- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam imao jedan čudan bug kad sam rješavao assassination contracts misije. Dođem ja do mjesta gdje bi trebao biti taj lik kojeg trebam ubiti kad ono on se nalazi u drvetu?! Vide mu se ruke i oružje, lik priča, ali je u drvetu. Pokušam ga ubiti strijelom ne ide, pokušam pucati u njega isto ništa. Onda sam se popeo na drvo i napravio air assassination tako sam ga uspio ubiti, ali onda sam ja ostao u tom drvetu i nisam se mogao micati. Samo su mi ruke virile iz drveta, a to sam riješio time što sam napravio fast travel.
Igra ima stvarno previše bugova, sjećam se koliko se Skyrim kritizirao radi bugova, ali to nije ništa u usporedbi s ovim. Šteta što je tako jer igra je odlična, prešao sam sve što se moglo preći.
Kad sam igrao na ništa nisam nailazio, potrefilo me. :D
Ja sam imao jedan čudan bug kad sam rješavao assassination contracts misije. Dođem ja do mjesta gdje bi trebao biti taj lik kojeg trebam ubiti kad ono on se nalazi u drvetu?! Vide mu se ruke i oružje, lik priča, ali je u drvetu. Pokušam ga ubiti strijelom ne ide, pokušam pucati u njega isto ništa. Onda sam se popeo na drvo i napravio air assassination tako sam ga uspio ubiti, ali onda sam ja ostao u tom drvetu i nisam se mogao micati. Samo su mi ruke virile iz drveta, a to sam riješio time što sam napravio fast travel.
Igra ima stvarno previše bugova, sjećam se koliko se Skyrim kritizirao radi bugova, ali to nije ništa u usporedbi s ovim. Šteta što je tako jer igra je odlična, prešao sam sve što se moglo preći.
Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca i osim toga da u animacijama uvijek nosi bijelu obleku nisam imao problema i bugova....
Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca
Pih jeste i vi ubrzali XD I mislim da nije uracunato jos danasnja 2 sata sto sam igrao :D Tek sam na 6. sekvenci XD
smijesni ste ekipa ja iman 60+ sati :)
Ako uracunam MP ja sam na 30+ XD
bez mp... ne igram i ne zanima me to
.
Nažalost u Frontieru nemaš, tj. moraš trčkarati okolo :)
Ak uračunam MP ja sam na preko 100 garant hhehehe
Btw jel ima kakvih novosti od AMDa za drivere? Netko je prije par tjedana postavio nešto od UBI supporta da će AMD uskoro izbacit drivere al ništ od toga. Kao i uvijek boli UBIja qurac nakon što nam je pokupio pare
Imaš ti još sati i sati igranja dok dođeš do 100% sinkronizacije :)
Kako sam krenuo necu zavrsiti do 21.12. XD A bio bi red da do tada zavrsim barem main story :D
Sto se tice patch-a novog mozda i bude ali malo kasnije jer prodaja PC verzije igre ide izuzetno dobro. Preko 500K retail primjeraka je prodato sto je fantastican rezultat, a ako se uracuna i digitalna prodaja ide to i preko 700K. Druga stvar mislim da nVidia malo zadrzava patch kako bi prodala koju karticu vise.
Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca i osim toga da u animacijama uvijek nosi bijelu obleku nisam imao problema i bugova....
Imaš sreće. Ja imam i bugova i glitcheva puno.
Evo ovako instaliro sam si Assassin's Creed 3 i želim znati kako mogu brzo zaraditi novca i jel se mogu mijenjati odijela na likcu.
Funte. Britanske funte. Ista valuta kao i danas.
Više sam zaradio nakon prodaje krza od vuka, medvjeda i sličnih životinja....
smijesan si... da svakog lootas to je max 20 funti...
Više sam zaradio nakon prodaje krza od vuka, medvjeda i sličnih životinja....
slusajte doktora
inace da opet ponovim. ima misto (ne znam tocno di al ima na netu) di se medvjedi stalno spawnaju. 10 medvjeda ubijes i eto ti 12k funti
@Obi Wan
Dobijem cirka 15 funti za svakog, s tim da ih u minuti bez problema 5 ubijem. Možda sam malo previše rekao u prvom postu.
@Obi Wan
Dobijem cirka 15 funti za svakog, s tim da ih u minuti bez problema 5 ubijem. Možda sam malo previše rekao u prvom postu.
pa znam reka sam nesto do 20 funti... vise ti isplati lovit zivine. imas u homesteadu samo prati rijeku dabrova ko u prici. to je drugo najbolje krzno za prodat. a mos i mesetarit. pri kraju kad se cijene povecaju kupis bear petl za 240 a prodas sa 1.2k. nije problem uopce lovu zaradit samo su ljudi navikli da im sve padne u ruke.
5 godina AC serijala :D
Jel možežeš dat link na tu sliku u punoj rezoluciji
pa znam reka sam nesto do 20 funti... vise ti isplati lovit zivine. imas u homesteadu samo prati rijeku dabrova ko u prici. to je drugo najbolje krzno za prodat. a mos i mesetarit. pri kraju kad se cijene povecaju kupis bear petl za 240 a prodas sa 1.2k. nije problem uopce lovu zaradit samo su ljudi navikli da im sve padne u ruke.
Tako mi ih je žao ubit.. Kao i rakune.. Kada onako šlampavo trče predamnom... Okrenem se i odem ća. U Frontier idem po medvjede, vukove i losove.....
Ja sam najviše zarađivao prodajom krzna, i trgovinom s konvojom i kasnije kad sam craftao brod za trgovat.
5 godina AC serijala :D
Jel možežeš dat link na tu sliku u punoj rezoluciji
ne
Jesu zove se GTX 660Ti XD