Assassin’s Creed Valhala

poruka: 608
|
čitano: 196.352
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Assassin’s Creed Valhala

Uh 8h sati igrao danas. Priču nisam takao haha. Istraživao cijeli dan i čistio tu prvu regiju u Norveškoj a ima 11. Ima da se userem dok kompletiram to sve. Jbt gdje su achivmenti na uplayu, gdje su sati provedeni u igri. Nema ništa.

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Assassin’s Creed Valhala
BeLLicus kaže...

Uh 8h sati igrao danas. Priču nisam takao haha. Istraživao cijeli dan i čistio tu prvu regiju u Norveškoj a ima 11. Ima da se userem dok kompletiram to sve. Jbt gdje su achivmenti na uplayu, gdje su sati provedeni u igri. Nema ništa.

Ček ček, 11 regija u Norveškoj a ti si istraživao prvu samo toliku? Ajme vrh ako sam dobro shvatio..... 

Ja sam se malo duže zadržao na graphic settingu, pokušavam nekakvu stabilnost od 60fps-a uloviti. Početna priča i opening u globalu mi se čini top, možda i najjači do sada. Vidjet ćemo dalje

Senior IT Consultant
8 godina
Assassin’s Creed Valhala

Ja sam imao delay za preload nocas, jer mi ubisoft nije isporucio igru na vrijeme, pa sam oko 2 ujutro poceo. Svida mi se prica, tema opcenito, igra se ne crasha i nisam uocio nekakve bugove. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Ne nego 11 Regija sveukupno. U Norveškoj su dvije za drugu treba imati power preko 200 da bi mogao ići tamo. Inače te neprijatelji one shotaju. Sutra se bacam na main story u Norveškoj pa odoh za Englesku. 

10 godina
Assassin’s Creed Valhala

meni sve radi kao sat, igra i ubisoft connect - sve odlično, al vidim na redditu da se ljudi dosta žale na uslugu, jedan tip je napisao da je dao 120 eura za ultimate edition, skinulo mu lovu a igru nije dobio, pa je kontakirao support i oni ga tražili da screenshota potvrdu da je uplatio, živi cirkus. Nije mi jasno da ne mogu noramlno voditi web shop digitalija i support uz to pa mislim stvarno.

Al jebiga, ja se žalit ne mogu, igra mi je top

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Assassin’s Creed Valhala

EDIT: Fascinantno mi je da je Unity, i dalje nakon toliko godina, grafički najljepši AC do sad.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.11.2020 11:42 (Promster).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

Daa, ja baš ponovno igram Unity, fantastično izgleda.

11 godina
Promster kaže...

EDIT: Fascinantno mi je da je Unity, i dalje nakon toliko godina, grafički najljepši AC do sad.

Hvala promsteru ljubi brat na ovome, jbt imam 55 fpsa avg a igra je predobra... 

Btw stigo Braca u Englesku uzo kartu zelenu za London :D

16 godina
neaktivan
Assassin’s Creed Valhala

Vidim da u ingame opcijama nema "off" za antialiasing već samo low. Može li se isti isključiti preko ini ili nekog drugog načina?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima netko problem sa questom A Seer's Solace praktički odmah na početku? Navodno je quest bugan i ne može se nastavit,igram na PS4.

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
10 godina
Rocker kaže...

Ima netko problem sa questom A Seer's Solace praktički odmah na početku? Navodno je quest bugan i ne može se nastavit,igram na PS4.

ja sam ga uspješno odradio na PCu, sve ok

meni nije jasno zašto ja nisam dobio bodove za kupnju AC Valhalle, odnosno ove njihove novčiće. Gogy mi je dao kod za popust, i nisam dobio ništa novih novčića

16 godina
neaktivan

Navodno je samo na PS4 fizičkim kopijama problem,Ubisoft radi na problemu.Ima rješenje da se počne new game i bez ovog najnovijeg patcha dok ne dođe novi.Ništa taman da ovo ostalo sa strane sve istražim,valjda će uskoro patch a neda mi se iz nova počinjat.

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Obožavo sam Origins, Odiesja mi je bila malak i repetativna no ovo mi je odlično; mračnija atmosfera, odličan lik...

Kontrole i osjećaj bolji nego u obe prijašnje igre...

Nije razina detalja RDR2, ali i dalje prekrasna igra... Par slika u galeriji jer sam tek počeo...

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
doktor1 kaže...

Obožavo sam Origins, Odiesja mi je bila malak i repetativna no ovo mi je odlično; mračnija atmosfera, odličan lik...

Kontrole i osjećaj bolji nego u obe prijašnje igre...

Nije razina detalja RDR2, ali i dalje prekrasna igra... Par slika u galeriji jer sam tek počeo...

Odlična predzadnja slika. Baš vuče atmosferom i bojama na RDR2.

12 godina
Rocker kaže...

Navodno je samo na PS4 fizičkim kopijama problem,Ubisoft radi na problemu.Ima rješenje da se počne new game i bez ovog najnovijeg patcha dok ne dođe novi.Ništa taman da ovo ostalo sa strane sve istražim,valjda će uskoro patch a neda mi se iz nova počinjat.

Ja igram na PS4 i normalno mi je sve prošlo, verzija 1.0.2.

MT22
13 godina
Assassin’s Creed Valhala

Pitanje... Zanima me dal su u igri neki od najgorih aspekata radi kojih nisam uspio odigrati vise od par sati Odysseya. Prvo, jel postoje i dalje repeatable genericni timed questovi koji ti se svako malo spawnaju svuda oko tebe i nude ti nagrade ko u nekom MMO-u? I drugo, jel opet postoji neki sustav poput besmislice da se u svakoj zoni boris protiv drugog neprijatelja tj onog ko ju kontrolira - u Athens zoni se boris protiv njih i preuzmes zonu za spartu, onda odes u zonu pored koja je pod kontrolom Sparte i tam se boris protiv njih i zauzmes zonu za Athens. Radi tih nekih gluposti se nisam nikako mogao ufurat u igru, iako je istrazivanje i ostalo bilo zabavno.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Minneyar kaže...

Pitanje... Zanima me dal su u igri neki od najgorih aspekata radi kojih nisam uspio odigrati vise od par sati Odysseya. Prvo, jel postoje i dalje repeatable genericni timed questovi koji ti se svako malo spawnaju svuda oko tebe i nude ti nagrade ko u nekom MMO-u? I drugo, jel opet postoji neki sustav poput besmislice da se u svakoj zoni boris protiv drugog neprijatelja tj onog ko ju kontrolira - u Athens zoni se boris protiv njih i preuzmes zonu za spartu, onda odes u zonu pored koja je pod kontrolom Sparte i tam se boris protiv njih i zauzmes zonu za Athens. Radi tih nekih gluposti se nisam nikako mogao ufurat u igru, iako je istrazivanje i ostalo bilo zabavno.

pa pogledaj onda ovaj review

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Assassin’s Creed Valhala

Igra je miljama bolja od Odysseya, nakon 20 sati igre ja naprosto uživam u svakom trenutku. Nakon dugo vremena konačno imam osjećaj da igram Assasins Creed. U Odyseyyu i Originsu to nisam osjećao iako su igre dobre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Naučiti konja da pliva?  AFAIK u Odyssey to nije moglo.

Povesti sa sobom NPC-a i iskoristiti ga da odvuče pažnju straži na ulazu u objekat? 2009. godina na vezi, AC II pita praunuka je l' mu se sviđa ona mehanika koju mu je pozajmio. 

BeLLicus kaže...

Igra je miljama bolja od Odysseya, nakon 20 sati igre ja naprosto uživam u svakom trenutku. Nakon dugo vremena konačno imam osjećaj da igram Assasins Creed. U Odyseyyu i Originsu to nisam osjećao iako su igre dobre.

Još ćeš me tim rečima nagovoriti da nabavim igru. Prethodne dve igre su dobre, ali, pogotovo u Odysseyu, nije bilo to to, a nekako sam prema najavama imao utisak da je ovo još veći odmak od prethodnog dela serijala i zbog toga valjda 10 godina nisam osećao manji hype.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 9:00 (Ivan(4)).
16 godina
Ja igram na Pathfinder postavki i totalno gustam.Istrazivanje te nagradi i mapa nije prepuna bljestavis ikonica koje te vode za rukicu.Side questovi su takodjer super napravljeni,nema quest loga,markera,do it yourself 👌
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Santana kaže...
Minneyar kaže...

pa pogledaj onda ovaj review

Da, tak sam si i mislio. Mozda jednog dana kad bude za ispod 10 eura :)

10 godina
Minneyar kaže...

gle, ako je pitanje je li igra veliki otvoreni svijet sa hrpom stvari za raditi - je. Je li od toga dosta stvari generički - je. Ali je hrpu stvari zabavno raditi, a priča i likovi mi djeluju stvarno super i zanimljivi. Nije ti uopće loša opcija uzeti uplay+ mjesec dana za 15 eura i igrati igru, samo ako to radiš obavezno kupuj preko paypala uplay+. Ako nemaš paypal onda preko kredine možeš, ali pazi da imaš preko 250kn raspoloživo na kartici jer ti ubisoft može i više naplatiti radi neke kao autentifikacije pa ti onda poslije vraćati lovu. Paypal je mama u svakom slučaju.

što se tiče Odysseya, kužim šta hoćeš reći, mene je recimo ubijalo u Far cry 5 što neki kult kolje po americi a vojska i vlada ne poduzimaju ništa, vrlo glupavo. Ali u Odysseyu je meni to zapravo bio odličan koncept ali ga nisu u igri dobro objasnili, dakle ti si plaćenik u peloponeskom ratu i kao svaki plaćenik, boriš se i za jednu i drugu stranu a jedini interes ti je zarada i loot. I to je odlično, puno bolje nego da moraš odabrat jednu stranu i držat se njih do kraja igre. Ali naravno nije baš realno da će to i jedni i drugi trpiti, pa je tu igra trebala nekako bolje doskočiti, možda nekakva mogućnost stvaranja više identiteta u igri. ovako je jedina kočnica bounty koji je sitan za platiti ili ubiješ časnika koji je raspisao bounty

ali u svakom slučaju meni je Valhalla baš osvježenje, mračna je igra, sve me zanima, želim istražiti šta god mogu i raidati na sve strane

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 10:40 (Cansee).
13 godina
Cansee kaže...
Minneyar kaže...

gle, ako je pitanje je li igra veliki otvoreni svijet sa hrpom stvari za raditi - je. Je li od toga dosta stvari generički - je. Ali je hrpu stvari zabavno raditi, a priča i likovi mi djeluju stvarno super i zanimljivi. Nije ti uopće loša opcija uzeti uplay+ mjesec dana za 15 eura i igrati igru, samo ako to radiš obavezno kupuj preko paypala uplay+. Ako nemaš paypal onda preko kredine možeš, ali pazi da imaš preko 250kn raspoloživo na kartici jer ti ubisoft može i više naplatiti radi neke kao autentifikacije pa ti onda poslije vraćati lovu. Paypal je mama u svakom slučaju.

što se tiče Odysseya, kužim šta hoćeš reći, mene je recimo ubijalo u Far cry 5 što neki kult kolje po americi a vojska i vlada ne poduzimaju ništa, vrlo glupavo. Ali u Odysseyu je meni to zapravo bio odličan koncept ali ga nisu u igri dobro objasnili, dakle ti si plaćenik u peloponeskom ratu i kao svaki plaćenik, boriš se i za jednu i drugu stranu a jedini interes ti je zarada i loot. I to je odlično, puno bolje nego da moraš odabrat jednu stranu i držat se njih do kraja igre. Ali naravno nije baš realno da će to i jedni i drugi trpiti, pa je tu igra trebala nekako bolje doskočiti, možda nekakva mogućnost stvaranja više identiteta u igri. ovako je jedina kočnica bounty koji je sitan za platiti ili ubiješ časnika koji je raspisao bounty

ali u svakom slučaju meni je Valhalla baš osvježenje, mračna je igra, sve me zanima, želim istražiti šta god mogu i raidati na sve strane

Ovaj review gore kaze da je pocetak daleko najbolji i da je prvih 20h bio odusevljen igrom, al se onda pretvori u iducih 40 sati petlju upoznaj random lika, obavi 3 questa za njega, final battle. I tako za xy zona. Odnosno da postane bas prerepetitivno. 

I combat izgleda uzasno iskreno, pogotovo za igru koja traje 100 sati a uglavnom se svodi na combat. Ne znam, bas mi odaje dojam igre koja je rađena po špranci i školski al bez imalo duse i strasti.

9 godina
Assassin’s Creed Valhala

I meni tak borba izgleda, animacije uzasne.

Ne znam, nemam tolko vremena za trosenje na takve osrednje radnje u igri.

Super mi je bio Ghost Recon Wildlands. Gameplay je bio super... kopija MGSV
I tak igram 4-5 sata i onda ti napokon dođe u glavu da ces isto radit jos 40 sati... nakon toga sam obrisao igru.

Klasicna Ubisoft formula

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 11:08 (Santana).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Santana kaže...

I meni tak borba izgleda, animacije uzasne.

Animacije su užasne već zadnja 3 nastavka...Kad sam počeo sa Odyssey i krenem igrati i vidim animaciju trčanja, prvo sam se smijao i ponovo pokrenuo igru jer sam mislio da je bug. Nakon kaj sam skužio da nije, igrao sam još pola sata i uninstall.

Ovdje me isključivo zanima setting.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.11.2020 11:19 (Promster).
17 godina
Assassin’s Creed Valhala

Borba je bolja nego u Originsu, a pogotvo naspram Odiseje.

Kretanje lika u Odiseji je bilo užasno i kao da sam kontrolirao kartonsku kutiju; okrljašteno naspram Originsa no to je i ovdje popravljeno te lik ima težinu koja se osjeti u hodanju i borbi.

Kao i prije za totalno otkačenu borbu potrebno je razviti lika te sam već imao poteze šta nisam vidio na niti jednom videu! Stave gameplay, a u borbi koriste samo light i heavy attack bez abilitija te to izgleda kao button mashing!

Ovo je top!

Ponekad treba i znati igrat igru, tu ne mislim na ikoga ovdje već na milione ljudi koji stavljaju gameplay iz igre a pojma nemaju šta i kako igrati. I onda pogledaš to jer ti jubito preporučio video i čudiš se šta je to? 2001 godina?

Moj PC  
4 0 hvala 1
10 godina
Minneyar kaže...
Cansee kaže...
Minneyar kaže...

Ovaj review gore kaze da je pocetak daleko najbolji i da je prvih 20h bio odusevljen igrom, al se onda pretvori u iducih 40 sati petlju upoznaj random lika, obavi 3 questa za njega, final battle. I tako za xy zona. Odnosno da postane bas prerepetitivno. 

I combat izgleda uzasno iskreno, pogotovo za igru koja traje 100 sati a uglavnom se svodi na combat. Ne znam, bas mi odaje dojam igre koja je rađena po špranci i školski al bez imalo duse i strasti.

Skill Up je super tip i ja se s njima slažem u 9 od 10 recenzija, ali se nisam baš slagao ni sa recenzijom za Odyssey, njemu su tamo smetale stvari koje meni nisu, lako moguće da će tako biti i ovdje. Recimo njemu nije bio problem što se u Warframeu grinda stotine sati kako bi se mogla preći priča, ali mu je problem 10-15 sati u ACovima. Volim ja Warframe, al je igra 90% generičko grindanje, ali je dovoljno zabavno da me vuče i isto tako mi je sa ovim novim ACovima. Da se razumijemo, ja inače nisam nikako fan open world bezdušnih igara sa genričkom pričom i likovima, ali iz nekog razloga su mi i Origins i ODyssey bile super igre i ova mi se jako sviđa. U Valhalli pogotovo što mi je setting jedan od najdražih uopće i što su me odmah uvukli priča i likovi. 

Vidi još, možeš sačekati pa nekad ugrabiti na popustu, a možeš i uplay+, a možeš i ne uzimat nikad. Meni je vremenski ova igra super upala, taman imam mjesec dana do cyberpunka

13 godina
Cansee kaže...
 taman imam mjesec dana do cyberpunka

Nadam se 

17 godina
doktor1 kaže...

Borba je bolja nego u Originsu, a pogotvo naspram Odiseje.

Kretanje lika u Odiseji je bilo užasno i kao da sam kontrolirao kartonsku kutiju; okrljašteno naspram Originsa no to je i ovdje popravljeno te lik ima težinu koja se osjeti u hodanju i borbi.

Kao i prije za totalno otkačenu borbu potrebno je razviti lika te sam već imao poteze šta nisam vidio na niti jednom videu! Stave gameplay, a u borbi koriste samo light i heavy attack bez abilitija te to izgleda kao button mashing!

Ovo je top!

Ponekad treba i znati igrat igru, tu ne mislim na ikoga ovdje već na milione ljudi koji stavljaju gameplay iz igre a pojma nemaju šta i kako igrati. I onda pogledaš to jer ti jubito preporučio video i čudiš se šta je to? 2001 godina?

Super ako u ovoj igri to bolje funkcioniše.

Prethodna dva naslova su kao pokušala nešto na tu foru, ali je ispadalo da je sve to manje više gimmick i šminka i da ti je za uspešnu borbu potrebno da ti lik i oprema budu odgovarajućeg nivoa i da otključaš poneki dobar skill (tj specijalan napad) i da to efikasno završava posao. Lično sam se više uživljavao u borbu u recimo prva dva nastavka, gde je bila šačica poteza (dve vrste napada, dodge, block, counter i možda još jedan ili dva), par kombinacija (tipa dodge pa napad) i malo tajminga, ali je to dobro funkcionisalo i bilo potrebno koristiti i prilagođavati tipu protivnika, dok sam u Odysseyu retko uspevao da napravim neku smislenu kombinaciju i mnogo je veću razliku pravio naredni level up ili pojačan odgovarajući "skill", nego moji pokušaji da steknem i pokažem veštinu.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice