Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 468.873
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Assassins Creed 3
Praetorian1 kaže...

Ma definitivno treba patch, stvarno ima bugova i glitcheva previše.

I garant kad izađe takav patch neće sve ni popravit.  Evo mali dijelić bugova koje sam snimio dosad od njih stotine hhehe

16 godina
neaktivan
mjesec kaže...

Ja sam imao jedan čudan bug kad sam rješavao assassination contracts misije. Dođem ja do mjesta gdje bi trebao biti taj lik kojeg trebam ubiti kad ono on se nalazi u drvetu?! Vide mu se ruke i oružje, lik priča, ali je u drvetu. Pokušam ga ubiti strijelom ne ide, pokušam pucati u njega isto ništa. Onda sam se popeo na drvo i napravio air assassination tako sam ga uspio ubiti, ali onda sam ja ostao u tom drvetu i nisam se mogao micati. Samo su mi ruke virile iz drveta, a to sam riješio time što sam napravio fast travel.

Igra ima stvarno previše bugova, sjećam se koliko se Skyrim kritizirao radi bugova, ali to nije ništa u usporedbi s ovim. Šteta što je tako jer igra je odlična, prešao sam sve što se moglo preći.

Kad sam igrao na ništa nisam nailazio, potrefilo me. :D

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
17 godina
thuglife kaže...
mjesec kaže...

Ja sam imao jedan čudan bug kad sam rješavao assassination contracts misije. Dođem ja do mjesta gdje bi trebao biti taj lik kojeg trebam ubiti kad ono on se nalazi u drvetu?! Vide mu se ruke i oružje, lik priča, ali je u drvetu. Pokušam ga ubiti strijelom ne ide, pokušam pucati u njega isto ništa. Onda sam se popeo na drvo i napravio air assassination tako sam ga uspio ubiti, ali onda sam ja ostao u tom drvetu i nisam se mogao micati. Samo su mi ruke virile iz drveta, a to sam riješio time što sam napravio fast travel.

Igra ima stvarno previše bugova, sjećam se koliko se Skyrim kritizirao radi bugova, ali to nije ništa u usporedbi s ovim. Šteta što je tako jer igra je odlična, prešao sam sve što se moglo preći.

Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca i osim toga da u animacijama uvijek nosi bijelu obleku nisam imao problema i bugova....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pih jeste i vi ubrzali XD I mislim da nije uracunato jos danasnja 2 sata sto sam igrao :D Tek sam na 6. sekvenci XD

http://vgm.tv/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...

Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca

dex3108 kaže...

Pih jeste i vi ubrzali XD I mislim da nije uracunato jos danasnja 2 sata sto sam igrao :D Tek sam na 6. sekvenci XD

smijesni ste ekipa ja iman 60+ sati :)

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ako uracunam MP ja sam na 30+ XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

bez mp... ne igram i ne zanima me to

17 godina

.

BF3:crna_bandera
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 1:12 (Wolf88).
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Ima li koji bolji način otkrivanja mape od dosadnog hodanja? Gdje su viewpointsi?
The world is your playground.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Medikus kaže...
Ima li koji bolji način otkrivanja mape od dosadnog hodanja? Gdje su viewpointsi?

Nažalost u Frontieru nemaš, tj. moraš trčkarati okolo :)

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
12 godina
protjeran
dex3108 kaže...

Ak uračunam MP ja sam na preko 100 garant hhehehe

Btw jel ima kakvih novosti od AMDa za drivere? Netko je prije par tjedana postavio nešto od UBI supporta da će AMD uskoro izbacit drivere al ništ od toga. Kao i uvijek boli UBIja qurac nakon što nam je pokupio pare

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 4:08 (KonorKenvej).
13 godina
neaktivan
Ma još sam u Bostonu, sequence 2 ili tako nešto... Pola sata sam trčkarao okolo, a ni pola mape nisam otkrio, samo sam potkradao redcoatse :D
14 godina
neaktivan
Medikus kaže...
Ma još sam u Bostonu, sequence 2 ili tako nešto... Pola sata sam trčkarao okolo, a ni pola mape nisam otkrio, samo sam potkradao redcoatse :D

Imaš ti još sati i sati igranja dok dođeš do 100% sinkronizacije :)

[url=http://www.enjin.com/bf3-signature-generator][img]http://sigs.enjin.com/sig-bf3/680763f317669c2b.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Kako sam krenuo necu zavrsiti do 21.12. XD A bio bi red da do tada zavrsim barem main story :D

Sto se tice patch-a novog mozda i bude ali malo kasnije jer prodaja PC verzije igre ide izuzetno dobro. Preko 500K retail primjeraka je prodato sto je fantastican rezultat, a ako se uracuna i digitalna prodaja ide to i preko 700K. Druga stvar mislim da nVidia malo zadrzava patch kako bi prodala koju karticu vise. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 11:26 (dex3108).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thuglife kaže...
mjesec kaže...

Evo 13 sati u igri, sedma sekvenca i osim toga da u animacijama uvijek nosi bijelu obleku nisam imao problema i bugova....

Imaš sreće. Ja imam i bugova i glitcheva puno. 

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Evo ovako instaliro sam si Assassin's Creed 3 i želim znati kako mogu brzo zaraditi novca i jel se mogu mijenjati odijela na likcu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Za brzo zarađivanje novaca jednostavno ubijaj redcoatse i lootaj. U 10 min ja sam dobio 1000 one njihove valute, pojma nemam više koja je.
13 godina
neaktivan
Medikus kaže...
Za brzo zarađivanje novaca jednostavno ubijaj redcoatse i lootaj. U 10 min ja sam dobio 1000 one njihove valute, pojma nemam više koja je.

Funte. Britanske funte. Ista valuta kao i danas. 

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
17 godina
Medikus kaže...

Više sam zaradio nakon prodaje krza od vuka, medvjeda i sličnih životinja....

ššššš - možda su u šumi
17 godina
Medikus kaže...

smijesan si... da svakog lootas to je max 20 funti...

doktor1 kaže...
Medikus kaže...

Više sam zaradio nakon prodaje krza od vuka, medvjeda i sličnih životinja....

slusajte doktora

inace da opet ponovim. ima misto (ne znam tocno di al ima na netu) di se medvjedi stalno spawnaju. 10 medvjeda ubijes i eto ti 12k funti

17 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

5 godina AC serijala :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Assassins Creed 3
Tek sam počeo igrati, nisam ni znao da ima vukova, kamoli da možeš njihovo krzno prodavat :D

@Obi Wan
Dobijem cirka 15 funti za svakog, s tim da ih u minuti bez problema 5 ubijem. Možda sam malo previše rekao u prvom postu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Medikus kaže...
Tek sam počeo igrati, nisam ni znao da ima vukova, kamoli da možeš njihovo krzno prodavat :D

@Obi Wan
Dobijem cirka 15 funti za svakog, s tim da ih u minuti bez problema 5 ubijem. Možda sam malo previše rekao u prvom postu.

pa znam reka sam nesto do 20 funti... vise ti isplati lovit zivine. imas u homesteadu samo prati rijeku dabrova ko u prici. to je drugo najbolje krzno za prodat. a mos i mesetarit. pri kraju kad se cijene povecaju kupis bear petl za 240 a prodas sa 1.2k. nije problem uopce lovu zaradit samo su ljudi navikli da im sve padne u ruke.

15 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

Jel možežeš dat link na tu sliku u punoj rezoluciji

17 godina
Obi Wan kaže...

pa znam reka sam nesto do 20 funti... vise ti isplati lovit zivine. imas u homesteadu samo prati rijeku dabrova ko u prici. to je drugo najbolje krzno za prodat. a mos i mesetarit. pri kraju kad se cijene povecaju kupis bear petl za 240 a prodas sa 1.2k. nije problem uopce lovu zaradit samo su ljudi navikli da im sve padne u ruke.

Tako mi ih je žao ubit.. Kao i rakune.. Kada onako šlampavo trče predamnom... Okrenem se i odem ća. U Frontier idem po medvjede, vukove i losove.....

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Ja sam najviše zarađivao prodajom krzna, i trgovinom s konvojom i kasnije kad sam craftao brod za trgovat. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
voyager kaže...
dex3108 kaže...

Jel možežeš dat link na tu sliku u punoj rezoluciji

http://imgur.com/kPNTJ

14 godina
protjeran
Assassins Creed 3
Nisam bio u temi 10tak dana, pa doso da pitam dali su izdali patch s konjim se moze imati igriv fps sa preporucenom konfiguracijom?
Plačem na sprovodima, povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
MARKOcVp kaže...
Nisam bio u temi 10tak dana, pa doso da pitam dali su izdali patch s konjim se moze imati igriv fps sa preporucenom konfiguracijom?

ne

17 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Jesu zove se GTX 660Ti XD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice