Batman: Arkham Asylum

poruka: 706
|
čitano: 213.312
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
17 godina
neaktivan

Prestanite spoilati za igru koja još nije ni u prodaji. Od sad lete kartoni i za to!

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Batman: Arkham Asylum

I ja sam install igru, meni se upce ne cini da je igra kratka, tek sam na 11% a sati su letili ko ludi, svaka pohvala za igru dosad najbolja u tekucoj godini.

podrav iz MOSTARA (nije reklama za cigare) :)
16 godina
neaktivan

mislim stvarno nije uredu od eidosa da nas hebe tak.

prvo odgode pc verziju za 20dana! tri put sam pojeo nokte dok čekam vražiji dan izlaska. kao zbog fizike, ok super, bit će zakon.

koja je sad novost pitate?

e pa na službenom bat:AA forumu ispalo da sama igra nema physx opciju pod konfiguracijom, nego moraš skinuti patch od 270mb+.

sad se ja pitam pa zašto pobogu niste izbacili igru kad je i trebala izaći?! ionako naknadno moramo skidat patch *rolls eyes*

ok, što je tu je.....

tek sad se javlja problem.

patch se skida sa windows live portala! gdje je problem? to što hebena hrvatska nije podržana. -.-

ok, pojavit će se i na drugim mjestima, ali to bi moglo potrajati još danima! kod nas službeno dolazi 18. dan simo tamo, znači do 20. je tu.

ako do tada ne nađem patch za skinuti drugdje osim preko microsofta, stvarno razmišljam o tome da odustanem od kupnje i da ga skinem ko kujan lol

*sigh*

UPDATE: ispada da se patch može skinuti ovdje *pray*

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.9.2009 16:18 (Nobles).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e ljudi danas sam skinuo igru,uđem u igru i piše mi onaj windows live,ja se sing  in,i piše mi kao da nisam sing in i da necu moc saveat,al gore mi piše da sam normalno prijavljen..jel ima neko kakvo rješenje?molimm vass

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ljudi pomagajte zapeo sam na 19% na drugoj borbi protiv Scarecrowa, odnosno ne zeli mi se popest na zid kod ona dva kotaca!?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 18:23 (Nomad).
17 godina
neaktivan

Posto sam zapeo na gore navedenom odlucio sam krenuti od prijasnjeg sava ali opet kad dodem do(vidi sliku) opet se nece popest!

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 21:13 (Nomad).
16 godina

Jbg, bad luck.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maXonja kaže...

Jbg, bad luck.

mislis, jbga, pirat verzija :p

potpis :D
17 godina

Tu sam i ja zapeo...

16 godina
neaktivan

stalno visim na official forumu i rulja ima gro problema sa retail verzijom. kod nekih se čak javljaju triggeri kao u piratskim verzijama Iznenađen

plus naravno klasični problemi sa "live" update-om, čudno rušenje, a konfiguracija dobra itd.

uglavnom kak je igra izašla 15. samo se otvaraju teme tipa "ne radi mi ovo, ne radi mi ono" Neodlučan

zvao danas algoritam i vele igra stiže najvjerojatnije tek slijedeći tjedan Viče

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hmm treba vidim cekat patch...Bit ce potreban vidim da dosta ljudi imaju problema i sa originalnim igrama...

16 godina
neaktivan

E ja baš nemam sreće....igra se ruši nakon što joker i batman izađu iz lifta....ilitiga blue screen nv4_disp.dll ..... mislio sam da su ovaj problem iz nvidije davno riješili al izgleda da se i dalje događa ovaj boring infiinte loop....

patch nije pomogao. novi driveri nisu pomogli.

mislim da ću pričekat mjesec dana da izađe još koji update za igru jer kao što vidim mnogo ljudi ima problema sa igrom i ne želim se nanervirati radi glupih bugova pa nek se za mjesec dana sve malo stabilizira i bit će ugodnije igrat. ((:

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

A bogme, veselje pocinje veceras za ljude koji su je kupili.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
White_Insane kaže...

E ja baš nemam sreće....igra se ruši nakon što joker i batman izađu iz lifta....ilitiga blue screen nv4_disp.dll ..... mislio sam da su ovaj problem iz nvidije davno riješili al izgleda da se i dalje događa ovaj boring infiinte loop....

mislim da ću pričekat mjesec dana da izađe još koji update za igru jer kao što vidim mnogo ljudi ima problema sa igrom i ne želim se nanervirati radi glupih bugova pa nek se za mjesec dana sve malo stabilizira i bit će ugodnije igrat. ((:

Pircas o originalu ili?

necu se ni sjetit Stalkera CS i njegovih svaki dan 2xpatch

potpis :D
16 godina
neaktivan

odoh u algoritam po svoj primjerak, nadam se da ne bude problema *pray*

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hacker-ri kaže...
White_Insane kaže...

Pircas o originalu ili?

original nažalost...

sad mi je žao što nisam skinuo pirat pa da vidim dal radi pirat dobro al eto šta je tu je...kako god okrenem ne namjeravam stavljat drugi os da bi radio nema teorije.

kupim dve igre ovaj mjesec i nijedna ne radi boze moj peh da ne moze bit veci....druga igra je RE5...ah

16 godina
neaktivan
White_Insane kaže...
Hacker-ri kaže...
White_Insane kaže...

Pircas o originalu ili?

original nažalost...

sad mi je žao što nisam skinuo pirat pa da vidim dal radi pirat dobro al eto šta je tu je...kako god okrenem ne namjeravam stavljat drugi os da bi radio nema teorije.

kupim dve igre ovaj mjesec i nijedna ne radi boze moj peh da ne moze bit veci....druga igra je RE5...ah

Ma ne pricaj gluposti.

Skinuo sam igru sa Steama, uredno igrao od 5 popodne u komadu (sad je 6 ujutro, pa si razmisljaj koliko dugo je igra upaljena) - niti ne jedan jedini bug nisam naletio, a isto tako niti dvoje kolega koji su u isto vrijeme igrali svoje kopije.

Kupite original ili cekajte bolje crackove, ali ne sirite dezinformacije.

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Ma ne pricaj gluposti.

Skinuo sam igru sa Steama, uredno igrao od 5 popodne u komadu (sad je 6 ujutro, pa si razmisljaj koliko dugo je igra upaljena) - niti ne jedan jedini bug nisam naletio, a isto tako niti dvoje kolega koji su u isto vrijeme igrali svoje kopije.

Kupite original ili cekajte bolje crackove, ali ne sirite dezinformacije.

ja naprosto volim kad se ovako netko pametan javi i ne zna o cemu prica...

ovako da je pirat imao bi triggere koji bi samo rusili igru ili bis dosao do nekog dijela u igri i nebis mogao nastaviti dalje...

a to sto ja imam problema sa nvidijinim driverima ocito nema nikakve veze sa samom igrom jer mi nije jedina igra u kojoj mi znameniti nv4_disp.dll radi sranja, ako bolje pogledaš moj originalan post potužio sam se upravo na taj problem nvidije a ne same igre općenito.

p.s. isprobao sam igru kod susjeda i njemu radi kako spada al nema nvidiju već ati, što opet dolazi do zaključka da je problem drivera kao što sam i rekao. Drugi put odspavaj malo i kad budes hladnije glave mozda odmah shvatiš što je pjesnik htio reći sa svojom porukom.

16 godina
neaktivan
White_Insane kaže...

ja naprosto volim kad se ovako netko pametan javi i ne zna o cemu prica...

ovako da je pirat imao bi triggere koji bi samo rusili igru ili bis dosao do nekog dijela u igri i nebis mogao nastaviti dalje...

a to sto ja imam problema sa nvidijinim driverima ocito nema nikakve veze sa samom igrom jer mi nije jedina igra u kojoj mi znameniti nv4_disp.dll radi sranja, ako bolje pogledaš moj originalan post potužio sam se upravo na taj problem nvidije a ne same igre općenito.

p.s. isprobao sam igru kod susjeda i njemu radi kako spada al nema nvidiju već ati, što opet dolazi do zaključka da je problem drivera kao što sam i rekao. Drugi put odspavaj malo i kad budes hladnije glave mozda odmah shvatiš što je pjesnik htio reći sa svojom porukom.

GeForce 8800 GT, radi ko pupica.

Ugasi Physix, meni je to radilo probleme na Mass Effectu.

17 godina
neaktivan

Meni Nvidia ne radi nikakve probleme, a PhysX izgleda fenomenalno.

Jedino se javlja problem sa glide-anjem zbog anti piratskih kopija, što se na žalost zna dogoditi i u originalnoj verziji - doći će nekakav patch za to nadam se ili barem crack Namigiva

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja pak imam broblem u Arkham Mansion il kak se već piše, trebam sapasit dr. young te prebijem trojicu jednog sa oružjem te druga dva, te trebam otić gore u ventilaciju ali jednostavno neće.

Kako da se popnem gore ?? Kako da se popnem gore ??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kupio preko steama...Sad sam na borbi sa Jokerom (nisam baš sve ridlerove zagonetke riješavao i previše se mucio s njima doduše ali sam zato igro u jednom dahu, ne moz prestatSmijeh). Prvo sam imo odbojnost prema igri jer je to neki tamo tip u tajcama, a i od superheroja batman mi je najsmiješniji. No procitao dobre reviewe odigrao demo koji mi se dopao zbog lakoce kretanja, odlicne kamere i fluidnosti borbe i reko ajde. Igra je odlicna. Super zabavna. Nijedan bug nisam vidio. Svakako jedno veliko pozitivno iznenađnje. Borbe su fun, ideš okolo i pereš, pa kasnije malo taktike, pa oni njegovi gadgeti. Ja sam se baš ugodno iznenadio ovom igrom. Preporuke!

Jedino mi STEAM više ide naku**c sa svojim cijenama $ = €...50€ za digitalnu distribuciju igre je stvarno previše, koliko se god meni ta digitalna distribucija i taj koncept sviđao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 10:45 (mislav_01).
16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

GeForce 8800 GT, radi ko pupica.

Ugasi Physix, meni je to radilo probleme na Mass Effectu.

nemam pojma već sam sve isprobao....jedino nisam probao druge windowse...neš me j... u dupe

btw. GTX275

17 godina
neaktivan
Cemu Steam kad D2D i GAME nude sve uvijek u pola cijene. Funta je 8.2 x 25 = 205 a Steam trazi 365kn.
Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
neaktivan

Ma ne znam...Tu imam vec par desetaka naslova pa nekak to koristim. Navika valjda. No svejedno bi mogli malo te cijene za nas u Europi korigirat Osmijeh

16 godina

Evo, ja prošao igru po drugi puta, sada ovu "novu" verziju 1.1 sa PhsyX patchem i nisam imao ama baš nikakvih problema.

17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Ma ne znam...Tu imam vec par desetaka naslova pa nekak to koristim. Navika valjda. No svejedno bi mogli malo te cijene za nas u Europi korigirat Osmijeh

A da sam ne znam kako vezan za Steam, ne vidim razlog plaćati njima skoro duplo... :D

16 godina
neaktivan
AMD boy kaže...

Ja pak imam broblem u Arkham Mansion il kak se već piše, trebam sapasit dr. young te prebijem trojicu jednog sa oružjem te druga dva, te trebam otić gore u ventilaciju ali jednostavno neće.

Ja imam isti problem,meni se čak ni ne prikaže prekriženo FPlač

Molio bih rješenje na PM.Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 16:33 (big_guy).
17 godina

Pa na steamu treba cekati akcije kad dobijes igru za 50 ili 75 % cijene. Ne mora se odmah cim izade igra igrati, fala Bogu ima puno igrara koje su dobre u zadnje dvije godine koje nisam stigao odigrati... Inace kupio sam oko 90 igara preko steama i to vecinu na takvim akcijama jedino prije dok su jos bili dolari nisam gledao je li akcija ili ne jer je bilo dosta jeftino...

Bolje biti bez one stvari nego bez srece!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Nego, što se Batmana tiče, kakvi su dojmovi vas koji imate originalnu verziju (?), jer čitao sam da su ove krekane pune triggera pa vjerujem da se objektivni review može dati samo sa originalom...

Uf :-D :-D :-D

Ovako... dva dana drobim vec po cijelu noc... ali onako, natenane, bez trcanja. Uzivam u igri.

I tek sam na 70%... to me cudi iz dana u dan, igram preko 14 sati, i na 70% sam....

Izgleda predivno. Ima polisha na najsitnijim stvarima (npr. kroz igru se odijelo unistava, plast se razderava, etc), Arkham Island je OGROMAN i ne mogu se nacuditi koliko contenta postoji u toj igri. Linearna je u smislu radnje, ali si vise manje slobodan istrazivati naokolo kako ti pukne. Gadgeti nisu stancani svi na istu kopiju, nego je svaki originalan i koristan na svoj nacin.

Combat... o boze... freeflow combat sam se naucio voljeti u Path of Neo, ali ovdje tako bijesno ispoliran da sam ulijetao u fajte sa po 12ak miniona, umjesto predatorskog pristupa, samo zato jer je nevjerojatan gust nabiti nekih 40+ combo.

Uz pomoc jednog supervillaina, postoji set levela koji odmice od normale, i to daje fenomenalan break cijeloj igri - ostavljam bez detalja da ne spoilam za ostale.

Soundtrack je fenomenalan, pogotovu kad pocne combat... vidi se da su uzeli filmove za primjer, jer se tema 'osjeti'...

Svaki level ima fenomenalan artstyle, moj favorit je jos uvijek Intensive Care, odnosno isti onaj iz Demoa - tamo se najbolje vidi i osjeti taj industrial/gothic stih koji je Tim Burton tako fenomenalno prikazao u svojem prvom Batmanu.

Jedina zamjerka su ponekad prebijesno teski bossevi - na Baneu sam izgubio 40 minuta.

Preporuka, ako nemate namjeru utrenirati freeflow combat do savrsenstva - NEMOJTE igrati na Hard.

Po meni, ocekivao sam da ce skinuti Deus Ex s trona, i skoro je uspjela u tome - nije to isti stil igre. Ali se definitivno uguzila na prvo mjesto igara svih vremena, rame uz rame s Deus Ex-om, System Shockom i jos par naslova....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 19:30 (Deus ex machina).

3 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Batman Arkham Asylum
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice