Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.879
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Assassins Creed 3
Xpider kaže...
Obi Wan kaže...
dzelo kaže...

Ja sam dosao do 11. sekvence i igra mi je vrlo dobra, ali samo to, prethodnici (AC2, Brotherhood) su bili odlicni. Borbe mi se svidjaju, mada su nekad irtantne jer nekad dodje previse neprijetlja koji se lahko rjesavaju. 

Sto se tice kako igram, igra radi solidno. environmental quality: Very Hight, Texture: High, AA: Normal, Shawdow q: High. 

Nisam mjerio FPS nigdje, samo u Bostnu danas i prosjecni je: 28 FPS-a sa FRAPS-om. 

sve na very high s vsync off i sve ok

Hmmm Sve na very high i ide lijepo igra kod tebe na toj confi pod moj pc ???

Ako je ta confa onda kod mene nesto ne valja u sistemu, jer kod mene igra ide fluidno sve dok nisam u Bostonu, u bostonu ide fluidno dok gledam u nekim smjerovima kad se okrenem prema ne znam ni sam gdje onda se osjeti veliki pad fps.a

Da li si sta pravio jos osim vsync off.a

ne, samo vsync u configu i igra leti. uostalom mozes ti stavit sa very high na high jer se ne osjeti drasticna razlika u izgledu igre.

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije do tebe.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Obi Wan kaže...
Xpider kaže...
Obi Wan kaže...
dzelo kaže...

Ja sam dosao do 11. sekvence i igra mi je vrlo dobra, ali samo to, prethodnici (AC2, Brotherhood) su bili odlicni. Borbe mi se svidjaju, mada su nekad irtantne jer nekad dodje previse neprijetlja koji se lahko rjesavaju. 

Sto se tice kako igram, igra radi solidno. environmental quality: Very Hight, Texture: High, AA: Normal, Shawdow q: High. 

Nisam mjerio FPS nigdje, samo u Bostnu danas i prosjecni je: 28 FPS-a sa FRAPS-om. 

sve na very high s vsync off i sve ok

Hmmm Sve na very high i ide lijepo igra kod tebe na toj confi pod moj pc ???

Ako je ta confa onda kod mene nesto ne valja u sistemu, jer kod mene igra ide fluidno sve dok nisam u Bostonu, u bostonu ide fluidno dok gledam u nekim smjerovima kad se okrenem prema ne znam ni sam gdje onda se osjeti veliki pad fps.a

Da li si sta pravio jos osim vsync off.a

ne, samo vsync u configu i igra leti. uostalom mozes ti stavit sa very high na high jer se ne osjeti drasticna razlika u izgledu igre.

Ne znam, koliko se ja razumijem u konfiguraciju racunara, mislim da je moj pc ipak malo jaci od tvog, a kod mene igra zasteka u bostonu, dok ovamo po sumi ide normalno.

Koje drivere za graficku koristis

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kod Assassina bas random radi igra..kod nekoga supp s slabijim PC om kod nekoga obrnuto. Stvar moze biti u bilo cemu...od sustava pa nadalje. Ocisti registry je defrag disk...pogasi nepotrebne procese..pokusaj cak gamebooster koistit. Nznam ja sam sve pokusoa i na isto mi dodje. Pogledaj koliki ti je gpu usage i slicno.

evo ti ovo.
Pokusaj staviti u cfg u dx10 i kad pokrenes igru minimiziraj i odu ponovo u cfg i ako ti pise sync on stavi na off i dx10 i vrati se u igru. naravno bez gasenja igre. Mada da ce ti ista od toga pomoci. Ceka se patch ili amd ov do tada beta driver..ali nije stvar do nas nego u engine igre. Ali skrolas skroz na kraj cfg a i tu ti pise sta se trenutno koristi ne na vrhu postavke nego najzadnej postavke na dnu cfg a.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 12:38 (L1nNk).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

meni je čisto ugodno radilo kad sam stavio 12.11 beta drivere i isključio vsync.

dx11 je ostao, nisam stavljao da radi na 10.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
L1nNk kaže...

Kod Assassina bas random radi igra..kod nekoga supp s slabijim PC om kod nekoga obrnuto. Stvar moze biti u bilo cemu...od sustava pa nadalje. Ocisti registry je defrag disk...pogasi nepotrebne procese..pokusaj cak gamebooster koistit. Nznam ja sam sve pokusoa i na isto mi dodje. Pogledaj koliki ti je gpu usage i slicno.

evo ti ovo.
Pokusaj staviti u cfg u dx10 i kad pokrenes igru minimiziraj i odu ponovo u cfg i ako ti pise sync on stavi na off i dx10 i vrati se u igru. naravno bez gasenja igre. Mada da ce ti ista od toga pomoci. Ceka se patch ili amd ov do tada beta driver..ali nije stvar do nas nego u engine igre. Ali skrolas skroz na kraj cfg a i tu ti pise sta se trenutno koristi ne na vrhu postavke nego najzadnej postavke na dnu cfg a.

Ee hvala drug, puno si mi pomogo, evo sredio sam, samo sam promjenio postavke ove na kraju u cfg. i pomoglo mi je dosta.

Ovako sam postavio

[Graphics_DX11]

AdapterVendorID=4098

AdapterDeviceID=26777

MonitorDesc=\\?\DISPLAY#DEL7005#5&59c2c99&0&UID256#{e6f07b5f-ee97-4a90-b076-33f57bf4eaa7}

DisplayWidth=1280

DisplayHeight=1024

RefreshRate=60

MultiSampleType=8

VSync=0

EnvironmentQuality=3

TextureQuality=2

ShadowQuality=2

i radi odlicno sad igra i u bostonu :D

Hvala ti puno, zezalo me je to sto sam ja uvijek mijenjao postavke na vrhu :D

17 godina
Xpider kaže...

Ne znam, koliko se ja razumijem u konfiguraciju racunara, mislim da je moj pc ipak malo jaci od tvog, a kod mene igra zasteka u bostonu, dok ovamo po sumi ide normalno.

Koje drivere za graficku koristis

12.10 

i jos nesto. to ti je sve od pc-a do pc-a. nema nikakve garancije jer igra nije optimizirana kako bog zapovida

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 13:27 (Obi Wan).
13 godina
Assassins Creed 3

Jel igra vrijedna kupnje?

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

da

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
marinek98 kaže...

50 Eura nije, sačekaj godinu do godinu i pol pa kupi za 10 Eura.

16 godina
neaktivan
marinek98 kaže...

Ako planiraš peglati mp je, za sam sp je več diskutabilno.

17 godina
protjeran
Xpider kaže...
L1nNk kaže...

evo ti ovo.

Ee hvala drug, puno si mi pomogo, evo sredio sam, samo sam promjenio postavke ove na kraju u cfg. i pomoglo mi je dosta.

Ovako sam postavio

[Graphics_DX11]

AdapterVendorID=4098

AdapterDeviceID=26777

MonitorDesc=\\?\DISPLAY#DEL7005#5&59c2c99&0&UID256#{e6f07b5f-ee97-4a90-b076-33f57bf4eaa7}

DisplayWidth=1280

DisplayHeight=1024

RefreshRate=60

MultiSampleType=8

VSync=0

EnvironmentQuality=3

TextureQuality=2

ShadowQuality=2

i radi odlicno sad igra i u bostonu :D

Hvala ti puno, zezalo me je to sto sam ja uvijek mijenjao postavke na vrhu :D

trebam li ja sebi boldano stavit u directx 10 ili 10.1 za HD4870

''how yes no''
15 godina
Assassins Creed 3

moze pomoc oko save-ova ?

Igro igru normalno i odjednom mi sve nestalo(saves games) pa sad gledam po netu da skinem save games ali ne znam di da ih stavim ,di god su rekli da se kopira save-ovi jednostavno nece da mi ucita,stalno mi daje start new game -..-' .. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Znali netko kako pokrenuti ponovo neku misiju koju sam prije prešo ali nije bilo full sync.Želim je ponovo odigrat zbog full sync.

0 1 hvala 0
17 godina
gamer76745 kaže...

Znali netko kako pokrenuti ponovo neku misiju koju sam prije prešo ali nije bilo full sync.Želim je ponovo odigrat zbog full sync.

he strikes again {#}

12 godina
neaktivan

{#}

Obi Wan kaže...
gamer76745 kaže...

he strikes again {#}

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
gamer76745 kaže...

he strikes again {#}

Neznam, ako ti smeta ili ne želiš odgovoriti zbog njegove lijenosti šta uopće replyaš na njegove postove? Stvarno ti je prokleto dosadno u životu hebote

12 godina
neaktivan
Dali je AC 3 nadmasio svoje prethodnike ??
Koji vam je najbolji Assassins Creed do sad ??

1. Assassins Creed 1 ( ALTAIR )
2. Assassins Creed 2 ( EZIO )
3. Assassins Creed Brotherhood
4. Assassins Creed Revolutions
5. Assassins Creed 3 ( CONNOR )
3 Assassins Creed 1 ( ALTAIR )
32 Assassins Creed 2 ( EZIO )
3 Assassins Creed Brotherhood
2 Assassins Creed Revelations
9 Assassins Creed 3 ( CONNOR )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Dali je AC 3 nadmasio svoje prethodnike ??
L1nNk kaže...

I voted for 2.

Priča, Ezio, vrijeme, obleka, prelazak s AC1 na AC2, sve.

A je li ispunio AC3 moja očekivanja i je li nadmašio?
Nipošto.

Zanemarimo li priču kao priču, i gledamo samo što se igre tiče kao izvedbe - Ubisoft = razočaranje.
Toliko sam se radovao, toliko sam čekao, kupio i da dobijem igru staru mjesec i kusur bez potrebnog patcha/fixa, zovite kako hoćete.

O MP-u ni da pomislim. Jer mi ni ne uđe u Abstergo koliko loše radi.

Mislim da ću ubuduće prvo probati sljedeću AC igru pa onda platiti za nju.

My 2 cents.

Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao.
12 godina
protjeran
Re: Dali je AC 3 nadmasio svoje prethodnike ??
sudy_freak kaže...
L1nNk kaže...

I voted for 2.

Priča, Ezio, vrijeme, obleka, prelazak s AC1 na AC2, sve.

A je li ispunio AC3 moja očekivanja i je li nadmašio?
Nipošto.

Zanemarimo li priču kao priču, i gledamo samo što se igre tiče kao izvedbe - Ubisoft = razočaranje.
Toliko sam se radovao, toliko sam čekao, kupio i da dobijem igru staru mjesec i kusur bez potrebnog patcha/fixa, zovite kako hoćete.

O MP-u ni da pomislim. Jer mi ni ne uđe u Abstergo koliko loše radi.

Mislim da ću ubuduće prvo probati sljedeću AC igru pa onda platiti za nju.

My 2 cents.

AC3  ne samo da je rasturio AC2, već ga pregazio kao plitak potok. Bilo to u priči, grafici, igrivosti ili nećem trećem. E sad ovi bugovi su druga pjesma, nebih zbog toga dao prednost dvici.

16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

AC3 se nije približio duji, nemožeš sad godinama nakon izlaska duje i par mjeseci nakon izlaska trice uspoređivat, gledajući što je ona bila tada, kad je tek izašla, i što je trica sada, trica joj do kolina nije.

Moj PC  
10 2 hvala 1
17 godina
thuglife kaže...

AC3 se nije približio duji, nemožeš sad godinama nakon izlaska duje i par mjeseci nakon izlaska trice uspoređivat, gledajući što je ona bila tada, kad je tek izašla, i što je trica sada, trica joj do kolina nije.

ako je glavni razlog tvog komentara prica i razvoj likova onda ok. to je tvoje misljenje i ja ga postujem jer prica i likovi su nesto sto se previse oslanja na osobni dojam. ostale komponente igre su ogroman napredak i nitko ne moze govoriti suprotno jer je to protuprirodni blud.

13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Meni je glavna čar AC-a priča (kao i većini igrača prema Ubisoftovoj anketi, nedavno sam naišao na nju) pa tek onda gameplay. Što se priče tiče, AC3 je tu malo zakazao, što smo već prežvakali i ispljunuli na ovoj temi (nema potrebe opet).

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Moj PC  
9 1 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Sve super dok nisam dosao u Boston............43 fpsa-51% grafe!

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.12.2012 15:05 (lmutak).
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
protjeran
lmutak kaže...

Sve super dok nisam dosao u Boston............43 fpsa-51% grafe!

LOL, ja bih ubio za 43 frapsa

12 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

iskljucis vsycn i stvar rijesena... i ja sam imao problema ali sad sve na high no problem

i da uz patch se cekaju novi driveri za graficku... nije mi se dalo skidat beta drivere

Moze mala pomoc, kako da iskljucim vsycn :D ? 

15 godina
neaktivan

My Documents - Assassin's Creed 3 - I imas dokument zove se Assassin3 bar kod mene i tu nadji dole vsync i umjesto 1 stavi 0

dzix
15 godina
Assassins Creed 3

Joj doso do kraftanja i naletio na bug di back ne radi u craft meniu i kaj je najbolje tu mi je zapamtio save,nakon sto sam zgorio jedva sam uspio nekak pre..bat

da proradi

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
lmutak kaže...

Joj doso do kraftanja i naletio na bug di back ne radi u craft meniu i kaj je najbolje tu mi je zapamtio save,nakon sto sam zgorio jedva sam uspio nekak pre..bat

da proradi

Jesi siguran da si scraftao nešto, jer ako se ne varam, u tom tutorialu trebaš scraftat nešto.

15 godina
Looka kaže...
lmutak kaže...

da proradi

Jesi siguran da si scraftao nešto, jer ako se ne varam, u tom tutorialu trebaš scraftat nešto.

Jesam,cudan bug,nije mi priznavo backspace ni space,neznam kak al sad sve radi ok u craft meniu

EDIT:one utvrde oznacene crvenim krugom jel treba nes s njima napravit ili (napast,osvojit)??

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.12.2012 18:53 (lmutak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice