Nekužim zašto govorite da je igra kratka. Ja sam na 30% a igram već dosta. Sad sam skinuo one doktore iz kaveza i ni na jedan bug još nisam naišao.
Naići ćeš na probleme, ne brini ;)
Govorimo da je kratka jer je kratka, lol :D
Ja sam ju završio u 3 dana umjerenog igranja.
Btw, challenge mod je interesantan za odigrat. Sad si sa njim kratim vrijeme budući da i tak nema niti jedna druga igra za odigrati, a da bi valjala.
Naići ćeš na probleme, ne brini ;)
Govorimo da je kratka jer je kratka, lol :D
Ja sam ju završio u 3 dana umjerenog igranja.
Btw, challenge mod je interesantan za odigrat. Sad si sa njim kratim vrijeme budući da i tak nema niti jedna druga igra za odigrati, a da bi valjala.
agree
Steta sto nema za pc s jokerom challenge. Gledao sam na youtube-u izgleda odlicno, mozda bude s nekim patchom.
Kaj sam ja ćorav ili je ovaj forum preretardiran? Mislim da je ovo drugo...
GDJE SU NESTALI MOJI POSTOVI VEZANI UZ OVU TEMU?!?!?!?
Možda su ti poruke imale veze s piratstvom? Znam da je naxeem brisao sve poruke koje su imale imalo doticaja s piratstvom.
P.S. Smanji doživljaj.
Možda su ti poruke imale veze s piratstvom? Znam da je naxeem brisao sve poruke koje su imale imalo doticaja s piratstvom.
P.S. Smanji doživljaj.
A gle, možete obrisati ogroman dio teme jer igra još nije izašla, a ovdje svi igraju s leakanom verzijom.
P.S. Smanji doživljaj.
A gle, možete obrisati ogroman dio teme jer igra još nije izašla, a ovdje svi igraju s leakanom verzijom.
Samo što se taj ogromni dio nije hvalio kako je našao fix za triggere, niti su davali savjete za crackiranje, a bome i nisu pitali kako rješiti određene probleme s crackanom verzijom. Nismo mi ovdje moralna policija, tj. brišemo samo ono što se DIREKTNO protivi pravilima foruma.
EDIT: Dosta offtopica. I sam sam zaslužio karton
Malo dobrih vijesti.
http://defaultprime.com/2009/09/09/batman-arkham-asylum-dlc-hitting-all-platforms/
baš mi je palo na pamet nešto u vezi "games for windows" accounta. mislim da znam odgovor, al ipak za svaki slučaj.
uglavnom nisam već 100 godina kupio oriđiđi pa me zanima dal baš moramo imat account ili možemo zdravo seljački igrat SP bez njega?
jer čuo sam masu stvari, tipa da moraš imat accout ak očeš igrat sp i ak očeš sejvat itd, što nema smisla jer gfwl ionak ne podržava hrvatsku, pa pitam da ne bi bilo
stavio sam to ovdje jer se konkretno tiče Bat: AA
dal netko znade kada izlazi RELOADED verzija?
Pa kad izađe original, možda dan poslije...
baš mi je palo na pamet nešto u vezi "games for windows" accounta. mislim da znam odgovor, al ipak za svaki slučaj.
uglavnom nisam već 100 godina kupio oriđiđi pa me zanima dal baš moramo imat account ili možemo zdravo seljački igrat SP bez njega?
jer čuo sam masu stvari, tipa da moraš imat accout ak očeš igrat sp i ak očeš sejvat itd, što nema smisla jer gfwl ionak ne podržava hrvatsku, pa pitam da ne bi bilo
Jednostavno napraviš offline profile...
Jednostavno napraviš offline profile...
fala, to sam htio čut
moze li tko napisati mali review gdje su sve stvarcice koje batman koristi?
uz slike mjesta i pozicija na mapi :D
cisto onako kao review...
Nisam jos ni dobio paket originala ali samo da znam
500 kuna je cijena igrice?
strasno...
Imaš 8 itema:
Batarang - oružje koje bacaš na neprijatelje u obliku šišmiša
Explosive Spray- nasprejaš nestabilni zid i onda ga uništiš. Sprej dobivaš natrag kad aktiviraš exploziv, a najviše možeš nasprejati 3 površine odjednom(po defaultu, mislim da ima nadogradnja za to)
BatClaw - Čupaš šahtove na ventilacijskim otvorima do kojih ne možeš doprijeti i sl. Kasnije dobivaš ultrabatclaw s kojim čupaš zidove.
MultiBatarang(moraš ga kupiti) - Na početku imaš 2 bataranga odjednom za bacati, ima nadogradnja za 3 bataranga odjednom. Mora se reloadati nakon što baciš batarange, nije dugo za čekati.
Cryphtografic Sequencer- hakiraš da bi otvorio vrata
Sonic Batarang - isto neki batarang, ne koristim ga baš, mora se dugo reloadati. Mislim da ometa frekvenciju valova zatvorenicima koji te napadaju.
Remote Control Batarang - Batarang koji možeš kontrolirati. Mora se reloadati.
Line Launcher - pucaš uže da možeš doći preko neke provalije ili ako je tlo neke prostorije obavijeno štetnim plinom, a ti si na višoj poziciji, onda s ovim dođeš na drugu stranu prostorije.
Ispravka bilo je na 38% i evo kako je izgledalo
http://www.imagesforme.com/show.php/677327_batman.jpg
Medjutim evo sad prodje :), prebaci na slijedeci film kada batmenena sprovode u zatvor i ide dalje :D
ista stvar sada i meni. na 38%
malo sam sačeko i sad ide dalje
Mislim da sam došao do kraja ove verzije. Bio sam kod opnog teletabisa u kanalizaciji i dem riješit ivy. uđem u zgradu nemogu dalje. nešto kao nevidljivi zid i neće dalje.jel to to?
Mislim da sam došao do kraja ove verzije. Bio sam kod opnog teletabisa u kanalizaciji i dem riješit ivy. uđem u zgradu nemogu dalje. nešto kao nevidljivi zid i neće dalje.jel to to?
Zapeo si na trigeru. Ja uđem u prostoriju gdje bi trebala biti Ivy, ali prostorija je prazna, doslovno, nema niti zida, niti poda, Batman padne i umre. Svi zapnu negdje.
muahahahahha. koji zajeb.jel postoji save poslje te ivy na nastavim poslje toga
savegame za ivy http://www.megaupload.com/?d=YT0SSCY6
Na game.co.uk Batman se prodaje za 200tinjak kuna, na Steamu je 49 eura. To je blize 400 kuna nego 500.
Ja sam igru jucer skinuo i na 1. levelu sam vec zapeo. Uglavnom neznam dal sam ja glup ili je to bug ali kad dodem do onog dijela di je onaj kao neki otrov i moram skocit i kao glide ic, ali ja kad stisnem space on ne leti vec samo nekako trza nekuzim?
Ja sam igru jucer skinuo i na 1. levelu sam vec zapeo. Uglavnom neznam dal sam ja glup ili je to bug ali kad dodem do onog dijela di je onaj kao neki otrov i moram skocit i kao glide ic, ali ja kad stisnem space on ne leti vec samo nekako trza nekuzim?
ponekad nebi trebao bit lijen i procitat stranicu, dve ispred.
To je bug, iako meni nije jasno, ja se zaletim "glidam" 2 sec i pustim space i on sleti blizu platforme.
Nakon toga kad pobjegnem iz otrova me baci tamo di sam trebao sletit
ja sam zapeo na 9% dode onaj boss s otrovima di mu cijevi moram iskopcat iz vrata,kad ga ubijem skrši mi se igrica probo s drugim crackom i opet neide
p.s. ako tko zna kak to riješit nek napise slobodno :)
Za sve koje čekaju RELOADED verziju, ljudi navalite jer je izašla
Kao i uvijek SS-e ćete dobiti sutra
Ovako... skinuo sam Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive-TL i sve radi perfektno, ali jednino me zanimalo dali se može fizika kako uključiti u igri... ili da možda ponovno skinem sada najnoviju RELOADED verziju?
Nije istina... ne trebaš deinstalirat demo... sigurno si skinuo ovu verziju Batman.Arkham.Asylum.READNFO.Direct2Drive-TL... uglavnom trebaš BatmanArkhamAsylum.SetUp onu datoteku stavit tamo da ti bude zajedno s onih 5 data ili koliko i onda pokreneš. Nakon toga će ti se samo extractat i nakon toga će započet instalacija... meni sve radi za 5
Ako ima netko savegamer sa 20% neka se javi na pm,svoj sam izgubio sa oonim savegame problemom.
Evo izasla reloaded :D
jel govorite na Releaselog? jer linkovi su nestali :S
ako RELOAD ima na nekom torrentu ili na nečemu što VALJA, slobodno javite :)
Hvala unaprijed ! ;)
sačuvao sam save od leakane verzije.šta mislite oće radit sad kad kupim original
sačuvao sam save od leakane verzije.šta mislite oće radit sad kad kupim original
Priča se ova Reloadedov-a verzija (koja navodno savršeno radi) počne zezati i pojavljivaju se problemi (koji su specifični starijim verzijama igre) kada se učita save file od ove starije verzije. Neznam koliko je to istina - ali priča se da problemi koji su u igri se odražavaju i na save file.
Ali naravno ništa te ne košta da isprobaš na originalu.