Assassins Creed 3

poruka: 2.717
|
čitano: 465.829
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Assassins Creed 3
KonorKenvej kaže...
djdomi kaže...

pirati, stvarno?

sama američka revolucija je bila veliki korak od assassin stila.

kad netko spomene assassine, automatski se misli na italiju i svetu zemlju. ovo je već čudno.

nadam se da će pokušati zadržati taj assassino stil i da bude što više radnje na kopnu.

Pa nebih rekao da je revolucija bila odskok, to razdoblje povijesti je bilo poznato po masonima i masonskim ložama....(templarima)

assassini nisu baš uklopljeni.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
17 godina
KonorKenvej kaže...

Pa nebih rekao da je revolucija bila odskok, to razdoblje povijesti je bilo poznato po masonima i masonskim ložama....(templarima)

Da, zapravo sam očekivao više u tom smislu. Ima dobrih istorijskih osnova za povezivanje templara i masona i moglo je ispasti super, a ovako, da nismo našli pokoji detalj ostavljen u podzemljima Bostona i New Yorka, ne bismo znali ni da postoje. Valjda niko u Ubiju odjednom nije imao petlju da kompletno vođstvo Revolucije svrsta među templare, ili nisu bili sposobni da to izvedu kako treba. A možda su mogli čak i da ih ne spajaju, da ih prikažu kao izdvojenu frakciju... Svakako jedna od velikih propuštenih šansi za ACIII u kompletan serijal.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 14:07 (Ivan(4)).
12 godina
Assassins Creed 3

hvala na odgovoru uskakao sam u praznu u kojem nije bilo ni jedno dijete. nakon ponovljen 15ak puta skkanja u isti kup grana uspjelo je očito neki bug.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Jel mi moze neko u privatnoj poruci poslati ili objasniti koji je fazon sa ac 3 the tyranny of king washington - da li se nadogradjuje igra nekako na instalaciju obicnog ac3 ili se zasebno instalira ko nastavak? za 4 sam se bas obradovao a i bice dobro ako ubace misije sa brodovima zato sto su u ac3 taj deo igre uradili perfektno. nadam se da ne smaram sa glupim pitanjima koja su vama ocigledno bolje poznata...

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Dex, pa nisi nam okačio mapu! {#}

EDIT: Pa dobro, možda ovo nije ni tako loše, ide mi se na Kubu. {#} Samo da bude mesta za lep freerunning, nije da su u ACIII mape bile loše, ali nekako mi igra nije bila orijentisana ka tome.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 15:40 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Mislim da bi bilo prikladno da se preselimo u AC 4 temu :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 15:41 (-zip-).
Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Assassins Creed 3

opet trebam pomoc ovak dosao sam do dijela kad me onaj lik na a... istrenirao i sad sam dosao u grad i ubio onog lika na krovu i nastala je panika moram pobjegnut iz grada i neki lik mi je pomogao(ne pamtim imena) isao sam kroz one podzemne tunele i na kraju me doveo do tako do brodova i moram birati kamo da idem. kud da idem? imam tri ponudena mjesta?

0 1 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Glavna misija je obeležena znakom uzvika. Ako su ti dostupne i druge lokacije, nije pogrešno da posetiš i neku od njih, ali će priča nastaviti tek kad odeš tamo gde te ona vodi.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

ja se ne mogu nacudit koliko ima, da se izrazim, nesposobnih ljudi koji ne znaju sta treba radit. i to ne da je stvar komplicirana, nego nesto najjednostavnije sta moze biti.

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.3.2013 16:39 (Obi Wan).
16 godina
Assassins Creed 3

Ovu temu već ne pratim mjesecima (kako bih izbjegao spoilere) pa me zanima je li se u međuvremenu pojavio ikakav patch, driver ili bilo što kako bi se smanjio lag na ATI karticama?

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Kako glupo radi ono rangiranje za Abstergo Ladder! Odigram Manhunt, imam desetak killova i otrpilike isto toliko zarađenih accoladea uz samo tri deatha, najviše poena u obe ekipe i skinu mi skoro 100 rejting poena zato što je tim izgubio.  {#}

EDIT: Nije bilo ništa značajno, a po svemu sudeći neće ni biti (osim što se nadam da će malo srediti engine za ACIV). Dakle, uzmi i igraj, tako je kako je. {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.3.2013 21:59 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Alex Mercer kaže...

Ovu temu već ne pratim mjesecima (kako bih izbjegao spoilere) pa me zanima je li se u međuvremenu pojavio ikakav patch, driver ili bilo što kako bi se smanjio lag na ATI karticama?

Sinko, laga ima i na Nvidiji, ima svugdje, nije dobro optimizirano.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
17 godina
Assassins Creed 3

Ovo pitanje spada u onu kategoriju "rano sam se setio", ali, šta je sa free runningom u ovoj igri?! Backjump (high profile + noge) nisam uspeo da izvedem gotovo nigde osim na onih par mesta gde je igra to praktično zahtevala, wallrun sa skokom u stranu takođe gotovo nigde. Je l' ja od jednom nešto radim pogrešno, ili su izmenili, ili su pokvarili ovu mehaniku?

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
Imam problema sa FPS-om. Sa 40fps padne na 19fps (boston) ista stvar u sumi 30fps i onda padne na 17-15 fps...Igram na MAX postavkama, probo sam smanjivati detalje na normal ali opet ista stvar, ima li tu pomoci ?
Work hard play harder
12 godina
protjeran
Vuk15 kaže...
Imam problema sa FPS-om. Sa 40fps padne na 19fps (boston) ista stvar u sumi 30fps i onda padne na 17-15 fps...Igram na MAX postavkama, probo sam smanjivati detalje na normal ali opet ista stvar, ima li tu pomoci ?

Kakve lijenčine se vucaraju po ovom forumu nevjerojatno, jel tako teško pogledat stranicu-dvije unatrag, svaki drugi post je o tome 

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.3.2013 14:47 (KonorKenvej).
15 godina
neaktivan
KonorKenvej kaže...

Kakve lijenčine se vucaraju po ovom forumu nevjerojatno, jel tako teško pogledat stranicu-dvije unatrag, svaki drugi post je o tome 

Ako nemaš pametan odgovor, u ime svih koji se vucaraju po ovom forumu te molim da niti ne odgovaraš.

ma da
15 godina
Assassins Creed 3

Jel tko zna kako aktivirat igru na uplayu? Dobio sam kod od nvidie koji sam reedemo na njihovoj stranici i sad imam kod za ubishop za koji nezz gdje ga trebam upisat.

Smmmmaaack that hvala button!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Vuk15 kaže...

Igra je neoptimizirana, nema pomoci, probaj skinit najnovije patcheve, mozda dobijes koji fps pa bude igrivo.

12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozdrav svima vama...Do nedavno sam igrao Assassins Creed 3 sve na high postavkama, i rezoluciji 1366x768, i uopšte nisam imao problema. Međutim nedavno sam čistio HARD DISK, i brisao video uradke, igrice, slike itd, i nakon toga mi svaka igra laga. Također sam bio instalirao NOD32 antivirus, pa sam ga sada izbrisao (u nadi da će se popraviti stanje-međutim nije). Far Cry 3, Assassins Creed 3 itd. Igrao sam ih sve ili na high ili ultra postavkama, i to bez problema, međutim odnedavno mi samo tako počelo, ima li ko rješenje za ovaj problem, molim vas javite mi? Također, i igrice koje zahtjevaju manje resursa od navedenih igara, kao npr. Street Fighter 4, mi lagaju i to poprilično puno?

Specifikacije:

Procesor 2nd generation Intel i7 2.0 ghz (2.9 ghz na turbo modu)

Grafička kartica: Nvidia gt525m

HDD: 640GB

Ram: 4GB ddr3

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
PorukaMira kaže...

Pozdrav svima vama...Do nedavno sam igrao Assassins Creed 3 sve na high postavkama, i rezoluciji 1366x768, i uopšte nisam imao problema. Međutim nedavno sam čistio HARD DISK, i brisao video uradke, igrice, slike itd, i nakon toga mi svaka igra laga. Također sam bio instalirao NOD32 antivirus, pa sam ga sada izbrisao (u nadi da će se popraviti stanje-međutim nije). Far Cry 3, Assassins Creed 3 itd. Igrao sam ih sve ili na high ili ultra postavkama, i to bez problema, međutim odnedavno mi samo tako počelo, ima li ko rješenje za ovaj problem, molim vas javite mi? Također, i igrice koje zahtjevaju manje resursa od navedenih igara, kao npr. Street Fighter 4, mi lagaju i to poprilično puno?

Specifikacije:

Procesor 2nd generation Intel i7 2.0 ghz (2.9 ghz na turbo modu)

Grafička kartica: Nvidia gt525m

HDD: 640GB

Ram: 4GB ddr3

kako si sa 525m igro na high postavkama??? to je za low

Probaj drivere reinstalirat.

17 godina
Assassins Creed 3

Može to da radi sasvim fino u 1366*768, on ima 96 shadera, a ja sam sa 48 igrao u 1600*900, naravno ne na high.

Slažem se za drivere.

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ozbiljan sam da sam igrao na high postavkama, u jednom dijelu kada sam igrao po snijegu, sam morao malo smanjiti sjene, ali kasnije sam opet igrao bez problema. Neki ljudi nisu svjesni šta se može uraditi sa gt525m, pogotovo ako se uradi overclock i postavke lijepo postave;) A probaću to sa drajverima, pa vam javim :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 17:56 (PorukaMira).
12 godina
neaktivan

Reinstalirao sam drajvere, i evo opet igram na max-u :) Hvala vam, prijatno :)

13 godina
Assassins Creed 3

Ej, ljudi... Imam problem s prelaskom iz misije u misiju, kao ne snima mi se igrica, ja predjem misiju i kad ugasim ponovno mi se vrati na neku od prije... 

Tocnije, predjem Seq 2 i udjem u Seq 3 ali konstantno me vraća na onaj zadatak gdje trebam onu kociju voziti :S :D

Bil mi netko mogao poslati svoje save fileove? Samo za slucaj ovakvih desavanja?

(Inace mi se to desava u slucaju kada ona "jabuka" mi se krene vrtit u pola misije, prozirna je sa lijeve strane, slicno ono kada igrica pocinje, te tad se uvijek javi problem -.- ) Hvala ;) 

0 0 hvala 0
17 godina
Assassins Creed 3

Navali narode, double XP, još 2 dana i 20 sati.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

New Assassin's Creed Movie? - Assassin's Creed Rising Phoenix 

0 0 hvala 0
15 godina
Assassins Creed 3

Assassin's Creed 3 - Tyranny Of King Washington - Official Wolf Power Trailer

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Pozdrav,evo imam nekih malih problema prilikom igranja ove igre, kada igram dosta se trza i usporava,stvarno ne znam koji je razlog,ali inace mi igre tako stekaju a mislim da bi ih moje racunalo trebalo vrtiti bez pola muke,inače imam graficku radeon hd6950,amd phenom 2 black edition procesor,8 giga rama,ali imam 32 bitne windowse i monitor samsung t220.ne znam jeli problem u grafickoj,monitoru,ili mozda windowsima? Igra mi steka i na najslabijim postavkama a ocekivo sam da ce ici glatko i na najjacim :/.Komponente kompa nisu stare niti godinu dana.Evo molio bih nekog za pomoc ako zna u cemu bi mogao biti problem,stvarno se ne kuzim u te stvari tako dobro...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Assassins Creed 3

Nije do tebe, do igre je.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice