Kako se koristi onaj frequency gadget?
Samo da znate, Riddlerove zagonetke lakše rješite, ako ste pokupili kartu u Wardenovom uredu, jer su vam postavljeni upitnici gdje su oni trofeji i zubala. Ne znam za prave zagonetke.
Kako se koristi onaj frequency gadget?
Samo da znate, Riddlerove zagonetke lakše rješite, ako ste pokupili kartu u Wardenovom uredu, jer su vam postavljeni upitnici gdje su oni trofeji i zubala. Ne znam za prave zagonetke.
Samo naciljas na neprijatelja da dobijes frekvenciju i onda bacis negdje gdje hoces da dodje, zamku stogod.
hehe ima vise karti, neke se ne mogu otljucati do samog kraja igre, tako da ste vecinu vremena prepusteni sebi malo razmisljanju. (naglasavam jako malo, jer stvarno zagonetke nisu teske)
Karta ti za sve kaze gdje je, samo sto je na tebi da uslikas i nadjes s koje pozicije spojiti tocku s upitnikom ;D
Samo naciljas na neprijatelja da dobijes frekvenciju i onda bacis negdje gdje hoces da dodje, zamku stogod.
hehe ima vise karti, neke se ne mogu otljucati do samog kraja igre, tako da ste vecinu vremena prepusteni sebi malo razmisljanju. (naglasavam jako malo, jer stvarno zagonetke nisu teske)
Karta ti za sve kaze gdje je, samo sto je na tebi da uslikas i nadjes s koje pozicije spojiti tocku s upitnikom ;D
Ne kužim ovo s frekvencijom. Sad sam oslobodio onog starog i dao mi je neku karticu, Batman ju je stavio u svoj uređaj, šta dalje?
Ne kužim ovo s frekvencijom. Sad sam oslobodio onog starog i dao mi je neku karticu, Batman ju je stavio u svoj uređaj, šta dalje?
aha na taj mislis, ja sam mislio da govoris o sonic batarangu jer hvata frekvenciju ogrlice od neprijatelja hehe
Pa to ti je lagano moras dobiti sinusoidu da ti bude od ruba do ruba i da ti svijetli zeleno taj mali zaslon. Imas dva gumba s lijevim upravljas s A i D, a s desnim s left i right strelicom. Uglavnom otvori tab i na waynetech i tamo imas kontrole koje se koriste za taj frequencer.
Nisam čitao sve postove, al da pitam: Kakva je Physics podrška? Jeli oduzima ista perfomansi? Što se u igri sve simulira pomoću Physicsa?
Nisam čitao sve postove, al da pitam: Kakva je Physics podrška? Jeli oduzima ista perfomansi? Što se u igri sve simulira pomoću Physicsa?
Oduzima performanse(igrao sam demo s Physxom i ovo bez Physxa, igra je bez Physxa puuno brža, bar po meni), u ovoj leakanoj verziji je disablean. Physx omogućava dim zbog kojeg ne vidiš neprijatelje i neke čestice(prah, pretpostavljam) kako lete po zraku. Mislim da je to sve. Grafika izgleda odlično i bez njega, nemoj se brinuti.
@Sylar: Linija mora čim više vijugati ili biti ravna?
Oduzima performanse(igrao sam demo s Physxom i ovo bez Physxa, igra je bez Physxa puuno brža, bar po meni), u ovoj leakanoj verziji je disablean. Physx omogućava dim zbog kojeg ne vidiš neprijatelje i neke čestice(prah, pretpostavljam) kako lete po zraku. Mislim da je to sve. Grafika izgleda odlično i bez njega, nemoj se brinuti.
@Sylar: Linija mora čim više vijugati ili biti ravna?
vijugati ^^
Se svi triggeri mogu izbjeći? Igra je odlična, nadam se da će biti nastavak i da tamo vidimo: Mr. Freezea, The Penguina, Two Facea i legendarnu Catwoman :D
Kolko vidim ti imas 9400gt, dakle nije ni čudo da trza.
Kolko vidim ti imas 9400gt, dakle nije ni čudo da trza.
Istina. Ali se primijeti da je igra brža bez Physxa.
jbg ja nemam nvidiu, ali je planu ^^
@Horagio
Yeap i ja bi volio vidjeti te likove, ako ne i sve sa character profiles u arkham asylumu :D
E ljudi da skidam ovu verziju koja je dostupna ili da čekam bolju verziju?
Ja sam skinuo ovu, jedino pazi na triggere. Sve je pitanje cracka, verzija je po meni dobra.
mene je igra trazila windows live profil. e sada kada idem ga napravit trazi me kljuc kojeg naravno nemama i napravio sam windows live offline profil.. i doso dosta daleko jedno 5 sati igranja u komadu.. kada sam izaso van igra mi se nije snimila ima tko kakvo rijesenje za to?
ne kuzim pa ovo stvarno nije problem. Igra se kod scarecrowa pretvara u platformu i imas samo drzanje space, sakrivanje od pogleda scarecrowa i povremeno koristenje grapple guna. Drugo je ako si naletio na trigger pa te zajebava hehe
Ma specijalac!Nije mi uopće palo na pamet da taj zid raznesem...Sada imam jedan čudan problem.Trebam naći put u Arkham Mansion kojeg i nađem ali neda mi da se popnem,čitao sam prohod za Xbox i tamo piše da je to ulaz,e sad jel za X-Box drugačije ili me je*e igra???
"With the snipers dealt with, you now just after the small task of finding a way into the mansion (the main entrance is blocked by an electrified gate inside). To get around this, grapple to the ledge just above the main entrance to find a ventilation grate in the wall; pull it off with the Batclaw then grapple inside and go through the door."
http://www.gamespot.com/features/6216207/p-13.html
a ima li tko save game file za tu misiju u k.....?? meni frajer nije snimio nista kad sam izaso iz igre da bi na kraju shvatio da mi treba game save fix..
ja bih stvarno bio krajne zahvalan jer sam bas stao na toj misiji i trazio ko budala da se popnem u taj otvor.. i frajer se nece popet.. ajde pls neko
I što ti tu nije jasno?
Potegneš se sa grapleom gore na balkon iznad ulaza, sa batclavom potegneš ventilacijski otvor i nakon toga se sa grapleom potegneš gore u taj otvor.
Ne razumiješ engleski ili? Sve ti lijepo piše...
I što ti tu nije jasno?
Potegneš se sa grapleom gore na balkon iznad ulaza, sa batclavom potegneš ventilacijski otvor i nakon toga se sa grapleom potegneš gore u taj otvor.
Ne razumiješ engleski ili? Sve ti lijepo piše...
kome ti to????
meni treba fajl jer mi nije snimio a igro sam dosta sati u komadu to mi je jedini problem.. btw.. ima bugova batman recimo tek kada dodes u cave i kada izlazis iz njega nece se svakom popest od prve... isto tako i kod ovoga..
samo neko neka posalje save file kod ulaza u mansion ili izlazak iz cavea
Post sam pisao Zdravku, ali si ti u međuvremenu replyao dok sam ja pisao pa je moj post došao nakon tvojega...
Počela je škola, moram biti dolje u 10. Sad neću moći Batmana igrati kako spada. Ta igra stvarno zaslužuje da ju se igra cijeli dan. Jedva čekam da dobijem trostruki batarang. Da nisam imao ovaj dvostruki, morao bih restartati od zadnjeg checkpointa. Eov da opišem: Bila je ekipa s puškama i ja sam ih morao ubiti, par sam ih skinuo bez problema, ali nisam uspio brzo pobjeći do onih kipova pa mi je ostalo malo zdravlja, a ostala su 3, koja se nisu htjela maknuti jedan od drugog. Uglavnom, pogodio sam 2 s multibatarangom(dvostruki batarang), oni su se onesvjestili, a trećeg sam srušio s glide kickom. Jednog sam dokrajčio na podu, a dva sa šakama. Taktika je jako važna u ovoj igri.
Yeap ova igra ima puno elemenata od stealtha, akcije, taktike, humora,... Sve to ukomponirano u jednu igru je fantasticno.
Igra me je natjerala da obnovim gradivo u filmskoj industriji. Ne samo ova dva nova od Christophera Nolana vec one stare od Tim Burtona i seljacine Joela Schumachera.
Obnovljenim gradivom krecem u prosirenje batman canona i bacam se u stripove, who wants to follow me hehe
Obozavam kada me neka igra natjera na ovakve akcije, jednostavno fantasticno :D
Yeap ova igra ima puno elemenata od stealtha, akcije, taktike, humora,... Sve to ukomponirano u jednu igru je fantasticno.
Igra me je natjerala da obnovim gradivo u filmskoj industriji. Ne samo ova dva nova od Christophera Nolana vec one stare od Tim Burtona i seljacine Joela Schumachera.
Obnovljenim gradivom krecem u prosirenje batman canona i bacam se u stripove, who wants to follow me hehe
Obozavam kada me neka igra natjera na ovakve akcije, jednostavno fantasticno :D
Lijepo!
Znači da igra vrijedi, to i nije teško odgonetnuti bilo kome ko je probal demo.
No, kak je krenulo, Batman Arkham Asylum mogla bi postati kultna igra.
Kao prvo, tu su Batman i JoKer, ikone filmske industrije, stripova, a sada i video igara.
Batman je izabran kao najomiljeniji strip junak...
Drago mi je zbog toga (oduvjek sam više odožaval njega nego sve druge junake skupa) jer Batman rula
Još uvijek nemam cijelu igru ali demo je još instaliran :)
Moram poraditi na tome.
Batman je jedan od heroja koji se oslanja na inteligenciju, a ne na nadnaravne moći(Spider-Man, Super-Man, X-Men...)
Jedva čekam isprobati igru, od slijedećeg mjeseca je flat bit će veselja...
Možda je i kupim ako mi se svidi, vidjeo sam da igra nema multiplayer jel to istina?
btw. kad već prave igre o stripovskim junacima baš bi bilo jako da naprave igru o Bleku Stjeni xD
Ili Zagoru recimo, ili Texu :)))
pozz svima. Evo meni zaglavi na 34% :D Jednostavno u jednom hodniku mi pocne izbacivati artefakt-e i tu zablokira pa moram restartati sa ctrl+alt+del. Je li neko imao ovakav problem?
Za one koji zele igrati gamepadom a kontrole su im malo obrnute evo rijesenje.
za invertnu y osu
In the folder BMGame>Config>DefaultInput.ini change this line:
.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0" )
to this one
.Bindings=(Name="XboxTypeS_LeftY",Command="Axis aBaseY Speed=-1.0 DeadZone=0.3 | Axis aRawLHJoyUp Speed=-1.0 DeadZone=0.0" )
It works fine now.
za invertnu kameru
ndog may have already solved this, but if you've still got the right stick axis the wrong way round go to defaultinput.ini and change:
.Bindings=(Name="XboxTypeS_RightX",Command="Axis aTurn Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyRight Speed=1.0 DeadZone=0.0")
.Bindings=(Name="XboxTypeS_RightY",Command="Axis aLookup Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0")
to:
.Bindings=(Name="XboxTypeS_RightX",Command="Axis aLookup Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyRight Speed=1.0 DeadZone=0.0")
.Bindings=(Name="XboxTypeS_RightY",Command="Axis aTurn Speed=1.0 DeadZone=0.2 | Axis aRawRHJoyUp Speed=1.0 DeadZone=0.0")
Swapping the turn and lookup functions around.
Hmm, meni je isto jednom tako bacilo neke čudne artefakte no ja sam bio na oko 40% kad mi je to napravilo. Najprije sam mislio da mi je grafa previše clockana, ali nije u tome bio problem. ALT+tabao sam u windowse i nakon minutu čekanja sam se vratio i opet je radilo normalno.
Ma nemojte se muciti s leakanom verzijom jer nitko je nije do sada zavrsio, nitko nema 100% ;) Ja sam osobno zapeo na 61% :P
Ispravka bilo je na 38% i evo kako je izgledalo
http://www.imagesforme.com/show.php/677327_batman.jpg
Medjutim evo sad prodje :), prebaci na slijedeci film kada batmenena sprovode u zatvor i ide dalje :D