Assassin's Creed: Unity

poruka: 991
|
čitano: 170.376
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Assassin's Creed: Unity
4mal kaže...

Eto odigrao sam prvu misiju svidja mi se za sada a sad s tehnicke strane

1200p all max out mssa8x i ppbc osvjetljenje v sync on 60 lock a off oko 100tinnjak

4k all max out aa of ssao+ osvjetljenje vsync on 60lock 75-80ak

Kao sto se vidi iz prilozenog dosta je zahtjevna igra ...

daj okini koje 4k slike :D

http://www.snabbox.org/
11 godina
odjavljen

Predjen, obrisan. 

Moj PC  
3 8 hvala 0
12 godina
neaktivan

koliko otprilike ima game playa za main story u satima ? 20 sati cca ?? daj vi sto se presli igru koliko vremena ste potrosli na main story ?

0 0 hvala 0
14 godina

Nešto što se mora priznat Ubisoftu je činjenica da su konstantni u neoptimiziranosti igara. AC: Unity mi se vrti otprilike u istom broju sličica kao i Black Flag, koji se vrti trunčicu bolje od AC3.

Ako ništa, barem je grafika napredovala dok je fps ostao isti.

17 godina
Moj PC  
3 0 hvala 3
17 godina

I mene zivcira kod parkura kad frajer zapinje kod zidova prepreka i sl a da ne pricam o frame dropovima u tim trenucima 

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 10:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
buljo781 kaže...

Nešto što se mora priznat Ubisoftu je činjenica da su konstantni u neoptimiziranosti igara. AC: Unity mi se vrti otprilike u istom broju sličica kao i Black Flag, koji se vrti trunčicu bolje od AC3.

Nemoguce je da se black falg vrti isto, ja u black flagu na max bez aa imam 50fps avg sa r9 270x oc, dok u unityju na low imam 20-30, sto je zalosno, igra na low izgleda odvartno lose.

Procesor je fx 6300 na 4ghz, ram 8gb. A sto je najzalosnije, gpu ussage mi je 90+% sto eliminira bottleneck, pa su mi ove performanse zbilja neobjasnjive.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 15:16 (alien20).
12 godina
alien20 kaže...
buljo781 kaže...

Nemoguce je da se black falg vrti isto, ja u black flagu na max bez aa imam 50fps avg sa r9 270x oc, dok u unityju na low imam 20-30, sto je zalosno, igra na low izgleda odvartno lose.

Procesor je fx 6300 na 4ghz, ram 8gb. A sto je najzalosnije, gpu ussage mi je 90+% sto eliminira bottleneck, pa su mi ove performanse zbilja neobjasnjive.

Igra je jako zahtjevna za CPU. Tvoj FX6300 nema dovoljno dobar single-core perfromance. Dešavalo se i meni sa tim CPU-om u brojnim CPU heavy igrama gdje imaš puno ljudi/likova na ekranu (najčešće MMORPG-ovi).

Ovdje ti više objašnjava.

"Technically we're CPU-bound. The GPUs are really powerful, obviously the graphics look pretty good, but it's the CPU [that] has to process the AI, the number of NPCs we have on screen, all these systems running in parallel."

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 15:40 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
alien20 kaže...
buljo781 kaže...

Igra je jako zahtjevna za CPU. Tvoj FX6300 nema dovoljno dobar single-core perfromance. Dešavalo se i meni sa tim CPU-om u brojnim CPU heavy igrama gdje imaš puno ljudi/likova na ekranu (najčešće MMORPG-ovi).

^

Nemam znakova bottlenecka, ako smanjim rezoluciju sa 1080p na 720p npr, dobijem veci fps, znaci da bn nije u pitanju. Procesor se koristi na nekih 70%. Ali jednostavko kao da je gpu "slab", sto je nemoguce jer je to nova kartica iz high med segmenta. Vrti BF4 na ultra, 1080p, pri avg 60fps, govorim o mp sa 64 igraca, sto takoder iskljucuje bottleneck.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 15:46 (alien20).
11 godina
neaktivan

Navali narode dok ima

http://www.amazon.co.uk/Sapphire-TRI-X-Graphics-Card-PCI-E/dp/B00HFA44YQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1416415914&sr=8-1&keywords=r9+290

ista  u npr Linksu 4700 kn

Edit-luzeri čemu TDi? volite plaćati dvostruku cijenu u našoj državi za nešto što vani možete dobit dvostruko jeftinije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 18:48 (Ronky).

1 13 hvala 0
13 godina
Ronky kaže...

Navali narode dok ima

http://www.amazon.co.uk/Sapphire-TRI-X-Graphics-Card-PCI-E/dp/B00HFA44YQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1416415914&sr=8-1&keywords=r9+290

Edit-luzeri čemu TDi? volite plaćati dvostruku cijenu u našoj državi za nešto što vani možete dobit dvostruko jeftinije?

Kriva tema care.

11 godina
neaktivan
Ronky kaže...

Navali narode dok ima

Odakle ti 4700kn !? Ta što si linko je 2200 a u protisu imas za 2350 to je R9 290 ne X

Battlelog: D3lBoy-00
11 godina
neaktivan
D3lBoy kaže...
Ronky kaže...

Navali narode dok ima

Odakle ti 4700kn !? Ta što si linko je 2200 a u protisu imas za 2350 to je R9 290 ne X

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-r9-290x-tri-x-4gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp-full-retail&option=artikl&id_artikl=051.806.960

ista grafa rođo

14 godina
neaktivan
Ronky kaže...
D3lBoy kaže...
Ronky kaže...

Navali narode dok ima

http://www.links.hr/?naziv=graficka-kartica-pci-e-sapphire-amd-radeon-r9-290x-tri-x-4gb-ddr5-dualdvi-hdmi-dp-full-retail&option=artikl&id_artikl=051.806.960

ista grafa rođo

rođo tvoja grafa ima jedan x viska.

11 godina
Re: Assassin's Creed Unity

Grafika je toliko seksi da bi je najradije oženio

15 godina
neaktivan

Ekipa koja je kupila igru, imate možda kreiran neki hrvatski "club" za igranje co-opa?

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MegaTheJohny kaže...

koliko otprilike ima game playa za main story u satima ? 20 sati cca ?? daj vi sto se presli igru koliko vremena ste potrosli na main story ?

jel moguce da mi nitko ne odgovara na pitanje :( ;( :(

17 godina
MegaTheJohny kaže...
MegaTheJohny kaže...

jel moguce da mi nitko ne odgovara na pitanje :( ;( :(

http://www.howlongtobeat.com/

15 godina
neaktivan

Pa dajte peč za ps4, pa ovo je ne igrivo čovječe koliko laga u nekim situacijama, loading i ostala sranja.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Assassin's Creed: Unity – PC vs. Xbox One Graphics Comparison [FullHD]

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I jel izašo performance patch? Jel ima kakvog napredka na low end cpuovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

uzgleda da su ubisoft-ove igre postale sinonim za lag 

It's not who u are, it's who u know.
17 godina

'Ladno 4 dana nije bilo postova u temi!

Igra li se co-op? Postoji li neki klub sa Bugovcima? Ja sam još 10-ak dana Malik (čitaj: imam jednu upotrebljivu ruku), ali onda nameravam da se aktiviram. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Izgleda da ovaj patch nije namjenjen za framerate barem ne primarno i da taj patch izlazi kasnije. A to što ovaj patch ima 300 fixova dosta govori o tome, kakva igra je bila puštena u prodaju.

"While you might notice some improvements to framerate as a result of Patch 3, we still have a future patch planned to further address framerate concerns."

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Znači, sutra za xbone i ps4? Kako sam aj skužio.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Sutra samo za PS4, a tokom tjedna za PC i X1

The rollout itself will be staggered across platforms and will come to PlayStation 4 tomorrow (Wednesday November 26th) and continue on to PC and Xbox One later in the week (though not necessarily releasing on a daily basis).

15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
Tommy_123 kaže...

Sutra samo za PS4, a tokom tjedna za PC i X1

The rollout itself will be staggered across platforms and will come to PlayStation 4 tomorrow (Wednesday November 26th) and continue on to PC and Xbox One later in the week (though not necessarily releasing on a daily basis).

Odlično, napokon da i malo uživam u igri :)

17 godina

Pa šta nisi prešo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jesam, ali imam još coop, helix rifts i heists+ one misije za one klubove koje renoviraš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice