde.

reloaded sa 98 rar filova koji tvore jedan iso file ima 7.9

15 godina

kako se sejva ? Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
john_ryder kaže...

kako se sejva ? Plač

Autosave.

ma da
16 godina
protjeran

upravo kupio na steamu goty edition za 17 eurica..  Cool

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Stao sam na ovoj misiji, ne mogu da grapple-am onu gore ventilacijsku cijev. Sta da radim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Stao sam na ovoj misiji, ne mogu da grapple-am onu gore ventilacijsku cijev. Sta da radim?

Los crack stari moj ;-) Probaj bolji...

I am Jack's soft, narcosynthesized consciousness...
17 godina

fulo temu {#}

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 20:05 (R4zOR229).
16 godina
neaktivan

Nabavio sam original ključ za igru i skinuo je preko torrenta da ne moram glumiti engleza,ali prilikom instalacije me ne traži da unesem ključ nego kad pokrenem igru mi kaže da nije original CD,što se može riješiti crackanjem igre što ja naravno ne želim. Dakle,kako da unesem ključ? Ili savjet gdje da skinem igru?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 15:49 (Arabarran).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja mislim da je problem u tome što je cd key iskorišten ili nije toćan pazi kako si napisao i ako ti je netko dao cd key (prodao) prevario te

16 godina
neaktivan
oo7 kaže...

ja mislim da je problem u tome što je cd key iskorišten ili nije toćan pazi kako si napisao i ako ti je netko dao cd key (prodao) prevario te

Ne,stvar je u tome da me nigdje ne traži ključ kod istalacije.

15 godina

Ok sorry ak sam u krivu nego jel bi mi ko prodo igru

14 godina
neaktivan

Prešo sam cjelu igru (arkham asylum) ono kad ubijem jokera na kraju..

Ali meni piše da mi je 63 posto igre pređeno... ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To je zato što nisi tražio tajne "secretse" i rješavao one Riddlerove zagonetke ( koje su stvarno vrhunske ).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 9:42 (thuglife).
16 godina
DuMe kaže...

Prešo sam cjelu igru (arkham asylum) ono kad ubijem jokera na kraju..

Ali meni piše da mi je 63 posto igre pređeno... ??

hvala na spoilu -.-'

One shot one kill, no cheat just skill :D
16 godina
neaktivan
Dume,baš si konjina!!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice