Ja sam jučer igrao 2h na PC gamepassu i obrisat ću.
Ne paše mi nikako. Ima i tehničkih problema s performansama, ali uopće mi ne paše ni gameplay ni taj ruski setting sa američkim dijalozima.
misliš na engleski jezik ili na američki stil dijaloga?
Voice acting je čak super naglasak... al ono, sve nešt ruska kultura, a onda čuješ "fuck me" i takve. Ne smeta me psovanje, nego mi nekak ne paše u setting.
Tipa, dođem do nekog space scientista i ponudi mi 5 točaka za diskusiju, ja odmah kliknem "leave" jer mi se ne da pričati jer uvod ionako traje sto godina i lik poslije toga veli nešt u stilu:
"Fuck me, I've talked to this guy for 10 minutes and I have no idea what he said".
Pa onda uvijek neki dijalog usred borbe, melje ovaj, melje onaj, ja stisnem nešt drugo i taj dijalog se prekine, pa ne znam šta su htjeli reći i tak. Nekak mi se čini nedorađeno.
A i sve što je malo dalje i pomiče se kao da je u manjem framerateu nakon neke udaljenosti, imam 80 FPSa, a oni leteći roboti na koje je ona baba pucala kao da su u 15 FPSa, samo oni, sve drugo je fluidno.
Isto tako i oni neki viličari.
No, znate mene, ja uvijek nađem nešt što me smeta pa neću dalje. :-)
Nije to igra za mene, ugasio sam i poslije guštao bez problema u Hi-Fi Rushu :-)
pa da, znači stil, ne volim ni ja tu pretjeranu amerikanizaciju, svaki dijalog na istu foru. Al dobro, igra mi djeluje dovoljno zanimljivo da ju sam probam, a uz gamepass opciju to je pod muss.