sta je ovo shepard effect sa desmondom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Au kakav teaser su okacili ovi iz ubija Xd
Samo za one koji su presli AC3 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/603017_516861251688194_169971386_n.png
Koji je izvor te slike?!
Au kakav teaser su okacili ovi iz ubija Xd
Samo za one koji su presli AC3 http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/603017_516861251688194_169971386_n.png
Koji je izvor te slike?!
EscoBlades FB stranica. Bice na acinitiates.com
Novi outfit mu je stvarno gay naspram staroga...
12 miliona prodatih kopija AC3 i u 3. kvartalu finansijske 2013. godine su zaradili 800 miliona eura (4. kvartal 2012. godine). Fino im ide nema sta D:
Zna li se koliko otpada na PC (pod uslovom da računaju i digitalnu distribuciju, jer na neku foru ove statistike i dalje zaobravljaju na taj segment, iako bih rekao da je na PC-ju veći od fizičke prodaje)?
To je ukupan broj prodatih primjeraka sa svih platformi ukljucujuci i digitalnu prodaju.
12 miliona prodatih kopija AC3 i u 3. kvartalu finansijske 2013. godine su zaradili 800 miliona eura (4. kvartal 2012. godine). Fino im ide nema sta D:
Šta se onda đubrad žali na piratizaciju, gledaj ti koliko oni ubiru love, a i to što su rekli, tko zna da li je ta brojka istinita, vjerojatno je odletilo to i preko milijarde
Najavljen je novi Assassin's Creed naslov za fiskalnu 2014. godinu sa novim protagonistom i novim setting-om
http://kotaku.com/5982505/?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Twitter&utm_source=Kotaku_Twitter&utm_medium=Socialflow
Jbm i ja sve po spisku!
Jedina pozitvina stvar koja mi daje nadu je novi Ubisoft studio za pisce. Zove se Alice i sastoji se od vise pisaca koji ce pristupati pricama za igru na drugaciji nacin, a vodi ih Corey May.
Čekaj, ovaj Božić?! Pa nisu normalni! AC3 sam preorderovao, ovo nema šanse. Gamad pohlepna. Novi razvojni tim... Osećam da imaju ovakve sektore u kompaniji: "Nabavka razvojnih timova sa svežim idejama", "Sektor za razvoj franšiza u usponu", "Sektor za franšize u zrelom dobu, aka Štancuj/Muzi Crew". Daj bože da grešim kod koga je stigao AC.
Postoji mal ali mala sansa za nesto fantasticno u ovoj izjavi. Ubi je rekao da novi tim preuzima rad na igri, a Patrice koji je kreator AC fransize je u THQ Montreal studiju kojeg je Ubisoft skoro kupio. Ako je novi tim ustvari Patrice-ov tim moglo bi biti zanimljivo.
Ma ok, ali koje je trajanje razvojnog ciklusa?! AC je prvi put prikazan na E3-ju 2006. Znači da je sredinom te godine već uveliko bio u razvoju, a izašao je tek krajem naredne. Od tada do izlaska ACII je prošlo dve godine. Od dvojke do Brotherhooda svega godinu dana, zatim Revelations opet za godinu dana, a AC3 je za prethodnikom "kasnio" svega 11 meseci i sad srljaju sa kompletno novim periodom, novim junacima i novim story arc-om.
Bojim se.
Kazem ti ako uzmu Patrice-ov tim i 1666 igru iz THQ Montreal-a i prebace je u AC fransizu dosta toga je vec odradjeno. I ja nisam ok sa ovakvom odlukom ali se potajno nadam da ce se Patrice vratiti AC serijalu.
Pa ne znam bas koliko im je ovo pametno,ja se radujem svakom AC-u i neka izadje jos 10,ali ovo bas svake godine nzm,
Jel ima tacan datum izlaska ?
I krenule prve glasine. Novi AC ce biti vezan za pirate i mozda ce imati coop.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=512183
Ako je ovo tacno na igri radi Ubisoft Singapur koji je zasluzan za pomorske bitke u AC3
Ne shvacam cemu novi lik kad jos ni Connor nije bio posteno obradjen, mislim tek smo upoznali covjeka i odma novi lik i sve -.- bar da su jos jednu igru napravili s connorom(ne treba ko s eziom 3 nastavka) i onda nastavit na novog lika i sve, ovako je to nekako prebrzo, bar po meni
a i ako je istina da ce biti pirati, to mi se ne svidja nikako jer imaju stvarno jako puno odlicnih settinga, ali mi se pirati nekako bas ne dopadaju :/ mozda zato sto mi naval misije u ac3 nisu bile bas nes, ali mi se i dalje ne svidja :/
buduci da ste dobar izvor informacija, pogotovo dex, ne treba bauljati okolo i citati
ali evo i moje misljenje
sto se tice nove igre i gusarskog feelinga, zasto ne. cekam vec dugo da se napravi igra sa gusarima i jos pri tom je to aci gra tako da je to meni super
a sto se tice ovog novog dlc-a i conorovog armora... katastrofa. izbacuju novi dlc, a jos nisu popravili bugove originalne igre.
malo su traljavi po tom pitanju
@Ratohnhake:ton: Ideja je, kada je "trilogija" započeta, bila da svaki nastavak ima novi period i novog junaka. Pri tom, on je Desmondov predak, a Desmond je mrtav. Jedino da Abstergo napravi zombi-Desmonda i ubaci ga u Animus, a ko zna, po onoj slici koju je Dex kačio, možda i urade baš to!
Meni pirati nisu ni izbliza toliko cool kao Amerima, ali ne znači da se ne može napraviti dobra igra oko njih, neka intriga između Engleza, Francuza i Španaca, a prošlost sa civilizacijama latinske Amerike.
EDIT: Mada, mrzim misije na brodovima od ACII! Zapravo, od prvog AC-a.
Procitao sam da se igra vec uveliko radi :D sad nzm da li je tacno
Procitao sam da se igra vec uveliko radi :D sad nzm da li je tacno
Vjerojatno je točno pošto po ovome što je Dex linkao igra izlazi, grubo rečeno, za sve ga par mjeseci
Jel ono s padom fps-a i niski gpu usage samo u Bostonu, ili je citavu igru tako?Nadam se da ne ,jer do Bostona je bilo sve ok.
Jel ono s padom fps-a i niski gpu usage samo u Bostonu, ili je citavu igru tako?Nadam se da ne ,jer do Bostona je bilo sve ok.
samo u Bostonu :)
Zapravo je u svakome gradu, ali u bostonu je daleko najviše.
Boston je najgori, ali nije ni on ceo katastrofalan.
Nego, ona Public Execution misija mi tako ide na živce... nema šanse da napravim full sync.
Hej, nije valjda da ovog puta nemamo forumski klan?!
Evo upravo je izašao Patch 1.03 koji nije donio ništa korisno,to je žalosno
Evo upravo je izašao Patch 1.03 koji nije donio ništa korisno,to je žalosno
haha sta je ubisoft smijesan... do boli.
žalosno, mogu mislit kaki će bit ac4
e3400 @ 2.6 ghz, 9800 gt 512 mb, 4 gb ram? Hvala unaprijed